Skocz do zawartości
IGNORED

A moze by tak smartfona?

dulon184

Rekomendowane odpowiedzi

Wiesz... siedzieć w iCoffeheaven, popijać ich iKawę i od niechcenia zerkać na ekran swojego iPhone... to jest szczyt wyrafinowania! :)

Na szyi uwieszonego nie mam, a jak ktoś zadzwoni to działając undercover wyciągam go razem ze starą wełnianą skarpetą i gadam..... :-)

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Na szyi uwieszonego nie mam, a jak ktoś zadzwoni to działając undercover wyciągam go razem ze starą wełnianą skarpetą i gadam..... :-)

Jesteś jeszcze gorszy od zwykłych ajfonowców! Tamci są przynajmniej dumni z posiadania ajfona, a Ty robisz to skrycie, wiedząc, że to obciach, ale mimo to jesteś na tyle związany z tym obiektem, że nawet ta świadomość nie pozwala Ci go odrzucić, więc maskujesz swoje uzależnienie i słabość ducha starą wełnianą skarpetą! A fuj... ;))

Powrót po dłuższej przerwie...

wersja gold :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

założę się że samsung zaraz też wypuści wesję gold :)

Ukryta Zawartość

Focal + Naim

założę się że samsung zaraz też wypuści wesję gold :)

Chciałbym HTC One w złotej wersji. Taki audiofilski ten szampan jak dawniej drogie japońskie sprzęty.

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Testowałem (używałem) Lumię 610 i Omnię W to zupełnie inna bajka niż android (niestety mam smasunga xcover-a) wszystko działa płynnie i beż żadnych przycięć, jakość hardware też znacznie wyższa w swoim przedziale cenowym (Omnię W kupiłem dla matki za 650zł). Dla dorosłej osoby potrzebującej dostępu do maila (z załącznikami) bardzo dobry wybór ...

Microsoft dotuje producentów którzy używają Windows Phone a ściaga haracz od każdego telefonu z Androidem, stąd ta różnica cen. Kto chce może to wykorzystać :-).

Jestem Europejczykiem.

A jakim prawem Miękki Mały kasuje za fony z Androidem?

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Jesteś jeszcze gorszy od zwykłych ajfonowców! Tamci są przynajmniej dumni z posiadania ajfona, a Ty robisz to skrycie, wiedząc, że to obciach, ale mimo to jesteś na tyle związany z tym obiektem, że nawet ta świadomość nie pozwala Ci go odrzucić, więc maskujesz swoje uzależnienie i słabość ducha starą wełnianą skarpetą! A fuj... ;))

Jestem gorszy niż sobie wyobrażasz : kupiłem sobie fajowe etui, ze znaczkiem androida :-) I co ty na to?

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Jeżeli, wezmę sobie smartfona Np. LG L-3, i będę chciał go sprzedać komuś, kto jest w innej sieci,

a będzie miał on kartę sim, czy nowy właściciel będzie mógł go używać korzystając z innego

operatora sieci ????

...And Justice For All . Pozdrawiam .  

Jeżeli, wezmę sobie smartfona Np. LG L-3, i będę chciał go sprzedać komuś, kto jest w innej sieci,

a będzie miał on kartę sim, czy nowy właściciel będzie mógł go używać korzystając z innego

operatora sieci ????

Tak, może.

Tylko musi zdjąć tzw. simlocka.

Pojdziesz do serwisu zajmujacego sie naprawa telefonow a tam zdejma simlocka .Jednak wczesniej sprawdz karta innego operatora czy tel. posiada blokade. Zdjecie simlocka to jakis tam koszt , rozny w zaleznosci od modelu .

Pojdziesz do serwisu zajmujacego sie naprawa telefonow a tam zdejma simlocka .Jednak wczesniej sprawdz karta innego operatora czy tel. posiada blokade. Zdjecie simlocka to jakis tam koszt , rozny w zaleznosci od modelu .

Wielkie dzięki kolego.Pozdr.

...And Justice For All . Pozdrawiam .  

Będąc nie do końca dobrowolnym użytkownikiem iPhone 4 muszę z perspektywy czasu (2 lata) stwierdzić że to dobry sprzęt, przynajmniej w moim przypadku. Ideologicznie nie za bardzo go lubię, ale użytkowo nie mam większych zastrzeżeń. Zacina się bardzo sporadycznie, bateria wystarcza na 1 dzień intensywniejszego użytkowania. Ale też miałem w rękach Samsungi SIII i S4 i to są także bardzo dobre smartfony. Microsoftowe Nokie też działają płynnie, choć funkcjonalnie są dość ubogie w porównaniu do iOS czy Androida.

Jednym słowem - dzięki zażartej konkurencji między producentami większość smartfonów oferowanych w Polsce w okolicach 2kzł to są dobre urządzenia i tu trudno źle wybrać. Nokia stawia na jakość zdjęć, urządzenia z Androidem są najbardziej uniwersalne, a te od Apple wyróżniają się designem i jakością wykonania. Jest w czym wybierać.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Nokia stawia na jakość zdjęć

Powiem szczerze, że szczena mi opadłą jak zobaczyłem na duzym ekranie swoje zdjęcia z gór robione Galaxy Note. Aż mnie wcięło - ostrość, kolory naświetlenie, etc. z takiego małego obiektywu? - szok, panie, szok.

Jestem gorszy niż sobie wyobrażasz : kupiłem sobie fajowe etui, ze znaczkiem androida :-) I co ty na to?

Konwertyta! Jest dla Ciebie nadzieja! Będziemy się w sekcie Androida modlić za Twoją duszę ;) Odprawi się egzorcyzm i zbawienie jest w Twoim zasięgu!

Póki co: kolejna iNowość! :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Pusty śmiech mnie ogarnia na doniesienie o tym wynalazku - pisanie na tym mac-wheel to istna katorga. Być może to dla generacji dzieci z długimi kciukami przyzwyczajonych do pisania smsów z prędkościa światła, ale ja i tak pozostanę na pewno (wraz z większością ludzi poważnie używających kompa do pracy) przyklasycznej klawiaturze.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Pusty śmiech mnie ogarnia na doniesienie o tym wynalazku - pisanie na tym mac-wheel to istna katorga. Być może to dla generacji dzieci z długimi kciukami przyzwyczajonych do pisania smsów z prędkościa światła, ale ja i tak pozostanę na pewno (wraz z większością ludzi poważnie używających kompa do pracy) przyklasycznej klawiaturze.

Ale jak Samsung wypusci kopie to bedziecie piac z zachwytu. Pewnie troche zmodyfikuja projekt (np zrobia kwadratowe kolo), zeby utrudnic Apple roszczenia patentowe.

Ukryta Zawartość

Panowie! Spokojnie! Przecież to tylko jaja z Oniona! :)

To taka lipna agencja informacyjna specjalizująca się w wypuszczaniu właśnie takich głupich newsów noszących wszelako pozory prawdopodobieństwa... :)

Jeden z mądrzejszych kabaretów jaki kiedykolwiek powstał, swoją drogą...

Nie zrozumieliście ironii? "Everything just few hundreds clicks away"... :)

Panowie! Spokojnie! Przecież to tylko jaja z Oniona! :)

Nie bylem pewny czy sam o tym wiesz, wiele osob bardzo powaznie traktuje Onion ;)

Rzuciłem haczyk ale sie nie dales zlapac. Wskazowka bylo "kwadratowe kolo".

Trzeba jednak przyznać, że klip z tym "newsem" zrobiono z najwyższym profesjonalizmem. :)

A jakim prawem Miękki Mały kasuje za fony z Androidem?

Chorym amerykańskim prawem patentowym.

Tak maprawde jest jeszcze lepiej, tj. bardziej paranoicznie - Microsoft zarabia więcej gotówki na smartfonie z zainstalowanym Androidem niż z Windows Phone!!!

Jestem Europejczykiem.

Jezeli ktos nie chce iPhona i nie chce tez wydawac kupy kasy na S4, to Goggle wlasnie zrobilo uklon w wasza strone obnizajac cene Nexusa 4 o $100. Nadal bardzo dobry telefon, nowy i bez umowy mozna kupic za $200/$250 -

Ukryta Zawartość

Ja nie wiem co ma w sobie taki Samsung S4 zeby warto bylo na niego wydac prawie trzy razy wiecej pieniedzy.

Ukryta Zawartość

Uzupełnienie wpisu powyżej:

Ukryta Zawartość

"Niestety my wciąż nie możemy korzystać ze sklepu Google. Rekomendowani przez giganta sprzedawcy oferują smartfon Nexus 4 z 16 GB wewnętrznej pamięci w cenie 1599 złotych. Oznacza to więc, że jest on u nas obecnie wręcz nieporównywalnie droższy niż we wspomnianych krajach. Jeżeli więc macie chęć i możliwość zakupu Nexusa 4 w obniżonych cenach wydaje się, że byłaby to trafna decyzja. Za niewielką kwotę otrzymalibyście bowiem do dyspozycji high-endowy gadżet, który stałby w pierwszym rzędzie w kolejce po najświeższe aktualizacje Androida."

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Znalazłem coś takiego:

We've lowered the price of #Nexus4. Get it for 25% off or more in Australia, Canada, Germany, Spain, Korea, US, UK:

Ukryta Zawartość

2:53 AM - 28 Aug 2013

I jeszcze Francja:

Great news! We've also lowered the price of #Nexus4 in France. Get one for €199:

Ukryta Zawartość

W Polsce link kieruje do komunikatu:

"Sorry! Devices on Google Play is not available in your country yet.

We're working to bring devices to more countries as quickly as possible.

Please check back again soon."

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

W Polsce link kieruje do komunikatu:

"Sorry! Devices on Google Play is not available in your country yet.

We're working to bring devices to more countries as quickly as possible.

Please check back again soon."

To samo mam właśnie z BE. Dziwne, ale to zaścianek. Jedyne co to szukać kogoś z adresem i kontem w jednym ze szczęśliwych krajów ;)

Mam Samsunga Galaxy mini w pierwszej wersji i jestem z niego z grubsza zadowolony. Wykazuje jednak juz pewne cechy starosci i trzeba rozejrzec sie za nowym Samsungiem

W oko wpadl mi Samsung S6802 Ace duos

Ukryta Zawartość

Czy sa jakies argumenty, zeby wydawac 2 lub 3x wiecej?

Czy androidy 4 sa wyraznie lepsze od 2.3? Jakies nowe mozliwosci, czy tylko bajery?

Ukryta Zawartość

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.