Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

• Administratorzy
13 minut temu, il Dottore napisał:

Włączyliście mi moderowanie wpisów w dziale Polityka?

Czy wszystkim włączyliście?

A nie wiem. Wiem że było moderowanie WSZYSTKICH dodawanych 

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

• Moderatorzy
36 minut temu, il Dottore napisał:

Włączyliście mi moderowanie wpisów w dziale Polityka?

Czy wszystkim włączyliście?

Automat słowo "pisior" 

19 godzin temu, slawek.xm napisał:

jak widzisz można poszatkować wpis nawet na litery jeśli jest taka potrzeba

Ale zrobienie z jednego wpisu pięć różnych cytatów jest kompletnie nieczytelne. Chodzi raczej o zrobienie czegoś takiego, co teoretycznie jest niewykonalne:

19 godzin temu, slawek.xm napisał:

jak widzisz można poszatkować wpis (...) jeśli jest (...) potrzeba

Żeby np usunąć zbędne w cytacie filmiki czy treści w nawiasach, albo zwyczajowe zaczepki.

Edytowane przez szymon1977

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

Nieśmiało chciałem zauważyć, że poziom ochrony niektórych użytkowników sięga absurdu, co jest tym smutniejsze im większe bzdury wypisują.

10 godzin temu, bum1234 napisał:

Nieśmiało chciałem zauważyć, że poziom ochrony niektórych użytkowników sięga absurdu, co jest tym smutniejsze im większe bzdury wypisują.

Bo piszą, że coś słyszą czego Ty nie słyszysz i z tego powodu domagasz się...no właśnie - czego? Ukarania, zbanowania? I pretensje do moderacji o rzekomą ochronę?

Bum - nie kompromituj się...naprawdę już wystarczy. 
Odpuść i idź słuchać muzyki.

Ojej - ile pucharków i lajków dostałeś za ten bzdurny wpis.

A wiesz o czym to świadczy? Im większe bzdury tym więcej lajków. A zwolennicy podobnych wpisów wciąż ci sami. 😉

Przepraszam za dygresję w tym wątku, ale nie mogłem się powstrzymać. Poza tym wiem, że mam rację.

1 godzinę temu, soundchaser napisał:

Zobacz kto je kliknął: większość lajków dostał za co innego niż pisał 🙂

1 hour ago, soundchaser said:

Bo piszą, że coś słyszą czego Ty nie słyszysz i z tego powodu domagasz się...no właśnie - czego? Ukarania, zbanowania? I pretensje do moderacji o rzekomą ochronę?

Bum - nie kompromituj się...naprawdę już wystarczy. 
Odpuść i idź słuchać muzyki.

A wiesz o czym to świadczy? Im większe bzdury tym więcej lajków. A zwolennicy podobnych wpisów wciąż ci sami. 😉

Przepraszam za dygresję w tym wątku, ale nie mogłem się powstrzymać. Poza tym wiem, że mam rację.

Nie wiesz o czym piszesz.

Wpis nie dotyczy audio. Ty oczywiście tego nie jesteś w stanie dostrzec.

Nie będę tego tłumaczył, bo wszystkie zainteresowane strony doskonale ten wpis zrozumieją.

1 minute ago, soundchaser said:

No przecież widzę. Wciąż ci sami, którzy nagradzają każdy kretyński wpis.

Racz powściągnąć swój trollerski języczek. Zawsze pojawiasz się tam gdzie ci każą.

Jeśli nie rozumiesz, nie komentuj, jeśli udajesz, że nie rozumiesz, tym bardziej nie komentuj.

4 minuty temu, bum1234 napisał:

Nie wiesz o czym piszesz.

Wpis nie dotyczy audio. Ty oczywiście tego nie jesteś w stanie dostrzec.

Nie jestem jasnowidzem, chociaż dostrzegam wszystko co jest jasno napisane.
Ty nie napisałeś nic, więc słusznie skojarzyłem Twój wpis z audio i Twoją chorobliwą misją dręczenia audiofilów.
Więc daruj sobie chociaż w stosunku do mnie tego typu insynuacje.

18 minut temu, soundchaser napisał:

Tak, tylko większość z nich kliknęła lajka bo myśleli, że chodzi o cenzurę polityczną... a może wpis był o cenzurze politycznej a kliknęli myślący, że chodzi antyaudiofilską - tak czy siak połowa spudłowała 🙂

Edytowane przez szymon1977

Nie jestem jasnowidzem, chociaż dostrzegam wszystko co jest jasno napisane.
Ty nie napisałeś nic, więc słusznie skojarzyłem Twój wpis z audio i Twoją chorobliwą misją dręczenia audiofilów.
Więc daruj sobie chociaż w stosunku do mnie tego typu insynuacje.

Napisałem wyraźnie. Nie rozumiesz, nie komentuj.

4 minuty temu, bum1234 napisał:

Jeśli nie rozumiesz, nie komentuj, jeśli udajesz, że nie rozumiesz, tym bardziej nie komentuj.

Co mam rozumieć skoro nic nie napisałeś? Sam najpierw zrozum co chcesz napisać, by inni to dobrze zrozumieli.

I przestań trollować.

Dobranoc.

przestań trollować.

I kto to pisze .....

2 minutes ago, szymon1977 said:

Tak, tylko większość z nich kliknęła lajka bo myśleli, że chodzi o cenzurę polityczną 🙂

Między innymi o to chodzi. Wpisów już nie ma, więc można mieć problemy z odtworzeniem całej sytuacji.

1 godzinę temu, soundchaser napisał:

Jeśli wpis jest "kretyński", to [zgodnie z rekomendacją Admina] proszę taki wpis zgłosić.

Nie wiem, ile punktów wali Administracja za "kretyńskie wpisy", czyli te nagrodzone lajkami, ale pewnie Administracja mnie uświadomi.   Nieprawdaż Szanowna Administracjo ?

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

6 godzin temu, MV2 napisał:

Jeśli wpis jest "kretyński", to [zgodnie z rekomendacją Admina] proszę taki wpis zgłosić.

Nie wiem, ile punktów wali Administracja za "kretyńskie wpisy", czyli te nagrodzone lajkami, ale pewnie Administracja mnie uświadomi.   Nieprawdaż Szanowna Administracjo ?

Jakoś ,,kretyńskie" i chamskie wpisy forowicza @Niepokorny moderacji i PiSfanom nie przeszkadzają...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Kolejna chamska zagrywka Niepokornego...

I co na to administracja ze @stench na czele?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez endriuw
Literówka
  • Administratorzy
9 godzin temu, bum1234 napisał:

Między innymi o to chodzi. Wpisów już nie ma, więc można mieć problemy z odtworzeniem całej sytuacji.

napisze Pan o co chodziło. Ja to znajdę. 

46 minut temu, endriuw napisał:

Jakoś ,,kretyńskie" i chamskie wpisy forowicza @Niepokorny moderacji i PiSfanom nie przeszkadzają...

Screenshot_2023-10-19-07-28-07-61_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.thumb.jpg.719ddaf63964d9a66d56937bcf8b6d6d.jpg

Czy ja wiem.

image.png

7 godzin temu, MV2 napisał:

Po pierwsze to każdy może być mniej inteligentny a przede wszystkim to można pisać głupotki. 

Nie można za to pomawiać innych za byle co. To samo obrażać personalnie. 

Chodzi mi o to że prawnie to każdy może być niedouczony w jakiejś kwestii, ale wtedy za to płaci. 

21 godzin temu, bum1234 napisał:

Zgłaszać. I jednocześnie chciałem zauważyć że dozbieranie 10 punktów to często 10 zgłoszeń. 

45 minut temu, Espectro napisał:

Po pierwsze to każdy może być mniej inteligentny a przede wszystkim to można pisać głupotki. 

Nie można za to pomawiać innych za byle co. To samo obrażać personalnie. 

Chodzi mi o to że prawnie to każdy może być niedouczony w jakiejś kwestii, ale wtedy za to płaci. 

"Powszechnie wiadomo", że każdy na tym Forum jest mniej douczony, niż Wasz naczelny ekspert wiedzy wszelakiej i ten Wasz ekspert może oceniać, który wpis jest kretyński.  Użytkownik+ soundchaser to Wasz największy autorytet i wyrocznia. Problem w tym, że Użytkownik+ soundchaser nie jest autorytetem dla każdego i proszę to uszanować.

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

• Administratorzy
Godzinę temu, MV2 napisał:

Użytkownik+ soundchaser to Wasz największy autorytet i wyrocznia. Problem w tym, że Użytkownik+ soundchaser nie jest autorytetem dla każdego i proszę to uszanować.

aha to nie wiedziałem nawet. 

• Moderatorzy
12 godzin temu, bum1234 napisał:

Wpis nie dotyczy audio

Dotyczył czyjejś działalności w audio. I nie chodzi o to, że ten użytkownik jest szczególnie chroniony tylko o to by nie był szczególnie gnębiony.

Staram się być melomanem ale zamiłowanie do DIY czyni czasem ze mnie audiofila.

34 minutes ago, Seyv said:

Dotyczył czyjejś działalności w audio. I nie chodzi o to, że ten użytkownik jest szczególnie chroniony tylko o to by nie był szczególnie gnębiony.

Czyli on może, my nie.

Rozumiem.

P.S..

akurat ten konkretny przypadek nie dotyczył audio.

• Moderatorzy
Godzinę temu, bum1234 napisał:

Czyli on może, my nie.

On za "swoje też dostaje".

Godzinę temu, bum1234 napisał:

akurat ten konkretny przypadek nie dotyczył audio

Ok, jakiś mi się tak skojarzyło...

Staram się być melomanem ale zamiłowanie do DIY czyni czasem ze mnie audiofila.

Ponieważ ta zakładka jest popularna, chcę zapytać, czy w ogóle istnieje jakiś temat na forum dotyczący tegorocznego audio show? Jakoś nie mogę znalźć. Zdaje się, że Elb to już dawno zniknął stąd, a teraz i jego impreza. Zakaz publikacji czy się mylę?, możliwe też, że dla braci audiofilskiej jest dysktuowanie o wysztkim, tylko nie o najnważniejszej imrezie naszej w Polsce i drugiej w Europie. 

Proponuję zamknąć wątek o Wyborach: nikt nie dyskutuje na temat, a wszyscy obrzucają się tym samym błotem co w innych wątkach politycznych.

• Administratorzy
19 minut temu, szymon1977 napisał:

Proponuję zamknąć wątek o Wyborach: nikt nie dyskutuje na temat, a wszyscy obrzucają się tym samym błotem co w innych wątkach politycznych.

Pomyślimy. Póki co nadal każdy rozmawia o wyborach więc jeszcze z tydzien.

Godzinę temu, Espectro napisał:

Pomyślimy. Póki co nadal każdy rozmawia o wyborach więc jeszcze z tydzien.

Faktycznie, pomiędzy zwyczajowymi przepychankami pojawiły się ostatnio jakieś wpisy zbliżone do temat.

-----

41 minut temu, Bobcat napisał:

Pan Szymon cały czas próbuje ustawiać kształt Forum według własnego widzimisię.

Dziękuję, ale mnie przeceniasz: Regulamin i Netykieta nie są moim widzimisię.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.