Skocz do zawartości
IGNORED

Akcesoria Bazodruta

Slawomir2007

Rekomendowane odpowiedzi

Gość jarek&ania

(Konto usunięte)

To Ci powiem masz dużo szczęścia, że nie wiesz.

Chociaż wypuszczane przez niego bąki cały czas zasmradzają audiostereo.

A moderacja udaje, że nic nie czuje...

No to jestem spokojny.

Mam nadzieję ,że to nie jakaś obelga pod moim adresem;)

Po za tym to chyba twój przedmówca nie zrozumiał o czym napisałem.

A szkoda ;(

nie wiecie co to jest trój...y ? naprawde ? sprawiacie mu przykrość

lata działań, własny blog, ciagle nowe klony na AS

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Gość jarek&ania

(Konto usunięte)

nie wiecie co to jest trój...y ? naprawde ? sprawiacie mu przykrość

lata działań, własny blog, ciagle nowe klony na AS

Coś mi zaczyna świtać;)

Czy to taki starszy pan w okularach twierdzący ,że muszla koncertowa brzmi tak samo jak muszla klozetowa?

To ja wam powiem o co chodzi.

Paweł XYZ to gość który bardzo nienawidzi świata audio i tzw.audiofilów.

Nienawidzi też firm audio, dystrybutorów, recenzentów itd.

Jak się domyślam jego ksywka Trójwymiarowy bierze się z jego nicka XYZ czyli oznaczeń wymiarów w trójwymiarowej

przestrzeni. Wiadomo Szerokość - wysokość - głębokość....ale to tylko moje domysły.

Z jakiegoś powodu gość przeraźliwie nienawidzi wszystkiego związanego z audio i od lat prowadzi krucjatę przeciw temu wszystkiemu

co akurat wielu z nas lubi. Jeszcze nim ja pojawiłem się na forum to wiele razy awanturował się w różnych wątkach, był banowany a z czasem zupełnie wyrzucony z forum. Potem założył swój blog bo na tym forum pisać już nie mógł ale blog ten w sumie służy tylko do atakowania tego forum, nas i ośmieszania zarówno nas jak i naszych sprzętów.

Nie może pisać tu na forum pod swoim nickiem ale ma założone kilka kont i nadal robi bałagan pisząc pod innymi nickami.

Wielu z was nawet nie wie że spiera się właśnie z nim.

Z czasem skupił wokoło siebie kilka podobnych sobie osób i razem zaśmiecają różne wątki krytykując wszystko od kolumn, po kable i wzmacniacze.

Generalnie na siłę forsują tezę że wszystko gra tak samo i że jesteśmy kretynami, idiotami itd.

Co ciekawe niby ten świat audio ich nie interesuje ale nie mogą bez niego źyć i regularnie czytają to tak znienawidzone forum.

Ciekawym jest skąd w tym człowieku taka nienawiść ?

Moja teoria jest taka że ten świat audio zrobił mu jakaś krzywdę, zawiódł jego oczekiwania albo nie pozwolił zrealizować marzeń.

Moźe to jakiś niedoszły konstruktor bez sukcesów, może handlowiec z rynku audio którego wyrzucono z pracy za brak wyników,

może to też niedoszły recenzent lub dziennikarz audio ale plan się nie udał i pozostały tylko frustracje porażki.

Dlatego tak nienawidzi tego świata jednocześnie nie mogąc bez niego żyć.

Stad chęć zemsty za wszystkie swoje rozczarowania i niespełnione nadzieje.

Gość jarek&ania

(Konto usunięte)

To ja wam powiem o co chodzi.

Paweł XYZ to gość który bardzo nienawidzi świata audio i tzw.audiofilów.

Nienawidzi też firm audio, dystrybutorów, recenzentów itd.

Jak się domyślam jego ksywka Trójwymiarowy bierze się z jego nicka XYZ czyli oznaczeń wymiarów w trójwymiarowej

przestrzeni. Wiadomo Szerokość - wysokość - głębokość....ale to tylko moje domysły.

Z jakiegoś powodu gość przeraźliwie nienawidzi wszystkiego związanego z audio i od lat prowadzi krucjatę przeciw temu wszystkiemu

co akurat wielu z nas lubi. Jeszcze nim ja pojawiłem się na forum to wiele razy awanturował się w różnych wątkach, był banowany a z czasem zupełnie wyrzucony z forum. Potem założył swój blog bo na tym forum pisać już nie mógł ale blog ten w sumie służy tylko do atakowania tego forum, nas i ośmieszania zarówno nas jak i naszych sprzętów.

Nie może pisać tu na forum pod swoim nickiem ale ma założone kilka kont i nadal robi bałagan pisząc pod innymi nickami.

Wielu z was nawet nie wie że spiera się właśnie z nim.

Z czasem skupił wokoło siebie kilka podobnych sobie osób i razem zaśmiecają różne wątki krytykując wszystko od kolumn, po kable i wzmacniacze.

Generalnie na siłę forsują tezę że wszystko gra tak samo i że jesteśmy kretynami, idiotami itd.

Co ciekawe niby ten świat audio ich nie interesuje ale nie mogą bez niego źyć i regularnie czytają to tak znienawidzone forum.

Ciekawym jest skąd w tym człowieku taka nienawiść ?

Moja teoria jest taka że ten świat audio zrobił mu jakaś krzywdę, zawiódł jego oczekiwania albo nie pozwolił zrealizować marzeń.

Moźe to jakiś niedoszły konstruktor bez sukcesów, może handlowiec z rynku audio którego wyrzucono z pracy za brak wyników,

może to też niedoszły recenzent lub dziennikarz audio ale plan się nie udał i pozostały tylko frustracje porażki.

Dlatego tak nienawidzi tego świata jednocześnie nie mogąc bez niego żyć.

Stad chęć zemsty za wszystkie swoje rozczarowania i niespełnione nadzieje.

Jest jeszcze może jeden powód - nieodwzajemnione uczucie jakim obdarzył np. fleta albo altówkę ;)

A ci co piszą o sobie ,że są audiofilami (a są tacy) powinni najpierw zastanowić się co oznacza to słowo.

A wtedy pewnie przestaną pisać takie idiotyczne hasła.

Gdy przeczyta że ktoś ma kabel za ileś tam tysięcy , czy drogi wzmacniacz albo inny sprzęt to dostaje białej gorączki, ataku wścieklizny i wtedy przelewa żółć na forum pod innym nickiem lub na swoim blogu.

Gość masza1968

(Konto usunięte)

Gdy przeczyta że ktoś ma kabel za ileś tam tysięcy , czy drogi wzmacniacz albo inny sprzęt to dostaje białej gorączki, ataku wścieklizny i wtedy przelewa żółć na forum pod innym nickiem lub na swoim blogu.

Bo jak się nie ma co się lubi to co? To się tego nienawidzi :)

A ja myślałem, że to jakiś dzieciak ten cały XYZ, a tu się dowiaduję, że to starszy pan w okularach. E, to widać, że czasami z infantylizmu się nie wyrasta. Ale fakt, co wątek, to zaraz dowiaduję się, że wszystko brzmi tak samo i zamiast składać system trza było kupić coś używanego na ebayu. I broń Boże kable!

Gość jarek&ania

(Konto usunięte)

Bo jak się nie ma co się lubi to co? To się tego nienawidzi :)

Proponuję aby uchwałą tego oto gremium audiostereo wystawić jego kandydaturę na premiera w następnych wyborach.

Lepiej na pewno w tym kraju nie będzie ale za to na pewno będzie śmieszniej ;)

Gość masza1968

(Konto usunięte)

A tutaj masz skondensowane wszystkie bąki wypuszczone przez trójwymiarowego :)

Tak, żebyś wiedział na przyszłość z czym nie należy wdawać się w dyskusję.

http://www.audiostereo.pl/klub-ateistow-audio-voodoo_96751.html

Gość jarek&ania

(Konto usunięte)

A tutaj masz skondensowane wszystkie bąki wypuszczone przez trójwymiarowego :)

Tak, żebyś wiedział na przyszłość z czym nie należy wdawać się w dyskusję.

http://www.audiostereo.pl/klub-ateistow-audio-voodoo_96751.html

Widziałem ten wątek. B. ciekawy i "pouczający" ;)

Ale bałem się na nim odzywać żeby znowu jakiś wielbiciel nie nazywał mnie Volksdeutschem.

Ja się poświęciłem. Wyszło jak wyszło, ale mam to już za sobą. Ale ciekawe doświadczenie spotkania z betonem :) Zostałem nawet "pedałem" gdzieś w tym wielowątkowym starciu.

Ja czuję się urażony bo mój sprzęt jeszcze nie został wyszydzony przez XYZ. Może trudno wycenić części elektrostatu, nie wiadomo jak liczyć cenę folii czy jak aluminiowej czy śniadaniówki?

A jakie nicki ma nasz kochany frustrat?

Czym prędzej oddalam się do podanego wątku zrobić mały burdelik i zapraszam chętnych.

I dlaczego ten temat wypłynął w wątku oszołomodrurta, przypadek czy zrządzenie losu?

Ja czuję się urażony bo mój sprzęt jeszcze nie został wyszydzony przez XYZ. Może trudno wycenić części elektrostatu, nie wiadomo jak liczyć cenę folii czy jak aluminiowej czy śniadaniówki?

A jakie nicki ma nasz kochany frustrat?

Czym prędzej oddalam się do podanego wątku zrobić mały burdelik i zapraszam chętnych.

I dlaczego ten temat wypłynął w wątku oszołomodrurta, przypadek czy zrządzenie losu?

Oj, uważaj, sfora czeka na cię :) mnie zagryźli sporo stron wcześniej, ale próbuj ;)

Mam do Was pytanie , czy znacie , słuchaliście DAC- a Lampizator i czy są DAC-i , które brzmią podobnie lub może lepiej ale w znacznie niższej cenie ?

Z góry dziękuję za sugestie i rady , Piotrek

Piotr

Żeby przekonać się o normalności czasem trzeba zajrzeć do domu wariatów.

Kolego 23031970 to znamienne x 2, że piszesz o Lampizatorze.

Ciężko tych urządzeń słuchać bo albo się zawieszają albo palą. Jakość wykonania made in dawne CHRL. Daj spokój z tym home made, bo tam tylko krew z uszu znajdziesz i szlag cię trafi zanim to zadziała. W środku wygląda jakby ktoś bombę wrzucił albo dzieciaki bawiły się lutownicą.

Jest tyle świetnych daczków a Ty się pytasz o takie indywiduum. Toż to najlepiej gra u Bazodruta. Pisz jaki masz budźet i jakiego dźwięku szukasz a coś doradzimy kolektywnie.

Gość rochu

(Konto usunięte)

Tamtejsi krytykanci nie specjalnie przyjmują słowa... krytyki.

Zastanawia mnie czy na takim forum wielbicieli Audii albo VW byłoby możliwe tak śmiałe obrażanie jego uczestników i otwarte szydzenie z ich ulubonej marki?

Audiostereo jest chyba ewenementem pośród forów internetowych.

Z założenia forum dla audiofilów a audiofile z reguły udają, że ich tutaj nie ma i cichutko przemykają się gdzieś pod ścianami uważając aby kogoś nie zaatakował jakiś nawiedzony wyznawca "zdrowego rozsądku".

O tym, że na porządku dziennym jest poddawanie krytyce i lżenie pewnego kanonu wiedzy z tej dziedziny - nie warto nawet wspominać.

Gość masza1968

(Konto usunięte)

Audiiostereo jest chyba ewenementem pośród forów internetowych.

rochu, od ilu lat jest to sygnalizowane?

Właściciele strony mają to w głębokim poważaniu. Najwyraźniej bardziej zależy im na tamtych niż na pasjonatach.

Gość masza1968

(Konto usunięte)

Jam jest AUDIOFIL i się tego nie wstydzę!

A czego tu się wstydzić.

Jak słuchasz z uwielbieniem muzyki na radiobudziku to żeś meloman ale jak preferujesz posłuchać tej samej muzyki z należyta jakością to jesteś praktycznie audiofilem (bez względu za ile masz podpięte kable).

Gość rochu

(Konto usunięte)

rochu, od ilu lat jest to sygnalizowane?

Właściciele strony mają to w głębokim poważaniu. Najwyraźniej bardziej zależy im na tamtych niż na pasjonatach.

Oczywiście, że SITE ma nas w duuuuużym poważaniu.

Liczą się tylko statystyki, Nic więcej.

Kilka miesięcy temu nasza opieszała moderacja nieco posprzątała na forum, przy okazji banując kilu osobników spod znaku trójwymiarowego.

I co?

Chwilę był porządek i spokój ale liczba wejść spadła.

No to ogłoszono amnestię i mamy z powrotem Buma, Bubosa i resztę czeredy na forum.

Żeby przekonać się o normalności czasem trzeba zajrzeć do domu wariatów.

Kolego 23031970 to znamienne x 2, że piszesz o Lampizatorze.

Ciężko tych urządzeń słuchać bo albo się zawieszają albo palą. Jakość wykonania made in dawne CHRL. Daj spokój z tym home made, bo tam tylko krew z uszu znajdziesz i szlag cię trafi zanim to zadziała. W środku wygląda jakby ktoś bombę wrzucił albo dzieciaki bawiły się lutownicą.

Jest tyle świetnych daczków a Ty się pytasz o takie indywiduum. Toż to najlepiej gra u Bazodruta. Pisz jaki masz budźet i jakiego dźwięku szukasz a coś doradzimy kolektywnie.

Mam 2 wzmacniacze : Luxman L 550 A oraz Amplifona WT 40 II , kolumny Akustyka 2, 5 drożne na głośnikach SS rewelatorach . Chciałbym kupić DAC-a , który przede wszystkim jest muzykalny , przyjemny , który brzmiałby jak Amplifon WT 40 II lub nie gorzej od kompaktu Cambrigde Audio 840 C , jeżeli chodzi o cenę , to żeby nie kosztował 15 000 zł . jak osławiony Lampizator - Jeszcze raz dziękuję za rady i wskazówki , co wziąć pod uwagę .

Piotr

Gość rochu

(Konto usunięte)

Mam 2 wzmacniacze : Luxman L 550 A oraz Amplifona WT 40 II , kolumny Akustyka 2, 5 drożne na głośnikach SS rewelatorach . Chciałbym kupić DAC-a , który przede wszystkim jest muzykalny , przyjemny , który brzmiałby jak Amplifon WT 40 II lub nie gorzej od kompaktu Cambrigde Audio 840 C , jeżeli chodzi o cenę , to żeby nie kosztował 15 000 zł . jak osławiony Lampizator - Jeszcze raz dziękuję za rady i wskazówki , co wziąć pod uwagę .

Nie masz wrażenia, że wtrąciłeś się w nie ten wątek co trzeba?

O lampizatorze było już kilka wątków.

O DAC-ach także.

Może lepiej tam zapytać?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.