Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

• Administratorzy
19 minut temu, szymon1977 napisał:

"Atak personalny na moderację lub administrację": jeśli "personalny" to na moderatora lub administratora, ale skoro moderacja i administracja wiele swych czynności wykonuje anonimowo, to powinno być "atak na moderację lub administrację" bez "personalny". Zwłaszcza, że nie trzeba nikogo wymienić z nicka, by przyczepić się do całej grupy.

ale kto prosił o wypowiedz ? to wpis kompletnie bez kontekstu i nei na temat .....

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

5 godzin temu, Maju napisał:

Wpis polityczny w temacie o Kościele wprawdzie wisi dalej ale przynajmniej zniknęły inne zgłoszone wpisy @Wojtek 1959.....dziękuję.

To oznacza że potwierdziło się to co napisałem w poście (zwłaszcza końcówka) za co zostałem obdarowany dwoma punktami, wymazanie trzech jego postów potwierdziło że napisałem prawdę i tylko prawdę o tym co i jak pisze:

""Dla Wojtusia to za duży wysiłek by parę linijek tekstu przeczytać....."wstałem się" pisze w "komentarzu" jakże rzeczowym.   🙂
Ciekawe jak on wyciąga swoje wnioski z tekstów, artykułów gdy tam jest tego kilka razy tyle....pewnie tylko nagłówki czyta, to (sądząc po tym jak pisze) by się nawet zgadzało.   🙂

"Obsesyjnie nienormalne" pisze ten w którego wpisach sens to bardzo deficytowy towar i jest chyba tylko jemu znany.   🙂"

Dziękuję raz jeszcze.   🙂

Właśnie robię to za ciebie . Rozmawiałem z @Espectro.  Wszystkie moje wpisy z wyjątkiem tych początkowych usunięte na twoje życzenie. Resztę możesz zgłosić sam . Na pewno zostaną usunięte.

Godzinę temu, Wojtek 1959 napisał:

Wszystkie moje wpisy z wyjątkiem tych początkowych usunięte na twoje życzenie

Nie bardzo rozumiem. Można napisać do Administracji bądź Moderacji i zażądać usunięcia wpisów adwersarza, które mi się nie podobają? A Administracja lub Moderacja takie żądanie natychmiast spełnia?

Ale chciałbym jeszcze jeden temat poruszyć. Ktoś, kiedyś (nie tak dawno temu) pożalił się, że nie otrzymał odpowiedzi na to, co napisał przez Kontakt na samym dole strony. Administrator zapytał czy oczekuje, że dostanie odpowiedź w ciągu 3 minut? Na tym tamten wątek rozmowy się urwał. 

Otóż chciałem właśnie w tej sprawie. Panie Administratorze: nie chodzi o odpowiedź w przeciągu trzech minut. Nikt rozsądny tego nie wymaga i nie oczekuje. Tu chodzi o odpowiedź w ogóle. Jakąkolwiek. W ciągu ostatnich kilku lat korzystałem z tego Kontaktu na samym dole strony parę razy. W różnych sprawach. Były to różne aspekty działania Forum, ogólne kwestie moderacyjne, były to również moje odwołania od kar i punktów, nałożonych na mnie przez Moderację. Rzadko się odwołuję, z reguły przyjmuję to na klatę, jednak w tamtych konkretnych przypadkach zostały one nałożone moim zdaniem niesłusznie. 

Jak wspominałem: sprawa dotyczy ostatnich kilku lat. Nie dostałem NIGDY żadnej odpowiedzi. Nic. Totalna olewka I lekceważenie. Jak widać jest to standard.

Edytowane przez Bobcat
Godzinę temu, Espectro napisał:

ale kto prosił o wypowiedz ? to wpis kompletnie bez kontekstu i nei na temat .....

Nikt nie prosił i prosić nie musi, bo od tego jest ten wątek.

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

9 godzin temu, Maju napisał:

ziękuję za punkty i polecam się na przyszłość.    🙂

To co zostało usunięte w porozumieniu z @Espectro usunąłem tak jak chciałeś . Resztę musisz , nie musisz zrobić sam . Najpierw zakabluj i zgłoś to co zaowocuje dla mnie przynajmniej rocznym banem za wszystkie posty w temacie o kościołach , które jeszcze zostały . Będziesz miał ten komfort , że na ten czas będę miał blokadę na temat. Ja już moderacji kompleksowo nie będę w to angażował , bo szkoda na to mojego i innych czasu. To było z mojej strony.

Wojtek.

Edytowane przez Wojtek 1959

Chyba bym się "pochlastał" gdybym miał być moderatorem/adminem takiego, jak ten, wątku 😉 nie mówiąc o całym dziale czy forum. W grę musiałaby wchodzić duża gratyfikacja zanim w ogóle rozpocząłbym rozmowy na ten temat. 🙂 

To taka moja, z niczym/nikim nie związana ogólna refleksja.

Świetna poglądowa galeria (nie moja) dot. TDA1541(A):

www.maxdat.eu/_galeria/Foto%20TDA1541.html

• Administratorzy
2 godziny temu, Bobcat napisał:

Nie bardzo rozumiem. Można napisać do Administracji bądź Moderacji i zażądać usunięcia wpisów adwersarza,

nie, swoje wpisy można.

Lepsze to niż spam 99999 zgłoszeń teraz na panel moderatorski....

19 minut temu, (nie)przecietniak napisał:

Chyba bym się "pochlastał" gdybym miał być moderatorem/adminem takiego, jak ten, wątku 😉 nie mówiąc o całym dziale czy forum. W grę musiałaby wchodzić duża gratyfikacja zanim w ogóle rozpocząłbym rozmowy na ten temat. 🙂 

To taka moja, z niczym/nikim nie związana ogólna refleksja.

bywają dziwne pretensje a czasami dziwne prośby. Jak to u fryzjera czasami klient chce na jeża a czasami z szczęśliwym zakończeniem. 🙂

27 minut temu, (nie)przecietniak napisał:

Chyba bym się "pochlastał" gdybym miał być moderatorem/adminem takiego, jak ten, wątku 😉 nie mówiąc o całym dziale czy forum.

Moderacja jest bardzo wyrozumiała, to się boryka z różnymi dziwactwami.

• Administratorzy
2 minuty temu, szymon1977 napisał:

dziwactwami ? bluzgami wiecznie i wiecznie to wina moderatora. 

3 minuty temu, Espectro napisał:

dziwactwami

Tak określiłem coś, o czym mogę co najwyżej się domyślać, że istnieje.

3 godziny temu, Wojtek 1959 napisał:

usunąłem tak jak chciałeś

Bardzo się Tobie dziwię, że ktoś żąda od Ciebie abyś usunął swoje wpisy albowiem jemu się one nie podobają - a Ty potulnie pędzisz do Administratora ze stosowną prośbą aby to zrobił. 

Ja bym w takiej sytuacji tym bardziej je pozostawił.

Aby gość wiedział, że nie ma NIC do gadania.

12 godzin temu, szymon1977 napisał:

12 godzin temu, Espectro napisał:

.Lepsze to niż spam 99999 zgłoszeń teraz na panel moderatorski....

Widocznie ktoś stwierdził, że moderacja reaguje na bezsensowne zgłoszenia i skoro tak, to zgłasza.

Edytowane przez Seyv

Jestem Europejczykiem.

• Moderatorzy
4 godziny temu, Jaro_747 napisał:

Widocznie ktoś stwierdził, że moderacja reaguje na bezsensowne zgłoszenia i skoro tak, to zgłasza.

Moderacja takie zachowanie "nagradza" punktami za spamowanie jednak czasem ktoś postanawia na złość mamie odmrozić sobie uszy.

Staram się być melomanem ale zamiłowanie do DIY czyni czasem ze mnie audiofila.

19 godzin temu, Wojtek 1959 napisał:

usuń wszystkie moje w pisy od początku w temacie

Wojtusiu nie pisz dalej w kółko i dalej bez sensu.
Twoje wpisy zgłosiłem tylko dlatego, że w wyniku napisanej ironii, krytyki braku sensu i związku z tematem ich treści, zostałem nagrodzony punktami.
Nie wiem o czym rozmawialiście z @Espectro na mój temat, skoro on nie zrozumiał mojej pretensji a ty dalej coś piszesz jakbyś nie rozumiał swojej winy i mnie oskarżał o to że tam piszesz nie na temat. Mało mnie to obchodzi.
Oskarżaj tego co zgłosił mój wpis gdzie słusznie wyśmiewam rzeczowość twoich wpisów w temacie o Kościołach.

Twoje trzy (tylko z jednego dnia) zgłosiłem chyba już po tym jak nie otrzymałem tu odpowiedzi i by pokazać że napisałem prawdę o tym jak bez sensu i bez związku z tematem piszesz. Usunięcie ich przyjąłem jako potwierdzenie że ukaranie mnie nie miało żadnego sensu i za to (równie ironicznie) podziękowałem i dziękuję ostatni raz!
Nie pisz tu do mnie więcej i nie zaśmiecaj kolejnego tematu.

12 godzin temu, Wojtek 1959 napisał:

w porozumieniu z @Espectro usunąłem tak jak chciałeś

Ja chciałem?? O czym ty w kółko piszesz???

Nie zamierzam sprawdzać czy to o czym piszesz to prawda. Czy to kuriozalne usunięcie wpisów miało miejsce.

Mogę tylko poradzić że zanim znowu zadziałacie w taki sposób ustalcie o co chodzi, czy naprawdę ja chciałem tego o czym piszesz.....beze mnie, bez zrozumienia o co mi chodziło to wam się (jak widać) nie ma prawa udać.   🙂

Pozdrawiam, to tyle i proszę - nie pisz więcej w tak irracjonalny sposób tu do mnie Wojtusiu.

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

3 minuty temu, Maju napisał:

Wojtusiu nie pisz dalej w kółko i dalej bez sensu.
Twoje wpisy zgłosiłem tylko dlatego, że w wyniku napisanej ironii, krytyki braku sensu i związku z tematem ich treści, zostałem nagrodzony punktami.
Nie wiem o czym rozmawialiście z @Espectro na mój temat, skoro on nie zrozumiał mojej pretensji a ty dalej coś piszesz jakbyś nie rozumiał swojej winy i mnie oskarżał o to że tam piszesz nie na temat. Mało mnie to obchodzi.
Oskarżaj tego co zgłosił mój wpis gdzie słusznie wyśmiewam rzeczowość twoich wpisów w temacie o Kościołach.

Twoje trzy (tylko z jednego dnia) zgłosiłem chyba już po tym jak nie otrzymałem tu odpowiedzi i by pokazać że napisałem prawdę o tym jak bez sensu i bez związku z tematem piszesz. Usunięcie ich przyjąłem jako potwierdzenie że ukaranie mnie nie miało żadnego sensu i za to (równie ironicznie) podziękowałem i dziękuję ostatni raz!
Nie pisz tu do mnie więcej i nie zaśmiecaj kolejnego tematu.
Tyle!

Ja chciałem?? O czym ty w kółko piszesz???

Nie zamierzam sprawdzać czy to o czym piszesz to prawda. Czy to kuriozalne usunięcie wpisów miało miejsce.

Mogę tylko poradzić że zanim znowu zadziałacie w taki sposób ustalcie o co chodzi, czy naprawdę ja chciałem tego o czym piszesz.....beze mnie, bez zrozumienia o co mi chodziło to wam się (jak widać) nie ma prawa udać.   🙂

Pozdrawiam, to tyle i proszę - nie więcej nie pisz w tak irracjonalny sposób tu do mnie Wojtusiu.

Ja tylko zrobiłem to czym dałeś mi do zrozumienia w swoich chwalebnych wpisach na mój temat. Jak chlapnales ozorem taka była moja reakcja - usunięcie wszystkich moich ostatnich wpisów. Mogę na twoje zyczenie usunąć moje wpisy i w tym temacie.

1 godzinę temu, Seyv napisał:

Moderacja takie zachowanie "nagradza" punktami za spamowanie jednak czasem ktoś postanawia na złość mamie odmrozić sobie uszy.

Nie zrozumieliśmy się - pewnie dlatego, że nie wyraziłem się dostatecznie jasno.

Moderacja często reaguje na debilne zgłoszenia dając punkty karne (służę przykładami).

To prowokuje zgłaszających do dalszego zgłaszania, no bo skoro zadziałało, to dlaczego nie spróbować jeszcze raz.

Jestem Europejczykiem.

Użytkownik Maju próbuje ukryć fakt, że Kościół katolicki prowadzi agitację przedwyborczą na rzecz jedynie słusznej partii. Ostatni akt tej agitacji będzie miał miejsce podczas niedzielnych mszy ,z których uczestniczy zostaną skierowani do urn wyborczych. Jest to oczywiście złamanie zasady ciszy przedwyborczej.  Kolega próbuje to ukryć lub zakłamać . Doszło do tego, że kościelna propaganda w jego wykonaniu próbuje zamknąć usta tym, którzy głośno mówią o politycznym zaangażowaniu Kościoła. Na szczęście to nie my łamiemy prawo, tylko przedstawiciele i ,, obrońcy" Kościoła. My nie agitujemy z ambon , robi to Kościół, my tylko o tym mówimy.

...there is no spoon...

Jest kolejny.....udowodnij że to o czym piszesz chce ukryć!!

Wczoraj atakował w temacie o Kościołach rządy PiS (wpis zgłosiłem, bez reakcji moderacji, ciekawe) a dzisiaj  podle insynuuje, że to ja kampanię tam jakąś prowadzę.....wyjątkowa, skandaliczna podłość.
Od kiedy na tym forum wystarczy napisać o innym coś czego nie można udowodnić by go pomawiać??
W co drugim poście w temacie o Kościołach przemyca wątki polityczne i wkleja tam linki które z Kk nie mają nic wspólnego a mnie o "prowadzenie kampanii" oskarża:

Przykład, w linku w cytowanego posta nie ma jednego słowa o Kościele :

Nie poczuwam się do odpowiedzialności za głupoty wypisywane tu przez @Wojtek 1959.....nie ja je sprowokowałem.

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

• Administratorzy

Użytkownik chciał ukrycia własnego wpisu to ukryłem nic więcej. 

Jeżeli w temacie kościoły pojawi się agitacja polityczna w czas ciszy wyborczej to będę rozdawał przepustki wakacyjne 

2 minuty temu, Espectro napisał:

Jeżeli w temacie kościoły pojawi się agitacja polityczna w czas ciszy wyborczej

Rozumiem, nie rozumiem dlaczego zastrzeżenie dotyczy tylko ciszy wyborczej.....czyżby można było przemycać (tak jak to robi @arturp ) przedwyborcze wątki polityczne (tuż przed wyborami) do tematu o Kościołach??

Pewnie wolno skoro tak ochoczo to robi.

16 minut temu, Maju napisał:

udowodnij że to o czym piszesz chce ukryć!!

Udowadniasz to każdym swoim wpisem. Co tu jeszcze udowadniać ? Chcesz się wyprzeć tego, co sam napisałeś?

A tekst ,, udowodnij " to my juz znamy z wypowedzi Rydzyka, kiedy chciał bronić kościelnych rozpustników .

...there is no spoon...

Kłamie o mnie w myśl złotej myśli Goebbelsa: "Kłamstwo powtórzone tysiąc razy staje się prawdą".

Dobre....."udowodnij" to słowo zapamiętał, ale nikt z nich od lat nie potrafi w cytowanej wypowiedzi wskazać fragmentu świadczącego że to "udowodnij" tyczy się tylko "rozpustników". Nikt nie potrafił w tej wypowiedzi znaleźć i wskazać fragmentu ściśle pedofilów dotyczących.

Nie zamierzam brać udziału w OT jaki przemycają tu piszący nieprawdę i głupoty o mnie.
EOT!

Edytowane przez Maju

48 minut temu, Maju napisał:

Jest kolejny.....udowodnij że to o czym piszesz chce ukryć!!

Wczoraj atakował w temacie o Kościołach rządy PiS (wpis zgłosiłem, bez reakcji moderacji, ciekawe) a dzisiaj  podle insynuuje, że to ja kampanię tam jakąś prowadzę.....wyjątkowa, skandaliczna podłość.
Od kiedy na tym forum wystarczy napisać o innym coś czego nie można udowodnić by go pomawiać??
W co drugim poście w temacie o Kościołach przemyca wątki polityczne i wkleja tam linki które z Kk nie mają nic wspólnego a mnie o "prowadzenie kampanii" oskarża:

Przykład, w linku w cytowanego posta nie ma jednego słowa o Kościele :

Nie poczuwam się do odpowiedzialności za głupoty wypisywane tu przez @Wojtek 1959.....nie ja je sprowokowałem.

Przestań trollowac moją osobę angazujac w to moderację. Usunąłem swoje wpisy na twoje chlapanie ozorem- bo taki dałeś przekaz formy swoich postów- usunąłem. Więc nie prowokuj mnie do dyskusji z tobą.

4 minuty temu, Maju napisał:

przemycają tu piszący głupoty o mnie

Wypowiedzi twoje czy przywódców religijnych to głupoty ? Skoro tak stwierdzasz, to po co się głupio wypowiadacie ?

Może należałoby usuwać tych użytkowników, którzy ewidentnie zakłamują rzeczywistość , wprowadzają w błąd innych użytkowników , przeczą swoim słowom , kamuflują prawdę oraz prowadzą propagandę i agitację na rzecz ugrupowań politycznych .  

...there is no spoon...

• Administratorzy
38 minut temu, Maju napisał:

Rozumiem, nie rozumiem dlaczego zastrzeżenie dotyczy tylko ciszy wyborczej.....czyżby można było przemycać (tak jak to robi @arturp ) przedwyborcze wątki polityczne (tuż przed wyborami) do tematu o Kościołach??

Pewnie wolno skoro tak ochoczo to robi.

wtedy to pisanie nie na temat jest .....

Proponuję założyć wątek, do którego wstęp mieliby tylko wybrani, a moderacja by nie zaglądała: napierd.lslibyście się tam z radością 24/dobę, a Człowiek by patrzeć na Was nie musiał. To przykre, że osoby które przyszły tu bo łączy pasja, zredukowały swój udział do rozważań  ***** *** czy nie *****?

Edytowane przez szymon1977

4 minuty temu, Espectro napisał:

wtedy to pisanie nie na temat jest .....

KK jest tak zblatowany z obecnym układem rządzącym, mamy tak ewidentny (i bezprecedensowy w całej historii Polski) sojusz tronu z ołtarzem - że wątki polityczne w temacie kościelnym są jak najbardziej uprawnione i na temat.

• Administratorzy
11 minut temu, szymon1977 napisał:

Proponuję założyć wątek, do którego wstęp mieliby tylko wybrani, a moderacja by nie zaglądała: napierd.lslibyście się tam z radością 24/dobę, a Człowiek by patrzeć na Was nie musiał. To przykre, że osoby które przyszły tu bo łączy pasja, zredukowały swój udział do rozważań  ***** *** czy nie *****?

nie

W cytacie zamieszczonym przez @Wojtek 1959jest zdanie:

"wpis zgłosiłem, bez reakcji moderacji, ciekawe"

Skandal. Po prostu oburzające. Jaśnie Pan coś zgłosił a Moderacja śmiała nie wykonać (na-ten-tychmiast) jego polecenia.

20 minut temu, Wojtek 1959 napisał:

Usunąłem swoje wpisy na twoje chlapanie ozorem

Po co?

28 minut temu, Espectro napisał:

to pisanie nie na temat jest

Problem w tym że są tu tacy co doskonale potrafią (w ich mniemaniu) kamuflować takie wpisy a ci którzy powinni to umieć wyłapać nie są w stanie tego zauważyć, może tak reagują z racji sympatii politycznych.
Bynajmniej tego nie oceniam, podałem tu przykład wpisu który jest tego przykładem, "mądremu dość".   🙂

Kuriozalne jest żądanie usunięcia forumowiczów ("którzy ewidentnie" robią to co opisuje @arturp) na podstawie gołosłownego pomówienia.
Kuriozalne, bo opisuje dokładnie to czego się tam ciągle dopuszcza.....patrz: mój ostatni wpis w wiadomym temacie, gdzie nawet zaangażowanie biskupa w akcję charytatywną usiłuje zdyskredytować.

Edytowane przez Maju

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.