Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

5 minut temu, szymon1977 napisał:

Na "Bocznicy" jesteś chyba nowy - nie miałbym nic przeciwko, gdybym niewiedział co w efekcie powstanie. Nie myliłem się. Nie Twoja wina. Pozdrawiam.

Faktycznie na bocznicy jestem od niedawna. Nie miałem pojęcia, że można myśleć tylko i wyłącznie po TVN-owsku. Pozdrawiam 

@krzysiekj23 jako nowego wiele Ciebie tu czeka.....ale i tak masz dobrze, debiutujący za czasów "inkwizytorów" A+V ci to dopiero dostali za swoje.....   🙂

1 godzinę temu, Seyv napisał:
1 godzinę temu, szymon1977 napisał:

pytam czy notorycznie KŁAMIĄCY na mój temat dostał punkty za OT i atak personalny

Moderacja nie podaje do publicznej informacji kto za co dostaje punkty.

Dobre....jakbym to zgłaszał musiałbym wysyłać kilka zgłoszeń dziennie.....a poza tym taki naiwny nie jestem, by liczyć na sprawiedliwość w tej kwestii.  🙂

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Dostałem punkty i taka informację "Zanim będziesz mógł ponownie dodawać odpowiedzi, musisz zapoznać się z otrzymanym ostrzeżeniem".

Poświęciłem się dla Ogółu. 

16 minut temu, toptwenty napisał:

Dostałem punkty i taka informację "Zanim będziesz mógł ponownie dodawać odpowiedzi, musisz zapoznać się z otrzymanym ostrzeżeniem".

Nie pierwszy tor raz, gdy user @toptwentypotwierdza świadome i celowe łamanie Regulminu, dlatego proponuję przyznawanie mu z automatu maksymalny wymiar kary.

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

1 minutę temu, MV2 napisał:
14 minut temu, szymon1977 napisał:

Nie pierwszy tor raz, gdy user @toptwentypotwierdza świadome i celowe łamanie Regulminu, dlatego proponuję przyznawanie mu z automatu maksymalny wymiar kary.

Do "ulubionych" z nim... 😁

3 minuty temu, MV2 napisał:

abyś się w końcu zamknął .

To nie jest możliwe. Nie potrafi przestać. Tylko moderator może go uciszyć. O ile zechce.

1 godzinę temu, szymon1977 napisał:

Za każdy razem gdy ktoś publicznie posądzi mnie o głosowanie na PiS lub bycie Katolikiem będę zgłaszać

Zupełnie nie rozumiem tej "burzy w szklance wody". Wspominałem już, że przecież tu na Forum osobiście się nie znamy, każdy wyrabia sobie swoją opinię o innym użytkowniku i jego poglądach na podstawie tego, co tamten pisze. Jeśli wydźwięk jego wpisów jest jednoznacznie pro-PiS, pro-kościelny i anty-PO - to nie powinno dziwić (ani tym bardziej oburzać), że tak właśnie jest odbierany. Próby argumentacji zainteresowanego że "ja tylko jestem bezstronny i obiektywny" dowodzą niepoważnego traktowania partnerów rozmowy. Każdy bowiem ma swój rozum i potrafi odróżnić neutralność i niezaangażowanie od kościelnej apologetyki oraz chwalstwa aktualnego układu rządzącego i walenia w opozycję (na dodatek przy użyciu PiS-owskiej narracji).

Edytowane przez Bobcat
2 minuty temu, papageno napisał:

To nie jest możliwe. Nie potrafi przestać.

Niestety, fora ogólnodostępne, żyjące z ilości odsłon szybko stają się hodowlą pospolitych trolli.

4 minuty temu, jar1 napisał:

Niestety, fora ogólnodostępne, żyjące z ilości odsłon szybko stają się hodowlą pospolitych trolli.

Niestety anty- Polskich trolli  jest tu mnóstwo.

Bobcat, czy nie masz nic przeciwko, gdy będę określał cię jako starego komucha, z wpisów na takiego mi wyglądasz i średnio interesuje mnie, ze zaprzeczasz?

I jaki macie problem z tym o co prosi Szymon?

Nie chce, żeby tak go określać, to powinno się uszanować, a jak nie to punkty.

Jakos nie mieliscie problemu z wlepianiem mi punktów za skracanie nazwy użytkownika, tylko dlatego, ze użytkownik sobie tego nie życzył.

Teraz Szymon sobie czegoś nie życzy, także tez to uszanujcie. 

Chyba proste.

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

15 minut temu, mariusz05 napisał:

Jak już tak jedziecie po całości, to kto się w takim razie przyzna do - excusez le mot - polskiego kołtuna ???

3 minuty temu, argus napisał:

Jak już tak jedziecie po całości, to kto się w takim razie przyzna do - excusez le mot - polskiego kołtuna ???

Myślisz ze jak wrzucisz excusez to ukryjesz kim jesteś?

Także nie pytaj.

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Gość

(Konto usunięte)
11 minut temu, bubusia napisał:

Bobcat, czy nie masz nic przeciwko, gdy będę określał cię jako starego komucha, z wpisów na takiego mi wyglądasz i średnio interesuje mnie, ze zaprzeczasz?

I jaki macie problem z tym o co prosi Szymon?

Nie chce, żeby tak go określać, to powinno się uszanować, a jak nie to punkty.

Jakos nie mieliscie problemu z wlepianiem mi punktów za skracanie nazwy użytkownika, tylko dlatego, ze użytkownik sobie tego nie życzył.

Teraz Szymon sobie czegoś nie życzy, także tez to uszanujcie. 

Chyba proste.

A co będzie jak w zgłoszeniach nagle pojawi się kolejna rubryczka zgłoszeń - Obraza uczuć politycznych ?

To się oleje.

Dajcie żyć Szymonowi, to i on wam da:)

A na serio, jak nie chce być            pisowcem czy Katolikiem, to go tak nie nazywajcie.

Mozecie mnie nazywać.

Chociaż ja jestem teraz mentzenowcem:)

Takze niech żyje:)

Edytowane przez bubusia

Poproś, żeby i ciebie nie nazywali:)

7 minut temu, Wojtek 1959 napisał:

A co będzie jak w zgłoszeniach nagle pojawi się kolejna rubryczka zgłoszeń - Obraza uczuć politycznych ?

Niebawem mają odbierać majątki za takie obrazy.  

Edytowane przez toptwenty
  • Administratorzy
1 godzinę temu, Maju napisał:

@krzysiekj23 jako nowego wiele Ciebie tu czeka.....ale i tak masz dobrze, debiutujący za czasów "inkwizytorów" A+V ci to dopiero dostali za swoje.....   🙂

Dobre....jakbym to zgłaszał musiałbym wysyłać kilka zgłoszeń dziennie.....a poza tym taki naiwny nie jestem, by liczyć na sprawiedliwość w tej kwestii.  🙂

Jak to ? to teraz nie jest gorzej ? Nie możliwe. TO moderacja nie rozdaje za darmo każdemu ? i banuje bez podstaw ?

Godzinę temu, toptwenty napisał:

To nic nowego owa funkcja. Zresztą każdy tak ma gdy dostanie punkty i lub ukrycie wpisu z alertem.

58 minut temu, szymon1977 napisał:

Jest jeszcze jeden problem. @szymon1977 nie jest moderatorem i nie może wnioskować o taki wymiar. Co innego dla siebie. 

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

3 minuty temu, Espectro napisał:

Jak to ? to teraz nie jest gorzej ? Nie możliwe. TO moderacja nie rozdaje za darmo każdemu ? i banuje bez podstaw ?

Za tamtych czasów już by było pozamiatane.

Bobopapotopogerusy już by świętowały.

Teraz jest pewna równowaga.

Edytowane przez bubusia

• Administratorzy
34 minuty temu, mariusz05 napisał:

Anty polskich, ale to kwestia z czyich ust takowe stwierdzenie pada. Czy ze zwolenników partii X, czy partii Y.

24 minuty temu, toptwenty napisał:

Poprawcie mnie, jeśli się mylę, ale szymon1977 zapomniał chyba oświadczyć, że również nie jest antysemitą. 

Tego nie wiemy. Czekamy na oficjalne stanowisko w tej sprawie.

11 minut temu, Wojtek 1959 napisał:

wystarczy napisać że kogoś owy wpis obraża i tyle (w opisie zgłoszenia) 

Także Bobopapotopogerusy maja za ciężko:)

• Administratorzy
5 minut temu, toptwenty napisał:

Niebawem mają odbierać majątki za taką obrazy. 

Za inne zdanie niż partia ?

ok było miło to teraz trochę na temat. 

@szymon1977 jak rozumiem otrzymał wszystkie odpowiedzi na swe pytania to i chwilowo od tematu może odpocznie. 

A jest szansa, żeby powołać nowego moda?

🙂

Edytowane przez bubusia

Gość

(Konto usunięte)
13 minut temu, Espectro napisał:

wystarczy napisać że kogoś owy wpis obraża i tyle (w opisie zgłoszenia) 

To już szykuję definicję z podpunktami obrazy uczuć politycznych na czysto w formularzu żeby móc uzasadnić że była to obraza uczuć politycznych na zasadzie kopiuj - wklej . Chyba nawet był tu w tym wątku napisany post dotyczący obrazy uczuć politycznych. W wyborach i zaraz po , będzie bogate żniwo.

Edytowane przez Wojtek 1959
  • Administratorzy
9 minut temu, bubusia napisał:

🙂

Pewnie tak. Ale kandydatura odrzucona z automatu. 

2 minuty temu, Wojtek 1959 napisał:

To już szykuję definicję z podpunktami obrazy uczuć politycznych na czysto w formularzu żeby muc uzasadnić że była to obraza uczuć politycznych na zasadzie kopiuj - wklej . Chyba nawet był tu w tym wątku napisany post dotyczący obrazy uczuć politycznych. W wyborach i zaraz po , będzie bogate żniwo.

Tylko pozostaje inna kwestia do rozważenia. Sprawdzi Pan czy obraza uczuć politycznych wchodzi w skład regulaminu.

9 minut temu, bubusia napisał:

🙂

11 minut temu, bubusia napisał:

Bobopapotopogerusy

Można powołać Nedopchnencjoodbytoczopki . Pasuje ?

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

• Administratorzy
2 minuty temu, MV2 napisał:

Można powołać Nedopchnencjoodbytoczopki . Pasuje ?

to jakaś nowomowa ? 

1 minutę temu, Espectro napisał:

to jakaś nowomowa ? 

Jak Pan bubusia wprowadził , to chyba ok . Nieprawdaż ?

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

• Administratorzy
5 minut temu, MV2 napisał:

Jak Pan bubusia wprowadził , to chyba ok . Nieprawdaż ?

możliwe.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.