Skocz do zawartości
IGNORED

Mało kobiet na forum - nie słuchają muzyki?

lete

Rekomendowane odpowiedzi

Jest tu jedna fajna laska , która zamieściła swoje zdjęcie w trakcie wymiany lamp , zdjęcie jest na bocznicy w temacie w którym wstawiamy swoje zdjęcia .

Kobiety się do tego nie nadają. Nie mają takich pasji. Ale mają cycki. Lubię cycki....

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Jest tu jedna fajna laska , która zamieściła swoje zdjęcie w trakcie wymiany lamp , zdjęcie jest na bocznicy w temacie w którym wstawiamy swoje zdjęcia .

fajna laska...hmm, dzięki czester :)

jak 2 lata temu zabrałem aktualną żone na AS to po 1/2 godzinie miała zdanie na większość tematów . Do dziś marudzi o garniaku i kolumnach z głośnikami typu concentric

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

Zdaje się, że Naczelna albo jakiś nadgorliwy mod wywalił mojego posta:)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Zauważyliście, że na forum nie ma praktycznie kobiet? Na 100 chłopa jest może 1 kobieta...

A na zdjęcia z odsłuchów forumowych już patrzeć nie można ;) Rozsiada się na kanapie grupka "młodych panów", jeden z wąsem, inny z łysinką i wszyscy obowiązkowo na pierwszym planie eksponują przeróżne wzory fikuśnych skarpetek, nie mówiąc już o kapciach w różnym stanie... ;) A te koszule w kratkę, czy eleganckie przykrótkie jeasny prane po raz 20-ty ;)

Nie możecie chociaż żon do fotografii zaprosić? ;)

Zapomniałeś dopisać że jeszcze brzuchy im wystają do przodu.

Powinni zamiast kupować następne cudowne kable robione wieczorową porą w ciemnych garażach, kupić sobie rowery. Dobry rower to już połowa ceny takiego cuda z garażu.

Brzuchy nie słuchają.

A rzecz to powszechnie znana, że zwyrodnienie jednych organów udoskonala inne, np uszy...

Poczytaj jeden z drugim jak oni wspaniale słyszą kable.

Pozazdrościć...

Myślisz że to dobry pomysł mieszać zdjęcie forumowej koleżanki z "gołymi babami" z tamtego wątku?

Przecież tam jest wiele twarzy kobiecych , sam zamieszczałem ładne buzie , no i widać ramiona .

Ja bym zamieścił;0)...

Każdy może zamieścić , ja już w zasadzie nie muszę , zdeklarowałem się , ta pani jest w moim typie urody .

To jest nas dwóch;0).....może klub ładnego mysiperza?

To nie jest zły pomysł , nas jest pewnie więcej .

Nie mogę znaleźć tematu w którym wstawiamy swoje zdjęcia . Mógłbyś dać linka ?

Forumowicze pomóżcie czesterowi !!!

Ktoś kiedyś mądrze powiedział że postęp cywilizacyjny wynika z lenistwa i męskich hormonów. Coś w tym jest :D

Przede wszystkim z babskiego gderania.

W.

Wojtek

Czester - proszę:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Trochę trwało szukanie, rzeczone zdjęcie jest na stronie trzynastej i nawet historycznie patrząc miało chyba status kultowego, sądząc po ilości "szklaneczek". Aż strach pomyśleć co teraz się wydarzy :)

Ukryta Zawartość

DZIĘKI wszystkim . Jednak solidarność między facetami istnieje .

Co do tematu że mało kobiet na AS-reo , ale za to jakich !!!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

DZIĘKI wszystkim . Jednak solidarność między facetami istnieje .

Co do tematu że mało kobiet na AS-reo , ale za to jakich !!!

Ukryta Zawartość

PYCHOTA !

Że by to moja żona widziała co ja robię,....ech.....

foto-mysioperz.jpg

URODNA !

Ukryta Zawartość

Piotr

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.