Skocz do zawartości
IGNORED

Uwaga oszust na naszym forum: simon84

pmcomp

Rekomendowane odpowiedzi

Gdyby to forum bylo od wymierzenia kary to wspólnie byście mnie ukamienowali lub co gorsza ..... co nie które osoby tu pisały.

Nie byl na sprawie nie oddal pieniędzy nic nie wpłacił .......

Bylem bo stawiennictwo miałem obowiązkowe

Sad dostał oryginalny przelew a nie ze sprawa sie odbyła na gębę.

Wyrok "prace społeczne na ponad 7miesiecy " dozór kuratorski

I mam nie reagować na słowa simon to ty sprzedajesz ta rzecz a może tamta to nie pomówienia? to co?

Poniosłem kare czy bylo to oszustwo czy cos innego sad o tym zadecydował nie wy .Osoby które miały dostać zwrot dostały przekazem pocztowym ...

to ostanie odpowiedzi więcej nie bede sie tu wypowiadał i dementowal wypowiedzi

Opłaciło się za głupią stówę czy dwie, które i tak musisz oddać?

No, to teraz sobie wyobraź co Cię czeka jak inni poszkodowani odnajdą ten wątek i dobiorą Ci się do dupy na całego.

Lepiej już teraz zacznij się modlić oby tylko oni, a nie na przykład nowi koledzy spod celi, buehehe :D

Jest takie stare indiańskie przysłowie - ruchał wilk razy kilka, teraz będą ruchać wilka...

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

odałem przeprosilem nie ma wiecej osob w ktorych byly problemy przy sprzedaży .bez komentarza

Jak piszesz to opanuj nerwy ,pisownia Ci szwankuje

Proponuje wizytę u lekarza ( psychiatry ) ,przepisze ci jakieś pigułki.... ,których będziesz na pewno potrzebował.

Pozdrawiam

Tomasz

Jak piszesz to opanuj nerwy ,pisownia Ci szwankuje

Co ciekawe pierwszy jego wpis na tej stronie (#451) wyszedł mu całkiem nieźle.

Albo się pomylił i niechcący napisał normalnie, albo zapomniał go najpierw przetłumaczyć w google na chiński

i z powrotem na polski przed wklejeniem tutaj na forum...

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Może jest burakiem :d ale wy jaj na pewno nie macie hejterzy

Zabrzmiało groźnie, jak w ustach tego gościa

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Chyba sam jesteś właśnie takim osobnikiem i plujesz na wszystkich 4:02

A teraz mykaj już, bo nie masz pojęcia o co chodzi w tym wątku.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

No to zatrudnienie już masz :) i dobrego szefa u którego będziesz składał raporty He He... ,bo od tego siedzenia w domu to głupie pomysły Ci do głowy przychodzą .

Pozdrawiam

Tomasz

Gdyby to forum bylo od wymierzenia kary to wspólnie byście mnie ukamienowali lub co gorsza ..... co nie które osoby tu pisały.

Nie byl na sprawie nie oddal pieniędzy nic nie wpłacił .......

Bylem bo stawiennictwo miałem obowiązkowe

Sad dostał oryginalny przelew a nie ze sprawa sie odbyła na gębę.

I mam nie reagować na słowa simon to ty sprzedajesz ta rzecz a może tamta to nie pomówienia? to co?

Poniosłem kare czy bylo to oszustwo czy cos innego sad o tym zadecydował nie wy .Osoby które miały dostać zwrot dostały przekazem pocztowym ...

to ostanie odpowiedzi więcej nie bede sie tu wypowiadał i dementowal wypowiedzi

No to chyba jeszcze tu:

odałem przeprosilem nie ma wiecej osob w ktorych byly problemy przy sprzedaży .bez komentarza

Mylisz kolego czasy tz. teraźniejszy z przysżłym lub hgw jakim, ja jeszcze nic nie dostałem. Siedze na dupsku spokojnie, bo nie wierzę w to co czytam.

Weź wprowadź mnie w osłupienie? I nie tylko mnie.

Nie wiem czy zrozumiesz te słowa?

Skoro wy sracie posram z wami :D masz coś do mnie?

Tak, bujaj się leszczu.

simon84 wklej tutaj ten przekaz. Jeśli tego nie zrobisz to jesteś skończony jak rolka papieru toaletowego przy tekturce.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Weź wprowadź mnie w osłupienie? I nie tylko mnie.

Do simon84 trzeba bezpośrednio bo inaczej nie zrozumie ...

simon84 wklej tutaj ten przekaz.

Może czeka aby pokrzywdzeni przez simon84, wyrazili zgodę na przetwarzanie danych osobowych .

Pozdrawiam

Tomasz

Mój przypadek to marzec 2011r. Wyrok jakoś chyba z rok temu, nie pamiętam, bo jak widać, to już odległe czasy. Do dnia dzisiejszego nie otrzymałem zwrotu pieniędzy. Choćby kwoty wyrządzonej szkody, bo o odsetkach nie wspomnę. Tak to wygląda. Wnioski niech każdy wyciągnie sobie sam. Moja kancelaria działa w tej sprawie i będą działać do skutku. Oczywiście, być może tych pieniędzy nigdy się nie da odzyskać. Nie warto jednak odpuszczać. Kropla drąży skałę. Innym pokrzywdzonym szczerzę życzę powodzenia.

Gość rydz

(Konto usunięte)

No,podałeś przykład jak to wygląda.....

Ja pisałem w swojej sprawie na tym forum z rok temu,radzę zastosować się do tego co poczyniłem,gdzieś ten wpis jest,można go odnaleść.

To najlepsze wyjście z sytuacji,ba,jest pełnia satysfakcji!

To kolega z nikiem Gangu Olsena dał w japę jakiemuś oszustowi , zrobili we dwóch wjazd na chatę i odebrali swoje .

E tam, pierdoły jakieś opowiadają.

Za oszustwo można dostać prace społeczne i nawet kasy nie trzeba oddawać, bo po co...

Za wjazd na chatę i zabranie czegokolwiek, to minimum chyba od trzech lat pierdla wzwyż,

a jak jeszcze jebniesz pacjenta w łeb niechcący, to i z dychę można lekką rączką wyłapać.

W takie bajki, to ja akurat nie wierzę, żeby za parę złotych robić taki raban i jeszcze publicznie tym się chwalić,

bo to jest zdaje się ścigane z urzędu, nawet jeśli pokrzywdzony "nie pamięta" kto mu chatę zdemolował i ryja przefasonował.

Owszem z workiem na łbie do lasu wywieźć i kulosy kijem połamać, to kiedyś było w modzie, ale dzisiaj już nikomu się nie chce,

a szkoda, bo niektórym jak widać by się przydała lekcja dobrego wychowania i przypomnienie, że długi należy spłacać.

W takie bajki, to ja akurat nie wierzę, żeby za parę złotych robić taki raban i jeszcze publicznie tym się chwalić,

Chwalić może nie, ale robić za parę złotych kolo dupy, znajdziesz ludzi. Bo to mało takich, co gotowi zaciukać człowieka już za krzywe spojrzenie! A simon kiedyś trafi na na takiego, kwestia czasu, wtedy marny jego los. Działalności nie zakończy zakładam, że nawet teraz jak się pisze tu o nim na forum, też zdążył już komuś zrobić wała! Tacy ludzie się nie zmieniają.

Działalności nie zakończy zakładam, że nawet teraz jak się pisze tu o nim na forum, też zdążył już komuś zrobić wała!

Ależ oczywiście, że tak i o tym właśnie mówię, że cała jego aktywność w temacie oddawania ludziom pieniędzy,

ogranicza się tylko i wyłącznie do pieprzenia idiotyzmów o przelewach, kancelariach, sądach i przekazach,

żeby sobie kupić kolejny miesiąc względnego spokoju i tak długo to odwlekać, aż wszyscy zapomną o sprawie.

Piniondze som jusz wysłane proszem tu nie pisać moje dane osobowe, bla bla bla, ple ple ple...

przecież to jest w kółko jedno i to samo, tylko kolejność słów się zmienia, a kasy jak nie było, tak dalej nie ma i nie będzie.

Tłumacząc to z mongolskiego na nasze wychodzi mniej więcej tak - ch*ja wam oddam i weźcie się odpierd**lcie,

bo tylko mi szyki psujecie swoim smęceniem i muszę tu nawijać makaron na uszy, żebyście mordy zamknęli na chwilę.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.