Skocz do zawartości
IGNORED

Czy nick "Stalin" jest godny tego Forum, a może jest?

piramidon

Rekomendowane odpowiedzi

Niegdyś był niejaki Gebels na Forum.

Drogi Piramidonie, również zaproponowałem mu zmianę nick`u.

Drogi Mulsie.

Młodzież niech jeszcze poczeka, aż my wymrzemy. Wówczas już mogą przywoływać demony, których nie byli nawet z opowieści w stanie poznać...

A oto chodzi, że Kolega(z forum,tego się nie wybiera) nie rozumie jaskrawości zestawienia stalin-audiostereo. Już nie rozumie, albo jeszcze nie rozumie.

Przepraszam, ale po prostu nie zajarzyłem o co chodzi i że ktoś mógł wpaść na pomysł wymyślenia sobie nicka "Stalin".

Zastanawiam się, co miał na myśli o ile w ogóle w tym momencie myślał.

Może wydawało mu się, że będzie to śmieszne? Miał rację Bralczyk mówiąc, że pisanie nie zwalnia z myślenia :-).

Jestem Europejczykiem.

Młodzież niech jeszcze poczeka, aż my wymrzemy. Wówczas już mogą przywoływać demony, których nie byli nawet z opowieści w stanie poznać.

jezdem dziwnie spokojny ze wtedy zacznie sie wszystko...na nowo.Palpoty kaczynckie,staliny

Napisano dziś, 00:59

Tym bardziej dziwi, że główny detektyw PIS-u Antoni Macierewicz w obliczu masowego morderstwa , które z pewnoscia na tak wczesnym etapie juz podejrzewał znając jego przenikliwosc nie pozostał na miejscu tylko po obfitym obiedzie natychmiast opuścił terytorium na którym doszło do holokaustu polskiej inteligencji o nieznanym od II wojny światowej rozmiarze, gdzie zginął kwiat patriotycznej młodzieży z parą prezydencką na czele.>>>np takiemu nie potrzeba wiele.

Wezwać go tu. Niech się kol. Stalin wyspowiada ze swoich zamysłów. Niech złoży publiczną samokrytykę. Niech naprawi swoje błędy. I obieca poprawę ...

Bo jak nie ... to co ?

Może wydawało mu się, że będzie to śmieszne? Miał rację Bralczyk mówiąc, że pisanie nie zwalnia z myślenia :-).

Może w rodzinie się dobrze kojarzy. Dziadzio ze łezką w oku wspominał - wszyscy przecież źle nie mieli.

Niegdyś był niejaki Gebels na Forum.

Drogi Piramidonie, również zaproponowałem mu zmianę nick`u.

Drogi Mulsie.

Młodzież niech jeszcze poczeka, aż my wymrzemy. Wówczas już mogą przywoływać demony, których nie byli nawet z opowieści w stanie poznać...

Nie do mnie, ale...: Ci, którzy opowieści snują - powoli wymierają. Czasem - książki piszą. Cóż z tego, skoro "młodzież" - pojęcia o czytaniu nie ma?:( Pozdrawiam - Jacek.

Nie bardzo rozumiem w czym to wielkie Larum? Wszak nick świadczy najlepiej o swym właścicielu. Nie nadano mu takiego na chrzcie bez jego woli. Sam błysnął intelektem aby go sobie przypisać. To jak inni go przez to odbierają również zależy od poziomu ich intelektu, więc jest sprawiedliwie :-)

Włodek.

Nawet nikt nie wie jakimi intencjami kierował się autor owego nicka ( pisanego małą literą) ale został napiętnowany za popularyzowanie nazwiska zbrodniarza .

Zawsze wydawało mi się, że ocenić kogoś ( o ile w ogóle na tego typu forum można kogokolwiek ocenić ) można po wpisach, ale czy ów stalin poza nazwą nicka w jakiś sposób deklarował, tudzież przejawiał swój stosunek do Stalina ?

Jakże często czytam wpisy całkiem przyzwoitych nicków, wpisy, które świadczą o takim stosunku do drugiego człowieka, że też miewam mieszane uczucia - po co, dlaczego i aż tak.

Nie należy mylić prawdy z opinią większości .

Był taki, co nie zabił- ale spalił Bibliotekę Aleksandryjską. Współcześni mu postanowili nie używać w relacji tego zdarzenia jego imienia(prawie się udało).

We współczesnych czasach istnieje potrzeba podtrzymywania nie pisanej zasady nie relatywizowania pewnych faktów.

Chyba że jest się faszystą, lub komunistą.

Nazwisk - symboli łagrów, obozów koncentracyjnych, najazdów-wojny światowej, wysiedleń całych narodów,plutonów egzekucyjnych, zagładzania całych klas społecznych, wszczepiania raka do macicy, napromieniowania na stepie- nie wolno oswajać.

Nazwisko w naszej kulturze jest istotne- od tysięcy lat.

JAK FACET Z DWIEMA ZDROWYMI NERKAMI MOŻE NIE MIEĆ KASY NA AUDIOFILSKIE KABLE

TROLLE -istnieli zawsze, a przed wynalezieniem internetu wyżywali się na ścianach publicznych klozetów.

tyle ze nadal to jest chciejstwo skoro juz obecnie robione sa gry z piecem krematoryjnym.

bo po prostu ta nasza kultura zmienia sie.

tak jak dlugosc kiecek u kobiet do kolan

>Muls: Ty masz rację -wszystko zmienia się. Lecz rolą tych bardziej doświadczonych (również przez los) jest przekazywanie młodym wzorców (oczywiście do modyfikacji). Mam ponad-trzydziestoletnią córkę, toż ona dzieci ćwiczy jak jej Mama- ją. I te protesty wnuka (dlaczego nóż i widelec?, dlaczego biała koszula w Wigilię?) --znamy je :)

Oj! chyba rozczuliłem się.

TROLLE -istnieli zawsze, a przed wynalezieniem internetu wyżywali się na ścianach publicznych klozetów.

Tyle,że również współcześni stawiają Stalinowi pomniki,min. Rosja, Gruzja, (USA tam tez stoi ). Ja nie jestem uczulony na tego typu nicki, alergicznie nie reaguję, raczej traktuję użycie tego typu nicka jako próbę zwrócenia na siebie uwagi, wyróżnienia się.

Bo pewnie osoba, która ukrywa się za tym pseudonimem to fajny gość - krzywdy nie zrobi ;-)

Pozdrawiam ))

Nie należy mylić prawdy z opinią większości .

Na prawo ode mnie jest już tylko ściana a nick "stalin" jakoś mnie nie rusza.

Skoro tak - to nie ma o co IMO bić piany.

Zresztą - co to kogo obchodzi jaki kto ma nick?

Jakieś niezdrowe zainteresowania... ;)

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

pisze facet ktorego wszelkie zainteresowania sa niezdrowe chiba ze chodzi o kase.

:)

tyle ze nadal to jest chciejstwo skoro juz obecnie robione sa gry z piecem krematoryjnym.

bo po prostu ta nasza kultura zmienia sie.

tak jak dlugosc kiecek u kobiet do kolan

Muls - nick jest Ci chyba klasowo bliski?

Gość wieslaw119

(Konto usunięte)

Zresztą - co to kogo obchodzi jaki kto ma nick?

Jakieś niezdrowe zainteresowania... ;)

Dokładnie. Weźmy taki Pan Krzysio - http://wyborcza.pl/1,87648,15595456,Bezobjawowe_zapalenie_pluc.html#MT

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Przepraszam, ale po prostu nie zajarzyłem o co chodzi i że ktoś mógł wpaść na pomysł wymyślenia sobie nicka "Stalin".

Była taka niezręczna historia u Lana - nick AH - wyłaziło się z tego bokiem.Stalin? - ot idiota - będę niesztampowy .

Muls, Skynyrd z wycieczkami osobistymi proszę przejść na priva.

Ale cieszę się z waszych opinii - chociaż rzeczywiście czasami niesztampowo wyrażonych.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.