Skocz do zawartości
IGNORED

Igrzyska w Soczi 2014 - kibicujemy, bojkotujemy?

suluben

Rekomendowane odpowiedzi

Z jednej strony wstępnie warto się zaangażować pozytywnie, bo szanse na medale są. Z drugiego patrząc boku - Putin dobrego słowa nie powie o zboku, zarówno tym seksualnym (homo), jak i politycznym (Euromajdan, PiS, Gruzja, opozycja na Kaukazie). A ja mam przynajmniej połowiczną pozytywną słabość do zboków. I bądź tu mądry, co robić?

2014_01_30_zyziu_na_igrzyska_calosc.JPG

W podwójnym sraczu nie zamierzam siedzieć. Kibicować będę. Polakom - jak zwykle. A gdy Polaków w konkurencji braknie - tym najsłabszym. Bom przyzwoity człek, jak mniemam!:)

Wysiedlili cała wioche do drewnianych szopek zeby zrobic grunt pod igrzyska. Tylko o tym sie nie mowi, bo Putin cala wioche spalil by dnia nastepnego razem z ludzmi.

No i sie zaczelo:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

?👈

Wysiedlili cała wioche do drewnianych szopek zeby zrobic grunt pod igrzyska. Tylko o tym sie nie mowi, bo Putin cala wioche spalil by dnia nastepnego razem z ludzmi.

No i sie zaczelo:

Ukryta Zawartość

Cos mi sie wydaje ze to bedzie calkowita kompromitacja Rosji. Wydano ponad 50 mld$ i takie jaja? Zobaczymy dalej!

Ukryta Zawartość

• Moderatorzy

Ja nie bojkotuję, ja trzymam kciuki:

za rosyjskie służby ochrony by udaremniły wszystkie ewentualne zamachy,

za to by infrastruktura, która powstała dla igrzysk po ich zakończeniu dalej była wykorzystywana i dawała radość ludziom a nie była kulą u nogi,

za sukcesy polskich sportowców i za dobre wyniki całej reszty,

za dobre widowisko dla widzów ,

by igrzyska zapadły w pamięci jako jeszcze lepsze od poprzednich,

a czy będę oglądał ? no tego raczej obiecać nie mogę :)

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

W moim otoczeniu w pracy znaczna część prawdziwych chrześcijan katolików nie może doczekać się , aż coś pierdyknie na igrzyskach , najlepiej żeby dużo było ofiar .

Pojechałbym, ale nie lubię takich spędów....

Może latem nad Bajkał da się z 2 tygodnie urwać...

Rosjanie to wspaniali ludzie - w większości. Podobnie jak b. dużo jest wspaniałych i życzliwych Polaków.

Idioci są wszędzie, niezależnie od nacji, a władza - a co ślepi jesteście - każdy widzi jaka jest i nasza i ich ;P

A medale niech zdobywają najlepsi (oby nasi nimi byli) A norweskie biegaczki na paraolimpiadę - dość sadyzmu !!!

Niepełnosprawnym (chorym) kobietom kazać walczyć z pełnosprawnymi - to sadyzm ;)

Czester czyżbyś był lekarzem w psychiatryku i pisał o pacjentach ? (oj nieładnie....) ;P

A medale niech zdobywają najlepsi (oby nasi nimi byli) A norweskie biegaczki na paraolimpiadę - dość sadyzmu !!!

Niepełnosprawnym (chorym) kobietom kazać walczyć z pełnosprawnymi - to sadyzm ;)

Jak na razie to ich 'za reke' nikt jeszcze nie zlapal (w przeciwienstwie do 'innych' biegaczek).
Gość frywolny trucht

(Konto usunięte)

Ja nie bojkotuję, ja trzymam kciuki:

za rosyjskie służby ochrony by udaremniły wszystkie ewentualne zamachy,

za to by infrastruktura, która powstała dla igrzysk po ich zakończeniu dalej była wykorzystywana i dawała radość ludziom a nie była kulą u nogi,

za sukcesy polskich sportowców i za dobre wyniki całej reszty,

za dobre widowisko dla widzów ,

by igrzyska zapadły w pamięci jako jeszcze lepsze od poprzednich,

a czy będę oglądał ? no tego raczej obiecać nie mogę :)

Tyś nie Polak! Skąd pochodzisz?

Ceremonia otwarcia igrzysk byla SUPER !!! SUPER !!! i jeszcze raz SUPER !!

Przypadkowo wlaczylem TV , wcale nie mialem zamiaru tego ogladac, ale pomalu mnie oczarowalo i zamurowalo.....te animacje na lodzie , niewiadoco co bylo naprawde, a co rzeczywistoscia.

Pewno wszystkim tym polityka jak Merkel itd ...szczena opadla , siedzieli przed TV w swoich domach i zalowali ze nie pojechali na otwarcie. buhaha

a tak ich zachodnia prasa z blotem miesza...ze sa dwa wc, ze Slonce wschodzi krzywo i inne pierdoly i bzdury!

Bravo Rosja!!

Ceremonia otwarcia igrzysk byla SUPER !!! SUPER !!! i jeszcze raz SUPER !!

Przypadkowo wlaczylem TV , wcale nie mialem zamiaru tego ogladac, ale pomalu mnie oczarowalo i zamurowalo.....te animacje na lodzie , niewiadoco co bylo naprawde, a co rzeczywistoscia.

Pewno wszystkim tym polityka jak Merkel itd ...szczena opadla , siedzieli przed TV w swoich domach i zalowali ze nie pojechali na otwarcie. buhaha

a tak ich zachodnia prasa z blotem miesza...ze sa dwa wc, ze Slonce wschodzi krzywo i inne pierdoly i bzdury!

Bravo Rosja!!

Szczegolnie to 5te kolko olimpijskie!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.