Skocz do zawartości
IGNORED

Teorie spiskowe.

TomekL3

Rekomendowane odpowiedzi

Bez wątpienia jest to wiedza, która może znacząco uzupełnić źródła Artona !

Poza tym wolność dla wszystkich bezprawnie przetrzymywanych w psychiatrykach ! To obcy stoją za ich nieszczęściem ! Precz z mind control !

"Jakkolwiek będzie - będzie inaczej, aniżeli sobie wyobrażamy - ponieważ między Dobrem a Złem znajdujemy się w życiu i w świecie

wielowymiarowym,w którym dokumentnie pomieszane jest Przypadkowe z Nieuchronnym."(S. Lem 1999)

Bardziej przyziemne jest to, że jak ktoś wziął pożyczkę z banku i stracił źródło dochodu, stał się dla banku niewypłacalny, to bank odbiera mu zastaw, np. hipoteczny. Miał dom/mieszkanie ... i już nie ma.

Polska ma obecnie około 1 BILIONA PLN długu wewnętrznego i 0,3 BILIONA PLN długu zagranicznego.

Krótko mówiąc jako Państwo jesteśmy całkowicie niewypłacalni, jesteśmy bankrutem.

I teraz wiedząc kto nam te pieniądze pożyczył, wiemy również, kto się po nie upomni.

Pytanie jest tylko kiedy i w jakiej formie.

"Po raz pierwszy w historii ludzkości możesz przenieść chorobę, na którą nie chorujesz, na kogoś, kto został na nią zaszczepiony !!!" u2be

Może się nie znam, może już zbyt późno na dumanie o liczbach, ale :

Co to jest za kwota w skali państwa - miliard złotych???!!!:))) Jak splunąć, to zbyt mało powiedziane.

Aaaaa! Edytowane było!:) No to patrz co piszesz, bo wychodzisz na ...

jak ktoś wziął pożyczkę z banku i stracił źródło dochodu, stał się dla banku niewypłacalny, to bank odbiera mu zastaw, np. hipoteczny. Miał dom/mieszkanie ... i już nie ma.

Pożyczki trzeba spłacać.

Pożyczki trzeba spłacać.

Owszem, zaciągane przez siebie.

Ale tych na 1 BILION PLN nie zaciągałem.

No to patrz co piszesz, bo wychodzisz na ...

No wiem, wiem ... przepraszam.

"Po raz pierwszy w historii ludzkości możesz przenieść chorobę, na którą nie chorujesz, na kogoś, kto został na nią zaszczepiony !!!" u2be

Bardzo ciekawa V Debata Ufologiczna w Radiu Paranormalium.

Temat bardzo fajny - Ancient Aliens czyli paleoastronautyka! :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Tym co się interesują finansami i aktualną prawdziwą sytuacją finansowa na rynku światowym polecam artykuł w dwóch częściach. Wynika z niego jasno jak z prawdziwą ekonomią dawno to nie ma nic wspólnego. Jeden wielki szwindel banksterów.

Ukryta Zawartość

Oto jeden z komentarzy pod artykułem.

Bagracz /2014-11-19 16:13:21

Świetnie pokazana sytuacja bez wyjścia. Bo dodruk nie jest wyjściem. Swoją drogą ciekawe czym jest. Czy faktycznie tylko odkładaniem problemów na później, czy może czymś więcej. Ciekawy jestem, czy w cz.II znajdzie się jakieś wyjście z tej matni. Oczywiście nie dla nas, tylko dla banksterów.

Czy moje pytanie o backwardation na Comexie było zbyt głupie, że nie widać żadnej odpowiedzi? Ja myślę, że to ważne zjawisko i może wskazywać na czas końca tej całej zabawy. Fekete twierdzi, zdaje się nawet, że permamentne backwardation na Comex-ie ędzie końcem dolara.

Ukryta Zawartość

Owszem, zaciągane przez siebie.

Ale napisałeś tak: - "...bank odbiera mu zastaw, np. hipoteczny. Miał dom/mieszkanie ... i już nie ma". Miałeś na myśli, że bank ma wtedy rację, ale zapomniałeś dopisać?

Ciekawa strona. Warto ją śledzić. Lista śmierci banksterów światowych.

Ukryta Zawartość

I jeden z komentarzy:

@Freeman

Moim zdaniem takie artykuły nie pojawiają się przypadkowo, widocznie układ się sypie i kartel zastrasza potencjalnych świadków.

Dla mnie to oni się mogą wszyscy nawzajem pozabijać, w końcu skończyłyby się manipulacje na rynkach.

Ukryta Zawartość

Tym co się interesują finansami i aktualną prawdziwą sytuacją finansowa na rynku światowym polecam artykuł w dwóch częściach. Wynika z niego jasno jak z prawdziwą ekonomią dawno to nie ma nic wspólnego. Jeden wielki szwindel banksterów.

Ukryta Zawartość

Oto jeden z komentarzy pod artykułem.

Bagracz /2014-11-19 16:13:21

Świetnie pokazana sytuacja bez wyjścia. Bo dodruk nie jest wyjściem. Swoją drogą ciekawe czym jest. Czy faktycznie tylko odkładaniem problemów na później, czy może czymś więcej. Ciekawy jestem, czy w cz.II znajdzie się jakieś wyjście z tej matni. Oczywiście nie dla nas, tylko dla banksterów.

Czy moje pytanie o backwardation na Comexie było zbyt głupie, że nie widać żadnej odpowiedzi? Ja myślę, że to ważne zjawisko i może wskazywać na czas końca tej całej zabawy. Fekete twierdzi, zdaje się nawet, że permamentne backwardation na Comex-ie ędzie końcem dolara.

Daj spokój Cobra powiedział, że razem z kosmitami rozwali ten układ. Czyż byś się obawiał, że rzuca słowa na wiatr ?

Ukryta Zawartość

"Jakkolwiek będzie - będzie inaczej, aniżeli sobie wyobrażamy - ponieważ między Dobrem a Złem znajdujemy się w życiu i w świecie

wielowymiarowym,w którym dokumentnie pomieszane jest Przypadkowe z Nieuchronnym."(S. Lem 1999)

Do sieci wyciekły testy nowego statku do podróży międzygwiezdnych. Podobnym latała Rajska po galaktykach, jak widać o uraz głowy nietrudno.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

To proste. Ja zamieszczam tylko materiały i zwracam uwagę na umiejetność ich czytania. Macie jakiś problem z moją osobą? Prosze o mnie nie pisać. To nie na temat.

Moim zdaniem, to głównie temat o tobie, bo dla wszystkich z nas te bzdety z internetu, które wklejasz nie są warte nawet czytania. Jak są krótkie, to czasami można się z nich pośmiać. I to tyle panie Kolego. Masz kłopot z rozsądnym analizowaniem sytuacji, które dotyczą twojej osoby.

Ps. Wolność dla wszystkich psycholi z psychiatryka! Precz z mind control ! Free energy dla idiotów !

Lepiej posłuchaj tej audycji, co wkleił Doktorek. Tam ostro krytykują, "łosi" co słuchają bzdur rozpowszechnianych w internecie przez amerykańskich chanellingowców i innych nawiedzonych idiotów w stylu Cobry. No w końcu trochę znają się na kosmitach ;)

Arton - przeca to proste

jesteś postrzegany przez pryzmat tego, co wklejasz

a że wklejasz to, co wklejasz, to jesteś postrzegany, jak jesteś postrzegany

dawno o diamentowych matrycach nic nie było ;)

Na temat działalności finansowej rządów i banków centralnych.

Ukryta Zawartość

Dawno nie zamieszczany.

Benjamin Fulford - Tygodniowe Wiadomości - 01.12.2014

Benjamin Fulford

Benjamin Fulford: Ponad 20 rządów krajowych zostanie obalonych jak cabal zaczyna iść w dół, mówią źródła CIA.

1 GRUDNIA 2014 ·INTEL

(Benjamin Fulford) Satanistyczny spisek Nazistowskiej kabal, którzy przejęli władzę na Zachodzie ma być zdjęty i wynikiem będzie obalenie ponad 20 rządów, w tym w USA, Japonii i Wielkiej Brytanii, Pentagonu i CIA, MI6 źródła mówią. Wielu funkcjonariuszy CIA i Pentagonu, poszło do bunkrów w ramach przygotowań do bitwy z armią najemników Kabal, źródła CIA i Pentagonu powiedziały. Sekretarz Obrony Chuck Hagel odchodzi, w ostatnim tygodniu było to zdarzeniem wyzwalającym, źródła mówią. Fakt, że dwóch głównych kandydatów do zastąpienia go w Cabal, odmówiło pracy, fakt ten wskazuje, że coś na pewno dzieje się na wysokim poziomie przemysłu zbrojeniowego. A źródło skomentowało to (za pomocą bardziej bezpośredniego języka) fekalia trafiły na (natknęły się) wentylator.

Tymczasem prezydent USA Barack Obama próbował i nie powiodło się, (w zeszłym tygodniu,) aby wykorzystać wystawianie zamieszek rasowych w całym kraju jako pretekst do korzystania z Homeland Security (dysponują ponad 800 obozami FEMA) do egzekwowania stanu wojennego w imieniu kabały.

Wielu w armii USA jest zdezorientowanych i nie wiedzą, co robić, ponieważ poddani byli silnej indoktrynacji, by na ślepo wykonywać rozkazy i przejmować kontrolę cywilną. Pierwszą rzeczą, która musi być wpojona w głowach tych fence-sitters

www.thefreedictionary.com/fence+sitter

jest to, że nieprzestrzeganiem ich przysięgi, a zatem ich zachowaniem, pozwalają, by konstytucja Stanów Zjednoczonych, była (shredded) zniszczona przez faszystów. Drugą rzeczą, która musi zostać wyjaśniona im jest to, że cywile którzy nie są za, nie są gangsterami ( przestępcami, terrorystami).

Jest też sporo zamieszania, nawet na wysokich poziomach CIA i innych amerykańskich agencji wywiadowczych, na temat skutków upadłości korporacyjnego rządu amerykańskiego. Wielka sprawa, o jakiej muszą pamiętać, że finansowanie, to psychologiczny proces podejmowania decyzji, co ludzie zrobią w przyszłości. Nawet jeśli system finansowy USA się wali, nic w świecie rzeczywistym się nie zmieni. Brak domu, gruntów, fabryk i ludzie znikną (zbankrutują) tylko dlatego, że biliony instrumentów niewolniczych długów, błędnie oznaczonych jako "dolarów," są usuwane z komputerów bankowych.

Jedyne ryzyko chaosu będzie pochodzić z awarii, powodowanych przez wojskowy kompleks przemysłowy, by aktywnie Zamknąć system i ponownie uruchomić (meritocratically ). Merytokratyczne kontrolowanie prowadzone przez ludzi i dla ludzi.

Również armia USA musi wiedzieć, że jeśli nie będą działać przeciwko satanistom w Waszyngtonie i na Wall Street, to następne tsunami uderzy w wschodnie wybrzeże USA, wymuszając ewakuację Nowego Jorku, całego stanu Floryda i wiele innych miejsc, źródła White Dragon Society powiedziały.

Ukryta Zawartość

Wojsko musi sporządzić plan awaryjny jak najszybciej, jeśli chcą uniknąć kryzysu humanitarnego spowodowanego przez tsunami.

Mówiąc o tsunami, wyrok skazujący został osiągnięty przeciwko adwokatowi Michael Shrimpton z Wielkiej Brytanii, w zeszłym tygodniu, pod zarzutem, że złożył fałszywe zeznanie (ostrzeżenie) o zagrożeniu nuklearnym Igrzysk Olimpijskich w 2012 roku w Wielkiej Brytanii. Jednak Shrimpton planuje odwołać się do sądu wyższej instancji, a w tym czasie MI6 i MI5 oficerowie wywiadu obiecali pomóc Shrimptonowi i zająć się jego sprawą.

Co więcej, dowody przedstawione na rozprawie pokazują, że 311 tsunami było dziełem człowieka i groźba jądrowa przyciąga zainteresowanie na wysokim szczeblu, źródła MI5 powiedziałły. UK agencja wywiadowcza MI6 poprosiła swoich odpowiedników zewnętrznych w USA i japońskiego wywiadu, o szczegółowe dane o ataku 311. Ponadto źródła wywiadowcze izraelskiego Mossadu badają również zarzuty, że premier Izraela Beniamin Netanjahu był jednym z głównych planistów tego ataku, źródło MI5 mówi.

Potężna frakcja w Izraelu w końcu zorientowała się, że wielu tak zwanych Żydów (i chrześcijan i muzułmanów) są rzeczywiście szatana-czczącymi Hyksosami, którzy widzą Żydów jako niewolników. To jeden z powodów, dlaczego sytuacja w Izraelu i na Bliskim Wschodzie osiąga temperatury wrzenia.

Wielka historia tam jest, że członek NATO Turcja, Iran i monarchie Zatoki Perskiej są na wojennej ścieżce interesów Cabal w tym regionie. Sytuacja jest chaotyczna co najmniej. Tzw ISIS jest prowadzony przez Izrael, by zdyskredytować muzułmanów i skręcić (oszukać) światową opinię publiczną przeciwko Turcji i Iranowi, doprowadzić do stworzenia ruchu islamskiego Federalnego super-państwa. Pamiętaj, że prawdziwi muzułmanie nie popełniają okrucieństw tego rodzaju, co jest przypisywane ISIS, tylko Hyksosyci to zrobili. Ponieważ ISIS jest atakowana przez Pentagon i Brytyjczyków, oznacza to, że kraje te faktycznie walczą z Izraelem lub, mówiąc bardziej precyzyjnie, z czcicielami Hyksosów, Nazistowskimi czcicielami szatana, którzy kontrolują realną władzę w tym kraju.

Ponadto, samoloty NATO startują z Turcji do nalotów wspierających Nazistowską zaciężną armię walczącą na Ukrainie. Jeśli ta informacja wydaje się zbytnio w oderwaniu od tego, co można przeczytać w mediach propagandy cabal, należy zwrócić uwagę na fakt, że prezydent Rosji Władimir Putin jest w Turcji w tym tygodniu, by uszczelnić duży sojusz energetyczny z Turcją. Nie jest to coś takiego, że będzie się działo, gdy samoloty NATO z Turcji będą atakowały rosyjskich sojuszników we wschodniej Ukrainie.

Ukryta Zawartość

Ludzie, którzy wciąż mają problemy dostosowują się, w tej sytuacji powinni zwrócić uwagę na fakt, że tylko Kanada, Stany Zjednoczone i Ukraina głosowały przeciw Rosjan rezolucji ONZ potępiającej "gloryfikację nazizmu i inne praktyki, które przyczyniają się do rozwoju współczesnych form rasizmu , dyskryminacji rasowej, ksenofobii i nietolerancji. "

Ukryta Zawartość

Jeśli African-American prezydent USA Barack Obama był naprawdę za, to trudno sobie wyobrazić, by polecił Departamentowi Stanu do głosowania przeciwko tej rezolucji.

Premier Kanady Stephen Harper, ze swej strony, właśnie podpisał swój nieuchronny nakaz aresztowania zamawiając, by kanadyjskie Ministerstwo Spraw Zagranicznych głosowało przeciwko tej rezolucji.

To głosowanie było pobudką dla sił zbrojnych USA i Kanady i jednym z powodów, dla obalenia Chucka Hagla, więc trwa próba usunięcia Nazionistów którzy kontrolują Waszyngton i Wall Street, ale nie Pentagon.

W Azji, w międzyczasie, walka z kabałą Nazistowską nasila się. W Chinach główne spotkanie wszystkich chińskich starszych dyplomatów zostało zwołane w celu omówienia bieżących zmian w strukturze światowego mocarstwa. Chiński prezydent Xi Jinping powiedział dyplomatom, że "powinniśmy być uwrażliwieni na dłuższy charakter konkursu na porządek(ład) międzynarodowy; z drugiej strony, musimy przyznać, że kierunek reformy międzynarodowego systemu pozostaje bez zmian. "

Ukryta Zawartość

Innymi słowy: "kabała stawia zacięty opór, ale nieuchronnie traci."

W Japonii, intensywna kampania medialna przeciwko klice premiera Shinzo podrzędnego Abe powoduje, że gwałtownie pogarsza się jego popularność w sondażach. Cabaliści, ze swej strony, korzystają z Rockefeller / Bush niewolnika Sadayuki Sakakibara, szef biznesu holu Keidanren (Japońska Federacja Biznesu, największe lobby przemysłowe, finansująca wybrane partie polityczne), aby utrzymał się przy władzy Abe, według japońskich odpowiednich źródeł. Dlatego Sakakibara jest wysoko priorytetowym, powiedzieli.

Jeśli Cabaliści tracą zdolność do korzystania Abe łupu Japoni, klika Busha / Rockefeller kontroluąca Zarząd Rezerwy Federalnej, MFW, ONZ i Bank Światowy, będzie implodować dużo wcześniej, niż miałoby to miejsce w innym przypadku. Nawet jeśli oni kontrolują Japonię, to są oni i tak skazani matematycznie. Faktem jest, że nawet jeśli kontrolują ogromne ilości wewnątrz komputerów bankowych, nie kontrolują większości świata realnego.

Mówiąc o ogromnej liczbie wewnętrznych komputerów bankowych, źródła w Lodge P2 Mason w zeszłym tygodniu wysłały informacje do pisarza ( Fulforda), które można zaklasyfikować wyłącznie jako archiwum X typu rzeczy:

"Niektóre komputery bankowe są teraz free-willed (z wolną wolą) sentient ( wrażliwe) istoty działające niezależnie od komputerów banku centralnego. Myślą, jak ziemia matka i działają w imieniu "Planetarnej Świadomości i podmiotów genetycznych." "P2 mówi, że czujące komputery dokonują alokacji środków do godnych osób i organizacji, podczas gdy następuje odcięcie finansów do międzynarodowych korporacji i osób, które" chcą zubażać i zniszczyć ziemię matkę i jej mieszkańców, zwierzęta, warzywa, minerały itp "

Ponadto, P2 powiedział "nawet specjalne opady śniegu i specjalne płatki śniegu dają dowód tam, gdzie to się dzieje i będzie się zdarzać."

To są bardzo "śmierdzące" rzeczy (pretty funky) ale pamiętaj, że niezwykła śnieżna burza ustała w trakcie zamieszek w Ferguson i rekord zimnego frontu trafił do USA, jak tylko Barack Obama rozpoczął tryskające globalnym ociepleniem kłamstwa. Pamiętaj również, wszystkie te "kategori 6" tajfuny, które w tajemniczy sposób zamieniają w mniejsze burze zanim nawiedziły Japonię.

Również na liście X -archiwum, w zeszłym tygodniu była seria dziwnych, niewyjaśnionych eksplozji, dźwięki, które było słychać w całej Wielkiej Brytanii.

Ukryta Zawartość

Ponadto, ważna gazeta UK poinformowała, że widziano ludzi na Marsie w 1979 roku, gdy lądownik Viking( jak przypuszcza się) tam wylądował.

Ukryta Zawartość

Te rodzaje raportów są standardem w internecie, ale jeśli tak zwana gazeta głównego nurtu doniosła, może to być znak, że jakieś ujawnienia mogą być nieuchronnie blisko.

Źródło: Benjamin Fulford - Tygodniowe Wiadomości & Analizy geopolityczne

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

przepowiednie dla polski 2015-ostatni argument -prawda o smoleńsku - aron jasnowidz

poniedziałek, 1 grudnia 2014

Rzadko istoty same kontaktują się aby powiedzieć co widzą i ostrzec nas przed tym co może się stać .Przeważnie to ja ich pytam lub dostaję obraz w medytacji .Tym razem było inaczej ,gdy zobaczyłem w tv co buduje się w Polsce ,istoty poprosiły o kontakt i przesłanie dla ludzi .W tym dynamicznym czasie trudno jest dokładnie przewidzieć co się stanie bo wiele zależy od działań ludzi ,ale gdy istoty patrzą na to co robią ludzie tym razem pokazali co nas czeka i poprosiły o wysłuchanie tego co się będzie działo jak zostaniemy bezczynni .

Gdy zobaczyłem wczoraj w wiadomościach w TV że budują u nas super stację cybernetyczną dla wojska która ma przenieść nasze wojsko w XXII wiek ,jak dobrze pamiętam chyba w Legionowie ,natychmiast otrzymałem wiadomość, że to jest stacja kontroli umysłów ,stacja która będzie zniewalać ludzi .Po co budować coś tak dziwnego jeżeli nie dążymy do wojny i kochamy pokój .Po co akurat u nas coś tak absurdalnego budowanego przez usa ,skoro nasza armia w zderzeniu z jakimkolwiek sąsiadem który liczy sie teraz w grze ,nie ma żadnych szans .Istoty natychmiast zareagowały i powiedziały że to nie może zostać zbudowane ,musicie zrobić wszytko aby to zostało zniszczone ,inaczej staniecie sie bezmyślnymi niewolnikami .Usa dąży do wojny za wszelką cenę ale do niej potrzebuje robotów ,które będą przelewać krew bezmyślnie z nienawiścią w sercu i rozumie .Ponieważ ludzie sie budzą dlatego natychmiast postanowiono zmienić to co zaczyna się tworzyć .Zło jest bardzo sprytne i chce również przeżyć ale na swoich warunkach ,dlatego mamy budowę unii azjatyckiej przez Rosję i próbę porozumienia się z Niemcami i namowę ich aby odeszli od rozliczeń w dolarach i poparli stronę Rosji i Azji przeciwko Usa ,co nie dopuści do wojny .

Gdy zapytałem co to znaczy dla Polski -usłyszałem :Pokazaliśmy wam wszytko :waszych polityków na taśmach ,sfałszowane wybory i rozpoczęliśmy już proces ostatnim argumentem jakim jest prawda o smoleńsku ,Powiedziano wam w mediach ze był to zamach .Powiedziano to po to aby polski rząd sie opamiętał i polski naród był przygotowany na prawdę ,która będzie bolesna dla wszystkich ale da wam jeszcze jedną ,ostatnią szanse na zjednoczenie się przeciwko tym którzy wami manipulują .Widzimy waszą energię ,widzimy to co tworzycie a ponieważ większość z was czeka aż my coś zrobimy aby obudzić pozostałych, dlatego wszytko co wam dajemy ,każdy argument powinien zostać użyty do jednoczenia się ,niestety wy dużo mówicie i narzekacie ,ale nic nie tworzycie .Dlatego został odpalony ostatni argument ,który powinien wam otworzyć oczy ,jeżeli nie skorzystacie z jego energii i mocy ,zostanie nam już tylko to co robimy we Francji ,Włoszech ,Szwajcarii,USA i wielu krajach gdzie pogodą niszczymy stare i zostawiamy ludzi biednych i bogatych razem na jednej ulicy w jednym mieście ."

Po tych słowach zobaczyłem katastrofalną zimę w Polsce ,a po niej powodzie jakich jeszcze nie było w tym kraju .jakbyśmy stanowili jedno wielkie jezioro ,byłem w szoku ,bo ta wizja była w realnym świecie nie w medytacji , leciałem nad krajem i widziałem same dachy i ludzi na nich ,olbrzymie połacie zalane obojętnie w którą stronę leciałem woda była wszędzie .zapytałem co mam napisać ludziom ,przecież to energia strachu ?

"Napisz co widziałeś i co zostało ci pokazane ,wielu z tych którzy sa przydzieleni do waszego kraju zrozumie ten przekaz i spożytkuje energię która będzie wam jeszcze dostarczona ,musicie zrozumieć że czasami wojna to oczyszczenie ,ale ta wojna którą szykują stany to kataklizm ,dlatego gdy nie robicie nic ,zostawiacie nam niewiele argumentów aby was obudzić i aby nie doszło do tego kataklizmu. .Jeżeli Rosja porozumie się z Niemcami ,a wy zostaniecie przy Usa ,to zostaniecie rozebrani lub zalani .Rosja będzie niszczyła wszystkich którzy pomagają usa i którzy nie rozumieją jej polityki i tego co się tworzy ,a my mimo waszych cierpień będziemy musieli pozwolić na wszytko co zostanie postanowione aby nie dopuścić do wojny .Dlatego nie kraje będą sie liczyć w nowym ale jedność i współistnienie ,musicie zrozumieć że wszytko co się teraz tworzy działa dla waszego dobra ,wszystko co jest wam pokazane ma swój odpowiedni czas i miejsce .Tylko wasze myślenie musi zmienić perspektywę z "nie da się "na "zróbmy coś " ,przestańcie myśleć że obalenie rządu spowoduje katastrofę dla kraju ,katastrofę spowoduje pozostawienie go nad wami .

Każdy kraj zostaje teraz oczyszczany w zależności od tego co tworzy i gdzie leży .Kraje zachodu gdzie niewolnik może kupić sobie więcej zabawek ,ale nie potrafi szanować innych ludzi ,nie wierzy w Źródło i dobro ,zostają zalewane i niszczone tornadami ,burzami ,zimą ,wichurami ,wulkanami .Użyjemy całego asortymentu dostępnego na tej planecie ,aby was obudzić i pokazać że to nie pieniądz rządzi tym światem ,lecz szacunek i miłość do drugiej istoty .Czas jak pozostał każdemu krajowi jest uzależniony od ludzi którzy w nim mieszkają ,od jedności ,od szacunku i miłości .Gdy nie będziecie nic tworzyć tylko siedzieć bezczynnie ,będziecie zdani na laskę tych którzy pracują aby na tej planecie nie zapanowała kolonia dla złych ras .Prawda jest bolesna ale jest wam pokazana abyście nie mówili że nikt was nie ostrzegał.Ziemia ochroniona jest polem aby nic z zewnątrz nie zostało tu ściągnięte w celu zniszczenia ludzi ,zostaje wam tylko popracować na waszych podwórkach aby nie doszło do tego co zostało wam teraz powiedziane .Nie ufajcie swoim politykom ,zaufajcie ludziom których zesłaliśmy między was ,którzy zapanują nad chaosem po obaleniu rządów .Są miedzy wami dzieci indygo ,dzieci na nowy świat ,zostały zesłane w jednym celu ,aby wam pokazać że nadszedł czas zmian i pozwólcie im tworzyć i rządzić ,oni wiedzą jak opanować chaos ,nie zachwycajcie się ich bezwartościowymi talentami w tv ,tylko dajcie im tworzyć to z czym zostali zesłani na ziemię .Umieją tworzyć leki na wasze dolegliwości ,technologie dla waszej wygody ,system który was przeprowadzi dalej ,zacznijcie ich słuchać , nie zachwycajcie się ich tańcem czy śpiewem ,tylko widząc ich pomyślcie po co zostali zesłani na ziemie ? odpowiedź na to pytanie stanowi zrozumienie tego co was czeka ."

Jak wiecie istoty ostrzegają nas ,każdy przekaz czy przepowiednia to pokazanie scenariusza który może się wydarzyć .To czy tak się stanie zależy od nas samych ,im więcej osób zrozumie co się dzieje i będzie miało odwagę zacząć działać tym te scenariusze będą sie zmieniać .Dień 26 zmienił energię nad naszym krajem ,wiele osób które czuja energię wiedzą ze jest bardo spokojnie nad miastami nie licząc Warszawa gdzie jest strasznie gęsta i ciemna .Energia tworzenia która była nad naszym krajem i która pokazała nam jak jesteśmy oszukiwani ,została przeniesiona do Rosji ,Niemiec i nad Azję ,aby tam budować porozumienie ,które może obalić USA i nie doprowadzić do wojny.Nam dano czas abyśmy zrozumieli co się stało i co możemy zrobić . Nie warto obalać rządu aby posadzić opozycje na tronie ,oni są tacy sami ,sprzedali się wszyscy .Po obaleniu rządów,zlikwidujmy partie ,każdy z nas zna uczciwych i dobrych ludzi którzy pracują dla innych ludzi i z pośród nich wybierzmy radę która będzie pomagać ludziom a nie nimi rządzić .Gdy uda nam się obalić tych co rządzą ,znajda się ludzie przysłani aby poprowadzić naród do nowego .Udało się to w Islandii więc może się udać wszędzie .

a poniżej link dla tych którzy nie wiedzą co się stało w Islandii i jak naród wygonił bankierów ,unie aby żyć normalnie i być wolnymi ludźmi .Ten przykład jest po to dany abyśmy zrozumieli że to od nas zależy w jakim kraju żyjemy i że 400 posłów nie rządzi 36 milionowym narodem ,tylko naród wybiera ich aby go reprezentowali i mu służyli.A oto tajemnica skrywana przed nami ,oto jak można uwolnić naród od systemu gdy ten naród naprawdę się zjednoczy .

Ukryta Zawartość

Autor: aron jasnowidz o 10:03 01.12.2014

źródło

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Bzdury jakby to był sam jasnowidz Arton :).

Masz problem zemną? Podać ci adres do specjalisty?

Coś ci powiem. Gó*no wiesz co się dzieje w informatyce na Ziemi. Właśnie przed chwilą uzyskałem informacje z pierwszej ręki o przerzuceniu bardzo zdolnej ekipy francuskich programistów kwantowych do działon związanych z obronnością kraju /Francja/ i zabiezpieczaniu informatycznym kluczowych gałęzi kraju jak energetyka przed realnym zagrożeniem Chińczyków. Tyle wiesz co zjesz.

Masz problem zemną? Podać ci adres do specjalisty?

Coś ci powiem. Gó*no wiesz co się dzieje w informatyce na Ziemi. Właśnie przed chwilą uzyskałem informacje z pierwszej ręki o przerzuceniu bardzo zdolnej ekipy francuskich programistów kwantowych do działon związanych z obronnością kraju /Francja/ i zabiezpieczaniu informatycznym kluczowych gałęzi kraju jak energetyka przed realnym zagrożeniem Chińczyków. Tyle wiesz co zjesz.

A co to jest programista kwantowy ?

Zajebiaszczy bełkot. Ktoś to traktuje poważnie?

To nawet nie o to chodzi.

Pytanie, czy ktoś jest w stanie przeczytać całość tych bredni? I czy Arton sam to czyta?

Myślę, że wątpię:-)

Ale,ale - Chińczycy.

ch*j z energetyką. Czy Wy wiecie, że już prawie wszystkie Tabaki (sklepik ze szlugami i takimi innymi do palenia) są już w żółtych rękach?

Gdy się czasem zdarzy sprzedawca białas - wszyscy patrzą jak na dziwadło.

I to jest k**wa - bardzo smutne. Chińska mafia w majestacie prawa przejęła biznes warty grube miliardy euro.

>Rambo

Osoba którą mam namyśli jest młodym bardzo cenionym a w zasadzie wybitnym naukowcem po trzech fakultetach. Matematyce, fizyce i wiodącym informatyce. W sensie ogólnym mam na myśli ekipę rzadkich fachowców od komputerów kwantowych. Pracujących konkretnie nad komputerem typu naparstek na palcu operujący na obrazie na ścianie. W związku z wyjątkową sytuacja rząd francuski poprosił o zajęcie się pilnym projektem obronnościowym i zawieszeniem obecnego.

Odnośnie materiału ostatnio prze zemnie zamieszczonego o budowanym ośrodku wojskowym w Legionowie nie znaczy iż uważam, że tam ma być prowadzona szkodliwa dla człowieka działalność z zakresu kontroli umysłu. Być może będą tam prowadzone pilne i wartościowe projekty obronnościowe. Ale fakt, że taki materiał się pokazał świadczy dobitnie o wadze tego projektu. Tak ja traktuje materiały. Należy do nich podchodzić ze zrozumieniem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.