Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Ty nie masz odwagi przyznać, że większości rzeczy, które krytykujesz nawet na oczy nie widziałeś... :-)))

Ależ nie muszę mieć pojęcia o vinylu. Wystarczy, że mam pojęcie o dobrym dźwięku... :-)

Ależ nie muszę mieć pojęcia o tych rzeczach. Wystarczy, że mam pojęcie o podstawach fizyki :)

Nie masz. Tylko się tobie wydaje. Ja znam granie cyfry i znam granie vinyla. A ty nie widziałeś nawet rzeczy, które krytykujesz, więc przykład do D...i porównanie nic nie warte. Obaj o tym wiemy. I wiem, że jesteś trollem. Pamiętam twoje wyczyny. Możesz tu udawać świętoszka ale ja pamiętam.

Edytowane przez sly30

Ja go też tak kiedyś nazwałem, bo wszedł do high-endu z misją nawróceniową.

Wszedł kiedyś a co nie mogłem czy zakaz był? Zrobiłem to samo co klient w analogu poniżej.

Ale to jest dla kadego trolla typowe, że powyciąga jakieś wyrwane z kontekstu cyctaty, naciągnie fakty na swoja korzyść i tłumacz się potem, że nie jesteś koniem.

Masz całość specjalnie dla Ciebie i spiskowych teorii :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez malikali

Papa

Rzeczywistość dzieje się na naszych oczach - nie zdążę odejść po herbatę, a już się wypełnia :-)

Nie myśl. Jeśli już pomyślałeś, to nie mów. Jeśli już powiedziałeś, to nie pisz. Jeśli już napisałeś, to nie podpisuj. Jeśli podpisałeś, to się nie dziw!

Widzę, że gwiazdorska obsada już w komplecie i kolejny dzień trollują sobie wątek w najlepsze. To co, może przerwa na snickersa?

SNickersy.jpg

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.
Gość NEWNEW

(Konto usunięte)

Wystarczy, że mam pojęcie o podstawach fizyki :)

To Tobie się tak wydaje;-)

Poza tym dobrze napisałeś "o podstawach". A to jest trochę zbyt mało żeby stroić się w piórka eksperta od audio;-)

Gość papageno

(Konto usunięte)

A to jest trochę zbyt mało żeby stroić się w piórka eksperta od audio;-)

A ile ton trzeba przerzucić, byś uznał kogoś za eksperta.

Ktoś mi kiedyś radził, bym z końcówkami Manleya 250 wchodził w czasie burzy na wieżę kościelną, by je zdestatować. To się liczy?

Ja go też tak kiedyś nazwałem, bo wszedł do high-endu z misją nawróceniową.

Ja wtedy też Slya nazwałem trollem, bo zasłużył.

A teraz tutaj chce się od trolli odciąć...

Później się dziwi, że go forumowicze nie lubią. Wlezie obrazi wszystkich oponentów, jak ktoś tutaj ładnie powiedział "nasra na środek pokoju" i pójdzie. A teraz udaje pokrzywdzonego.

A ty nie widziałeś nawet rzeczy, które krytykujesz, więc przykład do D...i porównanie nic nie warte. Obaj o tym wiemy. I wiem, że jesteś trollem. Pamiętam twoje wyczyny.

Sly wie. Nawet jak nie wie to i i tak wie lepiej od ciebie.

Z takim nie podyskutujesz...

Gość NEWNEW

(Konto usunięte)

Ktoś mi kiedyś radził, bym z końcówkami Manleya 250 wchodził w czasie burzy na wieżę kościelną, by je zdestatować.

To było dobre;-) A kto to był jeśli mogę zapytać? Odnośnie Manleya to nie znam tej końcówki więc się nie wypowiem.

Z tym nielubieniem to nie jest tak źle. Na forum mam dużo więcej osób przyjaznych niż nieprzyjaznych trolli. Ale jest zasadnicza różnica. Osoby przyjazne to osoby kochające audio, a nieprzyjazne to trolle i pieniacze, którym wydaje się, że są naukowcami, fizykami i wiedzą lepiej.

Gość NEWNEW

(Konto usunięte)

Niech ten powie, co to powiedział :))

Zaczynam rozumieć do kogo to była aluzja;-)

Z Manleya to chcieliśmy wyrzucić kiedyś przez okno u Artuku preamp. Ale żeby od razu wchodzić na wieżę kościelną?? ;-)

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Czy trolle z saloniku mogłyby wrócić do swojego zamkniętego świata i nie trollować tej zakładki?a może trzeba zacząć zgłaszać wasze posty,tak abyście zarobili parę punktów na otrzeźwienie? Macie swój rezerwat?to tam sobie rozkminiajcie i rozbijajcie gówno na atomy,tu są tylko pieniacze i trolle...

Edytowane przez Paweł Skurzewski

Wrogów to nie ma ten, kto nie ma swoich poglądów. Ja tylko chciałem zauważyć, że Sly wnosi do forum bardzo poważny merytoryczny wkład, a to podstawa tego forum.

Nie należy odwracać kota ogonem: źródłem problemu nie jest high-end lub salonik tylko permanentne trollowanie. Trolle działają według schematu: podłoże nogę, a jak gość podniesie głos to będę wołał, że biją.

Czy trolle z saloniku mogłyby wrócić do swojego zamkniętego świata i nie trollować tej zakładki?

To jest typowe "kłamstwo salonikowe". Salonik nie jest zamkniętym światem, jest dla wszystkich audiofili.

To jest ostatnie wolne miejsce na forum na Twoją reklamę...

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Czy salonowcy mogą się stąd wynieść?zawłaszczyliście część otwartego forum dla swojej prywaty idźcie tam wylewać żale,tam nie ma trolli i pieniaczy.

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Nie masz prawa dyktować warunków. To forum nie jest twoją własnością.

A do kogo ty to piszesz?do siebie?to tacy jak ty ciągle chcą tu dyktować warunki,masz 10 lat że tego nie ogarniasz? Spadajcie do saloniku,to miejsce zajmują trolle i pieniacze,których tak się brzydzisz,zapomniałeś już?

Panowie, nie łamcie etykiety :-)

Ustaliliście stanowiska, zresztą dość zbieżne :-)

I zmieńcie temat

No chyba, że potrzebujecie punktów

*to byłem ja - jasnowidz...

Nie myśl. Jeśli już pomyślałeś, to nie mów. Jeśli już powiedziałeś, to nie pisz. Jeśli już napisałeś, to nie podpisuj. Jeśli podpisałeś, to się nie dziw!

To Tobie się tak wydaje;-)

Poza tym dobrze napisałeś "o podstawach". A to jest trochę zbyt mało żeby stroić się w piórka eksperta od audio;-)

Wy akurat wiecie najlepiej ile trzeba wiedzieć szczególnie że:

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Czy salonowcy mogą się stąd wynieść?zawłaszczyliście część otwartego forum dla swojej prywaty idźcie tam wylewać żale,tam nie ma trolli i pieniaczy.

Nigdzie nie pójdziemy! Nie przegonią nas żadne trolle! Jesteśmy za forum otwartym dla audiofili, a nie dla trolli wdzierających się siłą z internetu! Nie będzie pozorów demokracji, bo to jest w rzeczywistości dyktatura ignorancji!

Macie swój rezerwat?to tam sobie rozkminiajcie i rozbijajcie gówno na atomy

Uważaj żeby Ci żyłka nie pękłą :)

Sly swoim zwyczajem, jak mu się coś ewidentnego wyciągnie to zignoruje. Taka wybiórczość faktów...

Tak naprawdę największą karą byłaby całkowita ignorancja tych największych salonowych krzykaczy na reszcie forum.

Uwierzcie, nic nie ubodzie ich bardziej...

Z kim chcecie gadać...

Nigdzie nie pójdziemy! Nie przegonią nas żadne trolle! Jesteśmy za forum otwartym dla audiofili, a nie dla trolli wdzierających się siłą z internetu! Nie będzie pozorów demokracji, bo to jest w rzeczywistości dyktatura ignorancji!

Jeszcze chciałem tylko napomknąć.

Salonowcy piszą, że pomysł z salonikiem to niby przez "wszechforumowy" brak kultury, i trolling ich tematów. Wystarczy przeczytać tylko to co piszą i jakiego języka w stosunku do "reszty" używają w tym temacie.

Belki w oku się nie widzi...

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.