Skocz do zawartości
IGNORED

UK Audio Club

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Arek__45

(Konto usunięte)

Dalej ....jesteście przekonani do "kambodży"....?

Pracujecie w UK, jest tu cała masa ciekawego sprzętu a wy przeszukujecie śmietnikowy budżet....

Edytowane przez Arek__45

Sklep Richer Sounds jest naprawde dobry. Maja tani sprzet, jest oferta ze jak cos znajdziesz taniej na necie to oni jeszcze te oferte przebija ... Kupilem tv u nich , po podlaczeniu okazalo sie ze tv nie byl rownomiernie podswietlony (wielu pewnie by tego nie zauwazylo) Pojechalem , wymienili na nastepna sztuke bez wnikania jak mocno zle swieci itp. Wszystko z usmiechem na twarzy.

Mowa o normalnym sklepie , nie towaru z outlet.

[center]Studio 16hz * Karan Acoustics * Audio Research * Lumin * Transparent Reference XL & Ultra[/center]

Gość cdplay.pl

(Konto usunięte)

Witam polonię :)

Klikam z Londynu co do sklepów to polecam Sevenoaks tam zakupiłem moje pierwsze kolumienki ... I dokonałem nie dawno ubgrade mojego DACa Cyrusa do wersji X+ oraz wysłałem kilka dni temu Cd Player Cyrusa po upgrade do wersji CDXT SE2 a to wszystko gra sobie ze wzmakiem Roksan kandy K2 na IC oraz kablach głośnikowych Nordost Red Dawn RevII (biwire) elektryka na kablach Furukawa PCOCC z kondycjonerem xf500 xindaka + ekstra w pre listwa zasilająca :-) dodatkowe źródło to computer MAC mini, kolumienki Elac Bs184 oraz subwoofer firmy Boston szukam kolumn firmy Magnepan w rozsądnej cenie :) model MMG !!!! rewelacja słuchałem u kolegi zwaliło mnie z nóg!!!!!

tak więc nie wszyscy w UK na outletach grzebią hehe

pozdrawiam serdecznie ;-)

ps: aaaaa kolega krytyk to też z UKeja mh ?!

Edytowane przez cdplay.pl

no i przyjechał... tym razem zniekształcenia w prawym kanale, nawet bez sygnału.

zażyczyłem sobie zwrotu kasy i ogólnie nie polecam zakupów w Richer Sounds Outlet.

Aszz...to dziady no;-) A teraz na co sie czaisz?Xd

Tylko ciekawe na ilu sie aukcja skończy..no bede zaglądał;-) Dzieki

Gość partick

(Konto usunięte)

Aszz...to dziady no;-) A teraz na co sie czaisz?Xd

już się nie czaję. wyjąłem z superfi Marantza PM5004 - jutro będzie, to posłucham ;)

(trudno abym się męczył na sypialnianym Topazie AM1)

Tylko ciekawe na ilu sie aukcja skończy..no bede zaglądał;-) Dzieki

na £300.

Gość Arek__45

(Konto usunięte)

wyjąłem z superfi Marantza PM5004 - jutro będzie, to posłucham ;)

....ciekawym co to bedzie bo moj marantz z tannoy'kami dawal wysokimi po uszach ze az milo...fingers crossed

''Polacy maja wszystkie przymioty, oprocz zmyslu politycznego'' Winston Churchill

już się nie czaję. wyjąłem z superfi Marantza PM5004 - jutro będzie, to posłucham ;)

(trudno abym się męczył na sypialnianym Topazie AM1)

No to ciekawe jaka to bedzie zmiana czekam na wrażenia;-)

Gość partick

(Konto usunięte)

....ciekawym co to bedzie bo moj marantz z tannoy'kami dawal wysokimi po uszach ze az milo...fingers crossed

ponoć właśnie PM5004 jest bardziej miękki od PM6004 - no nic to, Saturday delivery wziąłem, to jutro o tej godzinie już będę wiedział :)

najśmieszniejsze, że ten sam kurier z DPD będzie - czwarty raz w tym tygodniu ;)

już się z nim umówiłem, żeby mnie budził, bo na pewno będę spał.

najśmieszniejsze, że ten sam kurier z DPD będzie - czwarty raz w tym tygodniu ;)już się z nim umówiłem, żeby mnie budził, bo na pewno będę spał.

Dokładnie płacisz i wymagasz;-) a co do marantza to posłuchał bym go z missionami może piwko?

Gość partick

(Konto usunięte)

Dokładnie płacisz i wymagasz;-)

jeszcze inaczej. w poniedziałek przywiózł mi 650A z Richer Sounds Outlet, wczoraj zabrał bo był popsuty i przywiózł nowy na wymianę, dzisiaj zabrał ponieważ ten drugi też był wadliwy, a jutro przywiezie mi Marantza z Superfi - żeby było śmieszniej (bo już dostałem fakturę) z Nottingham. mała ta Wielka Brytania, co? ;-)

już się z nim umówiłem, żeby mnie budził, bo na pewno będę spał.

...trzeba brac tych z Yodel sa jak Swiety Mikolaj jeszcze zadnego nie widzialem 'knock to the door' i w nogi...nawet w niedziele

a co do marantza to posłuchał bym go z missionami może piwko?

...300mil ...i juz

''Polacy maja wszystkie przymioty, oprocz zmyslu politycznego'' Winston Churchill

Gość partick

(Konto usunięte)

to nie ja wybieram kuriera w tym przypadku. a DPD tak właśnie działało, mnie się co prawda udawało ich łapac na redelivery, ale znajomi bujali się do depotu, a zbyt gęsto nie są. ale teraz pełna kultura, przed ósmą rano dostajesz SMS z godzinnym slotem - zajebiście, lepiej niż jeszcze wiele innych firm.

kurcze, nawet filmik o tym miałem na YT, ale widocznie usunęli :(

to nie ja wybieram kuriera w tym przypadku. a DPD tak właśnie działało, mnie się co prawda udawało ich łapac na redelivery, ale znajomi bujali się do depotu, a zbyt gęsto nie są. ale teraz pełna kultura, przed ósmą rano dostajesz SMS z godzinnym slotem - zajebiście, lepiej niż jeszcze wiele innych firm.

kurcze, nawet filmik o tym miałem na YT, ale widocznie usunęli :(

Nie no Ameryka;-) Ważne żeby sprzęt działał;-)

Gość partick

(Konto usunięte)

...300mil ...i juz

chwilowo zamykam 4,5 roku pobytu w Midlands, ale w przyszłym miesiącu znowu będę w Glasgow :)

za 2-3 tygodnie.

Ważne żeby sprzęt działał;-)

nic mi nie mów... gdybym zamawiał na AmazonUK, to mieli sześć sztuk (dzisiaj już siedem), a na Superfi jak zamówiłem, to okazało się, że to była ostatnia sztuka - jak zobaczę, że pudełko nie jest funkiel-nówka, to nawet nie otwieram, tylko robię fotki i odsyłam jako nie nowe i tyle. sorry.

czasu tylko i niepotrzebnych nerwów szkoda.

Edytowane przez partick

nic mi nie mów... gdybym zamawiał na AmazonUK, to mieli sześć sztuk (dzisiaj już siedem), a na Superfi jak zamówiłem, to okazało się, że to była ostatnia sztuka - jak zobaczę, że pudełko nie jest funkiel-nówka, to nawet nie otwieram, tylko robię fotki i odsyłam jako nie nowe i tyle. sorry.

czasu tylko i niepotrzebnych nerwów szkoda.

Racja no zobaczymy co teraz bedzie;-)

Gość partick

(Konto usunięte)

http://pl.wikipedia.org/wiki/300_mil_do_nieba#Inspiracja

Film oparty jest na prawdziwych wydarzeniach – w 1985 roku bracia Zielińscy z Żyrakowa koło Dębicy, piętnastoletni Adam i dwunastoletni Krzysztof, ukryci pod samochodem ciężarowym przedostali się do Szwecji. Polskie władze za wszelką cenę starały się sprowadzić braci do Polski. Rodzice nie wystąpili z żądaniem ekstradycji, uważając, że powinni oni sami decydować o swoim losie. Rodzicom odebrano prawa rodzicielskie. Bracia pozostali w Szwecji. Do czasu uzyskania pełnoletności mieszkali w rodzinie zastępczej. Dzisiaj bracia są już dorosłymi ludźmi i nadal mieszkają w Szwecji.

Gość partick

(Konto usunięte)

a na Superfi jak zamówiłem, to okazało się, że to była ostatnia sztuka - jak zobaczę, że pudełko nie jest funkiel-nówka, to nawet nie otwieram, tylko robię fotki i odsyłam jako nie nowe i tyle.

http://www.youtube.com/watch?v=fMt6RPvD4Ms

Edytowane przez partick
Gość partick

(Konto usunięte)

o ile Azur 650A, w porównaniu do 640A, lekko zaokrąglał dźwięk, to Marantz PM5004 tego nie robi.

jest wybitnie neutralny, a mimo to muzykalny. pierd... też mu nie brakuje, jak trzeba.

od ponad roku zajmuję się głównie wyszukiwaniem remasterów i ten wysiłek został doceniony - dużo się dzieje :)

na razie tak przeskakuję z utworu na utwór i słuch nie ma czasu na akomodację, ale jak to mawiają u nas we wsi, jest nieźle ;-)

PS. dobra, pół godziny przerwy na zakup kontrolowany - tzn. aby słuch odpoczął - i lecimy całymi albumami :)

płyta już naszykowana :)

proponuje 'dire straits' On Every Street jak lubisz i kawalek ' You and your friends' ktory testuje wsio...oraz http://www.amazon.co.uk/Twin-Peaks-Various-Artists/dp/B000002LMM/ref=sr_1_1?s=music&ie=UTF8&qid=1342886808&sr=1-1

Edytowane przez fish75

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.