Skocz do zawartości
IGNORED

Znaleziska na eBay i Allegro

Rekomendowane odpowiedzi

Sam szukasz problemów. Potem dziwić się, że tyle osób czuje się oszukanych i lament jaka to krzywda się stała. Ludzie są durni. Afera Amber Gold nic ich nie nauczyła i dalej ufają parabankom. I już szykują się kolejne afery i tysiące biednych misiów, których źli ludzie oszukali. To ten sam mechanizm co ze sprzętem z Allegro. Ale twój wybór.

Sam szukasz problemów. Potem dziwić się, że tyle osób czuje się oszukanych i lament jaka to krzywda się stała. Ludzie są durni. Afera Amber Gold nic ich nie nauczyła i dalej ufają parabankom. I już szykują się kolejne afery i tysiące biednych misiów, których źli ludzie oszukali. To ten sam mechanizm co ze sprzętem z Allegro. Ale twój wybór.

Ależ ja nie mam zamiaru płacić gościowi w ciemno!! Nie jestem takim idiotą za jakiego mnie uważasz widocznie... Chcę odebrać osobiście - dlatego starałem się umówić na oględziny. Tak, po wylicytowaniu, bym sobie czekał co on też zrobi? Zacznie naciskać na przelew "w ciemno", czy jakoś się umówi jednak na odbiór osobisty?

Wchodzenie w takie układy z kim nieuczciwym jest błędem. Jeśli gość się ukrywa, ma niejasne intencje i motywacje to należy założyć, że i sam sprzęt może być daleki od oczekiwanego stanu. Nawet jeśli w końcu umówi się na odbiór osobisty można przyjąć, że sam sprzęt nie jest wart zakupu, może być wadliwy, naprawiany wielokrotnie, naprawiony byle jak itd.

Wchodzenie w takie układy z kim nieuczciwym jest błędem. Jeśli gość się ukrywa, ma niejasne intencje i motywacje to należy założyć, że i sam sprzęt może być daleki od oczekiwanego stanu. Nawet jeśli w końcu umówi się na odbiór osobisty można przyjąć, że sam sprzęt nie jest wart zakupu, może być wadliwy, naprawiany wielokrotnie, naprawiony byle jak itd.

Chyba masz racje... Odpuszczę. Poza tym, jadąc na taki odbiór osobisty musiałbym wziąć ze sobą 2 barczystych kolegów w ciemnych okularach ... ;)

Pamiętaj, że każdy pijak to złodziej… :-) A już tak na serio to albo ktoś jest wiarygodny albo nie, a jeśli nie to nie należy mu ufać w żadnym aspekcie.

altus 110 profesjonalnie zregenerowane i za dobrą cenę

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Takie trochę inne DIY

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Unitra zrk Marcin

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) w porównaniu do tej unitry ;)

Ukryta Zawartość

w porównaniu do tej unitry ;)

Pioneer porównaniu do tej unitry to są lata świetlne , ale i tak jak na koniec lat 70tych ta unitra jest całkiem niezła biorąc pod uwagę że polska myśl techniczna była cenzurowana przez komunę .

Ukryta Zawartość

"STAN WIZUALNY ZGODNY ZE ZDJECIAMI,PRZYWIEZIONE Z NIEMIEC ,W GLOSNIKACH BASOWYCH DO WYMIANY JEST ZAWIESZENIE.CYKACZE TE NA SAMEJ GÓRZE ŁADNIE CYKAJĄ.CO DO TYCH SREDNICH GLOSNICZKÓW TO NIE WIEM CZY ONE GRAJĄ BO TE GÓRNE TAK GLOSNO CYKAJĄ ZE TRUDNO WYCZUC CZY TE SREDNIE GRAJĄ.POLECAM W SUPER CENIE. "

Pozytywny facet. Dawno się tak nie uśmiałem : )

Ukryta Zawartość

Hehe kiedys robilem porzadki w piwnicy i taka unitre plus tuner i korektor wynioslem pod smietnik akurat jakis poszukiwacz puszek sie przyplatal i na moich oczach rozpracowal to jakims kamieniem czy mlotkiem.zabrał to co ciezkie a reszte zostawil.Kto to licytuje?

Copland CTA 402,Copland CDA 288 .Dali Mentor 5

Ukryta Zawartość

CYKACZE TE NA SAMEJ GÓRZE ŁADNIE CYKAJĄ.

Jak cykacze cykają to minimalna "szeset". Taniej to była by zbrodnia.

-----

Dwa gadające hi-endy.

Ukryta Zawartość

"Znawcy wiedza co to za sprzet, robie porzadki w kolekcji".

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Mrok

Chyba wyszedł po dłuższym wyroku i nie bardzo orientuje się w branży.

Po pierwsze nikt kradzionego radia teraz nie kupi, bo nowe w sklepie z gwarancją kosztuje niewiele więcej,

a po drugie za sprzęt w takim stanie, to tylko z liścia można dostać, a nie wołać po stówie za sztukę.

To już nie te czasy, gdy porządne radia stały w katalogach po 2.000zł i za wyszarpane w nocy byle co można było dostać 500zł bez sprawdzania czy w ogóle działa.

Pomijam już fakt, że w większości jeżdżących obecnie samochodów nawet nie ma gdzie zamontować takiego zabytka. Koleś jakiś mocno opóźniony musi być.

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Akt zgonu FRANKA ZAPPY

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Witam, szukam solidnego CD do ok. 500 pln, który ma służyć jako transport.

Znalazłem ciekawego marantza na ebay uk ale nie ma wysyłki do Polski. Może ktoś ma możliwość zakupić i dostarczyć ten sprzęt do mnie?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Możesz pomyśleć o Marantzu CD67KI, czy inny MKII SE, ponoć bardzo fajne klocki. Pioniiery PD-S też ponoć niezłe, niestety to informacje z drugiej ręki, bo sam mam na razie DCD-1015 modyfikowany, ale kiepsko z porównaniem.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.