Skocz do zawartości
IGNORED

Te SKOKi są bezpieczne ?

czester15.30

Rekomendowane odpowiedzi

Skoki np. SKOK Wołomin oferuje dobry procent na lokacie . Banki natomiast o wiele mniej .

Wiem , że w razie jakiejś zawieruchy to bank też jest niewypłacalny , ale czy te skoki są gorsze od banku ( chodzi mi o wypłacalność w razie " upadku " ) ?

Tu coś ciekawego :

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Gdzie mam ulokować kasę ? Doradźcie !!!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/103711-te-skoki-s%C4%85-bezpieczne/

Gdzie mam ulokować kasę ? Doradźcie !!!

Może u mnie ?

Bardzo chętnie przytulę pańską kasę , gdyż uwielbiam szelest banknotów !

Najrozsądniej jest lokować pieniądze w kilku bankach , wszystkie jednocześnie się nie wyłożą ! Chociaż po aferze w bankach cypryjskich , powiedzenie " pewne , jak w banku " nabrało nowego wydźwięku .

Piotr

Gość stary bej

(Konto usunięte)

muls dobrze gada, dodam, a czytałem opinie na ten temat, że te wszystkie skoki (np. stefczyka) to ponoć kolesiostwo obecnie rządzących pozakładało.

Czyli jest to jakaś bomba z opóźnionym działaniem, lub jak skok na bandżi z podciętą gumką.

Gość Tubatoon

(Konto usunięte)

Panowie Muls i Stary Bej uzgodnijcie jakąś wersję: SKOKI są PiSowskie (skoro muls twierdzi, że PiS je zostawi w spokoju) czy

[..] ponoć kolesiostwo obecnie rządzących pozakładało.

Jak to złożyć razem, to wychodzi Wam, że w Polsce ciągle rządzi PiS.

Pewnie razem z "radami księżulków".

Gość Tubatoon

(Konto usunięte)

@Panowie dowcipkowie: napisaliście obaj coś, co razem tworzy bzdurę totalną. Zamiast to poprawić, wyjaśnić, to głupio drwicie.

Już Wam pisałem, pracuję i na brak pieniędzy nie narzekam. A nawet jakby zbrakło, to pójdę do Caritasu, a nie MOPS-a, także spokojna głowa, moja bieda nie będzie Was kosztować ani grosza, bo nie przypuszczam, że dajecie na Caritas.

A na co wydaję i gdzie lokuję, to już nie Wasz interes.

Nie dajcie sobą manipulować. Wyborcza od zawsze prowadzi nagonkę na SKOK-i. Co innego, gdyby je kupił jakiś "poważny" bank jak City czy Credit Agricole. Wówczas byłoby cacy a i na reklamie by się zarobiło....

Jak to złożyć razem, to wychodzi Wam, że w Polsce ciągle rządzi PiS.

Pewnie razem z "radami księżulków".

Chłopakom pokićkało się zupełnie.

SKOK'i to pewniejsza i bezpieczniejsza lokata niż banki.

Jak napisano - do 100tys € euro rząd gwarantuje wkład.

Ale ja bym Tuskowi i jego gwarancjom nie ufał... więc jeśli pytanie brzmi GDZIE ulokowac nadmiar kasy, to odpowiadam: NAJLEPSZE INWESTOWANIE TO INWESTOWANIE W SIEBIE!

Kursy, szkolenia, książki, nowy komputer, wyjazdy edukacyjne bo "podróże kształcą"... możliwości jest milion.

Także - a może: przede wszystkim - kształcenie dzieci.

Forsa nie powinna gnić w banku, powinna pracować na mnie i na moją rodzinę.

Nie ma pieniędzy zainwestowanych lepiej niż w edukację

W ostateczności - nieruchomości. ;)

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

muls dobrze gada, dodam, a czytałem opinie na ten temat, że te wszystkie skoki (np. stefczyka) to ponoć kolesiostwo obecnie rządzących pozakładało.

Czyli jest to jakaś bomba z opóźnionym działaniem, lub jak skok na bandżi z podciętą gumką.

wiekszosc bankow w Polsce zalozona jest przez kolesi....

Nieruchomości...

Kup se kawałek pola.

Mniejsza z tym, że będzie tam stał słup energetyczny... Że będzie to odludzie przez kolejne 1000 lat...

Kup se.

Tylko lokata w ziemię!

Tylko lokata w ziemię!

A pewnie! W ziemię!

Jak się nie chce uprawiać to zalesić i ciągnąć kasę z Unii przez 20 lat... :)

Albo pole golfowe otworzyć - golf ma przyszłość!

Albo tor z quadami...

Albo pole bitwy paintballowe. Ruiny, te sprawy.

Cokolwiek.

Ważne by kasa nie gniła w banku.

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Gość Tubatoon

(Konto usunięte)

Wyborcza od zawsze prowadzi nagonkę na SKOK-i

Znaczy się SKOK-i PiSowskie są. Bo przecież Wyborcza nic POwskiego nie będzie mieszać z błotem.

Wszystko się wyjaśniło. Rację miał Muls, a Stary Bej się nie zna. No chyba, że Wyborcza jest PiSowska, to wtedy tak.

Wyborcza od zawsze prowadzi nagonkę na SKOK-i

wyborcza od lat wyjasnia sprawe wszystkich parabankow .Zaczela od ambergolda w czasach kiedy jeszcze nikt nie mial pojecia o temacie O skokach pisze juz zpiec lat i fortunie prezesa i kolesiach z pisu..Czytac wyborcza mloty to nie bedziecie pytac.

"Znaczy się SKOK-i PiSowskie są. Bo przecież Wyborcza nic POwskiego nie będzie mieszać z błotem."

Tak są i na dodatek część dochodów trafia do "szefa mafii- rodzina R",ale to żadna tajemnica!

:-))

Znaczy się SKOK-i PiSowskie są. Bo przecież Wyborcza nic POwskiego nie będzie mieszać z błotem.Znaczy się SKOK-i PiSowskie są. Bo przecież Wyborcza nic POwskiego nie będzie mieszać z błotem.

A nawet jakby zbrakło, to pójdę do Caritasu, a nie MOPS-a, także spokojna głowa, moja bieda nie będzie Was kosztować ani grosza, bo nie przypuszczam, że dajecie na Caritas.

Dajemy, dajemy!

Tak sie jakoś składa, że dają wszyscy, czy chcą, czy nie.

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.