Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

22 minuty temu, romeksz napisał:

Tu nie chodzi o odpowiadanie, tylko o to że je widać.

Co z tego?
Rozumiem, że z funkcji ignorowania korzystają słabi psychicznie, których denerwują wpisy niektórych osób, dlatego nie chcą ich nawet widzieć. Pozostaje na nie po prostu nie patrzeć i nie czytać.

• Administratorzy
4 godziny temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Do moderatora.

Chciałem zaprotestować w związku z przyznaniem punktu karnego. Określenie " robisz z siebie idiotę " to nie to samo co jesteś idiotą . caleb świadomie wpisuje idiotyczne treści traktując to jako prowokację .To chyba każdy widzi. Ja nazwałem po prostu rzecz po imieniu. To nie obraza ale stwierdzenie faktu.

ale jest obraźliwe. Jestem w stanie na to przystać jeżeli obieca Pan więcej tak brzydko nie pisać. 🙂 

2 godziny temu, romeksz napisał:

Z ignorowaniem jest problem, ponieważ i tak wyświetlają się odpowiedzi.

mogę nadać takie specjalne które pozwalaja na brak widoczności na całym forum. 🙂 

3 godziny temu, arturp napisał:

Aby czytelnicy tego wątku mieli świadomość, czym ty się zajmujesz i jak się wypowiadasz to pozwolę sobie zacytować Twój wpis, żeby nie było wątpliwości :

cyt. ,, Widziałem dość w życiu by się nie nabrać na kolejny marketingowy bełkot.....przeżyłem i widziałem telewizję czarno białą, kolorową, cyfrową od SD do 4K.....nic mi d..y nie urwało bo przeskoki jakościowe były nie takie wielkie."

Oczywiście pozostawiam to bez komentarza, każdy może ocenić samodzielnie tą ,, merytoryczną działalność " na forum .

ja nadal oglądam czarno białe. 

image.png

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

Co za tłumaczenie Wojciecha bo caleb coś tam coś tam 🙂 , to może gwałcicieli pozwalniać z wiezień bo to kobiety ich przecież prowokowały.

Edytowane przez caleb66
literowka
5 godzin temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Do moderatora.

Chciałem zaprotestować w związku z przyznaniem punktu karnego. Określenie " robisz z siebie idiotę " to nie to samo co jesteś idiotą . caleb świadomie wpisuje idiotyczne treści traktując to jako prowokację .To chyba każdy widzi. Ja nazwałem po prostu rzecz po imieniu. To nie obraza ale stwierdzenie faktu.

A mógłbyś przytoczyć te treści bo ja od wczoraj dwa czy trzy wpisy popełniłem i nie wiem o co chodzi.

Gość

(Konto usunięte)

mogę nadać takie specjalne które pozwalaja na brak widoczności na całym forum.  

Ignorowanie odpowiedzi na ignorowanych? To ja poproszę tak właśnie.
22 minuty temu, caleb66 napisał:

A mógłbyś przytoczyć te treści bo ja od wczoraj dwa czy trzy wpisy popełniłem i nie wiem o co chodzi.

Co za różnica , wszystkie są takie same .

1 godzinę temu, Espectro napisał:

ale jest obraźliwe. Jestem w stanie na to przystać jeżeli obieca Pan więcej tak brzydko nie pisać. 🙂 

Niestety , nie mogę obiecać . To zależy od caleba .

2 minuty temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Co za różnica , wszystkie są takie same .

Też miałem punkty za identyczny wpis "robisz z siebie idiotę'' także Wojciechu nie jesteś osamotniony w niesłusznie czy tam słusznie wdg moderacji nakładanych punktach.

A moich wpisów nie musisz czytać tak samo jak nie musisz oglądać TVP

A jak już przeczytasz to nie musisz się odnosić

A jak się odniesiesz z pokorą przyjmuj nałożoną karę

Głowa do góry

Tak różnica polega na tym ,że ty piszesz na własny rachunek a TVP za pieniądze podatników bo jest publiczna. To fundamentalna różnica .Ale ty i tak tego nie zrozumiesz .

Czasem ktoś umieści w swoim wpisie jakiś filmik. Niestety od dłuższego czasu nie mogę ich oglądać. Dźwięk jest, ale obrazu nie ma, widać tylko takie coś:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Co to może być?

Ukryta Zawartość

Chciałem zgłosić podejrzenie przejęcia forum przez kosmitów.

56 minut temu, Bobcat napisał:

Czasem ktoś umieści w swoim wpisie jakiś filmik. Niestety od dłuższego czasu nie mogę ich oglądać. Dźwięk jest, ale obrazu nie ma, widać tylko takie coś:

Ukryta Zawartość

Co to może być?

A jednak są.

Ukryta Zawartość

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

3 godziny temu, soundchaser napisał:

z funkcji ignorowania korzystają słabi psychicznie, których denerwują wpisy niektórych osób, dlatego nie chcą ich nawet widzieć. Pozostaje na nie po prostu nie patrzeć i nie czytać.

Większą sztuką jest patrzeć, czytać i nie reagować.

Problem w tym że są tacy którzy mają problem nie tyle z komentowaniem rzeczywistości jaka nas otacza ale potrafią jak @arturp pisać o innych (o mnie) farmazony, które powtarzane w kółko (w myśl zasady Goebbelsa) wydawać się mogą komuś prawdą.

"Oczywiście pozostawiam to bez komentarza, każdy może ocenić samodzielnie tą merytoryczną działalność na forum."

Cytuję słowo w słowo to co napisał (pominąłem bezsensownie użyty cudzysłów).....każdy może sobie w temacie o Kościołach na Bocznicy sprawdzić jak @arturp kłamie sugerując że nie podchodzę do tematu merytorycznie.

6 godzin temu, arturp napisał:

pozwolę sobie zacytować Twój wpis, żeby nie było wątpliwości :

cyt. ,, Widziałem dość w życiu by się nie nabrać na kolejny marketingowy bełkot.....przeżyłem i widziałem telewizję czarno białą, kolorową, cyfrową od SD do 4K.....nic mi d..y nie urwało bo przeskoki jakościowe były nie takie wielkie."

Nie ma wątpliwości że wyrwałeś z kontekstu dyskusji jakiś fragment....czego dowiodłeś???
Pewnie tego że nie masz pojęcia o czym była ta dyskusja i pewnie nie do końca potrafisz czytać ze zrozumieniem skoro coś takiego tu zacytowałeś.   🙂

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

4 minuty temu, Maju napisał:

.czego dowiodłeś???

Ja nie muszę niczego dowodzić. Zacytowałem twój wpis . Niech każdy sobie sam oceni.

...there is no spoon...

26 minut temu, bubusia napisał:

Chciałem zgłosić podejrzenie przejęcia forum przez kosmitów.

A jednak są.

To nie kosmici to kosmopolici.

18 minut temu, arturp napisał:
23 minuty temu, Maju napisał:

.czego dowiodłeś???

Ja nie muszę niczego dowodzić. Zacytowałem twój wpis . Niech każdy sobie sam oceni.

Tylko idioci oceniają innych na podstawie wyrwanych z kontekstu dyskusji wypowiedzi.
Teraz pomyśl jak niepoważnie traktujesz forumowiczów.

Niech każdy sobie to sam oceni.

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

5 minut temu, Maju napisał:

Tylko idioci oceniają innych na podstawie wyrwanych z kontekstu dyskusji wypowiedzi.

Ale coś ci się pomyliło, tu nie ma idiotów i nikt się nie ocenia na podstawie jednego wpisu. Oceniamy cię na podstawie całej twojej ,,działalności" . 

...there is no spoon...

4 minuty temu, arturp napisał:

Oceniamy

Ilu Was jest arturpów arturpie?

Edytowane przez xniwax

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

6 minut temu, xniwax napisał:

ilu jest Was arturpów arturpie?

Jest ich tu (tych najgłośniejszych) większość....i co z tego.

Miota się, najpierw podał wpis, napisał "niech każdy oceni" a teraz pisze że "na podstawie całej działalności"....problem że tak naprawdę jest w temacie kilka lat, guzik wie.  🙂

Edytowane przez Maju

7 minut temu, Maju napisał:

guzik wie.  🙂

Teraz to już wszyscy wiedzą . Wystarczy poczytać twoje wpisy . Proste. A szczególnie ciekawe jest to, kiedy cytuje twoje wpisy, a ty próbujesz się wykręcać od własnych słów napisanych tu na forum. Czyżby twoje własne słowa nie pasowały do ,,misji" ? To zupełnie tak, jak u pani Ogórek.🤣

...there is no spoon...

3 godziny temu, caleb66 napisał:

Też miałem punkty za identyczny wpis "robisz z siebie idiotę''

I tu Szanowny caleb66 jest pewna , dość istotna okoliczność .. Mało prawdopodobne [moim skromnym zdaniem] , aby adresat Twojego wpisu p.t. "robisz z siebie idiotę" miał jakąkolwiek szansę , aby tym "idiotą" zostać [jakby się nie starał]..... Jeśli ktoś pisze do Ciebie "robisz z siebie idiotę" , to znaczy , że refleks ma , jak skamielina dinosaura , czy tam inszego gada .

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

3 godziny temu, romeksz napisał:

Ignorowanie odpowiedzi na ignorowanych? To ja poproszę tak właśnie.

Nie potrafisz ignorować bez funkcji ignorowania?

Generalnie prowokujesz, a później piszesz, że coś zgłaszasz.
Reasumując tylko to jest twoim celem tutaj.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

• Administratorzy
4 godziny temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Niestety , nie mogę obiecać . To zależy od caleba .

to będzie ciężko. 

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

3 godziny temu, Bobcat napisał:

Ukryta Zawartość

Co to może być?

Kara boska😀

Ukryta Zawartość

7 godzin temu, Bobcat napisał:

Czasem ktoś umieści w swoim wpisie jakiś filmik. Niestety od dłuższego czasu nie mogę ich oglądać

Czy są to filmy dla dorosłych?

-----

13 godzin temu, papageno napisał:

Uważam, że większość wpisów caleba to celowa prowokacja.

No tak. Bo jeśli ktoś ma czelność przedstawić odmienne poglądy, to obowiązkiem jest go z*****

Edytowane przez szymon1977

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

Gość

(Konto usunięte)
Nie potrafisz ignorować bez funkcji ignorowania?
Przepraszam, a w czym Ci przeszkadza to że ktoś nie będzie widział np. Twoich wpisów i odpowiedzi na nie?

f5207f68a9d8df384f2ec5df26648807.jpg
10 godzin temu, xniwax napisał:

Generalnie prowokujesz, a później piszesz, że coś zgłaszasz.
Reasumując tylko to jest twoim celem tutaj.

Ma to prawie zawsze gdy się tu pojawiam i ma dużo do gadania, nawet jak nic o tym o czym piszę nie wie.

Tym razem swoją bezczelnością przekroczył kolejne granice, bo mnie moderacją straszy zarzucając że go obraża wskazanie jak zaczyna być nudny ciągle się tu tak kompromitując. Trzyma "poziom".

Oczywiście zgłoszę ten jego wpis z tej racji, że tylko w jednym zdaniu podał trzy kłamstwa o mnie dotyczące wczorajszych moich wpisów pisząc że "kombinuję, kłamię i wypieram się własnych słów".   🙂

Edytowane przez Maju

Do Moderatora .

Czy powyższy wpis użytkownika Maju nie jest normalnym atakiem personalnym ? ( bezczelnością , nudny ciągle się tu tak kompromitując )

Czy powyższy nie jest prowokacyjny ? (Trzyma "poziom" )

Czy powyższy wpis nie jest atakiem na moderatorów ? ( moderacją straszy )

Co zrobić z użytkownikiem, który twierdzi, że cytowanie jego własnego wpisu jest kłamstwem ? 

Jak długo będziemy tolerować na tym forum tego rodzaju retorykę i działania  zaczerpnięte z mediów ,, publicznych " ?

Edytowane przez arturp

...there is no spoon...

Do Moderatora.

Czy powyższy wpis arturp gdzie gołosłownie i kłamliwie usiłuje przypisywać jakieś wymyślone przez niego winy, to nie jest atak personalny?

Co zrobić z użytkownikiem który insynuuje, w żywe oczy KŁAMIE, że wypieram się wpisu który zacytował!?!
Który ewidentnie straszy moderacją: "Oczywiście zgłosiłem twój wpis" by potem odwrócić kota ogonem sugerując, że Was atakuję.

Jak długo tolerować będziemy na tym forum retorykę rodem z TVN.

Edytowane przez Maju

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.