Skocz do zawartości
IGNORED

Spotkanie z okazji 10 urodzin forum Audiostereo.pl w salonie Q21

audiostereo.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Dziękuję bardzo za możliwość bycia na tych urodzinach :)

Wielkie podziękowania dla organizatorów i wszystkich przybyłych na to spotkanie, było bardzo miło - Dziękuję ;)

Pozdrawiam

Miras

PS

...chyba już wiem dlaczego mój preamp nie zagrał tak jak chciałem... ( zmienię conieco i będzie cool ) :)

Nie,nie, wyglądał na zachwyconego.

Kurde jak ja w zdrapce wygrywam 2zl to tez jestem zachwycony, ze wogole cos wygralem. A tu jeszcze nowki kolumny.

Nie no, troche ironii w tym moim poscie. Jakis czarny humor przy sobocie zapanował :)

?👈

• Redaktorzy

Dziekuje organizatorom za zrobienie takiej imprezy. Sala na gorze, Pat Metheny, swietne brzmienie zestawu. Na dole tez milo zwlaszcza po wrzuceniu ustrojow. Po 14 musialem zbierac sie na chrzciny to i na nagrody nie zalapalem sie, a mialem chec na te kolumny ;-)

Szczegolnie dziekuje za mila dyskusje z colcolcol i boro53. Pozdrawiam.

Blogi --> Blog Kangiego. Zapraszam.

• Użytkownicy+

Dziękuję za miłe spotkanie :)

Również dzięki.

PS. Czy będzie z tej wyjątkowej okazji, ciąg dalszy smerfastycznych opowieści?

Jak nie wyglądał na zachwyconego, jak wyglądał:)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) więcej tu:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Użytkownicy+

Nie no, troche ironii w tym moim poscie. Jakis czarny humor przy sobocie zapanował :)

Typowy ... taka moda widać.

Znasz kawał, o złotej rybce i rolnikach?

Trzech rolników złapało złotą rybkę, pierwszy miał życzenie - krowę, coby dużo mleka dawała, drugi chciał mieć stado takich krów, a trzeci ... żeby im te krowy zdechły.

Dziękujemy za wpisy w tym wątku.

• Administratorzy

Nie,nie, wyglądał na zachwyconego.

Jak nie wyglądał na zachwyconego, jak wyglądał:)

Chyba przecinek ma tu istotne znaczenie :)

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:

https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

• Użytkownicy+

A tak wyglądało losowanie nagród:

Ukryta Zawartość

post-24402-0-48178900-1370730850_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Dzięki organizatorom, było pysznie;) grało też fajnie, na początku tannoye mi się średnio podobały ale potem zauważyłem ze stojąc gdzieś przy wejściu do sali mało było słychać, fajne kolumny choć przy ostrym graniu grały tak sobie. Pokój DIY świeże,energetyczne brzmienie,mi się podobało. Juz przy audioshow zauważyłem ze osoby wystawiają e się tłumacza akustyka czy ze coś było niedopracowane, nie ma sensu,tak to często gra, nie wszystkim się spodoba,wg mnie było naprawdę ok:)

• Użytkownicy+

Tłumaczymy się akustyką pomieszczenia... do czasu przybycia Czarka z ustrojami :)

.

Ukryta Zawartość

post-24402-0-97937500-1370731251_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Na dole był świetny bass i dynamika ale "góra" raniła mi uszy. Miałem przestery na bębenkach normalnie.

;)

Poziomy głośności też czasami na wyrost. Ja wiem, że scena lubi prąd ale bez przesady. Myślałem, że pomoże zmiana kolumn ale nie. Myliłem się. Wychodząc, już na koniec imprezy, słyszałem wyrywek z konwersacji dwóch osób stojących w korytarzu... używali onomatopei ^^... "tszsz tszsz tszsz". Teraz w porównaniu z tym co słyszałem uważam, że mój sprzęt gra wybitnie.

:]

Moim zdaniem, z materiału jaki udało mi się usłyszeć, najlepiej zrealizowana była płyta "gościa z harmonijką". Było bardziej przestrzennie choć w odbiorze wysokie psuły świetny bass i "resztę".

Wiem, już podpadłem.

Sala na górze była pod względem dźwięku zdecydowanie lepsza. Było mniej basu i choć byłem tam bardzo krótko(może w tym czasie nie było nagrania z mocno zaznaczonym basem?) to wszystko co było "zapodane" brzmiało przyjemnie i przestrzennie.

Co do samej imprezy... w zasadzie wszystkie oczywiste oczywistości zostały napisane.

Pozdrawiam.

Świetna impreza! Warto było! Przede wszystkim mili, zaangażowani ludzie i dobra organizacja! Bez ściemy, jedno z najlepszych spotkań!

• Użytkownicy+

>>qqrydza

:)

Wymieniliśmy kilka uwag... mówiłem, że dla mnie góry mogłoby być nieco więcej. No, może nie tyle co z Fostexów, ale odrobinę więcej. Jedyny problem jet taki, że przy dużej ilości góry, mósi ona być najwyższej jakości. Wtedy nie rani uszy, jest plankton i detale. W niektórych z licznych konfiguracji, udawało się być już dosyć blisko... brakło czasu na dopieszczenie całości. Uważam jednak, że było co najmniej przyzwoicie. Ważniejsze jednak są spotkania, doświadczenia itp. a dźwięk to dodatek.

Jeszcze jeden miły dla mnie akcent... udało mi się w trakcie spotkania wylicytować lp.Cocteau Twins.

:D

>>qqrydza

:)

Wymieniliśmy kilka uwag...

Jak przyjechałem do domu puknąłem się w głowę, że nie wiem nawet który z obecnych to palton czyli Ty. Bardzo żałuję. Hmmm...

... mówiłem, że dla mnie góry mogłoby być nieco więcej.

...

Kojarzę te słowa.

hehe

• Użytkownicy+

W "

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) " znajdziesz moje zdjęcia.

Pozdrawiam jeszcze raz i do zobaczenia. Dobranoc.

Ukryta Zawartość

• Administratorzy

Raz jeszcze gratulacje dla wszystkich zwycięzców. Mam pewność, że nasze nagrody trafiły w ręce osób, które zrobią z nich należyty użytek. Tym, którzy nie wygrali więcej szczęścia następnym razem.

Kolekcję zdjęć z losowania nagród, jak i całego spotkania wrzucimy w ciągu kilku najbliższych dni.

Raz jeszcze wielkie podziękowania dla wszystkich uczestników!

panorama.jpg

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:
https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Ja również dołączam się do podziękowań dla całej ekipy z Q21 za umożliwienie spotkania z ludźmi zakręconymi podobnie :). Udało mi się wygrać słuchawki więc można powiedzieć że z imprezy coś dodatkowo wyniosłem :) .Gratuluję koledze wygrania kolumn.

Bardzo udana impreza, brawa dla organizatorów. Dzięki za gościnę DIY !

Cieszę się że mogłem spotkać wielu pasjonatów audio osobiście. Cieszę się z wymiany doświadczeń. Dziękuję wszystkim tym, którym chciało się przytargać często bardzo ciężki sprzęt. Jedne zagrały inne nie ale tak to już jest w DIY. Dużo zależy od tego z czym je zestawimy i może w innych okolicznościach zaprezentowały by się lepiej. Uważam, że w czasie tych 2 godzin przed imprezą udało nam się zestawić przyzwoicie grające systemy. Osobiście bardzo dziękuję wielu kolegom za ich dobre recenzje wystawiane na miejscu mojemu wzmacniaczowi. Na pewno zmotywuję mnie to do przeniesienia go z deski do czegoś co bardziej wzmacniacz przypomina :-)) Tych, którym uczyniłem uszczerbek na zdrowiu przepraszam ;-) Ale jak to mówią jeszcze się taki nie narodził który by wszystkim dogodził. Zachęcam co bardziej niezadowolonych do prezentacji w przyszłości swoich systemów. Takie granie w zastanych warunkach bardzo weryfikuje poglądy i uczy pokory... Pozdrawiam.

Ps. Gratuluję wygranych nagród. Ja z tego wszystkiego nie wypełniłem i nie wrzuciłem kuponu :-) No cóż mam pamiątkę.

Serdecznie dziękuję za możliwość uczestnictwa w spotkaniu,było wspaniale pod każdym względem+cudowna pogoda.Co do dźwięku systemu na piętrze,małe sklady,wokal-ok,ostrzejsze granie-źle(brak basu,przestrzeni,tzw.zlewanie się dźwięku).

Jeszcze raz pozdrawiam wszystkich.

Może kiedyś w lubuskim zorganizujemy coś na podobny wzór.

• Użytkownicy+

Może kiedyś w lubuskim zorganizujemy coś na podobny wzór.

Hmm, szkoda, że "Lubuskie" zamarły... to jeden z ciekawszych tematów.

Dziękuję za możliwość udziału w imprezce,naprawdę bardzo miłe i sympatyczne spotkanko,duże uznanie i podziękowanie dla organizatorów,bardzo sympatyczna atmosfera,bardzo fajni ludzie.Dwa pokoje odsłuchowe i generalnie dwa rózne światy w kwesti dzwięku oczywiście rzecz gustu i preferencji , jednym podobało się na górze inny na dole.Mnie osobiście podobał się system na górze - poprostu grała muzyka przez duże M... to był dzwięk dla dojrzałych i osłuchanych AUDIOFILI......

Dziękuje wszystkim za świetną imprezę.

Salonik DIY mocno mi nakreślił co mi odpowiada a co nie :).

Gratuluje wszystkim pasji i zaangażowania.

Dziękujemy Wszystkim za przybycie, zdecydowana większość się odliczyła, myślę, że łącznie było nas ok 120 osób.

Wielkie dzięki dla Czarka, który przywiózł całego busa ekranów akustycznych i to wszytko zainstalował w salach na górze i dole!! Dzięki wielkie chłopie! Dzięki dla dla chłopaków z pokoju DIY za to wszystko!

Ze zdjęć dowiedziałem się, że była również "gazeta pabianicka", gdybym wiedział wcześniej nie zdejmowałbym marynarki ;)

Dziękujemy również Szymonowi (doncoyote) za dobre zdjęcia, których oczywiście nie umieścił, no ale może to go zmotywuje... ;) Szymon, Szymon, Szymon...!!! :))

Jako współuczestnik organizujący zawsze staram się, aby była to dobrze logistycznie zaplanowana impreza oraz przede wszystkim dobra, szczera, przyjazna atmosfera. Cieszę się, że pozytywnie oceniacie "efekt końcowy" tym bardziej, że spora część osób była pierwszy raz. Łatwiej jest osobom, które się już znają, nowi potrzebują czasu... :) Dlatego jest nam podwójnie miło za tak dużo pozytywnych opinii. Dzięki wielkie i do następnego! :)

Pozdrawiam,

Goliatpl

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.