Skocz do zawartości
IGNORED

Uwaga oszust na naszym forum: simon84

pmcomp

Rekomendowane odpowiedzi

nie wpadajcie w euforie.Wyrok to nie jest jeszcze kasa.Sad zrobił swoje i wlasciwie to wszystko.Potem pozostaje tylko komornik .....

i ewentualna problematyczna wypłacalnosc zlodzieja.

Absolutnie nic takiego nie ma miejsca w moim przypadku, pytałem czysto teoretycznie. Co mam dalej robic wiem i chyba dwa razy minimum powiedziałem to temu cżłowiekowi że odda wiecej pieniedzy jak ruszy sądowa "maszyna".

A odnosnie potwierdzeń przekazów przez sąd, to interpretacja bohatera z tytułu może być lekko mówiąc "nadwyrężona".

Może był tak "wystrachany" że nie wiedział co sie dzieje wokół niego?

Pan jarosław chcial poztywnego zakoczenia sprawy jak i reszta osob .

powinieneś im podziękować i rozliczyć się jak najszybciej i to z nawiązką ,potraktuj to bardzo poważnie ,w innym przypadku to komornik potraktuje ciebie bardzo poważnie ...

Pozdrawiam

Tomasz

A odnosnie potwierdzeń przekazów przez sąd, to interpretacja bohatera z tytułu może być lekko mówiąc "nadwyrężona".

Może był tak "wystrachany" że nie wiedział co sie dzieje wokół niego?

Wcale bym się nie zdziwił, gdyby szmaciarz obok tego sądu nie stał, ani na oczy go nie widział.

Nie wierzę w ani jedno słowo, które tu napisał, bo co tylko mordę otworzy to skłamie i nawet jak się pomyli to prawdy nie powie.

Który już raz te pieniądze wysłał i który już raz prosi o niepodawanie jego danych?

Przecież tylko o to tutaj chodzi od samego początku, żeby temat przysechł jak najszybciej,

a może cwaniak jeszcze zdąży wyrolować paru leszczy na kilka setek i tak samo będzie miał ich w dupie,

bo nikt mu nic nie zrobi, pewnie nigdzie nie pracuje, niczego nie ma i sąd z komornikiem mogą tylko w pompę go cmoknąć.

Tydzień temu mieliście mieć pieniądze, które słynna kancelaria miała wysłać i gdzie one są albo chociaż słowo wyjaśnienia?

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

bo nikt mu nic nie zrobi, pewnie nigdzie nie pracuje, niczego nie ma i sąd z komornikiem mogą tylko w pompę go cmoknąć.

To tylko kwestia czasu .

Oszustwo jest też karane ,mówi o ty artykuł 286 § 1 k.k.i za to się idzie siedzieć .

Pozdrawiam

Tomasz

Witam,

pragnę ostrzec wszystkich przed oszustem Szymonem Grabowskim, ul.Wyzwolenia 34, 32-500 Balin, mail: [email protected], ukrywającym sie pod nickiem simon84 na naszym forum.

warto przypomnieć od czasu do czasu

o moim wyroku tu nie będziemy pisać bo nie mam takiego zobowiązania pisać tu takich rzeczach osoby dostały zwrot. za to sytuacje przyszło mi zaplacic jak to wyłącznie moja sprawa zaznaczam moja.

czekam na wpis potwierdzający ze wpłaty dotarły i może co poniektórym ukróci to jezyk . z mojej strony wszystko pisac tu dalej czy tłumaczyć sie to dla niektórych karma ...

o moim wyroku tu nie będziemy pisac bo nie mam takiego zobowiązania pisać tu takie rzeczy pana jaroslaw dostał zwrot za to sytuacje przyszło mi zaplacic jak to wylacznie moja sprawa zaznaczam moja

Zobowiązanie masz wobec tych, których oszukałeś i nie uzurpuj sobie prawa do dyktowania o czym tu mamy pisać....

czekam na wpis potwierdzający ze wpłaty dotarły i może co poniektórym ukróci to jezyk

Takimi wpisami tylko podjudzasz ...

Na co ty liczysz ,że będzie Ci ktoś teraz dziękował ,trzeba było przemyśleć wcześniej swoje postępowanie .teraz jest już za póżno ...

Pozdrawiam

Tomasz

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Acha, czyli już tak od ponad pół roku te pieniądze wysyła i dojść nie mogą?

o moim wyroku tu nie będziemy pisać...

Spieprzaj dziadu.

O wyroku nie będziemy pisać, bo go nawet nie znasz popaprańcu,

a w tym sądzie tak samo byłeś jak na poczcie pieniądze wysłać.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

o moim wyroku tu nie będziemy pisać bo nie mam takiego zobowiązania pisać tu takich rzeczach osoby dostały zwrot. za to sytuacje przyszło mi zaplacic jak to wyłącznie moja sprawa zaznaczam moja.

Sprawa tyczy się głównie osób poszkodowanych twoimi występkami, ty jesteś tylko robalem, na którego nie wynaleźli jeszcze skutecznego środka. Nie będziesz nikomu dyktował co ma pisać i o czym, a co? Tobie by było na rękę jakby sprawa przycichła! Nic z tego narobiłeś szamba, którego nie zmyjesz.

Adas23, czym zakończyła się pierwsza rozprawa?

No raczej tak szybko nasz wymiar sprawiedliwosci nie działa, wczoraj była rozprawa, na której być nie musiałem i nie mogłem.

Jak cos dojdzie, czy to glejty z sądu (a raczej dojdą) czy gotówka idąca chyba na piechotę poczta polską, nie omieszkam poinformować.

Na elektrodzie też ludzie sa ciekawi jak sprawa się zakończy.

Co zaś sie tyczy reszty wpisów: Panowie widac ze ta jednostka jest areformowalna, aspołeczna i hgw jaka jeszcze a............, nie warto języka strzępić.

Przekazy teraz latami idą :D

Zwłaszcza jak jadą dyliżansem przez Australię.

Ręka do góry, kto w tym stuleciu zlecał jakiekolwiek opłaty na poczcie, trzy dwa jeden start!

I co, nikt? Tak też właśnie myślałem...

, kto w tym stuleciu zlecał jakiekolwiek opłaty na poczcie

:), dobra uwaga....,ale nie trafiona i dla przykładu ,z mojego doświadczenia, jak idę na pocztę po odbiór listu lub przesyłki to przy okienkach

"płatności" itp: są takie kolejki jak za komuny po chleb ...

Pozdrawiam

Tomasz

jak idę na pocztę po odbiór listu lub przesyłki to przy okienkach

"płatności" itp: są takie kolejki jak za komuny po chleb ...

No dobrze, ale średnia wieku w tych kolejkach, to pewnie jakieś 124 lata :)

W pewnym wieku pewnych przyzwyczajeń już się nie wypleni,

zwłaszcza gdy wyprawa na pocztę i stanie w kolejce, to jedna z niewielu rozrywek w życiu.

Pozostałe dwie, to przesiadywanie w poczekalniach u lekarzy i stanie w kolejkach w aptece...

zwłaszcza gdy wyprawa na pocztę i stanie w kolejce, to jedna z niewielu rozrywek w życiu.

Pozostałe dwie, to przesiadywanie w poczekalniach u lekarzy i stanie w kolejkach w aptece...

:)

Tak zwany pochłaniacz czasu:( i możliwość poplotkowania na pana,panią jakie to mają niedobre dzieci które biegają po mieszkaniu i stukają ....itd,itd...

Pozdrawiam

Tomasz

Jak cos dojdzie, czy to glejty z sądu (a raczej dojdą) czy gotówka idąca chyba na piechotę poczta polską, nie omieszkam poinformować.

Zawsze możesz zadzwonić do sekretariatu wydziału.

czekam na wpis potwierdzający ze wpłaty dotarły i może co poniektórym ukróci to jezyk .

Zeszmaciłeś się i jeszcze na coś miernoto liczysz?

Zamiast się wymądrzać może sam zeskanuj przelew i go tu wklej. No co, nie da rady? Nie "umim" czy raczej " ni mam" ?

A może masz coś do sprzedania?

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Zamiast się wymądrzać może sam zeskanuj przelew i go tu wklej. No co, nie da rady? Nie "umim" czy raczej " ni mam" ?

Pewnie w sądzie zostawił albo w kancelarii albo w dupie jeża z której te bzdety wyciąga i sadzi tu głodne kawałki.

Pewnie kancelaryja poczuła swojego i go robi w trąbe :))

Swoją drogą kolo ma tupet, udaje niedorozwoja pisząc niestylistycznie a za monitorem ma niezły polew jak gostki próbują go straszyć...również z zza monitora.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

a za monitorem ma niezły polew jak gostki próbują go straszyć...również z zza monitora.

No nie tak do końca, bądź co bądź sprawa trafiła do sądu, no chyba, że koledzy sobie jaja zrobili.

Ale nie ma tego złego, wystarczy, że wielu ludzi z forum przejrzało wątek, dzięki temu takie simony nie pohandlują sobie już tak łatwo.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Przesadziłeś:) El construktore to ekscentryk ale nie oszust! :)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Tu właśnie wychodzi prawdziwe JA tego osobnika. Normalnemu człowiekowi zależałoby na wyprostowaniu tej sytuacji, tym bardziej jak sprawa trafiła na fora publiczne, wyłącznie z jego winy. Powinien oddać kasę, przeprosić te osoby i tyle, nie byłoby tematu, tymczasem co robi simon? Unosi się dumą, on nic nie musi pisać udowadniać, nie rozumie, że to leży głownie w jego interesie! Tyle tylko, że to nie zwykły człowiek, a oszust i to potwierdza każdym kolejnym wpisem! Nie zależy mu na oczyszczeniu się z zarzutów i opinii publicznej, jedyne co robi to naciska na innych żeby się odczepić bo to jego sprawa, a mógł zakończyć to jednym wpisem, wystarczyłaby tylko uczciwość.

Normalnemu człowiekowi zależałoby na wyprostowaniu tej sytuacji,

Sęk w tym, że on nie jest "normalny" to zwykły szczwany oszust, mało tego, czuje się bezkarny i pozwala sobie robić jaja na forum. Choćby ten "styl" pisania.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.