Skocz do zawartości
IGNORED

Znaleziska na eBay i Allegro

Rekomendowane odpowiedzi

Tak myślisz Jacku?  Ile Twój Accu waży i ma poboru prądu?  ☺

4 minuty temu, zeta-j napisał:

Najważniejsze

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

Tadek waży ok 20kg i oddaje całe 100w przy 8ohm na kanał czyli mniej niż ten technics i co z tego wynika? NIC i tak ma pobór jaki ? jakiś tam ma zależy jak się głośno słucha bo to zmienne  chyba

21 minut temu, zeta-j napisał:

i co z tego wynika? NIC 

No wlasnie Jacku, nic ☺ ten Technics był tylko jako ciekawostka .

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

Godzinę temu, Fashi napisał:

Wzmacniacz Technics Su VX 920 dwa trafa potężny !

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

to już lepiej dołożyć tysiaczka i mieć nowszy i porządniejszy sprzęt 

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

2 minuty temu, robert19091990 napisał:

Ukryta Zawartość

Ale on "Nie posiada pilotu ".  A może autorowi chodziło "polotu"  ?

Ukryta Zawartość

Ty -- wódkę za wódką w bufecie...

Oczami po sali drewnianej -- i serce ci wali (Czy pamiętasz?)

6 minut temu, robert19091990 napisał:

Nie znam tego Xindaka , ale Technics jest zbyt drogi to fakt .

Ukryta Zawartość

Ten posiada pilotu ?

Ukryta Zawartość

Odbiór osobisty jest niemożliwy z racji wyjazdu za granicę.

Nie rozumiem co ma piernik do wiatraka . Najlepiej odebrać osobiście jak ktoś ma z tym problem to dla mnie coś jest nie tak .

2 minuty temu, margaryna85 napisał:

Wydaje mi się , że gość gdzieś pojechał a wzmacniacz czeka na wysyłkę. Osoba trzecia po wpłacie wyślę do nowego właściciela. Pewnie się nie zna na sprzęcie i nie może zademonstrować, a facet nie chce żeby ktoś przychodził i mu wzmacniacz głaskał. 

Przynajmniej ja tak to zrozumiałem. 

3 godziny temu, Echelon69 napisał:

Fajny kombajn: GRAMOFON RETRO WINYL CD USB RADIO FM AM KASETA

Ukryta Zawartość

patefon.jpg

Godzinę temu, margaryna85 napisał:

Nie rozumiem co ma piernik do wiatraka . Najlepiej odebrać osobiście jak ktoś ma z tym problem to dla mnie coś jest nie tak .

Chwali się, że ma biznesy za granicą.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

15 godzin temu, don111 napisał:

Wysokie koszty sprowadzenia i podatek są faktem, ty mały oszuście. Znikasz z podkulonym ogonem jak pytamy jak możemy sobie tanio sprowadzić, w cenach o jakich piszesz a nawet o 50% większych to niemożliwe. Teraz też będzie cichutko z twojej strony na ten temat, jak się domyślam. Ale jak znowu wyskoczysz z tym samym kłamstwem za jakiś czas, to ci się przypomnę. 

język typowego fana marki Sansui. Przykro mi że się nadziałeś kasa jaką od Ciebie wzięli koledzy za te cuda na 100v jest nie do drobienia niestety, ale przynajmniej masz fajnych kolegów i możesz sobie poczytać na wielu kartach jaki to wspaniały sprzęt nabyłeś ? 

19 godzin temu, Bumpalump napisał:

C-2301

Zmatrwie Cie, 36 lat i poza przelacznikami ktore trzeba bylo wyczyscic jest w idealnym stanie

czyli jednym słowem łatwa kasa, gdyby się ktoś nie naczytał forum- że nie wyregulowany jest zepsuty to byś nie zarobił - dlatego uważam że nie jesteś obiektywny w tej materii 

Fanboy Pioneera Bartosz audiofilek4 AudioJapana nie może przebić się ze swoimi Pioneerami ciepłymi kluchami i zwalcza jak się wydaje konkurencję , która przeszkadza mu w handlu .

Typowy skowyt  forumowego handlarzyny wtopił bardzo dużo kasy na Pioneery , których nikt nie chce  i teraz nie wie co ma z tym zrobić .A miało być tak pięknie Bartus , a tu lipa -plecy.

48 minut temu, audiofilek4 napisał:

?czyli jednym słowem łatwa kasa

Sprowadź z Japonii w swoich rzekomych cenach i zarób łatwą kase.  Po raz kolejny pytam kiedy sprowadzisz te wzmacniacze? 

Weź nie rób jaj i sprzedaj mi je!

Co do Mariusza i serwisu. Nie znasz się i jak zwykle masz najwięcej do powiedzenia. Skoro jesteś taki "mondry" sam serwisuj sprzęt i zobaczymy czy nadal będziesz twierdził jakie to miłe i przyjemne, łatwe itd. 

Znasz się na pomiarach, masz park maszynowy, masz dostęp do dostawców części zamiennych? Wiesz ile czasu zajmuje zgodne ze sztuką zajęcie się sprzętem?  Piszesz "łatwa kasa" wylutuj kilka a czasami kilkanaście isostatów, potencjometrów, rozbież, oczyść , zakonserwuj i DOBRZE złóż.  Później zamontontuj na właściwych miejscach. Czasami trzeba użyć tokarki , ścinać , wiercić , gwintować. Dla Ciebie to takie łatwe, no tak. W teorii wszystko wydaje się proste.

A i jeszcze jedno , po tych wszystkich bredniach weź jeszcze kogoś przekonaj , że jesteś wiarygodny i niech ktoś Ci zaufa i wyśle do Ciebie JAKIKOLWIEK sprzęt . Jeśli tak bardzo chcesz pokazać i udowodnić jak jest wg Ciebie naprawdę.

Jeszcze raz powtórzę , dawaj te zamówione Sansui 907 po 2,5 - 3k zł biorę od razu wszystkie za gotówkę. 

Edit

Możesz się w końcu wywiązać czy nadal będziesz kłamać?

Edytowane przez Fashi

15 minut temu, audiofilek4 napisał:

język typowego fana marki Sansui. Przykro mi że się nadziałeś kasa jaką od Ciebie wzięli koledzy za te cuda na 100v jest nie do drobienia niestety, ale przynajmniej masz fajnych kolegów i możesz sobie poczytać na wielu kartach jaki to wspaniały sprzęt nabyłeś ? 

Nie, ja nic nie kupiłem od kolegów bo mnie skusiłeś tymi tanimi znaleziskami w Japonii tak strasznie, że od miesiąca próbuję się dowiedzieć jak to kupić żeby nie wyszło cenowo ponad 2x więcej. Niestety spier...lasz od razu gdy pytamy o konkrety :))) 

Cd Philipsa w dobrym stanie .polecam bo u nie leży i się kurzy .

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

35 minut temu, BIRDMAN21 napisał:

Fanboy Pioneera Bartosz audiofilek4 AudioJapana nie może przebić się ze swoimi Pioneerami ciepłymi kluchami i zwalcza jak się wydaje konkurencję , która przeszkadza mu w handlu .

Typowy skowyt  forumowego handlarzyny wtopił bardzo dużo kasy na Pioneery , których nikt nie chce  i teraz nie wie co ma z tym zrobić .A miało być tak pięknie Bartus , a tu lipa -plecy.

............................. nie może przebić się ze swoimi Sansujami ciepłymi kluchami i zwalcza jak się wydaje konkurencję , która przeszkadza mu w handlu .

Typowy skowyt  forumowego handlarzyny wtopił bardzo dużo kasy na Sansui na 100V , których nikt nie chce  i teraz nie wie co ma z tym zrobić .A miało być tak pięknie TAK ŁADNI WSZYSTKO OPISANE W KLUBIE , a tu lipa -plecy.

29 minut temu, don111 napisał:

Nie, ja nic nie kupiłem od kolegów bo mnie skusiłeś tymi tanimi znaleziskami w Japonii tak strasznie, że od miesiąca próbuję się dowiedzieć jak to kupić żeby nie wyszło cenowo ponad 2x więcej. Niestety spier...lasz od razu gdy pytamy o konkrety :))) 

podaje Ci informacje jak na dłoni- prościej już się nie da a tu dalej prowokacje ? 

37 minut temu, Fashi napisał:

Sprowadź z Japonii w swoich rzekomych cenach i zarób łatwą kase.  Po raz kolejny pytam kiedy sprowadzisz te wzmacniacze? 

Weź nie rób jaj i sprzedaj mi je!

Co do Mariusza i serwisu. Nie znasz się i jak zwykle masz najwięcej do powiedzenia. Skoro jesteś taki "mondry" sam serwisuj sprzęt i zobaczymy czy nadal będziesz twierdził jakie to miłe i przyjemne, łatwe itd. 

Znasz się na pomiarach, masz park maszynowy, masz dostęp do dostawców części zamiennych? Wiesz ile czasu zajmuje zgodne ze sztuką zajęcie się sprzętem?  Piszesz "łatwa kasa" wylutuj kilka a czasami kilkanaście isostatów, potencjometrów, rozbież, oczyść , zakonserwuj i DOBRZE złóż.  Później zamontontuj na właściwych miejscach. Czasami trzeba użyć tokarki , ścinać , wiercić , gwintować. Dla Ciebie to takie łatwe, no tak. W teorii wszystko wydaje się proste.

A i jeszcze jedno , po tych wszystkich bredniach weź jeszcze kogoś przekonaj , że jesteś wiarygodny i niech ktoś Ci zaufa i wyśle do Ciebie JAKIKOLWIEK sprzęt . Jeśli tak bardzo chcesz pokazać i udowodnić jak jest wg Ciebie naprawdę.

Jeszcze raz powtórzę , dawaj te zamówione Sansui 907 po 2,5 - 3k zł biorę od razu wszystkie za gotówkę. 

Edit

Możesz się w końcu wywiązać czy nadal będziesz kłamać?

już ręce zacierasz i oczka sie świecą na myśl o tych tysiącach.. potem puścisz klubie po ile? 10 000 tys 13 000 tys? 

10 minut temu, audiofilek4 napisał:

Typowy skowyt  forumowego handlarzyny wtopił bardzo dużo kasy na Sansui na 100V , których nikt nie chce  i teraz nie wie co ma z tym zrobić .A miało być tak pięknie TAK ŁADNI WSZYSTKO OPISANE W KLUBIE , a tu lipa -plecy.

podaje Ci informacje jak na dłoni- prościej już się nie da a tu dalej prowokacje ? 

Człowieku gdzie Ty widzisz te Sansui które nie mogą się rzekomo sprzedać? A tym bardziej jakieś naganianie na te konkretne? 

Ty miałeś je sprowadzić , nie wykręcaj się...

10 minut temu, audiofilek4 napisał:

już ręce zacierasz i oczka sie świecą na myśl o tych tysiącach.. potem puścisz klubie po ile? 10 000 tys 13 000 tys? 

Nie, chce dla siebie do kolekcji! 

Jak zwykle audiofilek rzucił błotem i uciekł ?

Edytowane przez Fashi

Godzinę temu, BIRDMAN21 napisał:

Czy w życiu prywatnym i zawodowym prezentujesz podobny poziom prymitywizmu jak w tym i w pozostałych wpisach na forum?

"Audiophiles are dying off and not being replaced."  - z pewnego wątku na hifikabin.me.uk

39 minut temu, audiofilek4 napisał:

?? Aha, nowa taktyka - na trolla? Nie udało się na poważnie to udam że robię z siebie idiotę dla żartów? Za późno, już zrobiłeś na poważnie... 

12 godzin temu, Fashi napisał:

Wydaje mi się , że gość gdzieś pojechał a wzmacniacz czeka na wysyłkę. Osoba trzecia po wpłacie wyślę do nowego właściciela. Pewnie się nie zna na sprzęcie i nie może zademonstrować, a facet nie chce żeby ktoś przychodził i mu wzmacniacz głaskał. 

Przynajmniej ja tak to zrozumiałem.

a ja bym to jeszcze podciągnął pod taki manewr ale to już ostateczna ostateczność ?

Rochu rozumiem twój ból i rozpacz po tym jak we własnym domu wyszedłeś na zwykłą dupę . PTSD nadal został jak po misji w Iraku i nadal nie możesz się ogarnąć .  A w życiu zawodowym przeciez wszyscy tu na forum prócz ciebie to co najwyżej taksówkarze i mezaliansów z taką personą jak ty -(co ma antyki w salonie ) nie będzie .  Tasowkarze mają vintage , a pseudo prawnicy maja antyki:) .

42 minuty temu, tomek7776 napisał:

obrzucajcie sie blotem w PW,tu jest o " znaleziskach,,,,

Kieruj swoje zażalenia do Bartuśia audiojapan audiofilek4, dobrze wiesz kto zaczyna te brednie publicznie i publicznie musi być sprostowanie . Obrzuca oskarżeniami etc.

Komentarz daruj.

11 minut temu, Fashi napisał:

Kieruj swoje zażalenia do Bartuśia audiojapan audiofilek4, dobrze wiesz kto zaczyna te brednie publicznie i publicznie musi być sprostowanie . Obrzuca oskarżeniami etc.

Komentarz daruj.

O jakich bredniach piszesz? Nadmuchany niby hiend sansui 907 mr nie zwalcowal byle Hegla. To fakt. Ceny sansui w Japonii są niskie, to fakt. Jeszcze do niedawna dodawaliscie do cen sansui 9 tys- 12 tys wymyślonych kosztów , to fakt. I co robisz idiotów z ludzi? Co? Desperacja? Ceny tych gratów spadają i okazało się że zwalcowac też porządnie nie walcuja? Widzę kolejny dzień dyzurujesz w tym temacie. Życia biedaku nie masz? Nic ciekawszego do roboty? Słabo 

27 minut temu, BIRDMAN21 napisał:

Rochu rozumiem twój ból i rozpacz po tym jak we własnym domu wyszedłeś na zwykłą dupę . (...)

Pardon, Monsieur, ale pan nic nie rozumie.

Powód jest czysto estetyczny.

Ale to trudno zrozumieć bez pewnych uwarunkowań...

"Audiophiles are dying off and not being replaced."  - z pewnego wątku na hifikabin.me.uk

10 minut temu, Audio.Japan napisał:

Życia biedaku nie masz? Nic ciekawszego do roboty? Słabo 

A powiedz mi co Ty masz ciekawego do roboty?
Bo od kilku miesięcy w tym temacie nic tak bardzo nie rzuca się w oczy i nie sieje takiego fermentu jak Twoje żale do marki Sansui zahaczające o obrażanie i gnojenie ich użytkowników.

Nie pasuje Ci ta marka to ją po prostu ignoruj a tym, którzy korzystają ze sprzętu tej firmy daj już spokój. Masz z tego satysfakcję, że kogoś poobrażasz i poobrzucasz błotem, bo Ci Sansui nie pasuje?

Mnie też z wieloma markami i ich cenami nie po drodze ale to nie jest dla mnie powód, żeby na forum się na to żalić, wylewać wiadro pomyj i czerpać z tego satysfakcję. Omijam szerokim łukiem i korzystam z tego na co mnie stać albo co mi odpowiada brzmieniowo.

Załóż osobny wątek albo "Klub Antyfanów Sansui" i tam się możecie kopać po czole do woli.

A zanim mnie nazwiesz w swoim zwyczaju "fanbojem Sansui" to Ci oświadczam - nie miałem i nie mam żadnego sprzętu tej marki ?  Po prostu z boku patrzę na te konwersacje i widzę, kto najwięcej się pyszczy.

Edytowane przez robert19091990
3 minuty temu, rochu napisał:

Pardon, Monsieur, ale pan nic nie rozumie.

Powód jest czysto estetyczny.

Ale to trudno zrozumieć bez pewnych uwarunkowań...

Również  cię Kocham Rochu:)

3 minuty temu, robert19091990 napisał:

A powiedz mi co Ty masz ciekawego do roboty?
Bo od kilku miesięcy w tym temacie nic tak bardzo nie rzuca się w oczy i nie sieje takiego fermentu jak Twoje żale do marki Sansui zahaczające o obrażanie i gnojenie ich użytkowników.

Dobrze , że Ty to napisałeś może inni również to dostrzegą ?

Zna ktoś te Sonusy? 

Sonus Faber Grand Piano Domus

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

https://allegro.pl/oferta/pioneer-m90a-c90a-8372198706

Bartuś-  Audio Japan - audiofilek  zrobię tobie troche reklamy Piękne Pioneerki walcują nowe Hegle I Music Hallei inne  i stare także w szczególności Sansuje co kosztują ogromne pieniądze w Polsce a w Japoni dodają je do  długopisów w papierniczym.

Te Pioneery walcują nawet antyki i walcują nawet same siebie są tak dobre

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.