Skocz do zawartości
IGNORED

Zawód: wzmacniacz

Gość rochu

Rekomendowane odpowiedzi

Wystarczy wejść do wątku o końcówkach mocy od 20klz do 50klz i napisać odwrotne zdanie od Elberotha a wpis wetnie jak...kamfora.Mój wpis wcieło a napisałem,że nie zgadzam sie z tym,że CD Puccini ma lepszą regulację głośności niż najlepsze pre,nawet najdroższe Kondo.Bzdura.

Moim zdaniem to nic innego właśnie jak wzmacnianie.Widze,że jest potrzeba zawiadomienia administracji o tych praktykach.

Potwierdzam, mój wpis też wcięło i to dwukrotnie. Głupoty jakie nasz "Mokry" kolega wypisuje granicza z absurdem, który tylko jedno może mieć uzasadnienie - rzeczonymi praktykami wzmacniajacymi. Juz kiedyś proponwałem, aby jego watki przenieśc do zakładki Sponosrowne, bo tam jest ich miejsce.

Powinno być tak,że w wątkach branżyści nie powinni wypisywać żadnych opinii...bo to dwuznaczne jest i tyle.Jest zakładka "Sponsorowane" i tam prosze bardzo.

dskrzypczak

Zastanów się nad własną interpretacją skoro znikają wpisy nie łamiące regulaminu.Kto tak działa?Odpowiedź znasz.Tak się właśnie odbywa wzmacnianie,którego rzekomo jesteś przeciwnikiem.

Teoretycznie możnaby zostawić, niech się kiszą we własnym sosie, tym bardziej, że nie można liczyć na możliwość dowiedzenia się czegoś ciekawego. Jednakże z pewnych powodów nie powinno się tego robić. Kiedy pierwszy raz zetknąłem się z Elbikiem i jego pokojem, pomyślałem sobie: co za pasjonat, pewnie ma dużo ciekawych rzeczy do powiedzenia. Z czasem jednak prawda wyszła na jaw i pojawił się obraz pozera, który wykorzystując szczęśliwy zbieg okoliczności, maskując swoją niewiedzę uprawia swoje poletko wykorzystując do tego to i nie tylko to forum. Opierając się na jego niespójnych opiniach można nieźle się nabrać, w związku z czym dobrze by było aby czytający to forum początkujący wiedzieli od razu z kim mają doczynienia.

Zawiść i zazdrość was opętała...

Do serca przytul psa,

Weź na kolana kota,

Weź lupę popatrz - pchła,

Daj spokój, pchła to też istota.

Za oknem zasadź bluszcz,

Niech się gadzina wije,

A kiedy ciemno już i wszyscy śpią,

Matka śpi, ciotka śpi, wujek śpi

Zapylaj georginie.

nie -jedynie wszyscy maja zabawę

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Zawiść i zazdrość was opętała...

Jaka zawiść?Jaka zazdrość?To jawne wzmacnianie za zgodą i obroną tegoż wzmacniania przez moderacje.Bo czym jest wycinanie wpisów pokazujących wyraźnie o działaniu delikwentów...dowodami w postaci linków ze sprzedaży zachwalanego sprzętu?Jestem ciekaw co na to administracja i dskrzypczak,który głosi,ze będzie to zwalczał.

Okazuje się,że teraz jest opcja bana taka,że nie możesz nawet wątku przeczytać.Jestem ciekaw co na to prokuratura.Na jakiej podstawie uniemożliwia się zajrzenie do wątku?Jaki punkt regulaminu na to pozwala?Internet opiera się na wolności słowa i możliwości dotarcia wsędie bez ograniczeń.Jeśli ktoś podaje fałszywe dane to od tego jest właśnie prokuratura i sądy...panowie moderatorzy.

Ja powiem tak.

Ogólnie mam w d* tamten wątek, zajrzałem tam kilka razy i nie widzę tam źródła wiedzy.

W przeciwieństwie do Kolegów z którymi często nie zgadzam się tu na Forum, których wiele komentarzy jest nośnikiem jakiejś wiedzy, a przynajmniej wynika z serca, z przekonania (to cenne). Nie trzeba się z tym zgadzać ale to zawsze konkretny sygnał.

Wspomniany wątek to takie zaś przeklejanie fotek i poezji bajań. Ani w tym przekrojowego pokazania nowości na rynku audio, ani wiedzy...

...

Weź lupę popatrz - pchła,

Daj spokój, pchła to też istota.

...

Chciałeś coś zasugerować...?

Ja powiem tak.

Ogólnie mam w d* tamten wątek, zajrzałem tam kilka razy i nie widzę tam źródła wiedzy.

A ja nie widze zrodla wiedzy w 90% watkow w dziale Hi-End. Przebarwione opisy smiesznych gadzetow, ktore to niby maja niebywały wplyw na brzmienie, lepsze prądy po nocach i inne dyrdymały. Czasem az sie zastanawiam czy ten dzial nie jest przypadkiem zrobiony pod Humor.

?👈

A ja nie widze zrodla wiedzy w 90% watkow w dziale Hi-End. Przebarwione opisy smiesznych gadzetow, ktore to niby maja niebywały wplyw na brzmienie, lepsze prądy po nocach i inne dyrdymały. Czasem az sie zastanawiam czy ten dzial nie jest przypadkiem zrobiony pod Humor.

On pewnie jest zrobiony pod konkretne osoby...wiadomo jakie.

On pewnie jest zrobiony pod konkretne osoby...wiadomo jakie.

Głównie pod osoby, które same nie wierzyły, że on kiedykolwiek powstanie, ale pretekst do zadymy był i o to głównie chodziło.

Aż tu nagle rachu ciachu zakładka jednak powstała i nagle trzeba o czymś w niej pisac, tylko kurna o czym...

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.
  • Administratorzy

Okazuje się,że teraz jest opcja bana taka,że nie możesz nawet wątku przeczytać.Jestem ciekaw co na to prokuratura.Na jakiej podstawie uniemożliwia się zajrzenie do wątku?Jaki punkt regulaminu na to pozwala?Internet opiera się na wolności słowa i możliwości dotarcia wsędie bez ograniczeń.Jeśli ktoś podaje fałszywe dane to od tego jest właśnie prokuratura i sądy...panowie moderatorzy.

Tymczasowym rozwiązaniem jest wylogowanie się i czytanie wątku jako gość. Niedługo zmodyfikujemy wtyczkę tak by zbanowana osoba nie mogła pisać, ale mogła czytać dany wątek.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:

https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Gość rochu

(Konto usunięte)

Jeszcze jeden kamyczek do ogródka.

http://www.polskatimes.pl/fakty/kraj/409400,opluwanie-ludzi-w-internecie-to-calkiem-dobry-biznes,id,t.html

Jak myślicie ilu z naszych kolegów z forum jest na etacie?

Marketing szeptany to nic nowego. Na naszym forum pewnie też się takie wpisy znajdą.

przypomnę tylko, że pan Skrzypczak jakiś czas temu na goldenline w zainteresowaniach miał: "marketing szeptany". Nie dziw zatem, że to nic nowego...

• Administratorzy

bady: nie w zainteresowaniach, tylko w grupach. Marketing szeptany to nie tylko pisanie fałszywych opinii na forach. Można np. zorganizować interesujący konkurs czy też jakąś akcję, która nie musi nikogo oszukiwać. Mnie bardziej interesuje marketing wirusowy. Co więcej uważam, że można stworzyć coś ciekawego i zgodnego z własną moralnością.

Linki dla zainteresowanych:

http://marketing101.pl/tag/najlepsze-virale/

http://wiadomosci.mediarun.pl/artykul/reklama-reklama,najlepsze-virale-2010-roku-wideo,37862,2,1,1.html

http://najbardziej.com/polecane/najlepsze-kampanie-wirusowe/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Marketing szeptany to nie tylko pisanie fałszywych opinii na forach. Można np. zorganizować interesujący konkurs czy też jakąś akcję, która nie musi nikogo oszukiwać. Mnie bardziej interesuje marketing wirusowy. Co więcej uważam, że można stworzyć coś ciekawego i zgodnego z własną moralnością.

Dobre! Marketing i moralność. To jak to się ma do równania: moralność i zysk?

• Administratorzy

dziadekwłodek: myślę, że adekwatnie. Chyba nie uważasz, że wszystko co przynosi zysk musi być niemoralne? No chyba, że chodzi o wyzysk.

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

dziadekwłodek: myślę, że adekwatnie. Chyba nie uważasz, że wszystko co przynosi zysk musi być niemoralne? No chyba, że chodzi o wyzysk.

A od kiedy to KAPITALIZM ma cokolwiek z moralnością wspólnego?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.