Skocz do zawartości
IGNORED

Ikonowicz idzie siedzieć

il Dottore

Rekomendowane odpowiedzi

Lewak idzie za kratki.

Powinienem świętować.

Tymczasem wcale mi nie jest do śmiechu bo pytanie ZA CO Ikonowicz idzie siedzieć?

Ano za pomoc udzieloną starszym ludziom przy ich eksmisji na bruk!

Lewak, czy nie lewak - intencje miał dobre!

Ale, że banksterzy rządzą tym krajem, to idzie siedzieć.

Rozpoczął strajk głodowy.

Lewak, czy nie lewak - musimy go poprzeć!!!

WYSYŁAJCIE MAILE W OBRONIE IKONOWICZA GDZIE SIE DA!!! TAK NIE MOŻE BYĆ!!! TEN KRAJ ZACZYNA PRZYPOMINAĆ AUSCHWITZ!!!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

https://www.audiostereo.pl/topic/106706-ikonowicz-idzie-siedzie%C4%87/

Lewak idzie za kratki.

Powinienem świętować.

Tymczasem wcale mi nie jest do śmiechu bo pytanie ZA CO Ikonowicz idzie siedzieć?

WYSYŁAJCIE MAILE W OBRONIE IKONOWICZA GDZIE SIE DA!!! TAK NIE MOŻE BYĆ!!! TEN KRAJ ZACZYNA PRZYPOMINAĆ AUSCHWITZ!!!

Ukryta Zawartość

Dajesz się podpuszczać politykom ;)

Ukryta Zawartość

"Jakkolwiek będzie - będzie inaczej, aniżeli sobie wyobrażamy - ponieważ między Dobrem a Złem znajdujemy się w życiu i w świecie

wielowymiarowym,w którym dokumentnie pomieszane jest Przypadkowe z Nieuchronnym."(S. Lem 1999)

Dla mnie dobre intencje to pomoc ze swojego albo dobrowolnych datków. A nie bolszewickie "grab nagrabliennoje" i blokowanie właścicielowi możliwości dysponowania własnością.

Nasze państwo bardzo lubi przychylać każdemu nieba metodą kukułczego jaja - "chroniąc" lokatorów kosztem właścicieli, czy np. zmuszając dzieci do alimentacji rodziców jeżeli tylko rodzice mieli prawa rodzicielskie kiedy dziecko ukończyło 18 lat, nawet jeżeli rodzic "przechowywał" potomstwo w bidulu.

W przypadku lokatorów ta "ochrona" obraca się zresztą przeciwko nim - nikt o zdrowych zmysłach nie buduje mieszkań na wynajem, bo wie że w razie jakby lokator przestał płacić, będzie miał same problemy, a państwo (i lewactwo w typie Ikonowicza) będzie mu tylko przeszkadzać, blokując eksmisję dłużnika. W rezultacie rynek mieszkań na wynajem nie istnieje, w czynszach panuje niesamowita wręcz drożyzna, a nieużywane mieszkania stoją puste.

Ochrona własności to nie pusty slogan, to naprawdę działa. W Kanadzie widziałem wiele bloków budowanych specjalnie na wynajem. Przyzwoitej jakości, w przystępnych cenach. Wiele osób w ten sposób zapewnia sobie emeryturę - inwestując w taki blok czy dwa, a następnie jeszcze mają lekkie i pomagające na emerycką nudę zajęcie przy nadzorze konserwacji czy napraw.

Ikonowicza pewnie ułaskawią - skoro jego działalność dobrze wpisuje się w modus operandi naszego państwa.

Gość Gość

(Konto usunięte)

iI Dottore.

Przestań płacić za swoje mieszkanie, jak przyjdzie komornik to się mu postaw.

Pobij właściciela mieszkania który chce swoje wyegzekwować. Porównamy Twój wyrok z tym Ikonowicza.

Zobaczymy które państwo jest bardziej ,, bandyckie''.

ot , prawicowe popierdki o gościu który jednak coś dla innych zrobił

sięgnij pamięcią lewicowy popierdku, kto wprowadził "eksmisję na bruk"

"Jakkolwiek będzie - będzie inaczej, aniżeli sobie wyobrażamy - ponieważ między Dobrem a Złem znajdujemy się w życiu i w świecie

wielowymiarowym,w którym dokumentnie pomieszane jest Przypadkowe z Nieuchronnym."(S. Lem 1999)

Gość Gość

(Konto usunięte)

,,Coś'' nie zawsze jest zgodne z prawem.

Ponosi po prostu konsekwencje swojego zachowania. Lepperowi często takie zagrywki się udawały. On też zagrał pod publiczkę ale to niestety już nie ten format i niestety nie wyszło.

Doktorek, jesteś żenujący. Ty byś nawet "żyda" bronił, jakbyś uznał, że to w interesie dokopania Tuskowi.

Typowa mentalność, którą tak u innych potępiasz... że nie powiem "swojska, żydowska" :) Który to Twój rabin podsunął Ci te myśli? Kaczyński?

Zasady są bardzo ważne, ale można od nich odstapić, jeśli jest dobry interes?

a kto się sprzeciwił do tego stopnia, że wywalono go z partii?

ok, ale chodzi mi o towarzyszy z SLD, którzy wprowadzali tę ustawę a prawica to to nie jest (przynajmniej wg sloganów propagandowo-medialnych)

z głodu nie umrze . Natomiast gdyby jakiś równie znany prawicowy wypierdek za wieszanie krzyży miałby wyrok dopiero by się działo .... towarzystwo mordę by wydzierało co za bezprawie , takiego uczciwego do pierdla

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Lewak idzie za kratki.

Powinienem świętować.

http://wiadomosci.onet.pl/kraj/piotr-ikonowicz-zatrzymany-przez-policje/5hqnn

Ikonowicz to bojówkarz, czyli rozpierdalacz. Chyba ok. 1988 roku spotkałem się z opinią, że dał się on podejść służbom i rozwalił PPS Lipskiego, który miał niezły program i duże szanse w Wyborach 4 Czerwca.

Niezależnie od intencji - metody były złe. Do tego zachowanie łobuza, lekceważenie prawa i chyba chęć uzyskania miana więźnia politycznego. Nie tędy droga.

jeden lewicowy wypierdek odgrażał się że pościąga krzyże zaczynając od sali sejmowej

jedyny słuszny symbol religijny w sejmie (jedną ręką paliłbym krzyż, drugą malował). elo.

542470_318550774895744_1692540089_n.jpg

Ukryta Zawartość

możesz wytłumaczyć co tam było nie tak , cóż bulwersującego w zachowaniu ?

typowe patriotyczno narodowe

przecież kato narodowa szkoła

Ukryta Zawartość

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

możesz wytłumaczyć co tam było nie tak , cóż bulwersującego w zachowaniu ?

typowe patriotyczno narodowe

Ikonowicz tu zachowuje się jak bandyta - z jego ust pada groźba karalna.

Gdyby do mnie powiedział: Mam dziadku k**wa zabić! - to albo bym się ciężko wystraszył albo bym go lekko zabił. W obu przypadkach zgodnie z prawem.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Uciekło mi "cię" - zdanie miało brzmieć: "Mam cię dziadku k**wa zabić!"

Pozostaje mieć nadzieję, że te 90 dni to za krótko żeby np. Mein Kampf napisać.

Dobre.

Ikonowicz tu zachowuje się jak bandyta - z jego ust pada groźba karalna.

Gdyby do mnie powiedział: Mam dziadku k**wa zabić! - to albo bym się ciężko wystraszył albo bym go lekko zabił. W obu przypadkach zgodnie z prawem.

możesz wkleić co spowodowało jego reakcję , czy te bohatery przypadkiem wcześniej ryja podobnie nie wydzierały ....

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Mimo wszystko wydaje mi się bardziej ograniczony. 90 dni mu nie wystarczy.

możesz wkleić co spowodowało jego reakcję , czy te bohatery przypadkiem wcześniej ryja podobnie nie wydzierały ....

Znowu nażarłeś się czegoś niezdrowo. Ikonowicz po prostu złamał prawo.

zżarłem grochówkę i pupą odpowiem ... pociągnij nosem

P.S.

odrobinę przyzwoitości w ferowaniu wyroków , panie dziadekwłodek zamiast typowej bazarowej nagonki

Gość Gość

(Konto usunięte)

No i mamy typowe dla naszego obecnego życia politycznego popierdolenie - reakcjonista il Dottore broni faceta który bronił ludzi przed eksmisją a zwolennik lewicy dziadekwlodek zwalcza go i nazywa rozpierdalaczem. Polska to dziwny kraj.

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.