Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Szanowny Pan prowadzi archiwum wszystkich swoich wpisów i odpowiedzi na nie?
Podziwiam, że natychmiast Szanowny Pan przywołuje tu posty sprzed 2 lat. 😉

1 minutę temu, soundchaser napisał:

Nie . "Szanowny Pan" [dzięki uprzejmości Administracji] może sięgnąć głębiej , niż kartka wstecz .

Kolejny raz polecam Szanownym Użytkownikom i Administracji korzystanie z całego dorobku Forum AS .

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

Godzinę temu, soundchaser napisał:

Nadgorliwiec z planami dla innych ?  Jesli trafiłem faktycznie na rozmowy o wyborze kogoś na jakąś funkcje na forum to trzeba wybrać osobe znającą forum , i forumowiczów ,nie zamknieta na rozmowy ,rozważną i inteligentną .No i słuchającą muzy .

Gość Kw202

(Konto usunięte)
6 minut temu, soundchaser napisał:

Ma go ustawionego na tapecie 😉

Godzinę temu, MV2 napisał:

Nie . "Szanowny Pan" [dzięki uprzejmości Administracji] może sięgnąć głębiej , niż kartka wstecz .

Kolejny raz polecam Szanownym Użytkownikom i Administracji korzystanie z całego dorobku Forum AS .

Jawisz sie tu niczym esesman ,dlaczego tak sie zachowujesz ?wsparcia raczej nie dostaniesz .

10 minut temu, atmeg napisał:

Jawisz sie tu niczym esesman

Dzięki za miłe słowa . Dobranoc .

Edytowane przez MV2

Godzinę temu, MV2 napisał:

Dzięki za miłe słowa . Dobranoc 

masz niewielki starz , a chcesz tu rządzić .Są fajniejsi ludzie przed tobą .

wsciekasz sie że ludzie maja dystans do ciebie .

Godzinę temu, Bobcat napisał:

Słowo "staż" piszemy przez samo "ż".

a dziekuje ,jestem tylko człowiekiem .zapamietam i dziekuje za wskazówke 

a co kolegów sciagneło teraz w te zakamarki forumowe ?

11 minut temu, Kw202 napisał:

Ma go ustawionego na tapecie 😉

9 minut temu, atmeg napisał:

Jawisz sie tu niczym esesman ,dlaczego tak sie zachowujesz ?wsparcia raczej nie dostaniesz .

19 minut temu, soundchaser napisał:

19 minut temu, atmeg napisał:

Widać naskrobałeś sobie u ludzi .Nie tłumacz sie a bądz sobą 🙂

Przecież On jest sobą. I na każdego ma „teczkę”.

2 minuty temu, atmeg napisał:

widze że śmietanka sie zebrała .

To było do Bobcata.

Strasznie tu śmiecimy. Może trzeba już skończyć? 😉

Ja spadam. Dobranoc.

ktoś zapoda fajną muze bo cicho jest?

Może kol . Bobcat?

Ale poco skasowaliscie wpis kiedy ktoś poprawia moje braki w pismiennictwie ,to było pouczające dla mnie a znikło .

Skąd mam brać wzorce jesli je usuwacie ? niewiecie kiedy coś dobrego zrobiliście ?Pisze w liczbie mnogiej bo z kolegami jesteście .

ech muzy Bobcat nie daje wiec ide w tematy muzyczne .

Godzinę temu, slawek.xm napisał:

chyba wypada mi się odnieść

bardzo dziękuję kolegom za wyrazy sympatii

naprawdę nie wiem czym zasłużyłem 🙂

Widać ludzie lubią ciebie .Wzbudzasz zaufanie .Masz szacunek u wielu .

Edytowane przez atmeg
  • Administratorzy
1 godzinę temu, soundchaser napisał:

Proponowaliście mu moderowanie??? 

Było ...

1 godzinę temu, atmeg napisał:

Nie znam opcji politycznej Sławka .Ale  siódmy zmysł mówi mi że to nie jest zły człowiek .

Bo to prawda. 

Jest tylko jeden problem. Aktualnie nie ma naboru na moderatora.

Godzinę temu, soundchaser napisał:

Słyszałem żę tak jak młodzi prowadzą fap foldery to niektórzy na forum prowadzą kartotekę na każdego.

Panowie na temat...

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

• Administratorzy
16 godzin temu, jar1 napisał:

Z punktu widzenia zwykłego to spora różnica, bo np. nie można dodać do ignorowanych użytkowników. Pomijając już nieetyczne łączenie funkcji moderatorskiej z agitacją partyjną. 

Nie ma problemu tylko że tak jak mówię moderator w temacie to zwykły użytkownik forum.

Moderator ma notatki oraz inne mechanizmy aby niegrzecznych userów upominać.

Co do wpisów jakie zamieszcza to my jako Administracja nie wnikamy i nie zabraniamy czasami tylko upominamy aby niektórych skrajnych kwestii nie poruszać. 

Wpisy moderatorów w tematach polityka czy pochodnych nie są stanowiskiem naszym ani stroną jaką dany moderator obiera. 

15 godzin temu, slawek.xm napisał:

nawet jeśli mod będzie pisał z innego konta to i tak za chwilę każdy będzie wiedział kto to i zarzut stronniczości zawsze można podnieść

wg mnie są to próby wyelininowania modów z dyskusji za wszelką cenę

uleganie takiej presji nie powinno mieć miejsca

każdy ma prawo do własnych poglądów bez względu na funkcję a czy chce je szeroko upubliczniać to tylko kwestia osobistej decyzji

To jeszcze inaczej. Można ukryc moderatorów żeby oczy nie widziały to i sercu nie żal. 

Nadal upieracie się Państwo przy kwestiach które nie mają wpływu na samo działanie oraz funkcjonowanie forum. (jak nazwa tematu wskazuje) 

13 godzin temu, atmeg napisał:

Nadajesz sie na forumowego przedstawiciela userów .

Nie drwie ,serio tak mysle .

do komunikacji z górami 🙂

Związki zawodowe może ? 

Nie ma problemu możecie wysyłać przedstawiciela w sprawach które was trapią.

Będzie pisała wtedy jedna osoba a nie 15 na pw.

20 minut temu, Espectro napisał:

Wpisy moderatorów w tematach polityka czy pochodnych nie są stanowiskiem naszym ani stroną jaką dany moderator obiera. 

Są, chcecie czy nie.

nagrywamy.com

10 godzin temu, Espectro napisał:

Było ...

???

10 godzin temu, Espectro napisał:

niektórzy na forum prowadzą kartotekę na każdego.

To nie jest "kartoteka" Panie Administratorze . To jest oficjalna , dostępna zawartość Forum AS . Przeszkadza ?

• Administratorzy
2 minuty temu, MV2 napisał:

???

To nie jest "kartoteka" Panie Administratorze . To jest oficjalna , dostępna zawartość Forum AS . Przeszkadza ?

Przeszkadzać nie ale jest śmieszne. 

Takie rzucanie asem z rękawa.

10 minut temu, Espectro napisał:

Przeszkadzać nie ale jest śmieszne. 

Takie rzucanie asem z rękawa.

Może Pan to nazywać dowolnie . Wszystko Pan może .   Ja mogę się opierać jedynie na faktach .

Jeśli ktoś mi tyłek obrabia , aby zadowolić swoich ulubionych Userów i wyciąga sprawy sprzed 2 lat , to muszę się jakoś bronić .... A , że irytuje i śmieszy  Pana stan faktyczny , to nic na to nie poradzę . Miłego dnia .

P.s  Nie prowadzę "kartotek" na każdego . Nie jestem TW , ani żadnym innym W .

Edytowane przez MV2

17 godzin temu, slawek.xm napisał:

próby wyelininowania modów z dyskusji za wszelką cenę

Zasadniczo nie powinno to być problemem, wszak nie raz tutaj pisano (i nie ja to pisałem), że przyzwoitość nie pozwala moderować wątku, w którym się dyskutuje. Summa summarum mod, który w danym wątku nie używa funkcji moda, staje się zwykłym userem, wpisy w jego ocenie niezgodne z Regulaminem może co najwyżej zgłosić i liczyć na pozytywne rozpatrzenie przez innego moda.

2 godziny temu, Espectro napisał:

...moderator w temacie to zwykły użytkownik forum.

Trzymamy za słowo.

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

14 godzin temu, Bobcat napisał:

Słowo "staż" piszemy przez samo "ż".

W kwestii formalnej. Skoro się poprawia wypada samemu być poprawnym.

Nie ma czegoś takiego jak samo "ż"

jest "rz" - erzet i "ż" ż-et z kropką.

2 godziny temu, Espectro napisał:

To jeszcze inaczej. Można ukryc moderatorów żeby oczy nie widziały to i sercu nie żal.

No i tak zróbcie. W bonusie skończy się "problem" niepodpisanych ostrzeżeń.

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

Panie Admin..

Proponuję by oprócz punktów karnych Moderator miał możliwość lub automatycznie zabrania/odjęcia userowi punktów Reputacji. W USA kierowcy oprócz mandatów za prędkość tracą zdobyte zniżki Ubezpieczenia. To boli bardziej niż mandat..

Tu może być podobnie. Do wakacji od pisania w danym wątku każdy „doceniony” już przywyknął.. punkty karne po czasie też znikają ale jeśli się straci 10, 100 lub 1000 pkt. Reputacji to świadomość że ich odrabianie zajmie np kwartał powinna dać do myślenia Prowokatorom. 

Oczywiście zawodowi rebelianci smarujący tu 15h dziennie odrobią stratę w tydzień ale mając np kilkadziesiąt tyś pkt można ich odebrać więcej..

Lub po prostu wszystkim proporcjonalnie do posiadania lub np procentowo.. 10-15%

Genialne.. wiem ✌️

3 godziny temu, Espectro napisał:

Nie ma problemu tylko że tak jak mówię moderator w temacie to zwykły użytkownik forum.

Kiedy więc będzie można moderatora dodać sobie do ignorowanych, jak zwykłego użytkownika? 

• Administratorzy
10 minut temu, Niepokorny napisał:

Panie Admin..

Proponuję by oprócz punktów karnych Moderator miał możliwość lub automatycznie zabrania/odjęcia userowi punktów Reputacji. W USA kierowcy oprócz mandatów za prędkość tracą zdobyte zniżki Ubezpieczenia. To boli bardziej niż mandat..

Tu może być podobnie. Do wakacji od pisania w danym wątku każdy „doceniony” już przywyknął.. punkty karne po czasie też znikają ale jeśli się straci 10, 100 lub 1000 pkt. Reputacji to świadomość że ich odrabianie zajmie np kwartał powinna dać do myślenia Prowokatorom. 

Oczywiście zawodowi rebelianci smarujący tu 15h dziennie odrobią stratę w tydzień ale mając np kilkadziesiąt tyś pkt można ich odebrać więcej..

Lub po prostu wszystkim proporcjonalnie do posiadania lub np procentowo.. 10-15%

Genialne.. wiem ✌️

Aktualnie już jest taki mechanizm zabierający punkty achievementu. 

Punkty reputacji zostały już jakiś czas temu mocno ograniczone to tylko u nas na forum zostały i są wspierane.

image.png

20 punktów to 20 wpisów na bocznicy. 

i bodajże 4 w tematach AS.

2 godziny temu, Niepokorny napisał:

Oczywiście zawodowi rebelianci smarujący tu 15h dziennie odrobią stratę w tydzień

Bez problemu... a najłatwiej uzbierać furę lajków jak się napisze coś brzydkiego na nielubianych polityków, albo na wrogich forumowiczów AS. 😉

2 godziny temu, jar1 napisał:

Kiedy więc będzie można moderatora dodać sobie do ignorowanych, jak zwykłego użytkownika? 

Ja to bym w ogóle zlikwidował funkcję dodawania do ignorowanych. To jest oznaka słabości charakteru. Powinno się czytać wpisy wszystkich użytkowników, aby nie mieć ograniczonego poglądu na dany temat. Nigdy nikogo nie ignorowałem.

• Administratorzy

---------------

Przeszliśmy na najnowszą wersje PHP 8.0 zaś jutro planowane jest przejście na nowszą wersje systemu. 

Gdyby coś się działo złego lub któreś strony się nie wyświetlały to proszę tutaj o zgłoszenie.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.