Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Nie chcę by ich lekka nadwaga zmieniła sę w otyłość.

Koty nigdy nie są otyłe.

One co najwyżej cierpią na przerost własnej powagi ; )

"Audiophiles are dying off and not being replaced."  - z pewnego wątku na hifikabin.me.uk

Stajesz sie co raz bardziej bezczelny,może zamiast pouczać innych odłóż lutownicę i ogarnij się w sytuacji? Zanim kolejny raz,zaczniesz bredzić o wolności słowa,poczytaj Regulaminy AS i nieszczęsnego saloniku.

A konkrety jakieś masz? Czy tylko słowotok?
Gość Gosc

(Konto usunięte)

Bo po pierwsze, moderatorzy nie podważają decyzji innych moderatorów osobiście, tylko stawiają sprawy do rozpatrzenia Administracji. Bo po drugie, nie jestem gnojem i to że Palton już nie jest moderatorem nie znaczy, że ja olewam Jego decyzje. Zapytałem na otwartym forum, ponieważ tą Twoją traumą gnebisz nas niesłusznie. Ale przywrócenie Twojego wątku zależy wyłącznie od decyzji Paltona lub Admina.

Donos??? Ja zwracam się do Paltona otwarcie. Gdzie widzisz donos? Zwracam się, bo do ponad roku plujesz jadem na nas wszystkich w moderacji!

Bo po pierwsze, moderatorzy nie podważają decyzji innych moderatorów osobiście, tylko stawiają sprawy do rozpatrzenia Administracji. Bo po drugie, nie jestem gnojem i to że Palton już nie jest moderatorem nie znaczy, że ja olewam Jego decyzje. Zapytałem na otwartym forum, ponieważ tą Twoją traumą gnebisz nas niesłusznie. Ale przywrócenie Twojego wątku zależy wyłącznie od decyzji Paltona lub Admina.

Jakoś poprzednio na zadane publicznie pytanie pisałeś ŻE NIE WIESZ KTO TO ZROBIŁ.

No to czekam na decyzję i przywrócenie tematu do właściwego działu.

Moje dociekania nazywasz pluciem jadem, a jak nazwiesz okłamywanie forumowicza, który po prostu chce się dowiedzieć kto i dlaczego podjął daną decyzję moderacyjną, a moderacja mimo iż wie kto, pisze mu na forum publicznie, że nie wie. To jest fair? Tak chcesz budować dobrą, miłą i pełną obopólnego poszanowania atmosferę na forum?

Edytowane przez HQ150
Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Mam postulat,proszę Właścicieli Forum,aby w końcu podjęli męską decyzję i nałożyli trwały i nieusuwalny ban dla paltona. Wystarczą do tego tylko dzisiejsze jego wpisy,oraz wpisy ludzii przez niego zgnojonych. Jeśli się z tym zgadzacie Drodzy Userzy,proszę lajkujcie. Dość tego pana tutaj,era paltonizmu musi zniknąć i trzeba o niej jak najszybciej zapomnieć!

McGyver, Vlado - pomiziajcie jakiego sierściucha a jeszcze lepiej otwórzcie przed nim lodówkę ; )

Moim zdaniem dyskusja o imponderabiliach aczkolwiek ciekawa, nie ma tutaj nic do rzeczy i tylko niepotrzebnie nakręca atmosferę.

Mruczusiu kochany, nie niepokój się proszę.Już jasno napisałem, że zniosę wszystko ze strony Adama. Bardzo go szanuję ( oczywiście nie za charakterek) i nie oczekuje wzajemności. Za krótko się znamy, a mamy jedynie możliwość poznawania się przez to forum :-(

którym ja nie jestem, a Ty także nie jesteś. Zamiast jednak poczekać na werdykt admina, Ty usiłujesz siłowo forsować swój prywatny pogląd wykorzystując przewagę którą posiadasz dzięki dostępowi do guziczków. Czymże różni się takie postępowanie od tego co robił Palton?

Doprawdy nie widzisz różnicy?

Guano wiesz o moim forum, więc domagam się byś zaprzestał wypisywania bredni wyssanych z palca.

Adasiu :-) Czy gówno nazwiesz guanem, czy innym synonimem nie ma znaczenia. Ale po tym wpisie zaczynam mieć wątpliwości czy ja aby nazbyt cie nie przeceniam? Jednak poprosze o pomoc Przyjaciół którzy lepiej cie znają z autopsji.

Pozdrawiam.

W.

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Odpowiadam ci ostatni raz,bo rozmawiać można przy odrobinie chęci z obu stron. Czy ja jako niesalonowiec,w imię wolności słowa,mam dostęp do zasobów tego subfora?czy mogę się bronić,kiedy ktoś w saloniku wypisuje androny o waleniu w mordę?Jakie jeszcze dyrdymały napiszesz w obronie tego,czego obronić się nie da? Napisano ci,że jest to niezgodne z prawem,ba z Konstytucją,masz w domu jakiś egzemplarz?

Dalsza dyskusja z tobą jest bezprzedmiotowa i pozostanie taka,do momentu,kiedy nie pojmiesz tych najprostrzych spraw.

Widzisz? Jednak cię przeceniłem :-( A może nie, wszak masz już parę ostrzeżeń?

Mam postulat,proszę Właścicieli Forum,aby w końcu podjęli męską decyzję i nałożyli trwały i nieusuwalny ban dla paltona. Wystarczą do tego tylko dzisiejsze jego wpisy,oraz wpisy ludzii przez niego zgnojonych. Jeśli się z tym zgadzacie Drodzy Userzy,proszę lajkujcie. Dość tego pana tutaj,era paltonizmu musi zniknąć i trzeba o niej jak najszybciej zapomnieć!

Masz jak najbardziej prawo do swojego zdania, niemniej mam małą uwagę.

Składając taki wniosek stajesz się w pewien sposób jemu podobny.

Wchodzisz w ten sam schemat postępowania czyli banowania za to kim się jest a nie za to co się napisało czy zrobiło.

Poza tym nie Palton był/jest problemem tego forum.

Problemem są ci, którzy siedzą w drugim rzędzie i niekoniecznie się afiszują swoimi wpływami i władzą.

Bo to, że na tym forum są święte krowy, które pilnują swoich i nie swoich interesów, wiadomo nie od dziś.

Edytowane przez rochu

"Audiophiles are dying off and not being replaced."  - z pewnego wątku na hifikabin.me.uk

Otóż to. I myślę, że dobrze by było w końcu przywrócić jakąś normalną i przede wszystkim czytelną dla wszystkich hierarchię.

No w każdym razie właściwi ludzie mają być nadal na właściwych miejscach. Nihil novi.

Nihilizm :-)

Nie myśl. Jeśli już pomyślałeś, to nie mów. Jeśli już powiedziałeś, to nie pisz. Jeśli już napisałeś, to nie podpisuj. Jeśli podpisałeś, to się nie dziw!

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Masz jak najbardziej prawo do swojego zdania, niemniej mam małą uwagę.

Składając taki wniosek stajesz się w pewien sposób jemu podobny.

Wchodzisz w ten sam schemat postępowania czyli banowania za to kim się jest a nie za to co się napisało czy zrobiło.

Poza tym nie Palton był/jest problemem tego forum.

Problemem są ci, którzy siedzą w drugim rzędzie i niekoniecznie się afiszują swoimi wpływami i władzą.

Bo to, że na tym forum są święte krowy, które pilnują swoich i nie swoich interesów, wiadomo nie od dziś.

Mądry wpis,masz rację. Usprawiedliwia mnie tylko to,że też byłem przez niego gnojony. Emocje.

Usprawiedliwia mnie tylko to,że też byłem przez niego gnojony. Emocje.

Wiem o tym i rozumiem.

Masz prawo mieć żal.

Pozdrawiam ciepło.

./rochu

Edytowane przez rochu

Moje dociekania nazywasz pluciem jadem, a jak nazwiesz okłamywanie forumowicza, który po prostu chce się dowiedzieć kto i dlaczego podjął daną decyzję moderacyjną, a moderacja mimo iż wie kto, pisze mu na forum publicznie, że nie wie. To jest fair? Tak chcesz budować dobrą, miłą i pełną obopólnego poszanowania atmosferę na forum?

Moderacja zgodnie ze swym regulaminem nie informuje ukaranych o decyzjach innych moderatorów! Nie ja pisałem tego regulaminu, i jak widzisz jedynie ja się tutaj z Wami użeram, ponieważ od początku uważam, że to mój zasrany obowiązek, aby okazać Wam szacunek, którego sam w stosunku do siebie oczekuję!

Nie jesteś w stanie tego zrozumieć?

Napisałeś bezczelnie, że uczyniłem donos na kolegę moderatora! On już nie jest moderatorem, a błędy które popełnił wciąż obciążają mnie i kolegów moderatorów! Gdzie ty masz rozum aby tak do mnie napisać?

Mało tego, ja uważam Ciebie za człowieka o prawidłowym oglądzie rzeczywistości. Człowieka, którego pryncypialne zasady są bardzo bliskie moim, niestety charakter mamy "regionalny" i tutaj wcale Ciebie nie chcę urazić. Moja 1/4 rodziny (wielkiej) pochodzi z Podlasia i Białostocczyzny. Zatem wiem o czym mówię :-)

Wyrobiłeś sobie uraz do mojej osoby jeszcze zanim zostałem moderatorem. Zbanowałeś mnie za ocena Twojej postawy w wątku o Lemurze i tak cię trzyma do dzisiaj. Wiem ludzie zza Buga nie zapominają :-)

W.

wszak masz już parę ostrzeżeń?

Dopiero co wspomniałem o wykorzystywaniu przewagi z racji dostępu do guziczków, a już posuwasz się do grożenia tymi guziczkami. Bez komentarza.
Gość Gosc

(Konto usunięte)

Napisałeś bezczelnie, że uczyniłem donos na kolegę moderatora! On już nie jest moderatorem, a błędy które popełnił wciąż obciążają mnie i kolegów moderatorów! Gdzie ty masz rozum aby tak do mnie napisać?

Mało tego, ja uważam Ciebie za człowieka o prawidłowym oglądzie rzeczywistości. Człowieka, którego pryncypialne zasady są bardzo bliskie moim, niestety charakter mamy "regionalny" i tutaj wcale Ciebie nie chcę urazić. Moja 1/4 rodziny (wielkiej) pochodzi z Podlasia i Białostocczyzny. Zatem wiem o czym mówię :-)

Wyrobiłeś sobie uraz do mojej osoby jeszcze zanim zostałem moderatorem. Zbanowałeś mnie za ocena Twojej postawy w wątku o Lemurze i tak cię trzyma do dzisiaj. Wiem ludzie zza Buga nie zapominają :-)

Dzięki za te pełne poszanowania słowa.

Od teraz tak wolno zwracać się do innego forumowicza? Dobra zmiana?

Pytam po raz kolejny bo jakoś nie zauważasz tego pytania.

Dlaczego zapytany poprzednio pisałeś publicznie na forum, że nie wiesz kto z moderatorów schował mój temat, skoro teraz piszesz że wiesz, że to był Palton?

Dopiero co wspomniałem o wykorzystywaniu przewagi z racji dostępu do guziczków, a już posuwasz się do grożenia tymi guziczkami. Bez komentarza.

Nie pisz do nie bez komentarza, bo bronić własnych racji ty mi nie zabronisz :-) To właśnie ja mogłem i mogę ciebie wykluczyć z tego wątku, a jak widzisz nawet przez myśl mi to nie przeszło! Nie oceniaj więc mnie własną mirą, proszę:-)

:-)) Teraz to już dokładnie potwierdziłeś moje wątpliwości. Niech Śierściuch kochany rozstrzygnie czy się mylę?

W.

Wrrrrr.

Nie fajnie gdy dwaj z moich najbardziej ulubionych userów drą koty między sobą.

I o co?

O nic. Bo tak na prawdę nie ma o co kruszyć kopii.

Lepiej według mnie porozmawiać o propozycji Buma odnośnie przywrócenia sensownej hierarchii na forum.

Fajnie byłoby aby Bum rozwinął swój pomysł i napisał bardziej szczegółowo jak ten temat widzi.

Edytowane przez rochu

Nie pisz do nie bez komentarza, bo bronić własnych racji ty mi nie zabronisz :-) To właśnie ja mogłem i mogę ciebie wykluczyć z tego wątku, a jak widzisz nawet przez myśl mi to nie przeszło! Nie oceniaj więc mnie własną mirą, proszę:-)

:-)) Teraz to już dokładnie potwierdziłeś moje wątpliwości. Niech Śierściuch kochany rozstrzygnie czy się mylę?

W.

A po polsku? Bo z tego co powyżej to bardzo niewiele zrozumiałem, poza tym że coś tam sobie wyobrażasz na mój temat, ale kompletnie nie wiadomo na podstawie czego. Operuj proszę konkretami, a nie jakimiś mętnymi aluzjami i niedomówieniami, bo do takowych doprawdy nie podemuję się jakkolwiek odnosić. I skończ już z tym odgrażaniem się guziczkami bo to godne piaskownicy a nie rozmowy dorosłych (ponoć) ludzi.

Wrrrrr.

Nie fajnie gdy dwaj z moich najbardziej ulubionych userów drą koty między sobą.

I o co?

O nic.

O zasady, drogi Rochu, o zasady. Tylko że ja w tej dyskusji nie mam równych szans z racji braku dostępu do guziczków.

Kłamiesz Robercie i rzucasz nieuzasadnione oskarżenia!!!

Jako osoba będąca inicjatorem i finalizującym przywrócenie właśnie tych userów, których w świetle wykazanych zajść wykluczyłeś na podstawie własnych prywatnych animozji, informuję:

NIGDY nie rozmawiałem z tymi osobami telefonicznie! Korespondencje PW włączałem jako otwartą dla Administracji Forum! Decyzje o ich przywróceni konsultowałem otwarcie w wątku funkcjonalnym Forum!

Znasz mnie. Oni aprobując moje warunki doskonale wiedzą, że jeśli zawiodą moje/nasze zaufanie ja natychmiast całkowicie wykluczę ich z forum! I to definitywnie! Oddam własnych prawników, aby uzyskali całkowity zakaz publikacji na naszym forum, a w razie złamania zakazu bezwzględnie wyciągnę z tego konsekwencje.

W.

Kurcze, a to Palton jeszcze nie ma permanentnego bana za swoje osiągnięcia?

Dlaczego nie został usunięty z forum?

Lepiej według mnie porozmawiać o propozycji Buma odnośnie przywrócenia sensownej hierarchii na forum.

No tak. Nikt Ci nie zabroni mieć marzenia.

Nie pisz do nie bez komentarza, bo bronić własnych racji ty mi nie zabronisz :-)

Myślę, że obaj się nie rozumiecie....literalnie, nie intencjonalnie...

Vlado - on próbował ugryźć się w język tym zwrotem.

Nie chciał się rozpędzać :-)

Nie myśl. Jeśli już pomyślałeś, to nie mów. Jeśli już powiedziałeś, to nie pisz. Jeśli już napisałeś, to nie podpisuj. Jeśli podpisałeś, to się nie dziw!

Proponuję każdemu dać dostęp do guziczków. Ostatni w nagrodę wyłączy serwer :)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

O zasady, drogi Rochu, o zasady. Tylko że ja w tej dyskusji nie mam równych szans z racji braku dostępu do guziczków.

Zasady.

Jesteśmy na forum audio czy forum światopoglądowym?

A co do drugiego.

Jesteś kierowcą i znasz prawo większej masy.

Nie dyskutuje się z rozpędzoną ciężarówką albo pociągiem na przejeździe kolejowym.

Proponuję każdemu dać dostęp do guziczków. Ostatni w nagrodę wyłączy serwer :)

No właśnie. Miał być jakiś reset czy restart :-)

Pozwolę się z Tobą nie zgodzić. To, że są zawsze jakieś interesiki lub interesy będzie zawsze, ale to jednak zadaniem moderacji jest aby dbać o "porządek" na forum.

Moim zdaniem moderacja powinna przyznawać punkty karne na obraźliwe wypowiadanie się o czyimś sprzęcie, którego się nie posiada i szydzenie z innych użytkowników na temat ich systemów, bo to w wielu sytuacjach zakamuflowana i wroga metoda zwalczania konkurencji stosowana na forum. Moderacja powinna być wyczulona w tym temacie i nie dopuszczać do taiich wybryków. Np. w sklepie komutronik w regulaminie jest zapis, że nie można wystawiać oceny danego produktu na podstawie tego, że posiada go znajomy. W audio jest to oczywiście przesada, ale moderatorzy powinni być wyczuleni na takie wrogie ataki i to w zarodku.

Edytowane przez zenon.kowalski

Nie dyskutuje się z rozpędzoną ciężarówką albo pociągiem na przejeździe kolejowym.

Ani ciężarówka ani pociąg nie posiadają rozumu. Co zatem sugerujesz?

Kochani! Proszę was, nie składajcie donosów na panel z dyskusji dzisiejszej w tym wątku. Ten wątek jest od tego, abyśmy wreszcie powiedzieli sobie wszystko na temat tego co złe było dotąd! Ja nie ukarzę nikogo za wpisy w tym wątku.

Wiadomo, że wypowiedzi adwersarzy nie będą szczytem kultury, bo temat jest gorący! Nie zachowujcie się jak gnoje w przedszkolu, bo wielu z Was nawet nie pamięta jak przedszkole wyglądało! Miejcie troszkę szacunku do samych siebie.

Jeśli kogokolwiek uraziłem tym wpisem, przepraszam, ale ja nawykłem już dawno do rozmowy z ludźmi odpowiedzialnymi, zatem troszkę na tym forum się gubię :-(

Nie będę miał żadnych pretensji o wniesione na mnie skargi do Admina, ani do Niego, za wywalenie mnie z tej funkcji.

Cały czas myślę, że to ja jestem potrzebny Wam, jeśli się mylę, wnioskujcie o moje usunięcie z funkcji.

Dobranoc.

Włodek.

Ani ciężarówka ani pociąg nie posiadają rozumu. Co zatem sugerujesz?

Nawet gdyby miały - to nie zmienia ich parametrów :-) i pozycji

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.