Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Polska zaczyna coś znaczyć na rynku nowoczesnej broni. Teraz Pioruny po Norwegach kupuje jedno z państw bałtyckich.

Ale także importujemy.

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

W dniu 14.12.2022 o 13:12, endriuw napisał:

Jak ,,Lech Kaczyński" zatonie, to też wystawią mu pomnik w postaci trapu?

Plany już są.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez toptwenty
5 minut temu, toptwenty napisał:

Plany już są.

Ukryta Zawartość

Symbol Pispolski: schody donikąd.

Ukryta Zawartość

Meble Kler i meble Ludwik Style. Znakomite rzeczy! Jakby ktoś szukał szafki pod sprzęt, to Ludwik jest w zasięgu. Naprawdę dobre rzeczy - z Ludwika podoba mi się kolekcja Mag - prosta i nowoczesna. Ale stylowe też lubię. Chodzi mi głównie o solidność wykonania i 'wieczność' w użytkowaniu. Ale dizajnersko też fantastycznie. Mamy się czym chwalić w tej materii.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Parker's Mood

Gość

(Konto usunięte)
Meble Kler i meble Ludwik Style. Znakomite rzeczy! Jakby ktoś szukał szafki pod sprzęt, to Ludwik jest w zasięgu. Naprawdę dobre rzeczy - z Ludwika podoba mi się kolekcja Mag - prosta i nowoczesna. Ale stylowe też lubię. Chodzi mi głównie o solidność wykonania i 'wieczność' w użytkowaniu. Ale dizajnersko też fantastycznie. Mamy się czym chwalić w tej materii.
image.thumb.png.27b5af7b159c96829e489923877758a3.png
W Czikago? Przenosiłeś? Jak dżewniane, to ciężkie musiały być

Mieszkam niedaleko Hagi, prawie 25 lat. 
W trakcie ostatniej świąteczno-wakacyjnej wizyty w Polsce doświadczyłem sporo życzliwości. Pomoc w naprawie lekko skrzywionych okularów córeczki/gratis

W ciastkarni do espresso pani ukroiła duży kawałek makowca.  Nie było w menu na sztuki.

A gdy w kinie wyrżnąłem się na schodkach i popcornu nie spróbowałem, to dostałem nową porcję/gratis

Mam 50tkę, jestem niewysoki, bagienna uroda i takie oto niespodzianki😃

Gość

(Konto usunięte)
Pomoc w naprawie lekko skrzywionych okularów córeczki/gratis

W ciastkarni do espresso pani ukroiła duży kawałek makowca.  Nie było w menu na sztuki.

A gdy w kinie wyrżnąłem się na schodkach i popcornu nie spróbowałem, to dostałem nową porcję/gratis

Mam 50tkę, jestem niewysoki, bagienna uroda i takie oto niespodzianki

Ad 4. Masz żonę i córkę, to skąd te kompleksy?

Ad 1. Przecież to standard.

Ad 2. To dlaczego w tej Polsce nie było na sztuki?

Ad 3. Woleliby abyś ich nie pozwał za te schody.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

W dniu 4.01.2023 o 08:50, toptwenty napisał:

Plany już są.

Ukryta Zawartość

pałac tam mają przynajmniej ładny, dobry browar i hamburgery z bizona :) 

Ukryta Zawartość

CPK to kolejny powód by głosować na PiS. Jeśli wygra PO to inwestycja stanie natychmiast. Przecież jest lotnisko w Berlinie.

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Karabinek Grot "tested and trusted" na Ukrainie rozpoczyna podbój USA! 🙂

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• 2 tygodnie później...
W dniu 7.05.2012 o 11:03, ted125 napisał:

Jestem dumny z Naszego Papieża,Jana Pawła II.To najlepsze co się Polsce przydażyło,za naszego życia,nikt mi nie powie że należy to pominąć,czy przemilczeć!Tego zrobić nie można!Dał zarazem świadectwo naszej Polskiej kultury,całemu światu!Bo tak też pojmują Polskę,wielu,bardzo wielu.

No tak! Dziś rozmawiałem w pracy z Filipińczykiem. Jak się dowiedział że ja z PL to JP2 wymienił pierwszego! 🙂 Powiedział że to "last real pope". 🙂

Ale ja o czym innym:

"Brytyjski analityk, profesor Uniwersytetu St.Andrews, zwraca uwagę, że łącznie państwa Europy Śr. +bałtyckie + Skandynawia są znacznie bogatsze niż Federacja Rosyjska. Ich PKB, gdyby do tego aliansu dodać również Danię kształtuje się już obecnie na poziomie 3 bln dolarów, ich społeczeństwa są lepiej wykształcone a skala korupcji jest nieporównanie mniejsza niż w przypadku Rosji. To oznacza, że z czasem dystans będzie się tylko powiększał, tym bardziej jeśli weźmie się pod uwagę tempo rozwoju Polski. O’Brien zwraca uwagę, że jeśli Warszawie uda się utrzymać dotychczasowe tempo wzrostu gospodarczego, to zgodnie z wyliczeniami Banku Światowego i Międzynarodowego Funduszu Walutowego w PKB liczonym na głowę mieszkańca już w 2029 roku możemy dogonić Włochy i Japonię a w 2032 Kanadę i Wielką Brytanię.

I jeszcze z innej beczki: GENIALNY film promocyjny BB! Ale filmowiec!

To w związku z tym ?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

W dniu 8.02.2023 o 20:54, toptwenty napisał:

Ukryta Zawartość

zycie-jest-piekne-trzeba-tylko-brac-odpowiednie-leki.thumb.jpg.824d80a6659aa05cc39868bf66621315.jpg

I tego się trzymaj, urna! Tzn. kurna.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Tusk wściekły bo nie ma jak oddać tego pola gazowego Niemcom.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość

(Konto usunięte)
„Pomysłodawcą przedsięwzięcia jest jest Orlen Synthos Green Energy. Przedstawiciele spółki złożyli w Komisji Europejskiej wniosek o wpisanie inwestycji na listę Projektów Wzajemnego Zainteresowania. To mogłoby otworzyć drogę do unijnego wsparcia. Na pewno będzie potrzebne, bo koszt inwestycji szacowany jest na 297 mln euro.”

PiS ukradł, to Orlen nie ma
20 godzin temu, il Dottore napisał:

Tusk wściekły bo nie ma jak oddać tego pola gazowego Niemcom.

Ukryta Zawartość

Goebbelsowskie szczucie. Pisowskim propagandzistom wyraźnie puszczają nerwy.

4 minuty temu, tomek4 napisał:

„Pomysłodawcą przedsięwzięcia jest jest Orlen Synthos Green Energy. Przedstawiciele spółki złożyli w Komisji Europejskiej wniosek o wpisanie inwestycji na listę Projektów Wzajemnego Zainteresowania. To mogłoby otworzyć drogę do unijnego wsparcia. Na pewno będzie potrzebne, bo koszt inwestycji szacowany jest na 297 mln euro.”

PiS ukradł, to Orlen nie ma emoji14.png

300mln Euro to mniej niż kasa która utopili w Ostrołęke. Teraz by się przydała, ale już jej nie ma.

W dniu 17.01.2023 o 12:41, il Dottore napisał:
CPK to kolejny powód by głosować na PiS. Jeśli wygra PO to inwestycja stanie natychmiast. Przecież jest lotnisko w Berlinie.

Charakterystyczne pisowskie "ma być". U nich nic nie "jest", tylko "ma być". Kiedyś.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.