Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

To tez fake?:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

12 minut temu, Espectro napisał:

Panowie proszę o zachowanie przyzwoitości i o nie sianie dezinformacji.

Aktualnie wisi 22 zgłoszeń które ok 90% nadają się na punkty lub bana. Polacy sami się nakręcają i wmawiają nieprawdę. 

O tym mowie. Kto ci z banku zabierze pieniądze??? 

Tredau ci zabierze. Jak bedzie problem z ewentualna agresja , to pieniadze moga zostac zamrozone .

Niebywale jest, ze ludzie nie maja podstawowej wiedzy. Gdzie oni sie chowali. Chyba ten apel o nie zajmowanie sie ekonomia byl skuteczny. Kowalski ma sluchac rzadu. On mu powie co i jak z kasa ma zrobic:)

A potem bida. Coz.

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

54 minuty temu, toptwenty napisał:

Moderacja AS powinna odsiewać prorosyjską dezinformację z URZĘDU.

Was wszystkich powinni odsiać z tym Waszym przekonaniem o posiadaniu racji i ***** *** w każdym wątku.

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

21 minut temu, Espectro napisał:

Panowie proszę o zachowanie przyzwoitości i o nie sianie dezinformacji.

Aktualnie wisi 22 zgłoszeń które ok 90% nadają się na punkty lub bana. Polacy sami się nakręcają i wmawiają nieprawdę. 

To co za problem zawiesić na miesiąc konta generujące fałszywe treści albo nastawione na sianie niepokojów? Albo przynajmniej narzucić im kolejkę moderatorską?

Macie do tego narzędzia.

Niech ludzie ochłoną.

Edytowane przez rochu

"Audiophiles are dying off and not being replaced."  - z pewnego wątku na hifikabin.me.uk

Glupota ludzka jest niesamowita. Nic nie widza. Jak w tym filmie dont look up. Zaraz wjada do Kijowa, Zachod niewiele robi, dupa nie sankcje, a my mamy nic nie robic, ja prdl.

Dont look up.

3 minuty temu, rochu napisał:

To co za problem zawiesić na miesiąc konta generujące fałszywe treści albo nastawione na sianie niepokojów? Albo przynajmniej narzucić im kolejkę moderatorską?

Macie do tego narzędzia.

Niech ludzie ochłoną.

Nikt nie mowi o panice, tylko o rozsadnych ruchach. Jak ktos szerzy dezinformacje to chyba normalne, ze banowac.

Ale dyskusja tez musi byc.

Edytowane przez bubusia

3 minuty temu, bubusia napisał:

Glupota ludzka jest niesamowita. Nic nie widza. Jak w tym filmie dont look up. Zaraz wjada do Kijowa, Zachod niewiele robi, dupa nie sankcje, amy mamy nic nie robic, ja prdl.

Dont look up.

A co mamy robić?

Mam propozycję, skrzyknij chętnych i ruszaj na Ukrainę wskrzesić tradycję pułku Lisowskiego.

Samym klepaniem w klawiaturę nic nie pomożesz.

Edytowane przez rochu

"Audiophiles are dying off and not being replaced."  - z pewnego wątku na hifikabin.me.uk

3 minuty temu, rochu napisał:

A co mamy robić?

Mam propozycję, skrzyknij chętnych i ruszaj na Ukrainę wskrzesić tradycję pułku Lisowskiego.

Myslec, zabezpieczac sie, wymieniac poglady, nie lykac wszystkiego. Mowia sankcje, a ja mowie SWIFT. I juz mamy sensowna dyskusje. A nie lykanie przekazu: my im teraz damy sankcje, my tym ruskim pokazem. To wszystko wyglada na spektakl.

I jeszcze raz podkreslam, fejki, i oczywiste dezinformacje, banowac jak najbardziej. Ale nie zabijac dyskusji.

Edytowane przez bubusia

1 minutę temu, bubusia napisał:

Myslec, zabezpieczac sie, wymieniac poglady, nie lykac wszystkiego. Mowia sankcje, a ja mowie SWIFT. I juz mamy sensowna dyskusje. A nie lykanie przekazu: my im teraz damy.

A nie lepiej tamtych zbanować a samemu milczeć?

Myślę, że im mniej słów tym łatwiej wyłapać prawdę.

1 minutę temu, rochu napisał:

A nie lepiej tamtych zbanować a samemu milczeć?

Myślę, że im mniej słów tym łatwiej wyłapać prawdę.

Mozliwe, dlatego teraz jest tyle slow w mediach. Co do mnie, juz powiedzialem, teraz zamilcze.

Edytowane przez bubusia

1 minutę temu, rochu napisał:

A co mamy robić?

Dokładnie. Putler planował inwazję od jakiegoś czasu i przygotował się na sankcję narzucone przez świat. Poza tym ma Białoruś która sankcji nie ma.

Jeżeli Nato wykona jakiś ruch to car będzie miał pretekst do użycia broni jądrowej a już już nie będzie zwycięzców

Teraz, bubusia napisał:

Mozliwe, dlatego teraz jest tyle slow w mediach.

Od tego masz mózg, wykształcenie i doświadczenie by odsiać ziarno od plew.

A wg mnie im mniej zrobi NATO, tym wiecej Putin. Ja bym rozwazal taka bron pod naszymi granicami. Zbir reaguje tylko na sile.

• Administratorzy
14 minut temu, rochu napisał:

Macie do tego narzędzia.

Niech ludzie ochłoną.

To odbieranie praw do wypowiedzi.

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

5 minut temu, Bobcat napisał:

Czy jesteś przeciwny sankcjom?

Bob, czytaj co pisze, ja juz bym dawno od SWIFTu odcial. A na granice nasza sprowadzil 10x tyle zolnierzy z odp. sprzetem. Moze nawet z elementami broni jadrowej. Ja jestem za prawdziwymi sankcjami, a nie udawanymi.

Z Putinem gada sie jego bronia, czyli sila. Podstawy psychologii.

Jak mozna z kims robic interesy, dostarczac mu kase na zabijanie, i jednoczesnie wprowadzac sankcje?

Wy naprawde nie widzicie tego dysonansu?

Edytowane przez bubusia

2 minuty temu, Espectro napisał:

To odbieranie praw do wypowiedzi.

Gdyby ożył Goebbels też byś uważał, że ma prawo do nieskrępowanej wypowiedzi na AS?

Są pewne granice.

8 minut temu, Robsonik napisał:

Dokładnie. Putler planował inwazję od jakiegoś czasu i przygotował się na sankcję narzucone przez świat. Poza tym ma Białoruś która sankcji nie ma.

Jeżeli Nato wykona jakiś ruch to car będzie miał pretekst do użycia broni jądrowej a już już nie będzie zwycięzców

Widzimy to co mamy zobaczyć.

Pewien nieżyjący już forumowicz AS, mocno zaczepiony w polityce, kilkanaście lat temu powiedział mi taką anegdotę.
Gdy w telewizorze pokazują Palikota w agencjach PR momentalnie rozdzwaniają się telefony z pytaniem:
- co się tak na prawdę dzieje, że pokazują Palikota? Co chcą przykryć?

Prawda jest taka, że nie mamy pełnego obrazu tego się dzieje na świecie a wojna w naszym pobliżu bardzo ogranicza nasz horyzont poznawczy.

Putin próbuje nas zastraszyć, demonstruje mięśnie, ale doskonale wie, że Sojusz Atlantycki to także sojusz nuklearny. Jego słowa mogą straszyć, ale on bardzo dobrze zna równowagę sił. Odpowiadamy, że też mamy broń nuklearną – powiedział francuski minister spraw zagranicznych Jean-Yves Le Drian w piątek

I tak sie z nim gada. Tyle, ze za gadaniem powinny pojsc czyny.

2 minuty temu, bubusia napisał:

Putin próbuje nas zastraszyć, demonstruje mięśnie, ale doskonale wie, że Sojusz Atlantycki to także sojusz nuklearny. Jego słowa mogą straszyć, ale on bardzo dobrze zna równowagę sił. Odpowiadamy, że też mamy broń nuklearną – powiedział francuski minister spraw zagranicznych Jean-Yves Le Drian w piątek

I tak sie z nim gada. Tyle, ze za gadaniem powinny pojsc czyny.

Jak by to powiedział prezydent Francji to by gdzieś ta wypowiedź nie umknęła. Francja ma spore biznesy z Rosją, choćby afera z statkami desantowymi dla Rosji przypomnę. Już wtedy putin planował co by szybko przeprowadzać agresję wojsk nie tylko na Krymie ale i na państwa graniczące z Bałtykiem

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Ja wiem, ze on tylko powiedzial, zeby powiedziec. Kazdy wie ilu politykow zachodnich pan Putin poobsadzal w swoich firmach. Glaskanie i lizanie mu dupy przez Zachod tez jest znane. Teraz Putn stwierdzil, starczy kasy, chce wladzy.

A Zachod jest zaskoczony. Przeciez mieli zarabiac.

W szkolach powinien byc taki fajny przedmiot, nazwa:

Manipulacje Politykow

Od podstawowki.

O kur...., ale by protestowali. I to wszystkie.

Edytowane przez bubusia

3 godziny temu, Maju napisał:

ochrzczono mnie "obrońcą kościelnych pedofilów"

Ciekawostka: jak ktoś pije wódkę, dużo wódki i często, to wołają na takiego pijak.

Więc, po pierwsze, przestań ich bronić.

A po drugie, jojczysz tak jakby nikt teraz nie mógł wejść na wątek kościelny i poczytać to co prezentujesz. 

33 minuty temu, Espectro napisał:

To odbieranie praw do wypowiedzi

Farmy trolli to rodzaj broni a nie środki wyrazu.

29 minut temu, bubusia napisał:

Manipulacje Politykow

Od podstawowki.

Może najpierw jednak zacząć od ekonomii bo bandę matołów nam wyuczono patrząc na ich życiowe decyzje

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

• Administratorzy
18 minut temu, Mickey6 napisał:

Farmy trolli to rodzaj broni a nie środki wyrazu.

+1

Godzinę temu, bubusia napisał:

Niebywale jest, ze ludzie nie maja podstawowej wiedzy. Gdzie oni sie chowali. Chyba ten apel o nie zajmowanie sie ekonomia byl skuteczny. Kowalski ma sluchac rzadu. On mu powie co i jak z kasa ma zrobic:)

A potem bida. Coz.

Niech każdy robi jak uważa ale aktualnie to robicie panikę. 

48 minut temu, rochu napisał:

Gdyby ożył Goebbels też byś uważał, że ma prawo do nieskrępowanej wypowiedzi na AS?

Bardziej chodziło żeby nie blokować z samego bycia. 

Godzinę temu, rochu napisał:

Jeżeli takie wpisy zauważymy to tak będziemy robić. 

No i widzisz, nie masz wiedzy podstawowj, pisze ci o co chodzi, a ty wyskakujesz z propaganda strachu. No coz. Robta co chceta.

Poczytaj sobie.

https://pl.wikipedia.org/wiki/Bankowy_Fundusz_Gwarancyjny

Bo tak jest. Nakręcacie się artykułem w necie lub samym gadaniem o możliwości działania. 

Niech każdy robi jak uważa. 

W TV tego sie nie dowiesz.

To akurat dziwne. Może dlatego że powstałą by panika ? 

------------

Tak jak w przypiętym wpisie.

Każdorazowe sianie propagandy i dezinformacji będzie karane i w razie dużej szkodliwości takowe konta będą blokowane.

• Administratorzy
53 minuty temu, bubusia napisał:

Manipulacje Politykow

Od podstawowki.

to sie nazywa marketing w polityce , w Polsce oficjalnie  wystartował w latach 90 ubiegłego wieku

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

• Administratorzy
1 minutę temu, cir napisał:

to sie nazywa marketing w polityce , w Polsce oficjalnie  wystartował w latach 90 ubiegłego wieku

Polityka to coś mega złego w naszym życiu. Wielu najchętniej by chciało od tego uciec ale nie każdemu się udaje. 

1 minutę temu, Espectro napisał:

Polityka to coś mega złego w naszym życiu. Wielu najchętniej by chciało od tego uciec ale nie każdemu się udaje. 

tak zyjemy niestety od pokoleń , nasze zycie w Polsce jest nierozerwalnie zwiazane z polityka

Rosjanie o sobie mówia dokładnie to samo , kazda kolacja w domy , spotkanie , impreza i pojawia sie polityka

jednoczesnie chrakterystyczne jest to ze emigrujemy np do szwecji i wszystko to  przestaje nas obchodzic

• Administratorzy
Teraz, cir napisał:

tak zyjemy niestety od pokoleń , nasze zycie w Polsce jest nierozerwalnie zwiazane z polityka

Rosjanie o sobie mówia dokładnie to samo , kazda kolacja w domy , spotkanie , impreza i pojawia sie polityka

jednoczesnie chrakterystyczne jest to ze emigrujemy np do szwecji i wszystko to  przestaje nas obchodzic

O ile w rodzinie wyznaje się jedną partie to fajnie się żyje w bańce. Jednakże gdy jest odwrotnie to okazuje się że połowa rodziny nie rozmawia ze sobą. Po co to komu ?  Totalna głupota.

Po co to komu ?  Totalna głupota.

Bo politycy żyją z podziałów społeczeństwa a niektórzy zrobili z tych podziałów program polityczny.

Jednakże gdy jest odwrotnie to okazuje się że połowa rodziny nie rozmawia ze sobą

lub dochodzi do regularnych starc i próby przekonania do swoich racji

bez końca to samo od lat 

głupota to fakt

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.