Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

• Administratorzy

Moderacja nigdy nie widziała i nie będzie widzieć PW. Pisaliśmy o tym wielokrotnie. Bardzo łatwo to udowodnić. Forum oparte jest o ogólnodostępny silnik IPBoard. Jeśli ktoś kiedykolwiek miał z nim do czynienia, to będzie wiedział jakie uprawnienia ma moderacja.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:
https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

• Użytkownicy+

Nie widzi? To skąd wiesz o "dwulicowych chamach" jeśli można spytać? Skąd wiesz, że użytkownicy AS byli zapraszani na AM prze priva jak go nie czytasz? Ciekawych rzeczy się człowiek dowiaduje ;-)

Właśnie przejrzałem temat, pytałaś o to przynajmniej cztery razy... Odpowiedzi było sporo, chociaż nie wprost. Wystarczyło odrobinę wysiłku i wszystko stawało się jasne.

Na nowo powstałym forum, były dowody tego o czym mówię. Gdy zorientowali się, że każdy może przeczytać co tam knują, natychmiast ukryli niewygodne tematy. Okazało się, że kulturalnie dyskutując tu z troską o as, nazywali nas tam idiotami itp. i namawiali ludzi przez PW do "przesiadki"

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Tak więc, o tym co pisali na PW audiostereo dowiedziałem się, czytając nowo powstałe forum. Przechwalali się tam, co kto do kogo napisał i do kogo jeszcze trzeba napisać żeby "przeszedł" na ich stronę. O ile tego wstydliwie nie usunęli, znajdziesz tego ślady.

Jakim trzeba być człowiekiem, żeby dalej stosować tak niegodziwe metody. Twoja wklejka z manipulacją mojego zdjęcia, potwierdza mizerię tych osób. Szczerze mówiąc, o Tobie to też nie najlepiej świadczy. Wiem, ze lubisz pewną "frywolność", jednak trzeba mieć odrobinę smaku.

Ukryta Zawartość

Raptem kilka miesięcy na forum i tak oblatana w tym co się tu dzieje?

Widzisz, jakie mamy zdolne młode pokolenie. Tobie zajęło to Sittek prawie 10 lat, Keef parę miesięcy :).

Najbardziej kuriozalne jest wmawianie, że moderacja widzi PW forumowiczów. Kompromitujesz się takim stwierdzeniem.

Takiej odpowiedzi właśnie się spodziewałem :). A kolegi Paltona zapewnienia i tłumaczenie w każdym zakresie znaczą tyle, co nic, no bo i jaki to autorytet. Poza tym, ze złotych ust kolegi Paltona słowo "kompromitacja", to jak nobilitacja, gdyż jej znaczenie należy obrócić o 180 stopni :).

Chętnie bym poczytał wywodów kolegi redaktora / moderatora Paltona o ...tajemnicy korespondencji i co z tego wynika z formalnego punktu widzenia. Ostatnio głosił kolega wesołe tezy w tym zakresie :).

Proszę również nie brać moich wpisów za ataki personalne, bo takie nie są naturalnie. Ja wiem kolego Paltonie, że tak najwygodniej tobie działać i usuwać niewygodne tobie osoby, tzn. banować, wydzielać punkty, wycinać posty, ale chyba nie tędy droga... No chyba że dla statysfakcji i podbudowania ego :).

Witamy nowego moderatora!

Ukryta Zawartość

Wszystkiego najlepszego na nowej drodze forumowego życia!

Mam nadzieję, że nie będziesz zbyt surowy dla krajana z Beneluxu :))

Ukryta Zawartość

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Nie martw się, zajętych jest dosłownie parę z 460 - dadzą rade :)

Edytowane przez neomammut

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Foxie, a to news. Dzięki za info! Nie znam człowieka, ale jak będzie taki jak np. CIr, to będzie ok.

Wolałbym co by nie był taki jak cirrr...:)

Romek to fajny gość, pamiętam jego niekończące się dyskusje z misiomorem, pełna kultura! ;)

Obawiam się tylko jednego, elaboraty to potrafi pisać...Sławek to był pikuś!

No offence! :))

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Gość Father_PiO

(Konto usunięte)

A mówiłem dawno temu, żeby wprowadzić obowiązek podawania numeru dowodu osobistego przy rejestracji. Nie byłoby gimbazy, kolesi, co mają po 3 konta i sami sobie liżą fujarę, uważających się za bezkarnych troli, itd.

O! widzę, że i Grevorka zbanowano! Nawet Klubowicz się mu nie ostał...:)

Zostało mi po nim fajne PW, kogo dołączyć? Tylko sie śpieszyć bo można tylko ośmiu!

@neomammut - co, chcesz mi coś wmówić jak paltonowi alkoholizm? Daj sobie mistrzu, pisanego słowa, siana.

Nie odwracaj kota ogonem, nigdy nic takiego nie napisałem - znajdź i zaprezentuj, proszę. Piszesz tylko, by sobie posty nabić? To nie tędy droga dzieciaku...

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Piszesz tylko, by sobie posty nabić? To nie tędy droga dzieciaku...

Dzieciaku? To ty ile masz lat? 80? Tak , najlepiej jest nabijać sobie posty na Bocznicy, tutaj liczone są potrójnie. Tyle ile masz kont. Edytowane przez sittek

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Gość piotrektychy

(Konto usunięte)

pytanie do administracji i moderacji - dlaczego usuwane są niektóre wpisy. Ostatnio w dziale lampy było sporo chamskich wpisów, wręcz obraźliwych, kierowanych do konkretnych forumowiczów, nie dość, że nie było żadnych ostrzeżeń to zostały pewne posty tendencyjnie usunięte. Jednym słowem nie można napisać debil, ale można kogoś wyzwać od sk...synów fiutów i to jest ok ?

• Użytkownicy+

pytanie do administracji i moderacji - dlaczego usuwane są niektóre wpisy. Ostatnio w dziale lampy było sporo chamskich wpisów, wręcz obraźliwych, kierowanych do konkretnych forumowiczów, nie dość, że nie było żadnych ostrzeżeń to zostały pewne posty tendencyjnie usunięte. Jednym słowem nie można napisać debil, ale można kogoś wyzwać od sk...synów fiutów i to jest ok ?

Moderacja nie czyta wszystkiego. Możesz podać gdzie to miało miejsce? Najlepiej podaj link, lub tytuł wątku.

PS. Zgłaszałeś to na panel moderacyjny?

• Użytkownicy+

Proszę więc podaj link, sprawdzę sprawę. Oczywiście tylko admin i mod ma tą funkcje.

Jeszcze lepiej, gdybyś raportował te wpisy.

Gość piotrektychy

(Konto usunięte)

http://www.audiostereo.pl/lamm-2-wybitny-przedwzmacniacz-lampowy_115064.html/page__st__660

Zniknęło kilka wpisów, fajnie by było wiedzieć dlaczego. Moja teoria spiskowa głosi, że Azus trochę zatrząsł portkami ze strachu, jak się wychwalał ile kasy zapłacił za schemat przedwzmacniacza LAMM i ile go kosztowały przelewy do USA. Co innego klon LAMM-a na forum, co innego łojenie na tym kasy. Przy okazji wycięcia postów zniknęło trochę chamskich wyzwisk, ale to inna bajka.

Ukryta Zawartość

Zniknęło kilka wpisów, fajnie by było wiedzieć dlaczego. Moja teoria spiskowa głosi, że Azus trochę zatrząsł portkami ze strachu, jak się wychwalał ile kasy zapłacił za schemat przedwzmacniacza LAMM i ile go kosztowały przelewy do USA. Co innego klon LAMM-a na forum, co innego łojenie na tym kasy. Przy okazji wycięcia postów zniknęło trochę chamskich wyzwisk, ale to inna bajka.

Rzeczywiście to dziwna sprawa, skoro autor wątku Azus nie ma możliwości usuwania wpisów, to komu zależało na okrojeniu tematu. Czytałem ów wątek i wiem o czym tam było.

Ukryta Zawartość

Nie należy mylić prawdy z opinią większości .

Sugeruję Administracji i Właścicielowi tego Forum, aby pouczyła nowego moderatora romekjagoda o sposobie wyrażania swoich opinii o kandydatce SLD Magdalenie Ogórek na Prezydenta RP. Tego rodzaju opinie mogą spowodować oskarżenie Właściciela Forum o szkalowanie. Rozumiem przy tym, ze obcokrajowy moderator polskiego Forum może czuć się bezkarnie. Rozumiem jednak, że Właściciel Forum, mając tego rodzaju obiekcje, potrafi go zdyscyplinować.

Edytowane przez Włodzimierz

Pytanie do administracji .

Który z nowych "modów" jest oddelegowany na Bocznicę ?

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

Gość SlawekR

(Konto usunięte)

Jeśli mógłbym coś zasugerować administracji/moderacji, to zamiast banować mnie w poszczególnych wątkach, prosiłbym po prostu o szybsze usunięcie mojego konta. A nie po tych dziesięciu dniach. To będzie zdecydowanie wygodniejsza dla Was i mniej kuriozalna sytuacja dla mnie. Ja się naprawdę nie obrażę, ale banowanie mnie w dyskusyjnych wątkach merytorycznych, żebym nie mógł w nich zabrać głosu, póki jeszcze mam aktywne konto, to już lekka przesada. Ja wiem, że niektórzy branżowi sprzedawcy/konstruktorzy często alergicznie reagują na niewygodne pytania/dyskusje natury technicznej. Ale czy to jest warte uciekania się aż do banów?

Trzeba było mi jeszcze ostrzeżenie sprzedać, ech. Naprawdę zakończmy tę farsę, czym prędzej czym lepiej. Po co się męczyć takimi dziwnymi podchodami.

Z góry dziękuję.

Edytowane przez SlawekR

Można bezwiednie w sposób niezamierzony, nie wiedząc o tym skasować wpis "o mnie"?

Piszę nie żebym bardzo mi na tym wpisie zależało, ale nie widzę tego a nie przypominam sobie bym to kasował.... ;(

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.