Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
  • 8 miesięcy później...
Gość A&T

(Konto usunięte)

Rozpoczyna się proces ujawnienia. Zachęcam do zapoznania się z poniższą stroną od pierwszego odcinka. Zapewniam, że dowiecie się sporo. :-)

https://kosmiczne-ujawnienie.blogspot.co.uk

• 2 tygodnie później...
Gość A&T

(Konto usunięte)

Pojazdy UFO ziemskiej konstrukcji i MKP TPK/

Pojazdy te używane w tajnych programach kosmicznych przez tajne Amerykańskie Siły Powietrzne, które prowadzą program kosmiczny odpowiedzialny za system obserwacji całej Ziem przez MKP TPK ( Militarny Kompleks Przemysłowy Tajnego Programu Kosmicznego ) Działania MKP TPK zarządzanego przez “Zygmunta” ogranicza się do operacji wokół Ziemi (do wysokości 800 km) i wykorzystuje przynajmniej dwie stacje kosmiczne zdolne do przyjęcia kilkuset osób personelu oraz kilku szwadronów pojazdów TR-3B, które obsługują te stacje. Jest to spójne z instrukcjami przekazanymi Prezydentowi Ronaldowi Reaganowi w 1985 roku a następnie opublikowanymi przez niego w swoich pamiętnikach, gdzie pisze on o tym, że są one zdolne do przyjęcia około 300 astronautów.

DeLonge i jego grupa doradcza szczerze wierzą, że ujawnienie prawdy o prowadzeniu programu kosmicznego przez Amerykańskie Siły Powietrzne w skład, którego wchodzą pojazdy typu TR-3B wprowadzi nas w nową erę badań przestrzeni. Szwadrony latające tymi pojazdami działają z Area 51, tajnego portu lotów kosmicznych na wyspie Diego Garcia oraz z innej tajnej lokalizacji na Antarktydzie, która według “Zygmunta” jest również główną placówką Badań i Rozwoju (R&D)

Niektóre placówki wojskowe i korporacyjne (np. Lockeed itd. ) są bazami bardzo podobnymi do Camp Freedom, który został zbudowany w Grenlandii w ramach projektu Iceworm, lecz są znacznie od niego większe. Port lotniczy rozrósł się z należącej początkowo do Nazistów instalacji wojskowej. Naziści posiadali kilka baz wybudowanych na południowo-wschodnich i wschodnich obszarach Antarktydy. Powodem dla którego “Zygmunt” wspomniał o tym jest to, że użyłem Projektu Iceworm w mojej prezentacji na ostatnim Conscious Life Expo. Na Antarktydzie ma miejsce znacznie więcej działań, które nie są powiązane ze starożytnymi ruinami. Rozwój oraz testowanie broni są ściśle zakazane zgodnie z prawem międzynarodowym dotyczącym obszarów antarktycznych. Warto zauważyć, że wiele z baz na Księżycu oraz Marsie również zostało wybudowanych w ten sam sposób.

Są już organizowane zamknięte konferencje na temat tajnych programów kosmicznych z udziałem VIP. Jednak przedstawiane tam informacje nie są przyjmowane jako prawdziwe. Jedną z nich była konferencja “Człowiek w Przestrzeni Kosmicznej i Forum Badawcze” (Human Spaceflight and Exploration Forum) zorganizowane przez Specjalne Służby Przestrzeni Powietrznej i Kosmicznej.

human-space-flight-conference-1024x620.jpg?w=768&h=465

Marynarka Wojenna prowadzi inny program "Słoneczny Strażnik" który przez MKP TPK uważany za konkurencję.

TR-3B-565401.jpg

tridiagramused.jpg

32dc0daf3eb515b8ef2df1faeddf1c21.jpg

https://pl.pinterest.com/jasonkmay7/tr3b/

http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/ciencia_extraterrestrialtech07.htm

Warto zauważyć, że wiele z baz na Księżycu oraz Marsie również zostało wybudowanych w ten sam sposób.

aha

a już myślałem, że jakaś nutka normalności się wkradła ;)

Gość A&T

(Konto usunięte)

Widzisz, to oni stoją za tym ujawnieniem. Z mojej wiedzy wynika, że jest ono przez jednych zaplanowane jako częściowe a przez drugich jako pełne. Nie ma zgody między nimi. Jest konflikt interesów i rywalizacja. Każda z frakcji kieruje się innymi pobudkami i ma inne cele.

Gość A&T

(Konto usunięte)

Dla odmiany zamieszczam uwagi i spostrzeżenia Braci z Kosmosu.

http://sprzymierzency.org/rozprawa-pierwsza-pozaziemska-obecnosc-aktualnie-na-ziemi/

A Ty jesteś narzędziem?

Ja się dzielę informacjami. Nie jestem ich pracownikiem.

Jesteś za utrzymaniem niewiedzy w śród ludzi?

Gość A&T

(Konto usunięte)

To nie hejterzy, opluwacze i obsrywacze ciągną tę cywilizację do przodu. Tak było za Kopernika tak jest i teraz. Zadam pytanie ile w Warszawie będzie trwać budowa trzeciego odcinka metra? W USA mają maszynę nuklearną która dąży tunele z prędkością 2 km. dziennie bez urobku. W ten sposób połączono wschodnie wybrzeże z zachodnim. A tu ciemnota panuje. I jeszcze się ją popiera.

Edytowane przez A&T

W USA mają maszynę nuklearną która dąży tunele z prędkością 2 km. dziennie bez urobku.

A w Charkowie dali dwóm mężczyznom ślub. Wszyscy mówili pomyłka, pomyłka! No i po roku urodziły im się bliźniaczki :)

To nie hejterzy, opluwacze i obsrywacze ciągną tę cywilizację do przodu

wklejacze durnych bajeczek również nie :)

Z mojej wiedzy wynika,.............

Z CZEGO przepraszam????

W.

Proszę nie napadać na Artonka w jego własnym watku!

Zachowujcie się jak jesteście w gościach:-)

Vladomord - Universum Moderator.

Gość A&T

(Konto usunięte)

No nie z uczelni, nie z telewizji. Inaczej wątek byłby bezcelowy. Z moich badań i analiz i doświadczeń innych. Materiały są odtajniane po mału przez rządy państw. Jest wiele potwierdzeń a nawet od współpracowników tajnych frakcji rządowych. Ludzie UFO obserwują od wieków. Obserwowane też są przez wojsko a relacje są dostępne. Trzeba chcieć. Zadawanie pytania skąd to ignorancja.

Niech jednym z przykładów będzie materiał tu zawarty który jest dla mnie forpocztą planowanego ujawnienia.

https://kosmiczne-ujawnienie.blogspot.com

https://kosmiczne-ujawnienie.blogspot.co.uk

Gość A&T

(Konto usunięte)

Oczywiście ujawnienie to jest sterowane i częściowe. Toczy się teraz w tych strukturach walka ile można ujawnić. Obiemają nie czyste sumienie. Zdają sobie sprawę, że może dojść do rozliczenia wobec społeczeństwa. Każda z nich chce przejąć narrację.

Obiemają nie czyste sumienie.

Dajcie spokój Artonowi. On tutaj odkrywa nam cała prawdę o świecie zatajonym, a Wy się do tak przyziemnych rzeczy jak gramatyka i ortografia przyczepiacie. :-))

Przecież pisał, że te błędy to mu ciągle smart fon, czy czego on tam używa, robi ;-)

W.

Jakby Ufo naprawdę "istniało" nie pozwoliłoby amerykanom zamordować dziś w Mosulu ponad 200 osób....

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Tommiashi

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

Gość A&T

(Konto usunięte)

Jesteś pewien? UFO ET czyli pozaziemskie istoty istnieją jako pozytywne, negatywne czy neutralne. Bezpośrednio ingerują te negatywne. Tu na Ziemi wzorem przykładu z innych planet został stworzony Ruch Oporu przez nich wspierany. Oni działają według z góry określonego planu. Opanowali wszystkie lub prawie wszystkie bazy podziemne. Ziemia ma założoną kwarantannę. Nasi oprawcy nie mają gdzie się schronić. Może zginęło 200 osób ale ile ocalili przed III wojną światową?

Polecam ten portal i tę stronę z lipca ub. roku.

https://kosmiczneujawnienie.com/2016/07/11/pelne-ujawnienie-i-wzniesienie-ta-wojna-przybiera-na-sile-czesc-vi-dzialania-wojenne/

Nie dawno w wątku o broni zamieściłem zdjęcia jak z naziemnej bazy wojskowej wystrzelono do przybyszów. Promień lasera został orbity i zwrôcony z powrotem do bazy. Z bazy nic nie zostało.

Już bardziej prawdopodobne, choć mimo wszystko ja traktuję to z przymrużeniem oka, to ten cały "mind control". To że może być ta technologia wykorzystywana i niektórym mieszać na tyle w głowach, że widzą nawet latające spodki i ufoków jest mozliwe.

I spiski i ubeków. Wybuchy, hel i sztuczną mgłę.

Jestem Europejczykiem.

Jakby Ufo naprawdę "istniało" nie pozwoliłoby amerykanom zamordować dziś w Mosulu ponad 200 osób....

nie wierzę, ma kilka swoich wątków ale i tutaj musi nachalnie się rozlewać z propagandą

Mind control istnieje. Tu na Ziemi jest užywane wobec ludzi. To najłatwiejszy sposób kontroli.

bariera wodna blokuje mikrofale to i może zablokuje mind control, aczkolwiek nie jestem do końca pewien czy to ta sama technologia.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez rasputin
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.