Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

• Administratorzy
1 minutę temu, Jacchusia napisał:

Historia forum zna takie przypadki. Wyobraź sobie, że byli tacy źli ludzie, którzy uprawiali ten proceder z "najlepszym" moderatorem Vlado.

A można już bez off topów ? 

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

• Administratorzy
Teraz, Jaro_747 napisał:

Do tej pory mieliśmy tu blog szymona, teraz zastąpił go Maju. Różnica raczej na gorsze.

Zupełnie zapomniałem o blogach. Jest możliwość utworzenia prywatnych blogów i rozmów w gronie tylko dla zaproszonych. (blogi prywatne) Może to być jedno z rozwiązań wielu konfliktów.

2 minuty temu, Espectro napisał:

Zupełnie zapomniałem o blogach. Jest możliwość utworzenia prywatnych blogów i rozmów w gronie tylko dla zaproszonych. (blogi prywatne) Może to być jedno z rozwiązań wielu konfliktów.

Sadzę że takich niewyżytych pieniaczy można by tam kierować, niech spróbują przyciągać uwagę jakąś treścią zamiast zamulać inne wątki.

Jestem Europejczykiem.

• Administratorzy
1 minutę temu, Jaro_747 napisał:

Sadzę że takich niewyżytych pieniaczy można by tam kierować, niech spróbują przyciągać uwagę jakąś treścią zamiast zamulać inne wątki.

Trzeba też mieć do kogo mówić. 

29 minut temu, Espectro napisał:

Trzeba też mieć do kogo mówić. 

Obawiam się że większość to tacy, którzy nie potrafią słuchać. 
A żeby niepotrzebnie nie prowokować (tak jak niektórzy) nie napiszę z czego to wynika.....    🙂

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

• Administratorzy
1 minutę temu, Maju napisał:

Obawiam się że większość to tacy, którzy nie potrafią słuchać.   

Rozmowa na tym polega że wypowiadają sie obie strony i dyskutują. Monologi przebiegają w gronie osób które chcą słuchać. Jeżeli ktoś ani nie podejmuje się dyskusji ani słuchania to nie ma sensu siedzenie w temacie i trollowanie tylko tym samym.

wypowiadają sie obie strony i dyskutują.....

To co o mnie gołosłownie napisał do tego trudno zaliczyć....może nie jestem obiektywny, ale widzę w tym cień prowokacji.   :))))

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

• Moderatorzy
14 minut temu, Maju napisał:

To co o mnie gołosłownie napisał do tego trudno zaliczyć....może nie jestem obiektywny, ale widzę w tym cień prowokacji.   :))))

Maju, proponuję więcej luzu, szczególnie jak nie chcesz być posądzany o fanatyzm.

😇

z wielkim luzem uśmiecham się do ciebie....

Gość

(Konto usunięte)
6 minut temu, Marcinus napisał:

Maju, proponuję więcej luzu, szczególnie jak nie chcesz być posądzany o fanatyzm.

😇

trwanie przy swoich poglądach i ich obrone w kazdej mozliwej wersji mozna nazwać fanatyzmem szczegolnie jest to widoczne gdy czyta sie opinie skrajnie odmienne od własnych

jak czytam ten wątek od paru dni to mnie szlag trafia 🙂

• Administratorzy
2 godziny temu, Adasza napisał:

Czy nazwanie chamem kogoś, kto mnie publicznie obraził, do tego bez ŻADNEGO powodu (napisałem, że sprzęt z ogłoszenia, które wkleił jest mocno przeceniony) naprawdę zasługuje na punkty? To jest atak personalny??? Poważnie? 🙂

I przestańcie kasować wpisy z zasadnymi pytaniemi tylko na nienidpowiadajcie ..

Screenshot_20220130-175946_Opera.jpg

Wpis oznaczony i tak widzę więc nie ma sprawy.

Nazywanie kogoś chamem ? w temacie jest ok ? (tamtego usera wpisy też były ukrywane z podobnego powodu)

Cześć, mam pytanie.

Czy jest możliwość scalenia dwóch kont, czyli zmiana nazwy ustalonego jednego z nich na drugi we wszystkich postach itd...?

• Administratorzy
10 godzin temu, naprawiak napisał:

Cześć, mam pytanie.

Czy jest możliwość scalenia dwóch kont, czyli zmiana nazwy ustalonego jednego z nich na drugi we wszystkich postach itd...?

Oczywiście.

Łączone są dwa konta w jedno oraz usuwane jest to drugie. 

Dodawane są wpisy oraz zliczane wszystkie punkty itd.

Poza tym posiadanie multikonta jest zabronione ale w wielu przypadkach łatwiej było komuś zalogować się facebookiem niż przypominać hasło do poprzedniego konta.

48 minut temu, Espectro napisał:

Oczywiście.

Łączone są dwa konta w jedno oraz usuwane jest to drugie. 

Dodawane są wpisy oraz zliczane wszystkie punkty itd.

Jeszcze raz dziękuję za wykonaną robotę! jeszcze jak by prywatna poczta z pozostałych kont wróciła to by było super👍

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

• Administratorzy
Teraz, ASURA napisał:

Jeszcze raz dziękuję za wykonaną robotę! jeszcze jak by prywatna poczta z pozostałych kont wróciła to by było super👍

U Pana nie dało się wszystkich połączyć a i niektóre konta były zbyt stare aby coś łączyć.

Przykro mi.

U Pana nie dało się wszystkich połączyć a i niektóre konta były zbyt stare aby coś łączyć.

Przykro mi.

I nieznane 😉 

• Administratorzy
1 minutę temu, ASURA napisał:

I nieznane 😉 

Samo podanie nicku nie sprawi że dane o wpisach i o likach się pojawią w bazie danych. 🙂 

Teraz, Espectro napisał:

Samo podanie nicku nie sprawi że dane o wpisach i o likach się pojawią w bazie danych. 🙂 

Spokojnego weekendu

Pozdrawiam

• Administratorzy

Gdyby ktoś miał problem z powiadomieniami to proszę napisać tutaj.

Problem typu że nie ładują się po kliknięciu oraz po kliknięciu pokaż wszystkie.

Gość Kw202

(Konto usunięte)
Teraz, Espectro napisał:

Gdyby ktoś miał problem z powiadomieniami to proszę napisać tutaj.

Problem typu że nie ładują się po kliknięciu oraz po kliknięciu pokaż wszystkie.

Kilka minut temu tak miałem, teraz już jest ok 

• Administratorzy
Teraz, Kw202 napisał:

Kilka minut temu tak miałem, teraz już jest ok 

Reset wszystkiego także do zera był. TO też takowa możliwość.

Zbanowano mnie na tydzień w wątku kowidowym bo poinformowałem że przyjąłem dawkę przypominającą  i nic mi nie jest.(to było drugie szczepienie J@J)

Słuszną linię ma nasza władza!

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

36 minut temu, fox733 napisał:

Zbanowano mnie na tydzień w wątku kowidowym bo poinformowałem że przyjąłem dawkę przypominającą  i nic mi nie jest.(to było drugie szczepienie J@J)

Uraziłeś pewnie czyjeś uczucia religijne 🙂

• Moderatorzy
1 godzinę temu, fox733 napisał:

Sprawdziłem Twoją sprawę i widzę, że masz słabą pamięć bo wcześniej pisałeś "gówno wiesz" i podobne teksty do innych userów w tym wątku. Tak że w pełni popieram moderatora, który ograniczył Twój dostęp.

........

@jar1 @Bezlitosna Niusia@Marcinus nadal uważacie protest foxa za słuszny ? Daliście mu lajki lub wyraziliście wsparcie.

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

4 minuty temu, stench napisał:

Sprawdziłem Twoją sprawę i widzę, że masz słabą pamięć bo wcześniej pisałeś "gówno wiesz" i podobne teksty do innych userów w tym wątku. Tak że w pełni popieram moderatora, który ograniczył Twój dostęp.

........

@jar1 @Bezlitosna Niusia@Marcinus nadal uważacie protest foxa za słuszny ? Daliście mu lajki lub wyraziliście wsparcie.

Ja nie dalm, więc sie proszę ode mnie odpimpolić. 

Daj spokój, dobrze wiesz, ze nie chodzi o epitety którymi obdarzyłem antyszczepionkowców i dostałem za nie regulaminowe punkty, tylko o knebel w temacie.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

4 minuty temu, stench napisał:

Jeszcze ja . To teraz za lajki można podpaść ?

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

Ooo, widzę, ze i za lajki można oberwać...

Ale jar1 nie dał a też podpadł...

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.