Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, Espectro napisał:

wiadomo ale kwestia że to co zgłaszają nadaje się na punkty i tu wchodzi kwestia czy moderacja jest nadgorliwa ? czy to Pan jednak nie bierze żadnego wniosku z punkty które dostaje. 

Obraźliwy i prowokacyjny wpis pozostaje nim bez względu na formę. Nie trzeba nazwać prostytutki k....ą żeby ją obrazić.

kolejny przykład sprzed dwóch godzin

papageno napisał;

''Bezczelnie kłamiesz. Jednak musisz odpocząć."

• Administratorzy
4 minuty temu, caleb66 napisał:

Obraźliwy i prowokacyjny wpis pozostaje nim bez względu na formę. Nie trzeba nazwać prostytutki k....ą żeby ją obrazić.

miałem jakiś tekst z politykiem ale chyba to jednak ten sam był.

7 minut temu, caleb66 napisał:

kolejny przykład sprzed dwóch godzin

papageno napisał;

''Bezczelnie kłamiesz. Jednak musisz odpocząć."

jak mi Pan jeszcze wskaże który paragraf w regulaminie złamał to punkty wlecą z automatu.

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

1 minutę temu, Espectro napisał:

Niektórym z tego forum wydaje się że tylko oni mają monopol na prawdę i prawdą jest tylko to co oni mówią i głoszą. Reszta kłamie choć to oni bezczelnie kłamią - przykładów masa.

Gość

(Konto usunięte)
2 minuty temu, Espectro napisał:

niewinnych ludzi obywateli tego kraju niepodległego.

Uważanie obywateli Ukrainy za ludzi a obywateli Iraku i Afganistanu za podludzi i jest nazizmem.

3 minuty temu, Espectro napisał:

Czuje się Pan zniesmaczony takimi filmikami ? 

Czy pan jest ludożercą i smakuje pan w sałatkach z ludzi?

Wojna się skończy a nienawiść wzmacniana przez propagandę ukraińską (która opanowała media polskie) zostanie na długo. I to mnie martwi. Nienawiść jednak ma tę cechę, że niszczy też nienawidzącego. Więc życie bocznicowym rusofobom wszystkiego najgorszego.

Proszę zablokować moje konto bo idiotyczna wiara w rozum u ludzi wciąż popycha mnie do bezsensownej pisaniny.

• Administratorzy
6 minut temu, KaRu napisał:

Czy pan jest ludożercą i smakuje pan w sałatkach z ludzi?

nie wiem co do zasady ale także i co do podejścia.

Nie próbowałem i nie podejmuje prób.

9 minut temu, Espectro napisał:

jak mi Pan jeszcze wskaże który paragraf w regulaminie złamał to punkty wlecą z automatu.

Ten sam paragraf za który mi naliczacie punkty ,wpis prowokacyjny. Ja nie za takie rzeczy dostawałem punkty.

• Administratorzy
9 minut temu, caleb66 napisał:

Niektórym z tego forum wydaje się że tylko oni mają monopol na prawdę i prawdą jest tylko to co oni mówią i głoszą. Reszta kłamie choć to oni bezczelnie kłamią - przykładów masa.

to można łatwo pod polityczne zagrywki podpinać

to można łatwo pod polityczne zagrywki podpinać

Dlatego stronę wcześniej napisałem to co napisałem.

• Administratorzy
10 minut temu, KaRu napisał:

Proszę zablokować moje konto bo idiotyczna wiara w rozum u ludzi wciąż popycha mnie do bezsensownej pisaniny.

to tutaj mamy pełną zgodę.

link do uuwania konta Pan zna także kwestia Pańskiej decyzji.

6 minut temu, caleb66 napisał:

Dlatego stronę wcześniej napisałem to co napisałem.

ps. cofnąłem jedne punkty licze na zrozumienie i nie wchodzenie w rozmowy w takich sytuacja a zgłaszania gdy ktoś Pana obraza personalnie.

11 minut temu, caleb66 napisał:

Ten sam paragraf za który mi naliczacie punkty ,wpis prowokacyjny. Ja nie za takie rzeczy dostawałem punkty.

Wskaże Pan które a się dogadamy. Jak Pan fajnie wytłumaczy się i wskaże błąd to zdejmę te punkty.

Liczę jednak na to aby mi Pan nie wciskał bzdur to będziemy zadowoleni obaj z takiego stanu.

21 minut temu, KaRu napisał:

Słusznie. 🙂

28 minut temu, Espectro napisał:

to tutaj mamy pełną zgodę.

link do uuwania konta Pan zna także kwestia Pańskiej decyzji.

ps. cofnąłem jedne punkty licze na zrozumienie i nie wchodzenie w rozmowy w takich sytuacja a zgłaszania gdy ktoś Pana obraza personalnie.

Wskaże Pan które a się dogadamy. Jak Pan fajnie wytłumaczy się i wskaże błąd to zdejmę te punkty.

Liczę jednak na to aby mi Pan nie wciskał bzdur to będziemy zadowoleni obaj z takiego stanu.

"Twój łeb poleci za kłamstwa pod moim adresem" to była odpowiedź na to że jestem fasz*sta i ruska onuca i inne epitety pod moim adresem, ja dostałem punkty i bana a kolega tjesto czy jak mu tam nie dostał, pisał dalej mimo że Pan napisał że bana mamy obydwaj. 

• Administratorzy
7 minut temu, caleb66 napisał:

"Twój łeb poleci za kłamstwa pod moim adresem" to była odpowiedź na to że jestem fasz*sta i ruska onuca i inne epitety pod moim adresem, ja dostałem punkty i bana a kolega tjesto czy jak mu tam nie dostał, pisał dalej mimo że Pan napisał że bana mamy obydwaj. 

🙂 

pewnie punkty a nie ban ale ja ma Pan gdzieś po ręką ten wpis to poprawimy 

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

9 minut temu, Espectro napisał:

🙂 

pewnie punkty a nie ban ale ja ma Pan gdzieś po ręką ten wpis to poprawimy 

18 luty wpis nr 30925

w tym wątku

strona 1031

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez caleb66

aa juz wszystko pamietam. Nie ma mowy. 

Ja też, rano zrobiliście mi 9 punktów za wpisy podobno prowokacyjne a wieczorem po prowokacjach tjesta dostałem bana.

A szanowny pan tą niebieską notatkę wrzucił chyba na drugi dzień ale nie pamiętam dokładnie, w każdym razie na koniec wymiany zdań co skutkowało jak zwykle dla mnie banem. Mocno naciąganym.

• Administratorzy

Ja też, rano zrobiliście mi 9 punktów za wpisy podobno prowokacyjne a wieczorem po prowokacjach tjesta dostałem bana.

A szanowny pan tą niebieską notatkę wrzucił chyba na drugi dzień ale nie pamiętam dokładnie, w każdym razie na koniec wymiany zdań co skutkowało jak zwykle dla mnie banem. Mocno naciąganym.

Wymianą zdań w której to Pan przodował i potem gdy moderator prosił o spokój i wlepił punkty Pan do niego personalnie się odniósł.

Nie wchodzić w wymianę zdań bo potem płacz jest że punkty a faktycznie to jeden i drugi powinien dostać i dostał za wulgaryzmy i przepychanki oraz brud w temacie.

ps. zapraszam na pw bo temat zaśmiecamy 

3 godziny temu, Bobcat napisał:

Nie wiem czy zauważyłeś, że czasy PRL minęły, więc nie ma już zakazu krytykowania Rosji, ani odpowiedzialności karnej za pisanie o niej prawdy.

Wypadałoby przeczytać to co cytujesz.

-----

4 godziny temu, Espectro napisał:

Rozporządzenie wnosi poprawkę do takich artykułów w okresie agresji rosji na Ukrainę.

Mogę poprosić o tę paprawkę? Ciekaw jestem a nie znam. Nie znalazłem niczego wprowadzonego po wybuchu tej wojny, w starszych też nic ciekawego.

Edytowane przez szymon1977

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

• Administratorzy

"Sejm większością 231 głosów przyjął uchwałę uznająca Rosję za państwo sponsorujące terroryzm ... "

14.12.22

https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2022-12-14/rosja-panstwem-sponsorujacym-terroryzm-sejm-przyjal-uchwale/"

"Uchwała Sejmu ws. agresji Federacji Rosyjskiej na Ukrainę. "Atak na cały porządek międzynarodowy"

https://www.sejm.gov.pl/Sejm9.nsf/komunikat.xsp?documentId=46D05344F0494503C12587F30050EC4B

Wymianą zdań w której to Pan przodował i potem gdy moderator prosił o spokój i wlepił punkty Pan do niego personalnie się odniósł.

Nie wchodzić w wymianę zdań bo potem płacz jest że punkty a faktycznie to jeden i drugi powinien dostać i dostał za wulgaryzmy i przepychanki oraz brud w temacie.

ps. zapraszam na pw bo temat zaśmiecamy 

Moderator prosił o spokój? Ale to chyba nie mnie. Ja dostałem od razu punkty i to najpierw rano na rozgrzewkę bo przecież nie mogę mieć 1 czy tam 2 punktów i dobił mi chyba do 9 jednym rzutem, po czym napisałem że się odwołam od tego a potem wieczorem kolega tjesto się napatoczył i zaczął zgłaszać moje wpisy a finał był taki że ja jak zwykle ban.

• Administratorzy

"Jednocześnie posłowie wyrazili wsparcie dla demokratycznych władz i narodu ukraińskiego oraz wyrazili solidarność z nimi. "Konsekwentnie popieramy suwerenność, niezależność i integralność terytorialną Ukrainy. W tej dramatycznej sytuacji nie pozostawimy jej bez wsparcia" - stanowi uchwała. "

Teraz, caleb66 napisał:

Moderator prosił o spokój? Ale to chyba nie mnie. Ja dostałem od razu punkty i to najpierw rano na rozgrzewkę bo przecież nie mogę mieć 1 czy tam 2 punktów i dobił mi chyba do 9 jednym rzutem, po czym napisałem że się odwołam od tego a potem wieczorem kolega tjesto się napatoczył i zaczął zgłaszać moje wpisy a finał był taki że ja jak zwykle ban.

nie zna Pan umiau zaś za swe wpisy trzeba mieć świadomość otrzymania kary.

O czym my mówimy. To nie pierwszy raz jak otrzymuje Pan punkty i nadal pisze tak jak by nigdy nic. 

Z poziomu recydywy był karany i nic więcej.

9 minut temu, szymon1977 napisał:

Wypadałoby przeczytać to co cytujesz.

-----

Mogę poprosić o tę paprawkę? Ciekaw jestem a nie znam.

powyżej oraz możemy wyczytać tam także iż w momencie agresji z rosją zostały zerwane wszelkie porozumienia oraz wykluczono z wspólnoty międzynarodowej. (złamanie praw międzynarodowych itd ...) 

Ja temat zamykam i jeżeli chcemy nadal rozprawiac to zapraszam na pw z konkretnym ostrzeżeniem i punktem z opisem i wytłumaczeniem to będziemy myśleć. Ogólnie to będzie cieżko tak sobie porozmawiać i wycofać Panu punkty które sie należały za treści jakie Pan dodawał.

Jeżeli Panowie się wyzywali między sobą to jeden i drugi powinien dostać a jeżeli moderator tego nie dopilnował to będzie rozmowa już między mną a nim.  

Temat zamykam.

3 minuty temu, Espectro napisał:

nie zna Pan umiau zaś za swe wpisy trzeba mieć świadomość otrzymania kary.

O czym my mówimy. To nie pierwszy raz jak otrzymuje Pan punkty i nadal pisze tak jak by nigdy nic. 

Z poziomu recydywy był karany i nic więcej.

Nie oczekuje niczego więcej jak równego traktowania.

2 godziny temu, Espectro napisał:

"Sejm większością 231 głosów przyjął uchwałę uznająca Rosję za państwo sponsorujące terroryzm ... "

14.12.22

Ukryta Zawartość

"Uchwała Sejmu ws. agresji Federacji Rosyjskiej na Ukrainę. "Atak na cały porządek międzynarodowy"

Ukryta Zawartość

To akurat znam, ale od krytyki PAŃSTWA rosyjskiego, do pozwolenia na rasizm w stosunku do NARODU rosyjskiego droga baaardzo daleka.

-----

5 godzin temu, Bobcat napisał:

Dając "śmiecha" na mój poprzedni wpis...

Rozśmieszyła mnie infantylność Twojego wpisu, a nie strona po której stoisz.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

W którym wątku mogę wyświetlić wywiad Bogdana Rymanowskiego z Sławomirem Mentzenem - chodzi mi o ten o ten najnowszy, w Radio ZET..???

Parker's Mood

39 minut temu, Chicago napisał:

W którym wątku mogę wyświetlić wywiad Bogdana Rymanowskiego z Sławomirem Mentzenem

Z ciekawości zapytam, skąd takie pytanie ?

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Z chmury.

Pomyślałem, że zapytam tutaj, ponieważ jest to bardzo aktywny wątek, a sam wywiad jest ciekawy i warty zainstalowania go na Forum. Niech się uczą. S. Mentzen, to mądry gość - szanuję jego wypowiedzi, ale najbardziej szanuję to, że w ogóle tacy ludzie jak on istnieją i posiadają głos.

Parker's Mood

7 godzin temu, Espectro napisał:

gdzie tu jest "nie udawaj głupiego" 

?

wystarczyło się nie dać prowokacji i zgłosic wpis jeżeli ktoś Pana obraża 

nie udawaj głupiego to w narzeczu caleba cytuje "Twój łeb poleci "

pozostaje albo nauczyc sie tego narzecza albo wreszcie zakończyc to konto

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

2 godziny temu, szymon1977 napisał:

od krytyki PAŃSTWA rosyjskiego, do pozwolenia na rasizm w stosunku do NARODU rosyjskiego droga baaardzo daleka.

Ten naród stworzył sobie takie właśnie państwo i w przytłaczającej większości popiera to, co ich państwo robi. 

Poza tym mówienie o rasizmie jest nieuprawnione, gdyż Rosjanie są również rasą białą.

2 godziny temu, szymon1977 napisał:

Rozśmieszyła mnie infantylność Twojego wpisu

Twoje oceny są mi doskonale obojętne.

35 minut temu, Bobcat napisał:

Twoje oceny są mi doskonale obojętne.

Jam jest ponad wszystko

Edytowane przez witek_z
1 godzinę temu, Chicago napisał:

warty zainstalowania go na Forum.

Dałbym w Polityce, faktycznie ciekawy wywiad.

Edytowane przez xniwax

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Godzinę temu, cir napisał:

nie udawaj głupiego to w narzeczu caleba cytuje "Twój łeb poleci "

pozostaje albo nauczyc sie tego narzecza albo wreszcie zakończyc to konto

Miało być coś mądrego a wyszło jak zwykle.

Dla "szlachty i inteligencji" forumowej tłumaczę i objaśniam znaczenie bardzo popularnego i często stosowanego w potocznym języku sformułowania "Twój łeb poleci" czy też "Łby polecą", ponieważ nie rozumiejo i czujo sie tym sformułowaniem dotkniete postaram się to zrobić w najprostszy możliwy sposób.

Znaczy to nic innego jak poniesiesz konsekwencje a nie że zostaniesz ścięty czy zdekapitowany. 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.