Skocz do zawartości
IGNORED

Klub miłośników bana!

Risto

Rekomendowane odpowiedzi

Muls, gadasz jak głodny przykuty do kaloryfera.

Znaczy sie działacz związkowy?

Żartuję, obecnie działacz jest nażarty i przykuty ale do związkowego stołka.

Jestem Europejczykiem.

• 4 miesiące później...

No to odświeżę, ban numer dwa. Przy okazji w temacie szybciutko posprzątane, pokasowane. Kolega baner się rozpędza. Jak myślicie kto? Na kogo stawiacie?

Stawiam na Tolka BANana. Zresztą jak zawsze...

• 3 tygodnie później...

A ja jestem ciekaw ilu zbanował nasz guru od UFO, czy tylko mnie :)

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

• 1 miesiąc później...

Dwa bany jednego dnia od jednego użytkownika w tematach luźnych. Widocznie dentyści lubią szukać dziury w całym.

It doesn't matter what we're losing,

It only matters what we're going to find.

Mogę, ale pewnie dlatego, że jeszcze nic tam nie napisałem i jeszcze nie zdążyli zbanować.

It doesn't matter what we're losing,

It only matters what we're going to find.

napisz mu ze bedzie wszystko dobrze i sex bez mydla tez jest jakas tam forma sexu i liczy sie do dorobku

There is no dark side in the moon, really. As a matter of fact it's all dark

Akurat jest wyż, niż dopiero we wtorek.

A na pełowców tolerancja mi maleje ostatnio - to fakt.

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

A, rozumiem.

Ty jesteś przeciw WSZYSTKIM? :)

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Akurat jest wyż, niż dopiero we wtorek.

A na pełowców tolerancja mi maleje ostatnio - to fakt.

Mi osobiście zwisa na co ci tolerancja maleje.

Jak w tym wątku zaczniesz swoje pieprzenie na tematy polityczne to wylecisz .

Mi osobiście zwisa na co ci tolerancja maleje.

Jak w tym wątku zaczniesz swoje pieprzenie na tematy polityczne to wylecisz .

Go ahead! :) Wiesz gdzie mam twój wątek?

Swoją drogą to będzie ciekawostka przyrodnicza: zabanować kogoś w wątku o banach! :)

Ale nie krępuj się.

Pseudologiki poj.ba nie zrozumiesz. Nie ma argumentów w dyskusji, to wycina niewygodnych. Z małymi wyjątkami to jest specyfika większości banów dawanych przez takie kacze i księże czopki.

Profilaktycznie Doktorka:)

Prewencyjnie :-) zaraz będzie srał peany jaki to JarekzTworek cudowny mąż stanu, jak to wynalazł koło, sformułował twierdzenie pitaJarasa, skakał przez płot, eksplorował Rów Mariański, walczył pod Cedynia, jest wnukiem Piłsudskiego a jego stary jak to dzielnie walczył z kolegami z AK, którzy później w dziwnych okolicznościach zaczęli znikać jak Kaczeńscy dostali wilię na Żoliborzu :-]

Pity-Pancerny-Kaczynski-289x300.jpg

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Swoją drogą to będzie ciekawostka przyrodnicza: zabanować kogoś w wątku o banach! :)

Ale nie krępuj się.

Nie wiem co będzie dla ciebie ciekawostką, wiem co jest paradoksem , włażenie przez mistrza forum w banowaniu do wątku dla zbanowanych. Choć po głębszym zastanowieniu może to i być ciekawostka przyrodnicza choć zakładałem że jedyną jest dlaczego istnieje w przyrodzie takie zwierzę jak świnia , której wszystko jedno w jakie koryto wlezie i gdzie nachlapie.

Także twojej wizyty się tu spodziewałem. Co powinno wyjaśnić ci jak bardzo się przejmuje gdzie masz mój watek.

Druga możliwość , żeś tępy i nie zrozumiałeś tytułu. Wcześniej myślałem że jesteś zwykłym trollem, tylko że trolle rzadko banują bo im więcej gawiedzi tym lepiej. Ty więc musisz być tępym trollem.

Jest trzecia i najbardziej prawdopodobna możliwość ale o niej napisał argus:

Pseudologiki poj.ba nie zrozumiesz. Nie ma argumentów w dyskusji, to wycina niewygodnych. Z małymi wyjątkami to jest specyfika większości banów dawanych przez takie kacze i księże czopki.

Odwołuję - odszczekuję! :)

Risto, nie wywalaj mnie stąd, bo gdzie pójdę się wypłakać i wyżalić?

Właśnie mnie zbanowali w wątku o PiS, śpiewaniu i faszystach.

Kto mnie pożałuje? :)

Wątpię, by zbanował mnie skynyrd, czuję w tym rękę Starszych i Mądrzejszych.

Odwołuję - odszczekuję! :)

Risto, nie wywalaj mnie stąd, bo gdzie pójdę się wypłakać i wyżalić?

Właśnie mnie zbanowali w wątku o PiS, śpiewaniu i faszystach.

Kto mnie pożałuje? :)

Wątpię, by zbanował mnie skynyrd, czuję w tym rękę Starszych i Mądrzejszych.

Toś musiał niekiepsko swawolić:)) - nie wiem , nie śledziłem:) Nie przypuszczam, abym zakładając wątek/rozmowę - chciałbym kogoś "wywalić". Nawet Ciebie:)))

A, rozumiem.

Ty jesteś przeciw WSZYSTKIM? :)

Ciekawy pogląd na świat - żeby zaistnieć trzeba być PRZECIW komuś.

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Ciekawy pogląd na świat - żeby zaistnieć trzeba być PRZECIW komuś.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.