Skocz do zawartości
IGNORED

Kierunek - MBL

piano

Rekomendowane odpowiedzi

Nie , to świetny pomysł aby iść w tę nutę.......bo Austriacy mają poczucie winy w stosunku do Polaków za II wojnę i w

przeciwieństwie do Niemców ochoczo przyznają się do błędów z przeszłości.

A jak Dziadek Trennera nie zmienił po wojnie pogladów i przekazał je dalej swoim dzieciom?

Tak że kij ma dwa końce i promocja może się nagle skończyć a stosunki nagle ochłodzić po takich tekstach :(

Mogą sobie przypomnieć np. że Major Adam Skałkowski w trakcie I Wojny Światowej odszedł od Austriackiej baterii dział którą dowodził a ona dziwnym trafem cała wraz sąsiadującym składem amunicji i załogą wyleciała sobie w powietrze.

Tak ze każdy ma coś tam za uszami i byłbym bardzo ostrożny z tym kolejnym właściwym naszej i żydowskiej nacji praniu brudów.

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Przedwczesny wytrysk Kolego! i dla tego się z zgryzoty zapijają piwem i noszą krótkie spodenki na szelkach a na głowie z Tyrolskie kapelusze ;)

A jak Dziadek Trennera nie zmienił po wojnie pogladów i przekazał je dalej swoim dzieciom?

Tak że kij ma dwa końce i promocja może się nagle skończyć a stosunki nagle ochłodzić po takich tekstach :(

Mogą sobie przypomnieć np. że Major Adam Skałkowski w trakcie I Wojny Światowej odszedł od Austriackiej baterii dział którą dowodził a ona dziwnym trafem cała wraz sąsiadującym składem amunicji i załogą wyleciała sobie w powietrze.

Tak ze każdy ma coś tam za uszami i byłbym bardzo ostrożny z tym kolejnym właściwym naszej i żydowskiej nacji praniu brudów.

Co ty za bzdury znów wypisujesz? Znów z byle czego wielka afera! Przecież nikt nie może odpowiadać za swoich dziadków, a że ludzie PiS-u wierzą w takie absurdy, to już nic nie moźna na to poradzić. Nikt nie będzie domagał się rabatów od Niemców czy innych państw osi za II Wojnę! Równie dobrze można by wystąpić z roszczeniami do Japonii, która wspierała Hitlera...i do Włochów. Idź na spacer!

Co ty za bzdury znów wypisujesz? Znów z byle czego wielka afera! Przecież nikt nie może odpowiadać za swoich dziadków, a że ludzie PiS-u wierzą w takie absurdy, to już nic nie moźna na to poradzić. Nikt nie będzie domagał się rabatów od Niemców czy innych państw osi za II Wojnę! Równie dobrze można by wystąpić z roszczeniami do Japonii, która wspierała Hitlera...i do Włochów. Idź na spacer!

Sly moje zdanie na sprawy polityki nie zmieniły się od 89 roku kiedy mogłem w końcu zarejestrować w stosunkowo łatwy sposób swoją firmę.

GOSPODARKA GŁUPCZE !

Bez tego nawet najgłupsza idea PO, PSL, SLD czy PIS-u upadnie!

I druga sprawa nienaruszalność własności prywatnej !

Przy tym drugim jak nie będzie respektowana to wtedy każdy każdemu będzie mógł coś zabrać w imię, idei, poglądów, interesowi lokalnej społeczności,e.t.c.

No ale wracając do tematu to już mnie przestają śmieszyć dziadki z wermachtu nawet gdy chodzi o uzyskanie lepszego rabatu na zakup kolumn z firmy T&F.

Po prostu dla mnie mając świadomość że mogą to w jakiś sposób tu na forum przeczytać jest tym bardziej motywujące żeby sobie samemu narzucić jakąś auto cenzurę.

Sly ja rozumiem że jesteś zły bo parę słów prawdy publicznie Ci napisałem ale Ty też jak nie popracujesz nad sobą to Twoje działania skończą się dokładnie tak jak o tym pisałeś "na pustosłowiu". Widzisz tylko że u mnie jest większe przełożenie i większy fun bo nic tak nie cieszy jak coś co nam osobiście wychodzi.

Wytłumaczę Ci o co chodzi. Swego czasu remontowałem okna i na odpicowanie jednego starego okna traciłem 40 roboczogodzin a trochę ich w zastanym mieszkaniu były. Parę lat temu wstawiłem zamówione nowe okna i po prostu powinienem mieć ten fun zarąbisty; nic podobnego! Poza irytacją na ekipę montującą okna stanowczo za długo nic emocjonalnego w tym wszystkim i później nie nastąpiło.

Pewnie napiszesz że byłem na innym etapie fascynacji; całkiem możliwe ale funu jak nie ma to d u p a może być z tymi kolumnami z "górskiej pułki"

Skąd wiesz jak ich dwa lata nie prezentuję? Słyszałeś o Quantum tunelingu robionym przez SR to ja na to mam inne rozwiazanie w sieciówkach działa idealnie jak się zastosuje ciut droższe materiały zrobione na zamówienie które nie tracą parametrów w czasie pracy.

Nie ma kasy na razie to nie robię, to jest jeden z moich autorskich pomysłów które leżą sobie w szufladzie i czekają na lepsze czasy.

Rafaelu tylko nie obrażaj się na Mirosława...ale upierdliwy gość z Ciebie;-)

Jak bym nie był uparty to bym nigdy nie otworzył swojej firmy a później jej 20 lat nie prowadził.

Upierdliwość to taki głupi upór jak by tak było to 20 lat bym się nie utrzymał w biznesie.

Czegoś tu nie kumam! Taki bystry, konsekwentny, doświadczony w biznesie, wytrwały i wszechwiedzący koleś...nie ma kasy na swoje projekty, które leżą w szufladzie? Okradli ciebie konwojenci? Kosztowny rozwód z modelką?... :-)

Czegoś tu nie kumam! Taki bystry, konsekwentny, doświadczony w biznesie, wytrwały i wszechwiedzący koleś...nie ma kasy na swoje projekty, które leżą w szufladzie? Okradli ciebie konwojenci? Kosztowny rozwód z modelką?... :-)

Jak to by powiedzieć, jakoś tak przez całe życie nie miałem szczęścia z robieniem pieniędzy do pójścia na skróty.

Ten prototyp też robiłem za własne i może stąd ta nazwa SAM ;)

Jak tam system gada u Mirosława?:) Skompletowałeś już co miałeś czy...?

...życia zabraknie żeby to skompletować...a jeszcze padły moje ulubione lampy

srebrne mazdy i dupa blada, pobite gary słucham od 40 godz na chińczykach

(full music i psvane) i nie podoba mnie się to...

A co się stanie jak już nie będzie lamp NOS. Cały sprzęt do dupy ? Cały ten hi end, to jest neverending story. Pobite gary kurde co to oznacza bo mi spokoju nie daje ?

Tranzystor to ciemna strona mocy... strzeżcie się jej... I nie dajcie się zwieść, jakoby mocniejsza była... bo jest tylko szybsza... łatwiejsza... a przez to pociągająca tak bardzo... Podczas gdy jasna, lampowa strona trudna jest... cięższa... wyrzeczeń licznych wymaga... ale bać się jej nie musicie... by Twonk

...życia zabraknie żeby to skompletować..

Gdzieś tam pisałeś, ze już jesteś b. zadowolony z obecnej konfiguracji, więc wstępnie założyłem, ze już END:)

Kusi Cię dzielonka czy Isis?

A co się stanie jak już nie będzie lamp NOS.

Jak to co, kupią Mbla Ref.- on lamp nie potrzebuje :)

;-)

W wiadomej sprawie:)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

W wiadomej sprawie:)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Dzięki. ;-)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

...życia zabraknie żeby to skompletować...a jeszcze padły moje ulubione lampy

srebrne mazdy i dupa blada, pobite gary słucham od 40 godz na chińczykach

(full music i psvane) i nie podoba mnie się to...

Co 2 miesiące(w tym przypadku) trzeba szukać nowych lamp.Fajna ekstremalna jazda z nimi. Życie nigdy z nimi nie będzie nudne a że stresujące to inna para kaloszy:)

Kusi Cię dzielonka czy Isis?

...najbardziej to mnie kusi piękna sąsiadka ;-)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

...masz lampy to masz wydatki...

....bardzo budujące i pocieszające ;-)

Co 2 miesiące(w tym przypadku) trzeba szukać nowych lamp.Fajna ekstremalna jazda z nimi. Życie nigdy z nimi nie będzie nudne a że stresujące to inna para kaloszy:)

...tak wyszło że padły....co zrobić, życie

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Eee, tam.., popadłbyś tylko w koszta...:)

Piano, polecałeś komuś wyżej dwie płyty a ja mam dla ciebie też cosik fajnego i w twoich klimatach Yellow Jacket.......

• 51rZnLQ7uiL._AC_UL115_.jpg Genialny skład i super płyta , będziesz happy na 100%

Dzięki:)

Znam ten projekt. Dla mnie trochę za bardzo wygładzony, za grzeczny.

Ten jest zdecydowanie mi bliższy:)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

U kolegi.

Ja się ma do czego?:))

Isis vs Aries Plus

Piano, wiadomo że to nie ten sam level, ale można się innymi tańszymi konstrukcjami również zachwycić brzmieniowo.....

i w tym kontekscie padło moje pytanie. Dla mnie cena jest tylko wykładnią pewnych elementów ale nie jest ostatecznym

wykładnikiem czegoś super najlepszego....T&F

Piano, wiadomo że to nie ten sam level, ale można się innymi tańszymi konstrukcjami również zachwycić brzmieniowo.....

Oczywiście, ze można. Nawet to napisałem w dedykowanym wątku.

Ps.Z ceną, to już niepotrzebnie wyskoczyłeś. Nic o niej nie pisałem tj. ani w dedykowanym wątku, ani TU czy na PW.

Natomiast pisałem o innym levelu, ale to już zinterpretowałeś po swojemu:)

Oczywiście, ze można. Nawet to napisałem w dedykowanym wątku.

Ps.Z ceną, to już niepotrzebnie wyskoczyłeś. Nic o niej nie pisałem tj. ani w dedykowanym wątku, ani TU czy na PW.

Natomiast pisałem o innym levelu, ale to już zinterpretowałeś po swojemu:)

Inny level reprodukcji dźwięku brałem pod uwagę, jak najbardziej !!!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.