Skocz do zawartości
IGNORED

Krzysztof jackowski uczy jasnowidzenia

Krak_oN

Rekomendowane odpowiedzi

Tak jak w temacie, poniżej jest nagrana audycja gdzie Krzysztof jackowski uczy jasnowidzenia, sprawdźcie może i wy macie w sobie tą zdolność .

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/86083-krzysztof-jackowski-uczy-jasnowidzenia/

Kiedyś uczył, od jakiegoś czasu już tego nie robi. Potencjalne możliwości jasnowidzenia tkwią w zasadzie w każdym człowieku, większość jednak umrze nawet o tym nie wiedząc.

"A little knowledge inclineth men's minds toward atheism, but greatness of knowledge bringeth men's minds back again to God" Lord Bacon

Kiedyś uczył, od jakiegoś czasu już tego nie robi.

No ale on dopiero rozpoczyna, była przecież zapowiedź następnych odcinków w tej nagranej audycji.

No i jak tam, mrowią was już czoła ?

Tak, ale nie uczy już osobiście, a kiedyś to robił.

"A little knowledge inclineth men's minds toward atheism, but greatness of knowledge bringeth men's minds back again to God" Lord Bacon

A jak nietoperz nad krową przeleci, to jej mleko odbiera.

Raka należy leczyć przeciąganiem przez homonto.

Przełóż, jasny panie, kartę złotem, to Cyganka prawdę ci powie.

PS Pierściń Atlantów, mało używany, sprzedam, albo zamienię na Altusy.

Proszę o niewypowiadanie się tutaj na tematy które są już w innych tematach. No chyba że ktoś już ma ''uruchomione'' czoło według powyższych wskazówek i wykonał tzw ''wizję'' ale nie tą na logikę tylko chodzi o te tak jakby przebłyski ;) .

Nie rozumie skad ta szydera.Facet zrobil spora furore w Japonii.Posmiac to sie mozna z naszego polskie detektywa Rutkowskiego.

Detektywa... bez licencji.

Powrót po dłuższej przerwie...

To co że bez licencji, licencje to chory wynalazek.

Nie rozumie skad ta szydera.Facet zrobil spora furore w Japonii.Posmiac to sie mozna z naszego polskie detektywa Rutkowskiego.

W Japonii furorę obecnie robią lody o smaku pieczonych żeberek i hamburgera. Ciekawe co jest na topie w Mongolii?

W Japonii furorę obecnie robią lody o smaku pieczonych żeberek i hamburgera. Ciekawe co jest na topie w Mongolii?

Ciekawe czy dalej będziesz się tak śmiał jak obejrzysz poniższe dokumenty, gdzie jest udokumentowane że Krzysztof Jackowski będąc pierwszy raz w Japonii, opisał szczegóły otoczenia w jakim dokonano przestępstwa.

Kliknij od samej góry na pobierz plik. (gdzie indziej tych materiałów już nie ma, bo zostały usunięte ze względu praw autorskich)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

EDIT:

01 Września ma być nowy odcinek z Krzysztofem Jackowskim i Januszem K. Mikke

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jackowski nie Jackowski ale zanotowano wiele przypadków zdolności ludzkiego umysłu niewytłumaczalnych aktualnie posiadaną wiedzą. W tym przypadki prekognicji.

Jestem Europejczykiem.

Wystarczy przeczytać książkę Cejrowskiego "Gringo wśród dzikich plemion" by zrozumieć że telepatia i inne podobne zjawiska istniały wśród ludzi od bardzo dawna. Obecny pęd cywilizacyjny zagnał je do narożnika, ale niektórzy mimo wszystko je odkrywają i używają.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Oglądałem kiedyś program o Edgarze Cacey. Zrobił na mnie duże wrażenie pomimo tego, że brałem sporą poprawkę na "współczynnik sensacji".

Jestem Europejczykiem.

Zawsze zastanawiały mnie źródła jasnowidzenia. Argumentacja rozciąga się pomiędzy a) każdy ma to w sobie do b) to dar/talent. Osobiście uważam że to b), jeśli tak to pytanie skąd/od kogo?

Jackowski nie uczy jasnowidzenia bo stwierdził że nie wszyscy są na to gotowi. Mam b. dobrą intuicję i czasami coś mi podpowie ale sam nie wiem czy chciałbym widzieć przyszłość, na razie wole myśleć i czerpać radość ze zwykłych rzeczy i z życia. Może kiedyś...

Jak można dostrzec piękno niedoskonałym spojrzeniem?

Wiecie, jako dziecko czytałem Nieznany Świat, ale żeby tak dorośli ludzie... Myślałem, że większość z tego wyrasta. Z drugiej strony te Nieznane światy i inne Wróżki to do dorosłego czytelnika są kierowane.

Ukryta Zawartość

fale Schumana- możliwość łączenia się z innymi ludźmi i nie tylko, sterowanie pogodą, broń wszechczasów

Ukryta Zawartość

Jak można dostrzec piękno niedoskonałym spojrzeniem?

Szkoda ,że K. Jackowski nie przewidział tsunami w Japonii i w ten sposób nie ocalił tylu istnień ludzkich przed śmiercią !!!!!

Albo szkoda ,że nie potrafi przewidzieć trafnych numerów w TOTKA ,nie musiał by dorabiać na korepetycjach z jasnowidzenia !!!!

Piotr

Najlepsze jest to, że "jasnowidze" nie wykorzystują swojego daru do dogadzania sobie, lecz drugim...

a za taki seansik siorbią kasę aż miło:)

Ps. co Wy mentalisty nie oglądaliście??? jasnowidzów nie ma ! :D

Łoooo ciup !

Albo szkoda ,że nie potrafi przewidzieć trafnych numerów w TOTKA

Jesteś pewny że nie potrafi? Może zwyczajnie nie chce. Coś do czego Ty się ślinisz może być innym zupełnie zbędne. Co do Japonii to nie wydaje mi się aby go ktokolwiek pytał o to przed wystąpieniem tsunami. Jak więc mógł odpowiedziec kiedy nie był pytany? Tak samo wygląda sprawa z zaginionymi których odnajduje. To nie jest tak że widzi wszystkich zaginionych i dzwoni na policję że widzi to czy tamto. Może natomiast zobaczyć coś o co zostanie zapytany.

Jesteś pewny że nie potrafi? Może zwyczajnie nie chce. Coś do czego Ty się ślinisz może być innym zupełnie zbędne. Co do Japonii to nie wydaje mi się aby go ktokolwiek pytał o to przed wystąpieniem tsunami. Jak więc mógł odpowiedziec kiedy nie był pytany? Tak samo wygląda sprawa z zaginionymi których odnajduje. To nie jest tak że widzi wszystkich zaginionych i dzwoni na policję że widzi to czy tamto. Może natomiast zobaczyć coś o co zostanie zapytany.

Z pobudek czysto altruistycznych .Ja gdybym obfitował w taki dar na pewno miałbym wyrzuty sumienia gdybym wiedział o zagrażającej klęsce żywiołowej i nic bym nie zrobił aby ostrzec ludzi.To jest tak samo jak z różnej maści uzdrowicielami ,pomagają innym ale sami się wyleczyć nie potrafią i umierają nie dożywszy przysłowiowych 100 lat .

O święta naiwności !!!!!!

Piotr

Nic specjalnie nowego i odkrywczego chyba tam nie powiedziano. Ciekawa dyskusja, ale jak zwykle, na rozsądne rozmowy w TV jest 20 min. jako zapchaj dziura między dwoma durnymi filmami albo Big Brotherem ;)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.