Skocz do zawartości
IGNORED

Ojciec Inkasent, kolos na moherowych nogach

thrak

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc później...

Jednak są w Toruniu, którym wstyd za tego poborcę emerytalnego.

11144925_486359318183011_1964213743155447027_n.jpg?oh=078794c6a686dd525df59be893a67780&oe=55DCAFB1

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Rozumie to ktoś?

A co tu jest do trudnego do zrozumienia? Podstawowa różnica pomiędzy PiS a PO jest taka, że ci pierwsi klęczą w Toruniu, a ci drudzy - w Łagiewnikach. Jedni i drudzy wiszą u klamki KK. I chcą zakonserwować ten stan rzeczy, gdyż jednym dobrze w ławach opozycji, drugim - przy korycie. A do tego potrzebne poparcie hierarchów. Istnienie mediów Ojca Hochsztaplera jest ceną za to poparcie. Bo tak naprawdę to już dawno powinny być zamknięte za wielokrotne łamanie obowiązującego ich prawa.

Przegląd prasy. "Chłopie, nie musisz tak długo pouczać Matki Boskiej". Za długi Apel Jasnogórski, niezadowolony o. Rydzyk.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

"Katolicy nie myślą"

Narzekał na sytuację finansową rozgłośni. - To jest potężne dzieło, które idzie na cały świat. Żeby to utrzymać, trzeba zapłacić. Łącza wszystkie, przesyły satelitarne, transmisje. Koszt takiej transmisji jak dzisiaj to 30 tys. zł - mówił o. Rydzyk. Miał na myśli transmisję z mszy w smoleńską miesięcznicę, którą Telewizja Trwam nadawała z warszawskiej archikatedry.

- Dziękujemy tym, którzy myślą. Ale muszę powiedzieć, że nawet w Kościele katolicy nie myślą. Polacy się tak nauczyli "na sępa". Gdzie się da, to z tego drugiego wyciągnąć i nic nie dać - kontynuował.

Ukryta Zawartość

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Uważa, że Polacy na Sępa korzystają z jego stacji oraz telewizji. Bardzo mało wiernych "utrzymuje" jego królestwo. Daniny nie chcą płacić...

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

• 1 rok później...

Będą mu pi..ć za uszami, szef nie szef mogą mu skoczyć :-)

13754121_1810880692479284_3248613364256756355_n.png?oh=fc400ee2fafab766562657b5e778522c&oe=583666B1

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Nieszkoda klawiatury na tego sekciarza?

Dopóki żyje i ograbia to nie. Kanalia cyniczna nad najgorsze gnidowate gnidy z tej sekty.

A tam stocznia, kasa już sierozeszła na marmury i złote zdobienia :-) co tam jeszcze ojciec inkasent może uratować? ;-)

13770339_1810381259195894_3520612121242310587_n.png?oh=1898edd66bf95c5cd1da42c875b3fd42&oe=5833F0DB

Przecież dla siebie buduje mauzoleum.

Unikałbym gnidzenia w wypowiedziach - bo po co - niczego to nie zmieni.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Przecież dla siebie buduje mauzoleum.

Unikałbym gnidzenia w wypowiedziach - bo po co - niczego to nie zmieni.

Jakby budował za zarabione a nie wyłudzone to złego słowa bym nie powiedział, niech i sobie drugą piramidę gizową postawi :-) a per gnida o tej kreaturze to i tak bardzo delikatne i czułe słówko ;-)

Tylko po co.

Jeśli zasłużył, dostanie co mu pisane.

W zaświatach? ;-) To taki cwany wybieg. Żyjemy tu i teraz i takich jak on powinno się sądzić w świeckich sądach bo przekręty robi na realnej świeckiej kasiorce ;-)

W zaświatach? Tak czy inaczej.

Tu być może jeśli zasłużył i ktoś zdąży.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Od kolegi czester15.30 dowiedziałem się, że Lasy Państwowe dały rozgłośni 100 000 PLN.

Zapytaj lampy. Lampa bucha to Cię wysłucha! - powiedzonko dziecięce

ociec inkasent ma swój "rozum" i nie będzie jakiegoś tam Franka słuchał :-)

13873069_1812036185697068_1586581650529273934_n.png?oh=bbe94cde63fe6ad9abc2f82a93733835&oe=5814F977

A jakimi furami rabini jeżdżą?

Uważasz, że papież też zazdrości?

Wydaje mi się, że zazdrości ten co wkleił i ten co zmontował obrazek.Ojciec Dyrektor jeździ autem odpowiednim do zajmowanego stanowiska.

A jakimi furami rabini jeżdżą?

Nie wiem czy to jest tematem wątku.

Ojciec Dyrektor jeździ autem odpowiednim do zajmowanego stanowiska.

Rozumiem, że papież piastuje w KK niższe stanowisko od Rydzyka?

Komentarz zbędny

Trochę komentarza by się jednak przydało

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Trochę komentarza by się jednak przydało

Ukryta Zawartość

I dlatego mnóstwo osób ceni TEGO człowieka

lecz sa i wyjątki....

Prawicowe propisowskie media mają kłopot z wizytą Franciszka

"Dlatego Łukasz Warzecha w portalu wpolityce.pl tłumaczy, że nauczanie nieomylne papieża dotyczy tylko wiary, a od reszty wara. Warzecha pozwala więc sobie na uwagę, że "południowoamerykański papież bywa jakby lekko oderwany od rzeczywistości"

Ukryta Zawartość

Fałsz i obłuda..........

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Dlatego Łukasz Warzecha w portalu wpolityce.pl tłumaczy, że nauczanie nieomylne papieża dotyczy tylko wiary, a od reszty wara

Nauczaniem reszty zajmuje się Łukasz Warzecha & Co.
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.