Skocz do zawartości
IGNORED

Znaleziska na eBay i Allegro

Rekomendowane odpowiedzi

Ja sprzedałem taka, w sensie miałem sprzedac.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez rafal735r

?👈

Wyświetl postUżytkownik don111 dnia 14.04.2018 - 11:59 napisał

Firma kurierska nie ta ? Nie zdziwiłbym się, że zna się lepiej z jakimś innym kurierem i łatwiej kręci wałki na odszkodowaniach, albo chciał coś podmienić "przy sprawdzaniu" :)

Tu zdaje sie nieco za daleko z teoria spiskowa wyszedles. Trafil na jakiegos upartego pana poprostu i tyle.

W komentarzach już miał, że wysyłał uszkodzone kolumny, spakowane ładnie z przesyłką pobraniową, aby wyłudzić odszkodowanie za rzekome uszkodzenia w transporcie :) Ten pan jest bardzo kreatywny, więc zapewne o wielu innych ciekawych kombinacjach jeszcze nie wiemy :)

Wiem że kupują uzywki i wystawiają jako ekspozycja. Pewnie moja Yamaha też by tak trafiła z przebitka tysiaka.

Od kiedy to Yamaha daje dwa lata gwar

Ukryta Zawartość

Opakowanie zastępcze....chłopaki kombinują aż czuć.

Ukryta Zawartość

De gustibus non est disputandum

W komentarzach już miał, że wysyłał uszkodzone kolumny, spakowane ładnie z przesyłką pobraniową, aby wyłudzić odszkodowanie za rzekome uszkodzenia w transporcie :) Ten pan jest bardzo kreatywny, więc zapewne o wielu innych ciekawych kombinacjach jeszcze nie wiemy :)

Kurcze, nie pomyslalbym nawet w taki sposob don111. To jest nienormalne zachowanie. Swoja droga kto sieje wiatr, zbera burze....

He miało być rudy.

A nawet dwóch. Daniel z Jackiem ������

Skoro tak chcesz rozmawiac to przedstawie swoje argumenty:

910a67ff51131.jpg

Edytowane przez jimmi

Lubie elektronike, ktora prezentuje moje dzwieki, tak jak to sobie wymarzylem..

Skoro tak chcesz rozmawiac to przedstawie swoje argumenty:

910a67ff51131.jpg

Muszę uzupełnić braki ☺

Coś foty się nie ładują ;-(

.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez hudykot

bogato to bylo :) teraz same puste butelki :)

Ano na dnie, właśnie ze sklepu wróciłem.

Jest co trzeba ☺

Ale nie róbmy offa.

Pomimo, że weekend.

bogato to bylo :) teraz same puste butelki :)

U hudego na odsluchach byles.. Przyznaj sie :P

Lubie elektronike, ktora prezentuje moje dzwieki, tak jak to sobie wymarzylem..

Ciekawe, czy też graja jak się prezentują, bo cena na ten moment bardzo atrakcyjna.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Denafrips Enyo 15th, Naim Supernait 2, Xavian Ambra Esclusiva

Ukryta Zawartość

Qrva - skąd on to wyjął?! Z sadzawki za stodołą?!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

To można nazwać efekt plądrowania piwnic niemca z byłego nrd-ówka. Jak ktoś ma problem z wymiotami, tzn. nie może ich wywołać, to tu wystarczy jedno spojrzenie i po sprawie. Świat jest pełen frików, jak widać także handlarzy :p

Ukryta Zawartość

Audiofilizm mnie nie interesuje, jedynie dobry sprzęt i jeszcze lepsza muzyka ;)

Nie obrazaj Niemców . W takich warunkach by nie trzymal

Jeśli tak, to bije się w pierś i entschuldigung, zwłaszcza potomków tych, którzy u nas w Polsce wprowadzali prawdziwą wysoką europejską kulturę po 1939r.

Audiofilizm mnie nie interesuje, jedynie dobry sprzęt i jeszcze lepsza muzyka ;)

Gość bartosz_55239

(Konto usunięte)

Jeśli tak, to bije się w pierś i entschuldigung, zwłaszcza potomków tych, którzy u nas w Polsce wprowadzali prawdziwą wysoką europejską kulturę po 1939r.

Masz mała wiedzę że Niemców tylko z ss i hitlerem kojarzysz. Może u ciebie jest ciągle 1939. U mnie jednak jest 2018 :) Rozumiem że taka sama miarą mierzysz wszystkich i uważasz Brytyjczyków za kolonialne świnie i najeźdźców, Japonię za sadystycznych imperialistów, Amerykanów za morderców indian i czarnoskórych , a Polaków za antysemitów mordujących Żydów ( Jedwabne jak nie pamiętasz, ale nie tylko)że o ruskich nie wspomnę itd itp...??

Ja mam rodzinę w Niemczech więc może i mnie zaszufladkujesz jako zakamuflowanego ssmana lub nazistę?

Jak już opierdalać, to na całego.

Zacznij od Krzyżaków.

Gość bartosz_55239

(Konto usunięte)

Zacznij od Krzyżaków.

...że nie wspomnę że Skandynawów też trzeba podsumować że to gwałciciele, mordercy i łupieżcy ..patrz serial Wikingowie

Prawie zapomnialbym Włochów , którzy szerzyli swoją kulturę w czasach Chrystusowych przybijając chrześcijan do krzyża...fe zbrodniarze. Ja bym złożył donos do hagi

Gość bartosz_55239

(Konto usunięte)

A tak na koniec to powinniście nienawidzić kościół katolicki w Polsce. Bo to oni wystosowali list ten słynny " wybaczamy i prosimy o wybaczenie". Za te słowa to ci prawdziwi Polacy którzy Niemców nienawidzą od dziecka , powinni przejść na ateizm . Co?? Wybaczamy ??my? Katolicy?

Nie zapominajmy, ze napływ Homo Sapiens do północnej Europy spowodował wymarcie Homo Neandertalensis!

Ale- czy nie odnosicie wrażenia, że ten upstrzony zmacniacz, to tak trochę aukcja DLA JAJ??? Kto na poważnie by tak wystawił?

Edytowane przez porlick
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.