Skocz do zawartości
IGNORED

Wyroby Pana Kuleszy

Gość Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Radzę uważać na facetów robiących w sklepach zdjęcia sprzętu bo to może być Darkul szykujący dla HQ150 kolejne alibi.

Jak dla mnie ten facet jest prawdziwym miszczem maskowania i pozoracji i o wiele większą kasę zarobiłby na kursach dla handlowców, biznesmenów i oszustów (kolejność przypadkowa). Ma już bogate doswiadczenia praktyczne a furum audiostereo jest prawdziwą kopalnią wiarygodnych i potwierdzonych referencji skuteczności jego wiedzy.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Radzę uważać na facetów robiących w sklepach zdjęcia sprzętu bo to może być Darkul szykujący dla HQ150 kolejne alibi.

Zdjęcia tego nowego pre to raczej pre dla mnie, bo ciekawe gdzie znajdziesz, na półce pre aktywne ośmiokanałowe.

Po sposobie konstrukcji da się zobaczyć że to wreszcie konstruowane dla mnie. Wczoraj dostałem zdjęcia z postępu prac nad nim.

Dzisiaj ma być wysyłka z dostawą na jutro. Ale jakoś wątpię.

Zdjęcia tego nowego pre to raczej pre dla mnie, bo ciekawe gdzie znajdziesz, na półce pre aktywne ośmiokanałowe.

Po sposobie konstrukcji da się zobaczyć że to wreszcie konstruowane dla mnie. Wczoraj dostałem zdjęcia z postępu prac nad nim.

Dzisiaj ma być wysyłka z dostawą na jutro. Ale jakoś wątpię.

przecież jutro jest sobota, poczta nie pracuje, to pewnie znowu stary bajer darkula, możesz teraz dalej drążyć temat dopiero w poniedziałek, a darkul będzie miał przez weekend święty spokój

Edytowane przez damjan
Gość Gosc

(Konto usunięte)

przecież jutro jest sobota, poczta nie pracuje, to pewnie znowu stary bajer darkula, możesz teraz dalej drążyć temat dopiero w poniedziałek, a darkul będzie miał przez weekend święty spokój

Może nie święty spokój bo jednak trochę pracuje i zdjęcia z postępu prac wysyła. Ale niestety tradycyjnie z dzisiejszej wysyłki nici.

Podobno w poniedziałek.

a nie mówiłem?

robić coś to on robi, ale co kombinuje tego nie wie nikt...

ten człowiek jest stuknięty, zakładając (raczej słusznie), że i teraz robi Ciebie w balona, to po co przesuwa termin z dnia na dzień i dodatkowo wkurza Ciebie? przecież mógłby tradycyjnie bajerować np. wysyłka w każda środę, ale nie - on woli siedem razy w tygodniu podawać nowy termin wysyłki:), a może jemu zależy, żeby tu się coś działo w "jego" temacie - w myśl zasady "nie ważne co piszą, ważne, żeby pisali":)

HQ150, wielki szacun ode mnie za Twoją cierpliwość,..a może darkul celowo to robi? może w ten sposób robi sobie z Ciebie jaja?

będzie rocznica, na bank

HQ150, tak naprawdę to co on właściwie teraz robi? przecież preampa Tobie wysłał, a odesłałeś go z powodu usterki oraz gorszej obudowy - to on właśnie tego preampa cały czas rzeźbi?

Edytowane przez damjan

no ja wlasnie tez sie pogubilem,pan Darek z powodu jakiejs tam usterki sklada ci od nowa pre? a co sie wlasciwie stalo z kolumnami? zrobione to juz czy nie?

Roksan Caspian m2, Epos m12.2,Cambridge Audio Stream Magic 6

Gość Gosc

(Konto usunięte)

HQ150, tak naprawdę to co on właściwie teraz robi? przecież preampa Tobie wysłał, a odesłałeś go z powodu usterki oraz gorszej obudowy - to on właśnie tego preampa cały czas rzeźbi?

Tak, zrobił nową obudowę, całkiem inną i zrobił z tego co wiem całkiem inne bebechy w środku. Inny dekiel na końcówkę i tyle. I mamy dwa miesiące już chyba.

a co sie wlasciwie stalo z kolumnami? zrobione to juz czy nie?

Kolumny już chyba ze trzy miesiące stoją u mnie. Tylko elektroniki brak.

robić coś to on robi, ale co kombinuje tego nie wie nikt...

ten człowiek jest stuknięty, zakładając (raczej słusznie), że i teraz robi Ciebie w balona, to po co przesuwa termin z dnia na dzień i dodatkowo wkurza Ciebie? przecież mógłby tradycyjnie bajerować np. wysyłka w każda środę, ale nie - on woli siedem razy w tygodniu podawać nowy termin wysyłki:)

robiłbym dokładnie tak jak on

skoro sytuacja jest jaka jest to trzeba ja doprowadzić do jeszcze wiekszego absurdu. wtedy każdemu pytajacemu w 4 oczy o sytuację z HQ można powiedzieć, że HQ to wariat ale on (konstruktor) dzielnie te potwarze znosi bo klient nasz Pan .

Wówczas ten kupujący widząc przed sobą darkula, pełnego pasji i zaangażowania, uzna ,że faktycznie wariat klient mu sie trafił.

Coś mi się zdaje, że obrażony na marudzących klientów Darkul przeprowadził się do rzeczywistości wirtualnej i stamtąd śle zdjęcia wirtualnego sprzętu klientom z realu.

Jestem Europejczykiem.

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Tylko to chyba były odgrody i nadadzą się raczej na parawan w sypialni.

No już tam stoją i własnie co najwyżej taką rolę pełnią od paru miesięcy niestety.

Dzisiaj znowu mimo obietnic zero zdjęć. No to i zero postępów znając Darkula.

Nie dziw się. Lemur musi z czegoś żyć i Twoją sprawą zajmuje się( o ile w ogóle) z doskoku...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Dzisiaj znowu mimo obietnic zero zdjęć. No to i zero postępów znając Darkula.

Ty go o sprzęt gotowy ciśnij żeby wreszcie zrobił i wysłał, a nie fotki na odczepne oglądać będziesz!

Ale ogólnie masz racje 0 postępów, bo nie da się zrobić zdjęć czegoś co nie istnieje.

-Dzień dobry,czy dodzwoniłem się do firmy Z?Co robi sprzęt audio?

-Taaaak

-Czy selekcjonujecie elementy elektroniczne?

-Tak,selekcjonujemy u klienta, klient testuje- a jak coś nie działa to wymieniamy.Oczywiście trochę to trwa bo trzeba to dobrze wszystko poparować.

-Czy malujecie obudowy na dowolny kolor?

-Tak malujemy.Najpierw kładziemy pierwszą warstwę,potem czekamy trzy miesiące aż farba wyschnie i dobrze się ułoży,potem malujemy drugi raz,ewentualnie trzeci po kolejnych trzech miesiącach.A to tylko po to aby klient był zadowolony.

-Aaa to dobrze. A jak szybko realizujecie zamówienie?

-Pędzikiem...

;-)

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Wydaje się że prace nad nowym pre powoli się kończą. Dostałem zdjęcia zabudowanej obudowy. Chyba jeszcze końcówka prac nad okablowaniem. Wydaje się że wreszcie się doczekam wysyłki systemu aktywnego. Oby efekt końcowy był zadowalający. Najgorsze jest to, że całkowicie mi odeszła chęć na tą nową zabawkę. Zawsze nowy klocek to jest oczekiwanie i radość z uruchomienia. A tu nic. Jakoś mi to kompletnie zobojętniało.

Uuuu, Kolego ...

Zobojetnienie to niestety tylko pierwszy z etapów .

Zobaczysz co się będzie działo jak nadejdzie etap strojenia...

Oczekiwanie na pociąg z "Panem Darkiem" , potem hot-line i wymiana maili z "miszczem" ,kombinowanie "na słuch" ,szukanie speca z mikrofonem i pomiarówką. ...

A na sam koniec zostanie Ci ostatnia rzecz- pytanie : " Jak ja do ciężkiej cholery dałem się w takie coś wkręcić "

Współczuję !

PS

>>>Wydaje się że wreszcie się doczekam wysyłki systemu aktywnego

Czy to aby nie nadmierny optymizm? Z "Panem Darkiem" to sam wiesz- różnie bywa ...

Fanfary bym odtrąbił trzymając wróbla w garści a i tak po uprzedniej konsultacji z weterynarzem czy ptaszek- niebożę aby żyw...

Gość Gosc

(Konto usunięte)
<br />Zobaczysz co się będzie działo jak nadejdzie etap strojenia...<br />

No tego się boję i jakoś brak mi zapału do dalszej zabawy.

<br />Czy to aby nie nadmierny optymizm? Z "Panem Darkiem" to sam wiesz- różnie bywa ...<br />

To też wiem. Już sie nie raz przekonałem. Ale też zawsze jak były zdjęcia z prac to i postępy były.

Oby tak samo było i tym razem.

>>>No tego się boję i jakoś brak mi zapału do dalszej zabawy.

I to właśnie wydaje mi się największym ku...stwem ze strony "Pana Darka"

Pomyśleć- facet chciał sobie tylko muzyki posłuchać....

A na sam koniec zostanie Ci ostatnia rzecz- pytanie : " Jak ja do ciężkiej cholery dałem się w takie coś wkręcić "

Myślę że akurat nad tym to się chłop od dawna zastanawia.

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Ale oczywiście. Przecież już nie raz o tym pisałem. Gdybym wiedział we wrześniu ubiegłego roku, jak będzie ta sytuacja wyglądała, to nie ma szans żebym mi przez głowe przeszło, żeby w to wejść. To chyba jest jasne. Nie jestem masochistą.

Poszedłem na ten deal tylko dlatego, że dwa razy już u niego kupowałm wzmaki i było O.K.

A dźwiękowo rewelacyjnie. No i teraz jako stały klient mam za swoje.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.