Skocz do zawartości
IGNORED

Znaleziska na eBay i Allegro

Rekomendowane odpowiedzi

Sądząc po ilości wystawionego sprzętu handlarz jak nic.

Zniechęcają tez 2 negatywne komentarze z ostatnich 12 miesięcy .

Ale kto wie , może i jest w dobrym stanie bez ingerencji a nie chce wysłać zdjęć wnętrza bo nie chce rozkręcać

Ciężko przewidzieć

Ilu ludzi tyle opinii

Ale kto wie , może i jest w dobrym stanie bez ingerencji a nie chce wysłać zdjęć wnętrza bo nie chce rozkręcać

To jest zawsze najglupszy argument sprzedawcy ;p to tak jak z badaniem technicznym auta an dowolnej stacji ;p

Z tym pierwszym właścicielem tez trochę naciągane bo przecież on jest conajmniej drugim.

No chyba ze to on kupił go w salonie audio, ale jakoś ciężko mi w to uwierzyć

Przy tej cenie wysyłki bym nie ryzykował

Najlepiej byłoby jednak jechać po odbiór z jakimś zaufanym technikiem i poprosić o zdjęcie pokrywy bo 8k to już spora kaska

Choć jak jest w pełni sprawny i nie grzebany to maszyna warta grzechu

Edytowane przez morawka

Ilu ludzi tyle opinii

To jest zawsze najglupszy argument sprzedawcy ;p to tak jak z badaniem technicznym auta an dowolnej stacji ;p

Ja jak jestem pewny swego to też nie rozkręcam, bo mi się nie chce. Zazwyczaj te marudny, które pytają o byle głupotę nigdy nic nie kupują. Nigdy nie sprzedałem niczego osobie, która zadaje na dzień dobry sto pytań i prosi o tyle samo dodatkowych zdjęć. Dlatego nawet już nie odpisuje na takie meile i nie podaję swojego numeru na żadnej aukcji. Gadać jeszcze mam z kim o dupie maryni.

?👈

A ja to bym dal fotke rozkreconego juz w aukcji...to stary sprzęt więc taka fotka ma racje bytu.

I drogi, nikt nie chce kupowac kota w worku, kazdy przy takim zakupie sie waha, trzeba rozwiać jego watpliwosci

Nie ma się co napalać gość jest handlarzem dlatego nie chce mu się rozkręcać, ten E-305 też już nie jest najmłodszy i nie raz był pewnie otwierany co do kupna to po tej klasy sprzęt przy kupnie i tak jedzie się odebrać osobiście.

Z tymi zdjęciami to właściwie dyskusyjna sprawa

Dla niektórych zdjęcie pokrywy to tez ingerencja

A co do ceny ( jestem upierdliwy śle to jest wątek o aukcjach ) to bym dał 7000pln max za stan idealny

Jak się zaczaić na e- bay w licytacji BCM to za tyle się wyrwie a nawet taniej

Edytowane przez morawka

Ilu ludzi tyle opinii

Ja jak jestem pewny swego to też nie rozkręcam, bo mi się nie chce. Zazwyczaj te marudny, które pytają o byle głupotę nigdy nic nie kupują. Nigdy nie sprzedałem niczego osobie, która zadaje na dzień dobry sto pytań i prosi o tyle samo dodatkowych zdjęć. Dlatego nawet już nie odpisuje na takie meile i nie podaję swojego numeru na żadnej aukcji. Gadać jeszcze mam z kim o dupie maryni.

Dużo racji, potwierdzam

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

No właśnie , miałem racje co do ceny

Wydaje mi się ze na e- bay w licytacji BCM poszedł nawet za coś ok. 6k

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ilu ludzi tyle opinii

Ale tak naprawdę co wam da zdjęcie bez pokrywy? Na takim zdjęciu nic nie widać. Trzeba by walić sto zdjęć każdego elementu. A na końcu nawet nie dostaniemy "dziękuję". Dlatego wisi mi to. Jak ktoś chce kupić to kupi. A jak się boi to zapraszam do odbioru osobistego. Jak się pofatyguje przez pół Polski to zdejme mu tą pokrywę.

?👈

Jak się nie chce wtopy, to wartościowy sprzęt zawsze lepiej odbierać osobiście

Nawet jak będzie sprawny to kurierzy mogą zrobić swoje

Wysyłać tez nie lubię żeby później nie było pretensji

Jak wysyłałem ARC na Litwę , to przesyłka zaginęła i odnalazła się po paru dniach w sortowni Warszawie ( dobrze ze była w oryginalnym kartonie i odnaleźli po opisie ) bo tak to szukaj wiatru w polu

Innym razem jak sprzedawałem lampe Cary to zaznaczyłem tylko odbiór osobisty z możliwością sprawdzenia na miejscu

Gościu uparł się na przesyłkę na jego odpowiedzialność , a po tygodniu od dostarczenia pisze ze chce zwrotu bo coś mu brumi w wzmacniaczu słuchawkowym

Edytowane przez morawka

Ilu ludzi tyle opinii

Kazdy ma subiektywna ocene, nie jestem calkowicie anty nowemu sprzetowi, tylko ze sprzet nowy ktory "gra" kosztuje i nie jest to Creek czy Musical Fidelity / Arcam, tzreba celowac znacznie wyzej w chocby Mac, ML czy Accu, Leema

Bzdety, miałem maca, miałem Accu nawet wymienianego e405, teraz jestem przy musicalu A1008. Piszesz bzdety bo tak to jest jak się nie miało a pisać by chciało.

Bzdety, miałem maca, miałem Accu nawet wymienianego e405, teraz jestem przy musicalu A1008. Piszesz bzdety bo tak to jest jak się nie miało a pisać by chciało.

Skoro Bumalump siedzi w starociach bo skrzywdzily go wspolczesne konstrukcje, to raczej zatrzymal sie w pewnym momencie i powzial decyzje, ze nie ma sensu kontynuowac odsluchow wytworu ostatnich lat.

Prawde mowiac to gra system i latwo mozna sie zrazic do kazdego klocka niezaleznie od czasu jego wykonania.

Wracajac do MF, to w pierwszym kontakcie rowniez nie mialem specjalnych emocji z odsluchu. Dopiero kiedy podpialem odpowiednie okablowanie to tak wysterowaly moje atc, ze ani mysle cokolwiek zminiac. Poza tym Darku ja mam 220W co dyskwalifikuje kompletnie pomysl na vintage i podane inne modele, nie wspominajac o Twoich watach i dodatkowych dwoch transformatorach ;P. Co sie okazuje, czasem przestrzen wynikajaca z miniaturyzacji w obecnej dobie, pozwala czasem na dodatkowe wypelnienie i dolozenie sporej ilosci miedzi w sekcji zasilania i to mi sie podoba, bo i tutaj mamy pole do popisu jak sie okazuje ;).

post-64769-0-01021500-1526766395_thumb.jpg

Edytowane przez jimmi

Lubie elektronike, ktora prezentuje moje dzwieki, tak jak to sobie wymarzylem..

On nie miał nigdy tych wzmacniaczy, a jego opinie na temat poszczególnych różnic brzmienia pomiędzy wzmacniaczami traktowałbym z przymrużeniem oka ze względu na te jego dziwne kolumny DIY i słabe źródło w postaci jakiegoś wiekowego CD od Sony o akustyce, kablach nie wspomnę, On jeszcze do niedawna uważał że Sony ES jest absolutnie najlepsze to nic, że jego opinie zupełnie nie pokrywały się z tym co pisał dużo bardziej doświadczony od niego forumowicz discomaniac o Sony ES on i tak wiedział wszystko lepiej...

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.