Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, soundchaser napisał:

Nie wiem co konkretnie napisał Kolega toptwenty

I właściwie w tym momencie powinniśmy zakończyć.

Jestem Europejczykiem.

• Moderatorzy
1 minutę temu, Jaro_747 napisał:

Czyli coś, czego karanie przed chwilą uważa za właściwe.

Czy osobiście uważasz, że zdanie:

34 minuty temu, Seyv napisał:

to dramat, jeśli ktoś tego nie rozumie.

Było niewłaściwe?

Staram się być melomanem ale zamiłowanie do DIY czyni czasem ze mnie audiofila.

1 minutę temu, Tajitsu napisał:

Potwierdzam.

Cytowanie wymaga poprawki.

Jakie Wy macie telefony?! Nie wiem o co Wam chodzi, u mnie działa idealnie. 

19 minut temu, soundchaser napisał:

Nie wiem co konkretnie napisał Kolega toptwenty,

Przewal kartkę do tyłu, to się dowiesz.

edit.....  Jak problem z lokalizacją, to proszę na poprzedniej str. znaleźć #36828.

edit2... Ok. Napisał : "Miałeś okazję nie zabierać głosu, ale zabrałeś. I jak zwykle spudłowałeś".

Edytowane przez MV2

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

1 minutę temu, Ajothe napisał:

Jakie Wy macie telefony?!

Komórkowe.

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

5 minut temu, soundchaser napisał:

Nie wiem co konkretnie napisał Kolega toptwenty, ale

...wyrażę opinię w temacie o tym co napisał 😂😂🤣🤣

53 minuty temu, Seyv napisał:

Jest niekulturalne

Ale niekaralne. Gdyby tak było Sejm byłby pusty. 😉

Poza tym, akurat ukarany napisał inaczej. Kulturalnie i zgodnie z etykietą.

Tak samo, wypowiedzi jak "wyłącz telewizor i włącz myślenie" a takich tu na pęczki. 

Edytowane przez jar1
Godzinę temu, papageno napisał:
Godzinę temu, Seyv napisał:

Miałeś okazję nie zabierać głosu, ale zabrałeś. I jak zwykle spudłowałeś.

To w żaden sposób nie oznacza, że "lepiej abyś siedział cicho niż pisał głupoty" 

Twoja interpretacja jest tendencyjną nadinterpretacją.

Nieprawda. Ten wpis to zawoalowane chamstwo. Oczywiście bywają bardziej jaskrawe i nie karane, bo niezgłaszane. Taką postawę trzeba tępić. Zgadzam się z moderatorem.

• Moderatorzy
1 minutę temu, jar1 napisał:

Gdyby tak było Sejm byłby pusty.

Ale to nie Sejm tylko forum audiostereo gdzie każdy użytkownik zaakceptował regulamin i zobowiązał się do przestrzegania netykiety. Niestety część użytkowników nie jest już zainteresowana rozmowami o audio i urządza tu na forum drugi sejm przenosząc standardy z tego przy ul. Wiejskiej.

25 minut temu, MV2 napisał:

"Miałeś okazję nie zabierać głosu, ale zabrałeś. I jak zwykle spudłowałeś".

I to wystarczy. Myślałem, że napisał coś więcej. Znam jego wpisy i często są wykierowane niegrzecznie w stronę adwersarza. O poglądach nie wspomnę, bo każdy ma takie na jakie zasłużył.

5 minut temu, Seyv napisał:

Ale to nie Sejm tylko forum audiostereo gdzie każdy użytkownik zaakceptował regulamin i zobowiązał się do przestrzegania netykiety. Niestety część użytkowników nie jest już zainteresowana rozmowami o audio i urządza tu na forum drugi sejm przenosząc standardy z tego przy ul. Wiejskiej.

W dalszym ciągu, nasze wyjściowe zdanie nie jest próbą ograniczenia wolności wypowiedzi. Nie zapominajmy o tym 🙂

2 minuty temu, Mickey6 napisał:

W dalszym ciągu, nasze wyjściowe zdanie nie jest próbą ograniczenia wolności wypowiedzi. Nie zapominajmy o tym 🙂

Masz wyraźnie napisane, że jest. Czego nie rozumiesz? 😉

nagrywamy.com

Gość

(Konto usunięte)
11 minut temu, Seyv napisał:

Niestety część użytkowników nie jest już zainteresowana rozmowami o audio i urządza tu na forum drugi sejm przenosząc standardy z tego przy ul. Wiejskiej.

modom też się to coraz częściej zdarza ....

nie oceniam tylko stwierdzam fakt 🙂

8 minut temu, MV2 napisał:

Miałeś okazję nie zabierać głosu, ale zabrałeś. I jak zwykle spudłowałeś.

Kuźwa...gość od lat pisze zawoalowane teksty, które są przejawem chamstwa, albo atakiem personalnym. Zresztą nie tylko on. Nie broń go tylko dlatego, że przynależysz do jego partii.

10 minut temu, MV2 napisał:

Dobranoc

3 minuty temu, soundchaser napisał:

przynależysz do jego partii.

To jest oszczerstwo i chamstwo. Niestety niezgłoszone...

Edytowane przez MV2

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

Gość

(Konto usunięte)
2 minuty temu, soundchaser napisał:

Kuźwa...gość od lat pisze zawoalowane teksty, które są przejawem chamstwa, albo atakiem personalnym. Zresztą nie tylko on. Nie broń go tylko dlatego, że przynależysz do jego partii.

ja nie należę , od lat się ....nie lubimy ....tak oględnie  napiszę ale obiektywnie patrząc zwrot w dyskusji jak najbardziej dopuszczalny łagodny i ostrzeżenie niesłuszne

ucierpiało ego moda ...no sorry .... zawsze może zaprzestać dyskusji

drugi go pomścił.... zwykla solidarność nic więcej 🙂

A może to była kara za całokształt, która zwyczajnie należała się...nawet jeśli ten wpis był mniej nieregulaminowy?

Dobra - udanych świąt wszystkim życzę i bądźmy dla siebie bardziej mili w nowym roku.

• Moderatorzy

Zgodnie z punktem 15 netykiety, który brzmi:

Jedyną dozwoloną formą oprotestowania otrzymanego ostrzeżenia, jest komunikacja mailowa z administracją forum na adres biuro[malpa]seopower.pl. Zaś najwłaściwszym sposobem kontaktu z Moderatorami jest system Prywatnych Wiadomości

Zgłaszającego proszę o skorzystanie z tej drogi. Kolejne wpisy dotyczące tej sprawy będą traktowane jako wpisy nie na temat.

Godzinę temu, soundchaser napisał:

mi często jego posty podnoszą ciśnienie na tyle, że nie jestem w stanie zachować się obojętnie

Obiecuję podnieść Ci je bardziej.

9 minut temu, Seyv napisał:

Zgodnie z punktem 15 netykiety, który brzmi:

Jedyną dozwoloną formą oprotestowania otrzymanego ostrzeżenia, jest komunikacja mailowa z administracją forum na adres

Może pora zmienić ten punkt. Za zmianą przemawia, na przykład, ostatnia wymiana myśli. Tak zwane "obie strony" miały celne spostrzeżenia, z którymi warto było się zapoznać.

21 minut temu, Seyv napisał:

Czy osobiście uważasz, że zdanie:

Było niewłaściwe?

Do tej pory żadna moja dyskusja z moderacją nie przyniosła nic ani mnie, ani moderatorom. Oni albo nie chcieli zrozumieć tego, co pisałem albo po prostu nie rozumieli. Ja traciłem czas, energię i za chwile punkty.

Jestem Europejczykiem.

10 minut temu, Jaro_747 napisał:

Oni albo nie chcieli zrozumieć tego, co pisałem albo po prostu nie rozumieli.

Jaruś...daruj sobie. Twoje wpisy są zrozumiałe dla każdego.

7 minut temu, Jaro_747 napisał:

Do tej pory żadna moja dyskusja z moderacją nie przyniosła nic ani mnie, ani moderatorom. Oni albo nie chcieli zrozumieć tego, co pisałem albo po prostu nie rozumieli. Ja traciłem czas, energię i za chwile punkty.

Oprócz moderacji, na forum są też inni użytkownicy, a wśród nich tacy, którzy czytali i rozumieli. 

5 minut temu, soundchaser napisał:

Jaruś...daruj sobie. Twoje wpisy są zrozumiałe dla każdego.

I tu Szanownego Kolegę zaskoczę.

Nie.

Jestem Europejczykiem.

• Moderatorzy
14 minut temu, Jaro_747 napisał:

Do tej pory żadna moja dyskusja z moderacją nie przyniosła nic ani mnie, ani moderatorom.

Ja tylko proszę o krótką odpowiedzi tak lub nie. 

1 minutę temu, Seyv napisał:

Ja tylko proszę o krótką odpowiedzi tak lub nie. 

A muszę?

Co chwilę ktoś czegoś ode mnie chce, mam to w pracy, przed świętami w domu, robię sobie gin z tonikiem, siadam do komputera i mam to samo.

Oczywiście jeżeli Szanowny Moderator uważa, że będzie z tego jakaś korzyść to wrócę do pytania i zastanowię się nad odpowiedzią.

Jestem Europejczykiem.

• Administratorzy
W dniu 21.12.2023 o 16:51, MSki napisał:

Jestem zalogowany, ale po chęci dodania innemu Forumowiczowi lajka wyskakuje mi taki monit

Przechwycenie obrazu ekranu_2023-12-21_16-47-58.png

gdzie dokładnie. Możliwe że wpis poleciał i dlatego. Info o zalogowaniu się jest do każdego komunikatu. Gdyż system nie rozróżnia czy ktoś zalogowany jest, czy nie. Info wraca, że nie udało się dodać, ale z jakiego powodu to już nie wiadomo. 

W dniu 21.12.2023 o 19:21, Bezlitosna Niusia napisał:

Taaaa...

Egon też dostawał szansę po szansie.

No, ale On przynajmniej potrafił świetnie pisać.

..... 

Przywrócić Egona!!!

Choćby tylko na Święta.

Nie ma szans. Mam dosyć spamu na pw i płaczu po czym robienia tego samego po raz n-ty.

Poza tym to on sam prosił o usunięcie konta. I to z 5 razy. Z 2 razy mu przywracałem.

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.