Skocz do zawartości
IGNORED

Igrzyska w Soczi 2014 - kibicujemy, bojkotujemy?

suluben

Rekomendowane odpowiedzi

Zostawcie nasze dziewczyny z Pussy Riot! Polska Partia Świrów łączy się duchowo ze świruskami z bratniej Raszyi!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

nebulus weź ty się napij czegoś

Holender już się nie gniewa na naszego mistrza :-)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Zostawcie nasze dziewczyny z Pussy Riot! Polska Partia Świrów łączy się duchowo ze świruskami z bratniej Raszyi!

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1038663,title,Dziewczyny-z-Pussy-Riot-zatrzymane-w-Soczi,wid,16415312,wiadomosc.html

Same przyznały się, że do Soczi pojechały zrobić zadymę w swoim stylu. To się nazywa kręcenie teledysku. Być może na ten teledysk dostały pieniądze w Niemczech.

W tych samych, w których gdyby przebywały kilka miesięcy w więzieniu, a po wypuszczeniu nie znalazły od razu czasu na zajęcie się dziećmi, tylko odbyły celebryckie turne - z miejsca odebrano by im dzieci.

Tłumaczenia, że zajmuje się nimi mąż czy inna rodzina, nic by nie pomogły. I niemiecką demokrację mogłyby w d... pocałować.

Tu miało miejsce uzasadnione prewencyjne zatrzymanie, ale krzyk będzie wielki. Ich wolność władza zgwałciła.

Czekalem na ten głos komunisty-strażnika obyczajów surowszego od niejednego księdza.

Stara szkola Gomułki :-).

Aż się łezka w oku kręci...

Jestem Europejczykiem.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Czekalem na ten głos komunisty-strażnika obyczajów surowszego od niejednego księdza.

Stara szkola Gomułki :-).

Aż się łezka w oku kręci...

Widzę, że zbrakło ci europejskich argumentów.

Holender już się nie gniewa na naszego mistrza :-)

te zdjecie wyglada tak , jakby Holendrzy chcieli zawiesc Polaka na rowerze do Holandii , dac mu obywatelstwo holenderskie i zeby jezdzil na lyzwach w barwach NL :))

A na końcu rzygać się chce, jak widzi się ryj Tuska, ojca sukcesu...

Tusku miał fajny ryjek jak Kowalczykowa wygrała bo pomyślał sobie , biega głupia po lesie , niech biega dalej, lasu u nas w pip. A nawet jak miałbym posadzić to nic z tego , jak urośnie to Kaczyński powie że dzięki niemu.

Jeszcze fajniejszy po Stochu, aż mu się mordka za uszami kończyła, pomyślał możecie mi skoczyć , skocznię już mam, ani grosza mnie to nie będzie kosztowało.

Po Bródce już jakby mniej buźka uśmiechnięta. Pomyślał sobie a na ch...j mi za tyle kasy hala na łyżwy?

Zapewne popularność siatki rośnie.

Ale to, co widziałem w poprzednim roku, kiedy reprezentacja grała chyba z Ukrainą, to się w pale nie mieści. Drogi nagle opustoszały, wielkie mocno uczęszczane centrum handlowe puste. Podobnie było jeszcze podczas Euro2012.

Sorry, ale popularność siatkówki zwłaszcza przy niewątpliwych sukcesach siatkarzy nie daje się porównać. Jak Małysz zaczął wygrywać, to wszyscy siedzieli przed TV. A z siatką tak nie było.

Bo popularność piłki jest prostą konsekwencją tego, że większość chlopaków w młodości na podwórku w nią grała właśnie dlatego, bo nie było mozliwośći i infrastruktury do uprawiania innych sportów. Mimo wciąż brakującej infrastruktury te inne sporty się coraz śmielej przebijają z popularnością. A o piłce i jej poziomie w PL nawet nie chcę dyskutować - szkoda czasu i nerwów, bo jest to po prostu poniżej krytyki w kontekście kasy jaką dostają za ogrywanie fryzjerów z san marino czy innego monaco oraz w kontekście infrastruktury jaka została stworzona dla piłki.

Powrót po dłuższej przerwie...

Same przyznały się, że do Soczi pojechały zrobić zadymę w swoim stylu. To się nazywa kręcenie teledysku. Być może na ten teledysk dostały pieniądze w Niemczech.

W tych samych, w których gdyby przebywały kilka miesięcy w więzieniu, a po wypuszczeniu nie znalazły od razu czasu na zajęcie się dziećmi, tylko odbyły celebryckie turne - z miejsca odebrano by im dzieci.

Tłumaczenia, że zajmuje się nimi mąż czy inna rodzina, nic by nie pomogły. I niemiecką demokrację mogłyby w d... pocałować.

Tu miało miejsce uzasadnione prewencyjne zatrzymanie, ale krzyk będzie wielki. Ich wolność władza zgwałciła.

Hmmm... Nie wiem, jak u Mjemca:) Wiem natomiast, co u Franka. Otóż: bez specjalnego certolenia się z laskami- w mordę i do wora! I słusznie.
Gość Gość

(Konto usunięte)

To powinienem w zasadzie wkleić w dziale humor:

Ukryta Zawartość

Raczej nie.

Powinno to się znaleźć w wątku "Idioci".

Ale jeszcze nie ma takiego.

Ukryta Zawartość

Gość Gość

(Konto usunięte)

Jeszcze powinien dodać, że Kowalczyk jak biegła po złoto, pomiędzy ruskimi brzozami, we mgle, to też w hołdzie ,, zdradzonym o świcie''.

Tylko z Bródką będzie miał ciężej. Chociaż może jakby tak wspomniał, że łyżwami orał ten ruski lód, jak Tupolew smoleńską ziemię.

Mamy jeszcze jakieś szanse na medal? Jak nie to bojkotujemy!

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Bojkotujemy i to z klasą:

Ukryta Zawartość

I pejczem, i pejczem, i pejczem przez łeb, tak ruska policja zarabia na chleb!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Wczoraj nie ukrywam że z radością, oglądałem porażkę ruskich z Finami w hokeja. A żeby było ciekawiej, ruską drużynę kobiecą też finki wyeliminowały z turnieju :).

Obstawiał finał USA-Szwecja i złoto dla USA.

Ile może kosztować taka hala do łyżwiarstwa szybkiego?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

I pejczem, i pejczem, i pejczem przez łeb, tak ruska policja zarabia na chleb!

Ukryta Zawartość

To przecież przebrany dziadekwłodek na gościnnych występach!

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.