Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

No sorry Panowie, ale farbowany lewek, uhu lisek salonowy, to podobno byłem ja :). Teraz każdy widzę pofarbowany chce być, jakaś nowa moda :). Dobra, było minęło. Kiedy zakładamy Komnatę Trolli? :)

Już jest, zapraszamy :)

serwerownia.jpg

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Gość papageno

(Konto usunięte)

Bum powinien powrócić, a to w jaki sposób skorzysta z jego powrotu, to już będzie jego decyzja - pożyjemy, zobaczymy.

Tak jest. Nie zmieniajmy reguł. Była umowa, że jeżeli 10 użytkowników opowie się za przywróceniem buma, Vlado podejmie odpowiednie kroki. I to czyni, za co ja osobiście pięknie mu dziękuję. Było też mówione, że nie wracamy do tego co było - to każdy wie. Salonikowcy i branża nie powinni mieć głosu w sprawie przywrócenia buma.

Gość NEWNEW

(Konto usunięte)

Poczytałem sobie dziś do obiadu poniższy wątek:

http://www.hi-fi.com.pl/forum/1-stereo/22797-dlaczego-ludzie-pukaj%C4%85-si%C4%99-w-g%C5%82ow%C4%99-na-s%C5%82owo-audiofil.html?start=1425

I obiad o mało mi się nie wrócił;-)

Teraz na serio, nie przeszkadza mi osobiście, że cytują moje posty, traktuję to raczej jako specyficzny dowód uznania;-) Ale wiem że są osoby, którym tego typu praktyka wynoszenia wszystkiego na zewnątrz i komentowania będzie przeszkadzać. Poddaję to pod indywidualną ocenę każdego z Was.

Gość papageno

(Konto usunięte)

Drogi tomkly. Piszesz w przestrzeni publicznej, dobrowolnie, nie zastrzegasz sobie praw, więc w czym problem. Tak jak ze zdjęciem kolegi?

Wynoszenie. Jakieś tajemnice straszne masz? To się nie dziel, ukrywaj je. Albo pisz tak, by Cię cytowano z uznaniem, a nie inaczej. Wydaje mi się to dość oczywiste

Gość NEWNEW

(Konto usunięte)

Albo pisz tak, by Cię cytowano z uznaniem, a nie inaczej.

No to chyba będzie trudne, zwłaszcza w przypadku Buma i Particka. Odnoszę wrażenie, że rozmijamy się pojęciowo jak i we wszelkich aspektach poznawczych;-)

Co do cytowania, to tak jak napisałem, mnie to osobiście absolutnie nie przeszkadza. Natomiast rozumiem tych, którzy mogą odczuwać z tego powodu niesmak i dyskomfort. Stąd pozostawiam to indywidualnej ocenie każdego z Was.

Edytowane przez tomkly

Z każdego można się nabijać i zrobić z niego "głupka". To nic trudnego.

Dla niektórych poszukiwanie "celu" stało się jedynym hobby w zyciu i celem istnienia.

Gość papageno

(Konto usunięte)

Odnoszę wrażenie, że rozmijamy się pojęciowo jak i we wszelkich aspektach poznawczych;-)

To na pewno.

Natomiast rozumiem tych, którzy mogą odczuwać z tego powodu niesmak i dyskomfort.

A ja kompletnie nie. Trzeba ponosić konsekwencje swoich słów i czynów. Jest to oczywiste od dość dawna.

Sprzeciw wobec bezkrytycznego przyjmowania pewnych rozwiązań jest jednak wielokrotnie uzasadniony. Krytyka i sceptycyzm są naturalną reakcją na sztuczki cenowe stosowane przez koncerny i obecność wielu naciągaczy żerujących na łatwowierności audiofili. Prawda jak zwykle jest gdzieś po środku :)

Trzeba ponosić konsekwencje swoich słów i czynów. Jest to oczywiste od dość dawna.

Konsekwencje swojej ignorancji także trzeba ponosić. To równie oczywiste.
Gość papageno

(Konto usunięte)

Konsekwencje swojej ignorancji także trzeba ponosić.

No to ponieś.

A poza tym uważam, że branża powinna mieć swoją zakładkę.

Coś w stylu Przedpokoju?

Aż bym chciał zobaczyć. Wyrżnęli by się wzajemnie pierwszego dnia.:)

Jedno jest pewne i tak nie będzie tak, jakby się chciało, aby było. ;)

Czy to z bumem czy bez niego. Nie on stanowi problem, tak jak zreszta napisał.

Edytowane przez jar1

Powiedział Tygrys, Salonowy :)

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

:-)

Gość papageno

(Konto usunięte)

nie ma mocy sprawczej.

I kto to popiera? Branża i Sly. I wszystko jasne. A co do mocy, to się jeszcze zobaczy, moi Panowie.

A poza tym uważam jak Kato Starszy, zwany Cenzorem.

Spokój, bo zaraz przyjdzie fox z batem !

Ze szpicrutą, batem posługuje się mój woźnica.

Edytowane przez fox733

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

I kto to popiera? Branża i Sly. I wszystko jasne. A co do mocy, to się jeszcze zobaczy, moi Panowie.

A poza tym uważam jak Kato Starszy, zwany Cenzorem.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa

Julian Tuwim

Gość NEWNEW

(Konto usunięte)

Jest już zakładka Sponsorowane, która ma cele handlowe. A branża pisze niekoniecznie z pobudek komercyjnych. Nie widzę powodu, dla którego uważasz, że McGyver nie powinien pisać w innych wątkach.

• Moderatorzy

Vlado, wybacz. McGyver, jesteś po prostu .............. Wpisujemy, co kto uważa.

A poza tym Kato Cenzor.

Jedna kropka = jedna litera czy dowolnie?

Po to masz zaznaczone ze branża to branża, żebyś wiedział ze opinie wygłaszane przez taka osobę mogą być nie do końca obiektywne. Dzieki temu możesz wziąć poprawkę co pisze branża i samemu ocenić czy próbuje np. zareklamować swój produkt czy pisze całkiem obiektywnie. Co w tym złego? Problem jest jak osoby które faktycznie handlują sprzętem, kryją sie pod zwykłymi kontami i pokątnie tworzą hurraoptymistyczne opinie niby zadowolonych użytkowników itd.

Po prostu oznaczenie branża jest po to by chronić zwykłych użytkowników przed branża, a nie by jakos faworyzować branże.

-----------------

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.