Skocz do zawartości
IGNORED

Pierwsze mrozy, a ja nawet skrobaczki nie mam.

rafal735r

Rekomendowane odpowiedzi

Doktor, pojechałeś tam. Wydaje ci się żeś lepszy od nas a robisz widać za murzyna.

Ja właśnie wziąłem sobie dziś urlop, płatny!

;-)

Wracaj do kraju!

Kurde tez by mi sie przydal, ale planuje przedluzyc sobie swieta :)

?👈

Wczoraj zamarzł mi płyn do spryskiwaczy , pojechałem na basen , po basenie z przodu odpuściło z tyłu nie , jeździłem po mieście 15 minut , wróciłem do domu , w nieogrzewanym garażu potraktowałem 40 sekund suszarką dyszę i poszło , zalałem płyn zimowy z Kauflandu .

Nie wazne skad. To silna ciecz. Po co to lac jak nie trzeba.

A kauflanda u mnie nie ma.

A co to za marka, że lakier jest przeżerany od płynu do szyb... marka samochodu, rzecz jasna...?

A poloner caro+ moze byc?

?👈

Nie wiem co myśleć. Właśnie kupiłem w lidlu płyn do -60, śmierdzi jak cholera...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

w lidlu płyn do -60

Zyczę takich mrozów do testowania.

-60 to ma koncentrat glikolu.

Grunt to chuit margteingofy:)

A we właściwym dziale kupileś. może to Passovier Plum Vodka .Tamto ma nawet 70V

Kupiłem w holenderskim lidlu, produkt made in Germany

To za rzadkie na koncentrat, no i cena 5.99 € ...

Za 5 litrów.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

A poloner caro+ moze byc?

Ten to bez płynu do szyb rozpadał się na rdzę... ;-)

Fox. Co Ty kupujesz?!

Gdzie ty jeździsz samochodem... Syberia...?

Kupiłem w holenderskim lidlu, produkt made in Germany

To za rzadkie na koncentrat, no i cena 5.99 € ...

Za 5 litrów.

Rozcienczyc trza. Na etykiecie jezd instrukcyja.

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

Mosiężne ponoć nie rysują szkła...ja używałem plastikowej z miarę sztywnego plastiku.

Jako że kiedyś pracowałem w markecie opowiem ciekawostkę. Zeszłej zimy dotarł do mnie z wizytą przedstawiciel handlowy sprzedający akcesoria samochodowe -między innymi skrobaczki. Pokazywał mi jak to klient chciał reklamować skrobaczkę która rzekomo rysuje mu szybę... przetestowali ową skrobaczkę i faktycznie delikatne ryski zostały jednak jak się okazało to nie skrobaczka była winna tylko piasek, który delikwent miał na szybie. Gość prawdopodobnie musiał skrobać namiętnie od uszczelki do uszczelki i wcisnął drobiny piasku w tą jakże miękką skrobaczkę( bodajże cena 1zl na półce). To tak ku przestrodze -myjcie szyby płynem do spryskiwaczy:)

There is no dark side in the moon, really. As a matter of fact it's all dark

No wlasnie, a jak tam u was? Wczoraj wylaze z roboty o 22, patrze, szyby biale, plyn w spryskiwaczach zamarznięty... A ja nawet skrobaczki w bagazniku nie mam. Trzeba uzupelnic braki. Dobrze ze chociaz kapcie zdazylem zmienic na zimowe.

Kto by przypuszczał, że o tej porze roku coś takiego może się przytrafić :)

Nienawidzę zimy!

Każda pora roku ma swoje zalety. Trzeba je tylko odnaleźć. Choćby na spacerze: (w mojej okolicy pewnej zimy śnieżnej)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Każda pora roku ma swoje zalety. Trzeba je tylko odnaleźć. Choćby na spacerze: (w mojej okolicy pewnej zimy śnieżnej)

Jak pięknie! :)

Ale żaden piękny widok mnie nie przekona - wolę palmy w słońcu. :)

Pewno już się starzeję - stąd to zamiłowanie do wyższych temperatur.

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Nie ma mieć czaszki. Ale na etykiecie, nie w butelce. Bo jak ma, to jest tani, podły i trujący. Nie wiem dlaczego się sprzedaje truciznę, skoro wiadomo że się wdycha, a w trasie w góry dużo się wdycha.

A ja wolę zimę ! Tak, bieluśko, rześko, miło, czerstwo, i zdrowo. Jak dla mnie mogłaby trwać i 11 miesięcy. Ten dwunasty byłby potrzebny na rozmoczenie się psich gówien.

Dlatego miałem rozterki niedawno, gdy odmówiłem angażu na stacji polarnej. Byłoby fajnie, ale musiałbym zrezygnować ze swojej małej stabilizacji, w której się wreszcie pławię.

Ale ta skrząca się w słońcu biel, albo spokój nocy, wycie wiatru, śnieżek padający poziomo, albo wręcz do góry, slalomowanie między zaspami.

W to mi graj. Żadne palmy tego nie zastąpią. A pomiędzy palmami roje much, meszek i moskitów. Blee.

A pomiędzy palmami roje much, meszek i moskitów. Blee

Na Kanarach nie ma robactwa. Po prostu nie ma.

To kolejny plus Kanarów.

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

:-D Warto zapamiętać, dzieki.

Może się tam przeprowadzę, jeśli w ramach postępu epoki lodowcowej, trochę się tam ochłodzi. Nie żeby dużo, góra 20-30 stopni.

20 stopni mniej to teraz na Teneryfie miałbyś zero.

To nie Kanary tylko Spitsbergen! :)

aha, tak z rozpędu przeczytałem tytuł tego tematu jako : Pierwsze mrozy a ja nawet sraczki nie mam.

Pomyślałem sobie : no no, ciekawe uwarunkowanie.

A tak sobie przy okazji rozważań o zimie przypomiałem fajną pracę, jaką onegdaj, dawno temu, wykonywałem w Skandynawii. Paliłem śmieci na wysypisku. Robiło się to w nocy, ażeby ludziom nie smrodzić.

Jak mi się to podobało ! Siedziałem sobie na fotelu od samochodu, opartym o beczkę z benzyną. Opatulony w kufajki, bo ubrania z tworzywa są bardzo wrażliwe na ogień. Wokół śnieżek, mrozik, i cisza. Płomień ogrzewał mi gębę i buty, toteż można było siedzieć całą noc nawet przy -20.

Co jakiś czas dorzucałem do ognia, i rozmyślałem o niebieskich migdałach. Praca marzeń. Niech się przy niej to pilnowanie wyspy na rafie koralowej schowa !

Teraz niestety, przez pseudoekologiczne awanturnictwo, nie ma takich możliwości.

Ależ są! Tylko nie w Skandynawii, ale w Polsce spokojnie możesz spalać śmieci całą noc (i cały dzień!) w swoim piecu!

Nie dość, że w domku ciepło to i wyzyskiwaczom za wywóz nie musisz płacić. :)

A ekooszołomom (***) w (***)! :)

W świetle przepisów kiełbaska z nad ogniska jest nielegalna. Spalanie czegokolwiek poza "urządzeniami przeznaczonymi do spalania" jest nielegalne od lipca tego roku.

Masz wykupić dodatkowe pojemniki na odpady, nie palić liści.I zapłacić.Koncerny chemiczne już zacierają ręce na wysyp chorób grzybowych w ogrodzie - gdy skompostujesz nieopatrznie zarażone łęty pomidora.

Bo co z tego, że wyjazd kosztuje grosze, jeśli tydzień bez pracy to grube tys € straty... :(

To już wiem dlaczego brylujesz w tematach o zegarkach i samochodach tu, na bocznicy.

JAK FACET Z DWIEMA ZDROWYMI NERKAMI MOŻE NIE MIEĆ KASY NA AUDIOFILSKIE KABLE

TROLLE -istnieli zawsze, a przed wynalezieniem internetu wyżywali się na ścianach publicznych klozetów.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.