Skocz do zawartości
IGNORED

Lista kato-lekarzy

piramidon

Rekomendowane odpowiedzi

Mam, ale szkoda mi czasu na wymiane poglądów z ideologicznie najaranymi oszołomami.

Serdecznie pozdrawiam i Szczęść Boże! Jak zwykle zresztą.

Jestem Europejczykiem.

Nic Ci się,shane - nie roi. One som niewarzne, przecierz:) O! - najwięcy do powiedzenia na ten temat mają typy w falbankach, taka ich mać.

Te sukienki to przykład, ze gender to oni juz dawno wcielili w zycie. :)

ale żeby kogoś obrazić, to już masz czas, taka mentalność widać.

Dlaczego obrażać?

Wyrażam swoje zdanie i to bardzo oszczędnie. Jeżeli ktoś jest oszołomem to co mam napisać?

Jestem Europejczykiem.

Gość jarek&ania

(Konto usunięte)

I niezmiennie jednym z najbardziej religijnych krajów na świecie.

Ty chłopie tworzysz sobie jakąś równoległą rzeczywistość ?

Czy tylko po prostu jaja sobie z poważnych ludzi robisz?

Przyjrzyj się może całej Ameryce Południowej i Afryce a może nie będziesz wypisywał takich absurdów o USA jako jednym z najbardziej religijnych krajów.

Zawsze jednak możesz powtórzyć , że na tle tych kilkudziesięciu (w wiekszości biednych państw) USA to faktycznie gospodarcza potęga zbudowana na wierze ;)

Moje gratulacje i szczere słowa uznania za wiarę w cuda.

Z wiedzy o gospodarce masz jednak pałę ;)

Amen.

Wyrażam swoje zdanie i to bardzo oszczędnie. Jeżeli ktoś jest oszołomem to co mam napisać?

Nic, podobno nie masz czasu :)

Ale pewnie tak tylko gadasz czasu masz dużo, ale jakoś musisz zamaskować brak czegokolwiek konstruktywnego do powiedzenia.

Ty chłopie tworzysz sobie jakąś równoległą rzeczywistość ?

Czy tylko po prostu jaja sobie z poważnych ludzi robisz?

Przyjrzyj się może całej Ameryce Południowej i Afryce a może nie będziesz wypisywał takich absurdów o USA jako jednym z najbardziej religijnych krajów.

Zawsze jednak możesz powtórzyć , że na tle tych kilkudziesięciu (w wiekszości biednych państw) USA to faktycznie gospodarcza potęga zbudowana na wierze ;)

Moje gratulacje i szczere słowa uznania za wiarę w cuda.

Z wiedzy o gospodarce masz jednak pałę ;)

A które to państwa zbudowane na wierze katolickiej są biedne? Proszę cię nie trzymaj mnie w napięciu.

Dla twojej informacji w USA 4% obywateli deklaruje się jako ateiści, a w ameryce południowej bieda jak zawsze szerzy się w krajach na których przeprowadzano socjalistyczne eksperymenty.

I następnym razem byłbym wdzięczny gdybyś przestał rzucać ogólnikami a zaczął konkretnie wykazywać gdzie napisałem nieprawdę.

A przy okazji, to nie wiem czy zauważyłeś, ale w Polsce w PRLu jakoś było biedniej, niż teraz, więc nie musisz daleko szukać, żeby sobie znaleźć przykład do przemyślenia.

For us, there is no spring. Just the wind that smells fresh before the storm.

Konstruktywnego?

Proszę bardzo!

Chazana (czy jak mu tam) powinno się zwolnić ze stanowiska dyrektora w trybie natychmiastowym. I przeprowadzić dochodzenie w sprawie oszukiwania pacjentek i łamania prawa.

Wydaje mi się, że to bardzo konkretne i konstruktywne.

Jestem Europejczykiem.

Gość jarek&ania

(Konto usunięte)

A które to państwa zbudowane na wierze katolickiej są biedne? Proszę cię nie trzymaj mnie w napięciu.

A gdzie napisałem ,że chodzi o wiarę KATOLICKĄ ?

Napięcie zmalało czy może wołać lekarza ? ;)

A dla twojej informacji w USA 4% obywateli deklaruje się jako ateiści.

Tyle samo deklaruje ,że unika płacenia podatków.

I co z tego wynika?

Jak widać wierzyć można w różne rzeczy ;)

A gdzie napisałem ,że chodzi o wiarę KATOLICKĄ ?

Napięcie zmalało czy może wołać lekarza ? ;)

A gdzie ja napisałem, że każda religia jest dobra i jednakowo wspaniała?

Problem, z czytaniem czy z wyciąganiem wniosków? Wołać pedagoga szkolnego?

Tyle samo deklaruje ,że unika płacenia podatków.

I co z tego wynika?

To z tego wynika, że religia ma z gospodarką dużo wspólnego i jest niestety wiele bogatych państw zbudowanych w duchu katolicyzmu i protestantyzmu i bardzo dużo państw gdzie "ateistyczna" gospodarka doprowadziła do aktów kanibalizmu. Nie jesteś w stanie przez 3 posty zapamiętać, o czym rozmawiamy czy już zapomniałeś o swojej tezie o tym, że religijność i bieda idą w parze?

Chazana (czy jak mu tam) powinno się zwolnić ze stanowiska dyrektora w trybie natychmiastowym. I przeprowadzić dochodzenie w sprawie oszukiwania pacjentek i łamania prawa.

Wydaje mi się, że to bardzo konkretne i konstruktywne.

Bardzo.

For us, there is no spring. Just the wind that smells fresh before the storm.

Masz ogromnie dużo czasu na klapanie w klawisze,ujemny . Jedno ci powiem: mam znajomą, która dałaby się posiekać i pokroić za to,co mówisz. Słowem - polska katoliczka pełną gębą! Dziś mieszka w Szwajcarii i ani myśli o opłacaniu katabasów. Pytanie: ty byś płacił?:))))

Te sukienki to przykład, ze gender to oni juz dawno wcielili w zycie. :)

He,he! - oni "wcielili w życie" nawet takie sprawy, że i historia się kiedyś oburzy!:)

Przeca o strzyżeniu gęgali od zawsze! O dymaniu - czasami. Aż się sprawa rypła!:)) PS - potencjalnego moderatora uprzejmie proszę o zaznajomienie się ze słowem "rypnąć". Bo aż strach napisać cokolwiek:)

Przeca o strzyżeniu gęgali od zawsze! O dymaniu - czasami. Aż się sprawa rypła!:)) PS - potencjalnego moderatora uprzejmie proszę o zaznajomienie się ze słowem "rypnąć". Bo aż strach napisać cokolwiek:)

Moderacja ostatnio coś jakby bardziej kierowała sie wskazaniami Ducha Świętego niż regulaminem, zasadami, etyką i zdrowym rozsądkiem.

Jestem Europejczykiem.

Zwłaszcza z tym ostatnim. Ożenili: zasady i wskazania Ducha Św. Pytanie: czy Właściciel tego forum o tym wie?:)

Uprzedzając Sławkowe bajania i "punkty", informuję, że -

Edit - z niejakowym żalem rozstaję się i żegnam z AS. Nie lubię, Sławku, tudzież inny Ciru - wtrącania się w rozmowę. Jacek.

Przepraszam - pomyliłem wątki .zakładki tudzież:) W gruncie rzeczy - jeden pies...

Przepraszam - pomyliłem wątki .zakładki tudzież:) W gruncie rzeczy - jeden pies...

Wyjątkowo Kolega delikatny ;-).

Ja - zważając na aktualną sytuację - powiedzialbym: jeden ch...

Jestem Europejczykiem.

dla których wzorcem postępowania w kwestiach światopoglądowych są Talibowie

Może tam gdzie mieszkasz jakiś katolik prowadzi Cię pod karabinem do kościoła... Ja przynajmniej o takim przypadku nie słyszałem ;)

A poniżej można poczytać, jaka wspaniała jest Szwecja...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Niestety w większości przypadków, gdzie lewica dyktuje swoje prawa, wcześniej czy później dochodzi do takich sytuacji. Zagrożenia płynące z mylnie pojętej tolerancji są ogromne...

Jeszcze o Szwecji i "wolności" w tym kraju:

Drugim przykładem wtórującym przeciwnikom państwa opiekuńczego był z pewnością rządowy program kształtowania "zdrowego społeczeństwa" poprzez przymusowe sterylizacje w latach 1935-1975. Faktem jest, że w Szwecji jeszcze do 1975 roku praktykowano przymusową sterylizację kobiet uznawanych za „nieodpowiedni materiał na matki”

Postawy charakteryzujące popleczników państwa opiekuńczego można ująć w trzech punktach:

· ograniczenie wolności dla jednych (bogatych), by ją rozszerzyć dla wielu innych,

· ograniczenie wolności w jednej dziedzinie, by rozszerzyć ją w innej,

· ograniczenie wolności dzisiaj, aby móc z niej korzystać w przyszłości

Zgodnie z zasadami sprawiedliwości społecznej i uniwersalizmu eksponowana jest wyższość interesu ogółu społeczeństwa nad interesem jednostki.

Za tym ostatnim, czyli państwo działa jak sfora psów. Jeśli jakiś osobnik jest słabszy, to zostaje rozszarpany przez inne.

Ukryta Zawartość

ambient noise dnia 14.06.2014 - 14:16 napisał

"dostało 10 w skali Apgara ..."

Pan Chazan (nie nazwę go profesorem przez szacunek dla prawdziwych naukowców) nie mógł oficjalnie nic innego dać, choćby zasługiwało na 1. Przecież to by było zaprzeczenie jego (chorych) poglądów i jego (chorej) ideologii. Fundamantaliści i oszołomy znani są z fałszowania rzeczywistości i wyników badań naukowych, aby tylko potwierdzić swoje urojenia.

Chazan to jest doktor Mengele polskiej ginekologii.

A co do (przepraszam za wyrażenie) Chazana powtórzę: jest to doktor Mengele polskiej ginekologii.

Przepraszam czy w tym temacie ktoś (założyciel, moderacja) zapanuje nad wpisami tego pana?

Kolejne ordynarne w treści oszczerstwo (pomijam ignorowanie, brak odpowiedzi na niewątpliwy atak personalny na mnie) rzucane bez podania jakichkolwiek dowodów na szanowaną osobę....za kogo uważa się ten pan, dlaczego nikt tego przekroczenia zasad nie widzi, a może jest tu "pod ochronioną"?!? ;)

ambient noise dnia 14.06.2014 - 16:02 napisał

"Za ten tekst należy ci się porządna nauczka ..."

Nie rozśmieszaj mnie proszę.

No właśnie.....ten tekst na to wskazuje....żenujące staje się to forum. ;)

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Ukryta Zawartość

normalny zakonnik? tylko pogratulować odwagi!

Ukryta Zawartość

Po pierwsze z jakim pseudo-naukowym hochsztaplerem i szarlatanem mamy do czynienia. Totalne ścierwo. Fakt, że coś takiego ma tytuł profesorski dezawuuje i deprecjonuje ten tytuł. Niestety u nas to możliwe - patrz "prof." Krystyna Pawłowicz, "profesor" ten jak mu tam, od bruzdy, różni "profesorowie" od Rydzyka i tak dalej.

To już naprawdę przesada....kim ty jesteś i jakie masz prawo oceniać innych skoro nie potrafisz się przyznać że mnie tu w tym temacie posądzałeś o fundamentalizm a dowody na to podrobiłeś podając nie moje wpisy....żenujący i perfidny wpis gdy to się weźmie pod uwagę!

Są słuszne, bo (1) celowo przedłużał procedury, aż ciąża stała się tak zaawansowana, że niemożliwe stało się jej przerwanie w myśl obowiązujących przepisów zwanych prześmiewczo "kompromisem"; (2) nie wskazał innej placówki medycznej, gdzie taki zabieg mogła by przeprowadzić - do czego miał psi obowiązek.

Jest pan specjalistą w tej dziedzinie? Na razie jawi się pan jako wysokiej klasy oszczerca!

Moderację i założyciela tematu odsyłam do wcześniejszych moich wpisów gdyby mieli wątpliwości co do prawdziwości mojego wpisu, nie łamię żadnych zasad to fakt! ;)

To czy złamał procedury i spowodował jakieś zagrożenie orzeknie sąd, lekarz ma ratować życie a nie zabijać!

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Gość _avw_

(Konto usunięte)

Jeżeli ktoś jest oszołomem to co mam napisać?

Liczą że jako europejczyk napiszesz coś w rodzaju "myslący inaczej".

Masz ogromnie dużo czasu na klapanie w klawisze,ujemny

Ma przerwy między mszami.

To lepiej niż mieć przerwę między uszami. :)))

Moderacja ostatnio coś jakby bardziej kierowała sie wskazaniami Ducha Świętego niż regulaminem, zasadami, etyką i zdrowym rozsądkiem.

Poznałem ten "zdrowy rozsądek".

....szkoda mi czasu na wymiane poglądów z ideologicznie najaranymi oszołomami.

Gość _avw_

(Konto usunięte)

A poniżej można poczytać, jaka wspaniała jest Szwecja...

Mądry madrych czytuje, jak widac na tym antyprzykładzie.

To lepiej niż mieć przerwę między uszami. :)))

Kloace między uszami przydałaby sie jednak przerwa.

Rozwiniesz tą odkrywczą myśl....czy to taki nowy "europejski" styl poniżać innych?

Są słuszne, bo (1) celowo przedłużał procedury, aż ciąża stała się tak zaawansowana, że niemożliwe stało się jej przerwanie w myśl obowiązujących przepisów zwanych prześmiewczo "kompromisem"; (2) nie wskazał innej placówki medycznej, gdzie taki zabieg mogła by przeprowadzić - do czego miał psi obowiązek.

Wobec powyższego, nie powinien dalej być lekarzem, ponieważ jest fanatykiem religijnym narzucajacym innym swą moralność podstępnie i bez ich zgody. Czyli normalnie po katolicku, np. chrzest niemowląt.

Włodek.

Włodku ten pan nie pisze całej prawdy o tej sprawie, nie pierwszy raz w tym temacie....weź to pod uwagę. ;)

Gość _avw_

(Konto usunięte)

czy to taki nowy "europejski" styl poniżać innych?

taki sam ja wasz katolicki styl ponizania innych.

Zabolało w kakało? I bardzo dobrze, że nareszcie odczułes to co dajesz innym.

A teraz idż na msze dzwonić bo się spóżnisz i na tacę mniej wpadnie :-)

Ujemny cię zmieni przy klawiaturze.

Nie jesteś w stanie mnie dotknąć....nie chamstwem i pomówieniami.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.