Skocz do zawartości
IGNORED

Zmiany w obyczajowości w XXI wieku.

wojciech iwaszczukiewicz

Rekomendowane odpowiedzi

A naturalnymi rodzicami mają prawo zostać mordercy, pijacy, psychole, pedofile, gwałciciele, lewacy, prawacy itd

W pałacu ślubów, w kościele nie stawiają żadnych warunków poza okazaniem dowodu osobistego. Na łóżku też nie.

Natomiast trudno się rozstać, tutaj decyduje sąd.

Odnoszę takie wrażenie, że kiedyś człowiek jakby bardziej interesował się drugim dla niego samego, nie dla przypiętych orderów. Teraz sąsiad sąsiadowi nie powie nawet na klatce dzień dobry. A jeśli ktoś nie był kimś (patrz wyżej), to się na takiego nawet nie spojrzy. Nie podoba mi się to.

Nie mogę się z Tobą zgodzić. Interesują się drugim człowiekiem - i to nawet młodzież. Np. kiedy przechodzę przez osiedle, często młodzi ludzie pytają mnie, czy mam jakiś problem... Nie mam, ale i tak jestem wdzięczny za troskę...

A naturalnymi rodzicami mają prawo zostać mordercy, pijacy, psychole, pedofile, gwałciciele, lewacy, prawacy itd

Ja bym lewaków nie zaliczył do patologii. Ale rzeczywiście mogą oni mieć zbyt "postępowe" poglądy dotyczące wychowywania dzieci,

Dziękuję za uwagę.

Zapytaj lampy. Lampa bucha to Cię wysłucha! - powiedzonko dziecięce

Twonk

Jeśli chcą pomóc to powiedz, że masz problem, nie bądź taki...

;-)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Np. kiedy przechodzę przez osiedle, często młodzi ludzie pytają mnie, czy mam jakiś problem... Nie mam, ale i tak jestem wdzięczny za troskę...

:)))

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

Nie mogę się z Tobą zgodzić. Interesują się drugim człowiekiem - i to nawet młodzież. Np. kiedy przechodzę przez osiedle, często młodzi ludzie pytają mnie, czy mam jakiś problem... Nie mam, ale i tak jestem wdzięczny za troskę...

Przywracasz wiarę w ludzi... :)

Te mechanizmy stworzone przez P.Boga czasami szwankują.Tak bywa i z płcią.Trudno żeby Bóg przyznawał się do błędów.

Wszak jest doskonały!

W kwesti samego zjawiska adopcji, to polecam zapoznać się z warunkami adopcja psa, z jakiegoś modelowego schroniska dla zwierząt w Polsce.

Bez długich ankiet, długich rozmów weryfikujących przyszłego ewentualnie opiekuna, bez spotkań przed adopcyjnych, nikt nikomu od tak nie da psa, bo trzeba dokładnie zweryfikować, czy przypadkiem nikt go nie bedzie wiązał na łańcuch czy głodził.

Tak to jest tylko na papierze kolego. Nikt sie w takie ceregiele nie bawi.

?👈

Bo to jest taki doktor katolicki tak jak kiedyś była demokracja socjalistyczna.Ja osobiście wolę te pojęcia bez przymiotników.

To powiedz dlaczego mężczyźnie, któremu wydaje się, że jest kobietą, usługuje się na wszelkie sposoby: ucina Wacka, dorabia piersi, zmienia dane w dowodzie itp.

A mężczyźnie któremu wydaje się, że jest Napoleonem NFZ nie funduje munduru, konika i małej armii?

Dlaczego?

Ja w tym widzę dyskryminację jednych chorych i nieprawidłowe leczenie innych.

8d70bc5aa1.jpeg

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Idealna rodzina:

post-8303-0-50079100-1415105656_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Tak to jest tylko na papierze kolego. Nikt sie w takie ceregiele nie bawi.

Mylisz się. Właśnie mamy psa na tak zwanym tymczasie. 3 tyg trwała weryfikacja od wypełnienia ankiety do wywiadu środowiskowego włącznie.

To tak działa. Oczywiście w gminnych schroniskach w które miasta gminy pompują kasę jak w studnie bez dna, jest po staremu ale trzeba trzymać kciuki by zmiany i tam doszly

To powiedz dlaczego mężczyźnie, któremu wydaje się, że jest kobietą, usługuje się na wszelkie sposoby: ucina Wacka, dorabia piersi, zmienia dane w dowodzie itp.

A mężczyźnie któremu wydaje się, że jest Napoleonem NFZ nie funduje munduru, konika i małej armii?

Dlaczego?

Ja w tym widzę dyskryminację jednych chorych i nieprawidłowe leczenie innych.

8d70bc5aa1.jpeg

Dobre,

pozdrawiam,

My też, my też! Poszły w ślad mężusiów?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

To Hoffman ma żonę? A ja żem myślał, że to pedał.

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

To Hoffman ma żonę? A ja żem myślał, że to pedał.

Żonę przydzielił mu Prezes. :)

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.