Skocz do zawartości
IGNORED

Akcesoria Bazodruta

Slawomir2007

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

(Konto usunięte)

Płakać jakoś z tego powodu nie zamierzam. Znam przekręty tego sprzedawcy min. sprzedaż cudzych kabli (SonusOliva) w przebraniu i pod swoją marką za kilkukrotnie wyższą cenę. Rozumiem, że dla Ciebie to powód do dumy?

Kaziu jeżeli dla Ciebie ten obwoźny handlarzyna jest guru to nikt nie broni Ci kupić całej jego kolekcji. Z prawdziwym hi-endem ma On tyle wspólnego co krowa z chińczykiem. Moje uszanowanie.

dla mnie on jest bo jest, żaden cud, niemniej, a w zasadzie, publiczne lżenie z kogoś nieobecnego, stawia ocenę dla publikujących, choć i to też żadna nowość, i przejmować się tym nazbyt, to nad wyraz za duże pochlebstwo dla opisywanych.

dla mnie on jest bo jest, żaden cud, niemniej, a w zasadzie, publiczne lżenie z kogoś nieobecnego, stawia ocenę dla publikujących, choć i to też żadna nowość, i przejmować się tym nazbyt, to nad wyraz za duże pochlebstwo dla opisywanych.

A zastanowiłeś się dlaczego taki "autorytet" boi się tu pisywać, to Ci wprost wyłożę jak na tacy. Zostałby tak obsmarowany za swoje przekręty, że by mu kapcie spadły. Ot cała tajemnica...

Spróbuj zakupić coś na jego aukcjach to zobaczysz "uczciwą" licytację.

Gość

(Konto usunięte)

A zastanowiłeś się dlaczego taki "autorytet" boi się tu pisywać, to Ci wprost wyłożę jak na tacy. Zostałby tak obsmarowany za swoje przekręty, że by mu kapcie spadły. Ot cała tajemnica...

prowadzisz dziwny kontekst; sam zadajesz pytanie, którego nie dotyczysz i sam na nie odpowiadasz.

Dlaczego tak robisz ? Wygląda to, na jakiś uraz, na punkcie Bazodruta.

Mógłbyś się spiąć i trzymać jakiś poziom. Nie jakieś wyżyny ogłady, ale jakoś tak po prostu, by przynajmniej stwarzać pozytywne wrażenie.

Nie piszesz, skąd wiesz, że robi przekręty. A jak robi, to udowodnij to, przedstaw konkretne zarzuty i konkretne dowody.

Nie zrobisz tego, to znaczy, że pomawiasz człowieka.

Co jest nieuczciwego na jego aukcjach ? Pisz konkrety.

• Redaktorzy

Szymon, co to za jakaś nagłą akcja? Masz coś do gościa, załatw z nim, a jeśli chcesz sie tym chwalić tutaj, to udowodnij albo daj sobie spokój.

Gość

(Konto usunięte)

Szymon, co to za jakaś nagłą akcja? Masz coś do gościa, załatw z nim, a jeśli chcesz sie tym chwalić tutaj, to udowodnij albo daj sobie spokój.

zbyt dużo powiedział, bo tak sobie dał spokój.

raczej bieda z tego będzie.

Czy to forum jest dla sfrustrowanych ludzi?

Temat dotyczy akcesoriów Bazodruta. Każdy może wyrazić o nich swoją opinię. Czy Jego podstawki lub kable są lepsze od innych i czy warte są takich pieniędzy? Niech każdy spróbuje.

Wyrażanie opinii o człowieku nie zawiera się w tym temacie.

Nie zauważyłem, żeby w rzetelnych opisach sprzętu audio, recenzent, po stwierdzeniu, że np. bas jest kiepski, napisał, że inżynier X to baran i oszust...bo chce za swój sprzęt 20.000 złotych.

Jeśli ma dowody nikogo nie pomawia....cisza ze strony Bazodruta też jest wymowna....tyle...resztę dośpiewajcie sobie sami.....

Audio73

"Jeśli ma dowody nikogo nie pomawia...."

Próbuję zrozumieć to zdanie ale niestety przekracza ono moją zdolność do percepcji.

Czemu nie przedstwicie tych dowodów? Może wtedy Bazodrut się odezwie.

Na razie są to tylko pomówienia. A tych też bym nie komentował.

Dziś kupiłem podstawy antywibracyjne pod cd Franc Audio Accessories 3 szt.Żona powiedziała ,, bardzo ładnie wyglądają i przynajmniej ktoś zarobił,,więc zakup trafiony.Drugi gadżet,gniazdko furutecha ,,pasuje pod kolor zasłon,, A trzecia niespodzianka wywołała salwę śmiechu- bezpieczniki audiofilskie.Tego do niczego nie mogliśmy przypasować ale przynajmniej było wesoło.

Dziś kupiłem podstawy antywibracyjne pod cd Franc Audio Accessories 3 szt.Żona powiedziała ,, bardzo ładnie wyglądają i przynajmniej ktoś zarobił,,więc zakup trafiony.Drugi gadżet,gniazdko furutecha ,,pasuje pod kolor zasłon,, A trzecia niespodzianka wywołała salwę śmiechu- bezpieczniki audiofilskie.Tego do niczego nie mogliśmy przypasować ale przynajmniej było wesoło.

Kupiłbyś lepiej żonie za to porządne perfumy, a nie trwonił kasę na bzdety...., chyba że już to zrobiłeś, by ją udobruchać, gdyż kobiety nie mówią o takich zakupach w sposób jaki zapodałeś, śmiechem też zazwyczaj nie reagują :)

Każdy ma kobietę na jaką zasłużył. Widać kobieta Miroslava reaguje śmiechem i jest zadowolona że jej facet ma jakieś hobby.

Moja reaguje tak samo i też jest zadowolona a nawet lubi dobrą muzę.

Ale kobieta zyzia pewnie robi mu "jazdy" i ciosa kołki na głowie....w sumie ją rozumiem. Ma rację...:-)

Pewnie chodzi o całokształt tej radosnej zyziowej osobowości ze smutnej "krainy deszczowców".

A to z tych Fr@nców?

;)

nie wiem z których Franców

Kupiłbyś lepiej żonie za to porządne perfumy, a nie trwonił kasę na bzdety...., chyba że już to zrobiłeś, by ją udobruchać, gdyż kobiety nie mówią o takich zakupach w sposób jaki zapodałeś, śmiechem też zazwyczaj nie reagują :)

Oj byś się zdziwił Zyzio.

Każdy ma kobietę na jaką zasłużył. Widać kobieta Miroslava reaguje śmiechem i jest zadowolona że jej facet ma jakieś hobby.

Moja reaguje tak samo i też jest zadowolona a nawet lubi dobrą muzę.

Ale kobieta zyzia pewnie robi mu "jazdy" i ciosa kołki na głowie....w sumie ją rozumiem. Ma rację...:-)

Pewnie chodzi o całokształt tej radosnej zyziowej osobowości ze smutnej "krainy deszczowców".

W stu procentach masz rację.

Witam goscilem Bazodruta u siebie w domu , nic z powyzszej opini do niego nie pasuje , jest bardzo mily , wypozyczy kable, akcesoria , zaprasza do siebie , mozna z nim dyskusje prowadzic na wysokim poziomie zadnego cwaniactwa ani chwalenia ze to co moje to najlepsze...... co do cen ???? ale wszystko co u mnie Bazunia pokazywal/demonstrowal dziala i polecam go uczciwie NIE JEST TO REKLAMA

Najgorsze w tym wszystkim jest pochwała jakiegoś produktu, która zostaje odebrana jako reklama....i wtedy się zaczyna......Ale nie obchodzi mnie to.Franc pod dp-78 działa jak cholera!! Bardzo mnie to zaskoczyło.W przyszłym tygodniu zamówię podstawki pod monitory zobaczymy......

Najgorsze w tym wszystkim jest pochwała jakiegoś produktu, która zostaje odebrana jako reklama....i wtedy się zaczyna......Ale nie obchodzi mnie to.Franc pod dp-78 działa jak cholera!! Bardzo mnie to zaskoczyło.W przyszłym tygodniu zamówię podstawki pod monitory zobaczymy......

Zanim kupisz kolejne Franc-e wypróbuj Symposium. Cena zbliżona (a może nawet niższa) a są lepsze. Np. tutaj jest dobra cena:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

z tym że wypróbuj te z kulkami z węglika wolframu

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Franc pod dp-78 działa jak cholera!!

no właśnie takie podstawki działają, to samo mogę powiedziweć o symposium 2+, a dowodzi to temu, iż nasze napędy są g. warte, tracą dużo danych w wyniku drgań, czyli dane odczytywane z pamięci powinny być górą, trafo za zewnątrz urządzenia itd...żadnych silników...

Niemcy dostają w dupę 2-0 szok!! ma ktoś takie podstawki pod monitorami?

Mam podstawki Franca pod kolumnami w obu systemach i działają bardzo dobrze!

Poza tym przez to kolumny stoją ok 5cm wyżej i jest pod nimi wolna przestrzeń do....sprzątania.

A brzmieniowo to lepszy bas, lepiej kontrolowany, znikły przydźwięki basowe, drżenia.

Spróbuj, to nic nie kosztuje.

Te Symposium które tu polecają koledzy też są ponoć świetne.

Sam ich nie miałem ale wiem od kogoś kto miał że dobrze działają.

Mam podstawki Franca pod kolumnami w obu systemach i działają bardzo dobrze!

Poza tym przez to kolumny stoją ok 5cm wyżej i jest pod nimi wolna przestrzeń do....sprzątania.

A brzmieniowo to lepszy bas, lepiej kontrolowany, znikły przydźwięki basowe, drżenia.

Spróbuj, to nic nie kosztuje.

Te Symposium które tu polecają koledzy też są ponoć świetne.

Sam ich nie miałem ale wiem od kogoś kto miał że dobrze działają.

no i proszę mam ,odpowiedz.Sly jesteś bardzo pomocny.

jeszcze się podniosą !!

nie dadzą rady!

nie dadzą rady!

Good by Germany!! Nie ma takiego kozaka żeby nie znalazł się większy.

Tak to już jest.Nie sądziłem że tak słabo zagrają i tak sromotnie przegrają.

W cuda już nie wierzę.Tym razem makaron wygrywa ze stekiem.

Good by Germany!! Nie ma takiego kozaka żeby nie znalazł się większy.

Tak to już jest.Nie sądziłem że tak słabo zagrają i tak sromotnie przegrają.

W cuda już nie wierzę.Tym razem makaron wygrywa ze stekiem.

wygrałem butelkę Chivasa, oj będzie smakował.

zas...ne makarony....

też wolę steki ale co by nie mówić makarony po prostu grają lepiej a steki wyjątkowo słabo jak na nich.

Zauważ że i tak steki mieli farta bo byłoby 4:0.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.