Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Gość D.S.D

(Konto usunięte)

Są aktualniejsze tematy:)

KOSMICZNE UJAWNIENIE

W poprzednich odcinkach grupa Anshar twierdziła, że była na naszej linii czasowej od zarania dziejów (od około 17-18 milionów lat). Następnie powiedzieli, że są nami po tym jak dokonaliśmy Wzniesienia. Kolejno donosili, że są oni z przyszłości i cofnęli się w czasie po to, aby nadzorować naszą linię czasową, byśmy osiągnęli Optymalną Linię Czasową – czyli Wzniesienie. Nasuwa się pytanie: dlaczego nie powiedziano nam o tym w tamtym czasie? Również ostatnie doniesienia Corey mówią o tym, że w ich rzeczywistości nastąpiły pewne anomalie związane z Efektem Mandeli, które sprawiły, że przyszłość grupy Anshar wisi na przysłowiowym włosku.

Całość

https://kosmiczne-ujawnienie.blogspot.com/2017/09/najnowsze-doniesienia_22.html#more

I co teraz z nami nieszczesnymi bedzie??? Zreszta i tak dzisiaj koniec swiata, tylko nie docxtalem o ktorej godzinie.

Mam cholera pecha. Koniec swiata w szpitalu. :))

Nic to - chlopaki nie placza:)

W.

Gość D.S.D

(Konto usunięte)

Po prostu jedni się wzniosą inni nie.

W skali absolutnej Wszechświata w pojęciu Prime Creatora wzniosą się wszyscy. Jedni wcześniej inni później czy dużo później.

Każdy zgodnie z własną wolą.

• 2 tygodnie później...
Gość D.S.D

(Konto usunięte)

Nie miałam okazji przyjrzeć się jemu z wnętrza pojazdu radarowego tam gdzie wszystko to się odbywało. Gdy zakończyliśmy testy to wyszliśmy na zewnątrz i staliśmy tam na podestach radaru podczas gdy (tutaj zgaduję) oficerowie wewnątrz omawiali wyniki tych testów.

Z mojego punktu widzenia nie mogliśmy śledzić tych obiektów. Mogły one dosłownie pojawić się na jednej części nieba a następnie w mgnieniu oka znaleźć się całkowicie gdzie indziej. Nie mogły być one przez nas śledzone. Odnoszę wrażenie, że to było celem tych wszystkich testów, aby potwierdzić, że są one niemożliwe do namierzenia. Gdy stałam na podeście to widziałam ten statek powietrzny. Widziałam ich około 12-15 sztuk, nie liczyłam dokładnie. Koncentrowałam się na tym, który znajdował się najbliżej mnie. Dzieliło mnie od niego jakieś 45 do 70 metrów. Był ogromny, posiadał kształt spodka i jaśniał pomarańczowym światłem od spodu.

Całość

https://kosmiczne-ujawnienie.blogspot.com/2017/10/niara-isley-jak-ciemna-jest-druga_5.html#more

Gość D.S.D

(Konto usunięte)

O złocie dla nas dla nowego systrmu finansowego i broni pogodowej powodującej huragany i wiele innych ciekawych informacji :

..... Benjamin: więc. MFW, Dubaj i inni ludzie starają się robić coś w tym stylu, ale prawdziwe pytanie brzmi: kto rzeczywiście ma prawdziwe złoto? I to jest coś, za czym uganiam się od 10 lat i wiesz, mówi się o tych legendarnych jaskiniach pełnych złota i tego wszystkiego, ale ja po prostu nie widziałem dowodu. To kolejny problem, musimy się dowiedzieć, czy jest to prawdziwe, gdzie to jest, pracowałem nad tym też i zbliżamy się do rzeczywistej prawdy. Ale…

Cobra: Ok! Problem polega na tym, że nie znajdziesz Złota, ponieważ zostało zabrane przez Ruch Oporu, kilka lat temu, więc bunkry są puste, … i bardzo dobrze, że próbujesz znaleźć dowody, ponieważ musimy mieć dowody na to, ale bunkry są puste, złota nie ma tutaj.

Steve: dlatego go nie widzimy.

Cobra: tak! … Rothschildowie mieli trochę złota ale zostało im zabrane.

Louisa: ok, mamy Chiny otwierające linię kredytową dla Iranu, mamy Putina nakazującego zakończenie handlu w dolarach amerykańskich w portach morskich, mamy wiele zmian, wiesz, Ameryka Południowa nie prowadzi handlu ropą z USA

Steve: i są groźby., aby zablokować Chiny od CIPS(Chartered Institute of Procurement and Supply)

Louisa: w jakim kierunku to zmierza Cobra, czy będziemy mieć tu globalny reset walut ? I czy przypuszczalnie będzie, rzekomo oparcie na złocie…

Cobra: ok, złoto zostanie zwrócone. Ok, wyjaśnię: Opór,… właściwie aktualny system finansowy jest kontrolowany elektronicznie poprzez zaawansowany program A.I(sztucznej inteligencji) komputera, który jest fizycznie położony w centrum Manhattanu, jest w rękach złych ludzi, a właściwie cała sieć bankowa jest kontrolowana przez tą sieć A.I i to jest powód, dla którego dobrzy ludzie nie mogą dostać się do programów handlowych, zabrania im się wchodzenia do programów handlowych, a nawet jeden z dobrych facetów zarabia na handlu ale zniknął i tak przegrał. Miałem przypadek z jednym z moich kontaktów i handel zakończył się sukcesem, następnie te miliardy dolarów miały zostać wprowadzone do dobrych projektów i osoba ta zniknęła. Tak więc, dopóki źli faceci nie stracą kontroli, jest bardzo, bardzo trudno złamać to, ale kiedy pozytywne wojsko dokona tej zmiany, uczyni ten krok, uczyni ten ostatni przełom w kierunku Wydarzenia, a następnie Ruch Oporu będzie mógł wejść z wirusem do tego programu komputerowego i właśnie przejmie system finansowy. To tylko jeden wirus, który rozprzestrzeni się wokół świata w jednej chwili … w kilka minut. Cały system bankowy zawali się. A potem będziemy mogli wprowadzić nowy system. Nowy system będzie oparty na złocie, ale nie całkowicie oparty na złocie, ponieważ nie ma po prostu tak dużo złota, aby wszystkie transakcje odbywające się codziennie na naszej planecie były oparte na nim, ale musi nastąpić częściowe zakotwiczenie złota, po prostu z powodów okultystycznych, ponieważ złoto jest fizyczną kotwicą dla Światła na płaszczyźnie fizycznej.

......

......

Teraz, nie było żadnych huraganów w USA przez 12 lat, co nigdy się nie zdarzyło od rozpoczęcia ewidencjonowania huraganów ponad sto lat temu, a potem nagle pięć naraz, podczas gdy zbliża się koniec corocznego terminu płatności w Stanach Zjednoczonych, więc ktoś wszedł do geoinżynieryjnej aparatury kontrolnej pogody w USA i nagle postanowił … tam nastąpi zmiana. Teraz poznałem ludzi z azjatyckiej tajnej organizacji, którzy powiedzieli mi, że Chiny zostały uderzone wiązką broni pogodowej, co spowodowało wielkie tajfuny w Hainan i Hong Kongu i oni zemścili się a to spowodowało huragany w USA. Nie wiem, po prostu mówię ci, co mi powiedziały moje źródła. Ale tak, ta technologia istnieje. Teraz relacjonują, ale jedno mogę powiedzieć, że Japonia jest chroniona ponieważ oni powtarzają, że stworzą ogromny tajfun, będą ewakuować i nic się nie dzieje. Mieszkam tu. Tajfun oznacza duży wiatr, duży deszcz, ale one umierają, zanim wyrządzą tutaj prawdziwe szkody.

Louisa: Więc, Benjamin, czy mówisz, że porozumienie o nierozprzestrzenianiu broni jądrowej nie obejmuje broni egzotycznej lub broni wywołującej trzęsienia ziemi?

Benjamin: co mówię to … w przeszłości był traktat, a potem po upadku Związku Radzieckiego, ludzie w zachodniej strukturze władzy nagle pomyśleli, że mają carte-Blanche(wolną rękę), aby zacząć używać tego typu urządzeń ponownie. I naprawdę nieprzyjemnym przykładem był huragan Katrina, który był użyty, pamiętam w tamtym czasie, chciałem zobaczyć, czy mogą wykorzystywać katastrofy naturalne jako sposób aby umieścić ludzi w obozach koncentracyjnych i użyli jako celu Afroamerykanów w Nowym Orleanie dla tego eksperymentu … na szczęście nastąpiła ogromna rewolucja wobec administracji Busha i ich działaniom po Katrinie, która spowodowała ich wycofanie się i przekształciła ich operację w porażkę, ale próbowali to zrobić.

Louisa: Ok, Cobra, wiem, że w ostatnim poście umieściłeś obraz dokumentu, który był w zasadzie wskazówkami …

Steve: Patent?

Louisa: więc, nie, były to wskazówki wykonania rozkazu kontroli huraganu, więc czy chcesz nam powiedzieć, co się dzieje z tym? Jak ta cała woda zanika, zobaczmy: Tampa Bay, Long Island,

St.Martin na Karaibach, Baja Kalifornia, mam na myśli, że są to ogromne obszary wody, które zanikają.

Cobra: Ok, po prostu opublikowałem ten dokument, aby pokazać dowody, że pogodowa modyfikacja jest prawdą i tak naprawdę było to tego samego dnia kiedy huragan Irma pojawił się, właściwie nie, to był huragan Harvey. Tego samego dnia, kiedy pojawił się ten huragan, miał miejsce sztuczny deszcz w pewnych okolicach w Teksasie. To po prostu pokazuje, że modyfikacja pogody jest prawdą. Ale teraz mamy lekarstwo przeciwdziałające temu, mamy nasze masowe medytacje. Mieliśmy masową medytację dla huraganu Irma i wpływ na Florydę tej medytacji był dość silny, oczekiwano wiatrów w Tampie. Oczekiwano, że wiatr osiągnie 140 mil na godzinę a faktycznie wiatr wiał z prędkością 20 lub 30 mil na godzinę, więc to … widzicie jak skuteczni możemy być. Stworzyliśmy blog, który zawiera codzienne medytacje dla wszystkich obecnych huraganów, wszystkich bieżących wydarzeń dotyczących modyfikacji pogodowych na całym świecie i mamy grupę Prepare for Change w Japonii, jest dość silna i medytowali i zdołali rozproszyć huragan, zanim dotarł do Japonii w dość dużym stopniu. I to samo z Tajwanem, huragan nie uderzył w Tajwan. I niezliczone inne miejsca zostały osłabione naszą świadomością zbiorową, przekierowaliśmy wszystkie te sztuczne zdarzenia pogodowe. Jest wiele czynników wpływających na to i już o tym wspomniałem, to zwiększona aktywność Słońca, ze względu na zwiększoną aktywność Galaktycznego Centrum, a ta aktywność powoduje oczyszczanie Ziemi, a więc część tego wzrostu aktywności stanowi część naturalnego procesu, ale ten naturalny proces jest manipulowany przez Kabał i chcą przekształcić naturalne oczyszczanie w katastrofę, i znów, pokazałem i wykazaliśmy, że mamy środek zaradczy, możemy rozwiązać te duże klęski żywiołowe w znacznie, znacznie mniej szkodliwe burze, które nie będą mieć tak dużego wpływu na ludzkość.......

Całość

https://krystal28.wordpress.com/2017/10/09/przy-okraglym-stole-20-wrzesnia-2017/

Gość D.S.D

(Konto usunięte)

Pierwszy człowiek żyjący przez 1000 lat żyje dzisiaj, mówi Cambridge Scientist

Świat w ciągu 1000 lat od teraz. A ja od siebe dopowiem, wiele z tych rzeczy istnieje teraz. Film z napisami PL.

Gość D.S.D

(Konto usunięte)
Gość D.S.D

(Konto usunięte)

Aktualizacja sytuacji Cobra.

Od 11 października siły światła zaczęły otwierać zawory dekompresyjne membrany (Tachyonowej zewnętrznej bariery) w heliopauzie.

Oznacza to, że energie Wznoszenia z Centrum Galaktycznego zaczęły wchodzić do naszego Układu Słonecznego po raz pierwszy od 1995 roku, a Siły Światła obecnie koncentrują te energie na przestrzeni sublunar ( między księżycem a ziemią ), przyspieszając tym samym oczyszczanie pozostałych cząsteczek pasożytów w plazmie, które wciąż przywierają do powierzchni Ziemi:

https://www.fifty8magazine.com/war-on- świadomość

Niektórzy mogą pamiętać, że przed rokiem 1996 przestrzeń sublunar była pełna motherships naszych pozytywnych ras, pełna aniołów i pozytywnych istot Światła. Teraz pasożyty plazmoidów w pobliżu powierzchni Ziemi zostały wyczyszczone na tyle, że pewna ilość floty Pleiaidian powróciła do sublunar przestrzeni (miejmy nadzieję na zawsze), bez jakiejkolwiek możliwości wyzwolenia pozostałych toplet bomb:

https://gaiaportal.wordpress.com / 2017/10/10 / fortyfikacja-ultra-wymiarowych-siatki-uzupełnia /

Duży segment grupy Chimera został usunięty z planety w ostatnim tygodniu, i pozostali członkowie zdają sobie sprawę, że możliwa jest ich porażka. Jednym z ich planów jest ograniczenie liczby ujawnień i ograniczenie podróży kosmicznych ludzkości, czy umożliwić aresztowania Cabal, ale ukryć wszelkie ślady, które prowadzą do nich, chcą opuścić planetę i ukryć gdzieś w pasie Kuipera. Trzeba powiedzieć, że ten plan nie powiedzie się.

Obecnie starają się kontrolować proces ujawniania informacji za pośrednictwem następującego projektu, za kulisami, bez udziału niektórych członków projektu, nawet gdy są świadomi tego:

http://exopolitics.org/launch-of-to-the-stars-academy-promises-transport-revolution-with-space-time-technology/

Tom DeLonge, lider projektu, współpracuje z Johnem Podestą, a wszyscy wiemy, co to znaczy.

Zmniejszenie mocy grupy Chimera jest głównym powodem wielu obecnie prowadzonych inicjatyw, które prędzej czy później przełamią status kwarantanny planety. Pierwsi, który się powiedzie, spowodują lawinę kolejnych przełomów, które mogą być zsynchronizowane z harmonogramem wydarzenia.

przekroczenie kwarantanny

Jest to najbardziej obiecujący ten czas, ponieważ może stać się rzeczywistością w mniej niż rok:

http://www.ibtimes.co.uk/richard-bransons-virgin-galactic-6-months-away-first-spaceflight-1642675

Istnieje wiele inicjatyw, które mogą sprawić, że podróżowanie poza obszar planety jest bardziej przystępny:

https://www.space.com/38384-could-startram-revolutionize-space-travel.html

https://www.theverge.com/2017/9/29/16383048/elon-musk-spacex-rocket-transport-earth-travel

Kiedy pewna masa krytyczna ludzi powierzchni wykracza poza zasłonę, Chimera nie będzie w stanie kontrolować procesu ujawniania informacji i pierwszego kontaktu:

http://exopolitics.org/elon-musk-just-made-secret-space-program-disclosure-inevitable/

masa krytyczna w kosmosie

Możesz zacząć dziurawić zasłonę - welon teraz, jeśli umieścić swoje nazwisko na Marsie:

https://www.nasa.gov/feature/jpl/another-chance-to-put-your-name-on-mars

https://mars.jpl.nasa.gov/participate/send-your-name/insight/

Mówiąc o Marsie, w ciągu kilku lat wiele inicjatyw stara się umieścić ludzi na czerwonej planecie:

https://www.space.com/38313-elon-musk-spacex-fly-people-to-mars-2024.html

https://www.space.com/38386-orbital-moon-station-mars-and-beyond.html

https://www.space.com/38306-lockheed-martin-reusable-mars-lander-unveiled.html

Tutaj na Ziemi, do tej pory, istnieje wiele medytacji masowych, w których można uczestniczyć:

https://welovemassmeditation.blogspot.com/p/blog-page.html?m=1

Gość D.S.D

(Konto usunięte)

NAPISY wlaczaja sie po nacisnieciu ikony na pasku video!

Przestroga od Georga Kavassilasa o nadchodzącym globalnym wydarzeniu mającym na celu kontrolę umysłów pod koniec naszej transformacji.

Podbijanie własnego wątku w przypadku braku zainteresowania nim użytkowników jest niezgodne z Regulaminem Forum!

Możesz założyć własny BLOG w ramach naszego forum.

Przemyśl te propozycję.

Trzy ostatnie wpisy autorstwa autora wątku i 80% zawartości wątku również jego autorstwa, to nie jest BLOG??? Nie ja pisałem Regulamin Forum, więc jakim cudem sam sobie przeczę wzywając do stosowania się do tych zapisów???

Szkoda na ciebie klawiatury!

• 1 miesiąc później...

Nie wiem, jaka akcja jest przeprowadzana, ale mój mały, znaleziony niedawno kotek - żre mi kabelki.

Aktualnie - nie.

Śpi.

Edytowane przez Bezlitosna Niusia
  • 1 miesiąc później...

Nieco aktualności:

Od listopada 2017 trwa Mjolnir która jest specjalną operacją Ruch Oporu i Galaktyczne Federacji, która egzekwuje wdrożenie Kodeksu Galaktycznego na Ziemi pod kwarantanną.

Mjolnir, zwany także młotem Thora (porównaj Norse: Thor, rzymski: Iuppiter, grecki: Zeus, egipski: Wsir, późno-atlantydzki: Astar), jest specjalną nieujawnioną technologią Galaktycznej Konfederacji, która zapewni, że Galaktyczny Kodeks będzie ponownie szanowany w sektorze Ziemi:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

W podksiężycowej przestrzeni, Siły należące do Galaktycznej Konfederacji zbliżają się do wszystkich członków różnych negatywnych frakcji w sposób nieoficjalny, dając im możliwość zaakceptowania Światła. Gdy odmówią zostaną przewiezieni do Centrum Galaktycznego w celu restrukturyzacji:

Ukryta Zawartość

Układ Słoneczny został już wyzwolony. Z licznych baz na w tym na Marsie uwoniono niewolnicze kolonie. Ludzie zostali przetransportowani celem rekonwalescencji na jedną z przystosowanych do dego celu planet w sytemie Plejadiańskim.

Częśćtajnych programów kosmicznych ma tendencję do operowania bliżej Ziemi na Niskiej Orbicie Ziemi, a ich usuwanie jest odpowiedzialne za bardziej widoczne efekty obecnej wojny kosmicznej:

.

Ukryta Zawartość

.

Ukryta Zawartość

.

Ukryta Zawartość

.

Pocisk skierowany na Hawaje był bronią tajnego programu kosmicznego, który został usunięty przez Galaktyczną Konfederację, zanim wszedł w atmosferę.

To samo odbyło się z nastepnycm pociskiem skierowanycm na Japonie.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

ZBANOWANY PRZEZ VLADO

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.