Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

• Administratorzy
8 godzin temu, szymon1977 napisał:

Chcą to zbierają, i tak po taryfie ulgowej.

Mało takich co zbierają punkty na bocznicy a piszą faktycznie sporo sensownego w tematach o audio. 

Druga sprawa jak juz chcą się wyszaleć na bocznicy to każdy wpis będzie oceniany jeżeli jest obraźliwy. 

1 godzinę temu, Tajitsu napisał:

+1

Wpis godny upamiętnienia, a nawet wpisania do sygnatury usera.

Do księgi odpowiedzi które padają tutaj raz na jakiś czas.

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

2 godziny temu, Espectro napisał:

a piszą faktycznie sporo sensownego w tematach o audio. 

Jako moderacja/administracja nie powinieneś oceniać sensowności wpisów w tematach audio, bo robisz to przez pryzmat własnych poglądów, a wychodzą takie kwiatki jak 3pkt za analizę pasma kolumn pod pretekstem trollingu.

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

• Administratorzy
51 minut temu, szymon1977 napisał:

Jako moderacja/administracja nie powinieneś oceniać sensowności wpisów w tematach audio, bo robisz to przez pryzmat własnych poglądów, a wychodzą takie kwiatki jak 3pkt za analizę pasma kolumn pod pretekstem trollingu.

Jakich poglądów ? To że ktos pisze sensownie w tematach o audio to widać odrazu. 

A to że wyzywa i obraża innych na bocznicy to juz według Ciebie stawanie po którejś stronie konfliktu ? Nie ...

A to że wyzywa i obraża innych na bocznicy to juz według Ciebie stawanie po którejś stronie konfliktu ? Nie ...

A czy ja coś takiego pisałem?

Jakich poglądów ? To że ktos pisze sensownie w tematach o audio to widać odrazu. 

Proszę odpuść sobie ocenianie czy ktoś pisze sensownie w tematach audio, bo tego, że za trolling wraz za swoimi kolesiami o podobnych poglądach uznałeś analizę wykresu kolumn wybaczam, ale nigdy nie zapomnę.

Edytowane przez szymon1977

• Moderatorzy
13 minut temu, szymon1977 napisał:

A czy ja coś takiego pisałem?

Proszę odpuść sobie ocenianie czy ktoś pisze sensownie w tematach audio, bo tego, że za trolling wraz za swoimi kolesiami o podobnych poglądach uznałeś analizę wykresu kolumn wybaczam, ale nigdy nie zapomnę.

Pofatygowałem się i sprawdziłem, za co zostałeś tak bardzo skrzywdzony... Wpis miał miejsce 15 grudnia:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Na wykresie usłyszałeś brzmienie poszczególnych instrumentów. Gratuluję słuchu, a w zasadzie wzroku.

Proszę zaprzestań już, bo próbujesz robić z siebie ofiarę, a ja również uważam, że to był czysty trolling.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Administratorzy
40 minut temu, szymon1977 napisał:

Aha.

22 minuty temu, Marcinus napisał:

Pofatygowałem się i sprawdziłem, za co zostałeś tak bardzo skrzywdzony... Wpis miał miejsce 15 grudnia:

image.thumb.png.db8ebf2dc320b1093495f063bc093117.png

Na wykresie usłyszałeś brzmienie poszczególnych instrumentów. Gratuluję słuchu, a w zasadzie wzroku.

Proszę zaprzestań już, bo próbujesz robić z siebie ofiarę, a ja również uważam, że to był czysty trolling.

Ten wpis to trolling nic innego ... 

Poza tym jak tam sobie chcecie. Ja wolę słuchać muzyki, a nie wykresu. 

2 godziny temu, Marcinus napisał:

Proszę zaprzestań już, bo próbujesz robić z siebie ofiarę,

Nie odwołuję się, bo karę już odbyłem i nic mi jej nie wróci, a czas na zachowania honorowe już Wam minął. Problem jest o wiele szerszy, bo choć każdy user ma prawo być w błędzie, to wpisy zostają uznane za trolling tylko dlatego, że nie zgadzają się z Waszą ograniczoną (a ktoś ma nieograniczoną?) wiedzą.

Ale do sedna: @Espectroczy jeśli moj konto zostanie zamknięte, to wszystkie wpisy pozostaną?

-----

Dziękuję.

to był czysty trolling.

1 godzinę temu, Espectro napisał:

to trolling nic innego

Może gdybym mógł kliknąć łapkę w dół albo "haha" to by mi ulżyło... jak to się mówi "to Wasz cyrk".

Teraz, soundchaser napisał:

Admin Cię ponownie ułaskawił? 😆

Nigdy żaden admin mnie nie ułaskawiał. Czas mnie ułaskawił, minął tydzień.

Jestem Europejczykiem.

4 godziny temu, Espectro napisał:

Aha.

Ten wpis to trolling nic innego ... 

Poza tym jak tam sobie chcecie. Ja wolę słuchać muzyki, a nie wykresu. 

Ja tego nie czytam, ale to są sensowne uwagi. Oczywiście wolicie bełkot i kłamstwa branży, one przechodzą bez popitki.

Wiec zgłoszę. 

nagrywamy.com

53 minuty temu, soundchaser napisał:

Admin Cię ponownie ułaskawił? 😆

50 minut temu, costa brava napisał:

Wziął to na klatę 

Jak Kamiński 

Wiem, jakim szacunkiem Administracja I Moderacja darzy Szanownych Ekspertów od "plandemii", "śmiercionek" spisków, wojny w Ukrainie, wiedzy dostępnej jedynie niezindoktrynowanym itd, ale to afiszowanie się ze swoją nietykalnością robi się już nudne, a wręcz mdłe....

Żegnam tradycyjnym "niech szmoc będzie z Wami, a [!] nigdy nie wylądują nad Waszymi awatarami"... Pa.

Edytowane przez MV2

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

7 minut temu, MV2 napisał:

ale to afiszowanie się z swoją nietykalnością robi się już nudne, a wręcz mdłe....

Popatrz - napisałem w tym, jakże wrażliwym wątku, jeden, krótki, żartobliwy (Jaro to wie) wpis, na który Ty odpowiedziałeś charakterystycznym dla siebie łkaniem, biadoleniem i poczuciem doznanej krzywdy.
Czego oczekujesz? Punktów karnych dla mnie, a dla siebie abolicji?

Przepraszam za wpis nie na temat Panie Moderatorze. Już mnie nie ma. 

• Moderatorzy
3 minuty temu, soundchaser napisał:

Przepraszam za wpis nie na temat Panie Moderatorze. Już mnie nie ma

Bardzo słusznie.

Pozostałych Panów również proszę o powściągliwość w tym wątku. Nadejdzie poranek i aby był dla Was nadal wesoły.

Dobrej nocy życzę.

24 minuty temu, Marcinus napisał:

Bardzo słusznie.

Pozostałych Panów również proszę o powściągliwość w tym wątku. Nadejdzie poranek i aby był dla Was nadal wesoły.

Dobrej nocy życzę.

Słówko "nadal" jest kluczowe!😀

......

Tykot! Przestań po mnie łazić i mnie deptać, niecnoto!

• Moderatorzy
1 godzinę temu, przemak napisał:

Wiec zgłoszę. 

Panowie ogólna uwaga do zgłoszeń, nie odpowiadajcie na posty które zgłaszacie. Jeśli wasza odpowiedzi jest merytoryczna nie ma sensu ukrywać zglaszanego postu bo nie wiadomo czego tyczy się odpowiedzieć a jeśli wasza odpowiedzi jest nie merytoryczna to tylko dodaje pracy moderatorowi. 

Edytowane przez Seyv

Staram się być melomanem ale zamiłowanie do DIY czyni czasem ze mnie audiofila.

5 minut temu, Seyv napisał:

Panowie ogólna uwaga do zgłoszeń, nie odpowiadajcie na posty które zgłaszacie. Jeśli wasza odpowiedzi jest merytoryczna nie ma sensu ukrywać zglaszanego postu bo nie wiadomo czego tyczy się odpowiedzieć a jeśli wasza odpowiedzi jest nie merytoryczna to tylko dodaje pracy moderatorowi. 

Racja. Zgłosiłem ten post, jak wiele innych klamliwych, mylących i uragających które zgłaszam dopiero gdy zobaczyłem, jak pastwicie się nad sensownym postem Szymona. Ok, to jest bałwan, więc go po prostu wywalcie, ale akurat ten post który widzę jest bardzo sensowny, za to zakwalifikowany jako trolling przez administratora i dwóch modów, a bełkot sobie wisi bezkarnie. Spoko. Swoje za uszami też masz, mam w archiwum a Wy widzicie. Nie wiem, ile dostajecie od branży, ale łatwo sprawdzić wartość strony audiostereo i choćby elektrody i zobaczyć, co się bardziej opłaca. 

nagrywamy.com

3 minuty temu, przemak napisał:

ale akurat ten post który widzę jest bardzo sensowny, za to zakwalifikowany jako trolling przez administratora i dwóch modów, a bełkot sobie wisi bezkarnie. Spoko. Swoje za uszami też masz, mam w archiwum a Wy widzicie. Nie wiem, ile dostajecie od branży, ale łatwo sprawdzić wartość strony audiostereo i choćby elektrody i zobaczyć, co się bardziej opłaca. 

rzucasz niesłuszne oskarzenia do moderacji

gwarantuje tobie ze nikt im nie płaci natomiast nic tak nie wkurza ludzi ktorzy chca sobie pobajdurzyc o cudownym wpływie kabli jak wpis antykablarza poczyniony z całkowita premedytacja aby rozwalic rozmowe

to jest klasyczny trolling i to wykorzystuja osoby jak ten  bohater bocznicy którego mam w ignorach

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

23 minuty temu, przemak napisał:

to jest bałwan

Przynajmniej się staram.

-----

36 minut temu, Seyv napisał:

Panowie ogólna uwaga do zgłoszeń, nie odpowiadajcie na posty które zgłaszacie.

A jak post ma dwa akapity, pierwszy jest atakiem personalnym, a drugi wartą dyskusji wypowiedzią na temat?  Nie zgłosić ataku personalnego czy nie kontynuować dyskusji?

-----

17 minut temu, cir napisał:

nic tak nie wkurza ludzi ktorzy chca sobie pobajdurzyc o cudownym wpływie kabli jak wpis antykablarza poczyniony z całkowita premedytacja aby rozwalic rozmowe

Gdybyś czytal a nie tylko pisał, to mógłbyś się zorientować, że nie o tym dyskusja, ale co tam.

30 minut temu, cir napisał:

rzucasz niesłuszne oskarzenia do moderacji

gwarantuje tobie ze nikt im nie płaci natomiast nic tak nie wkurza ludzi ktorzy chca sobie pobajdurzyc o cudownym wpływie kabli jak wpis antykablarza poczyniony z całkowita premedytacja aby rozwalic rozmowe

to jest klasyczny trolling i to wykorzystuja osoby jak ten  bohater bocznicy którego mam w ignorach

1. Uwagi Szymona ukarane banem czy tam punktami są sensowne, zatem te oskarżenia są słuszne. Zasłużył całokształtem, ale to ani moderatorów ani admina nie tłumaczy. Może trochę. 

2. Bajdurzyc sobie można, ale bezpieczniej by było w swoim gronie. Tymczasem tu mamy - przepraszam za porównanie, punkty biorę na klatę - pedofila w przedszkolu. Nie widzisz, słabo. 

3. Płacą tu wszyscy - ci na żółto pieniędzmi bezpośrednio, reszta reklamami. Ile płacą tu a ile na elektrodzie to jak pisałem łatwo sprawdzić. Każdy decyduje sam. 

nagrywamy.com

4 minuty temu, przemak napisał:

1. Uwagi Szymona ukarane banem czy tam punktami są sensowne, zatem te oskarżenia są słuszne. Zasłużył całokształtem, ale to ani moderatorów ani admina nie tłumaczy. Może trochę. 

2. Bajdurzyc sobie można, ale bezpieczniej by było w swoim gronie. Tymczasem tu mamy - przepraszam za porównanie, punkty biorę na klatę - pedofila w przedszkolu. Nie widzisz, słabo. 

3. Płacą tu wszyscy - ci na żółto pieniędzmi bezpośrednio, reszta reklamami. Ile płacą tu a ile na elektrodzie to jak pisałem łatwo sprawdzić. Każdy decyduje sam. 

kręcimy sie w miejscu

9 minut temu, cir napisał:

kręcimy sie w miejscu

Wiec idź do przodu: znajdź ostatni wpis, w którym twierdziłem, że kable nie grają i podaj jego datę.

-----

14 minut temu, przemak napisał:

Uwagi Szymona ukarane banem czy tam punktami są sensowne

Dziękuję.

• Moderatorzy
8 godzin temu, szymon1977 napisał:

że za trolling wraz za swoimi kolesiami o podobnych poglądach uznałeś analizę wykresu kolumn wybaczam, ale nigdy nie zapomnę

Nie wiem czy pamiętasz ale tego dnia narobiłeś OT i innych "osobistych uwag" po czym kiedy nie mogłeś postawić na swoim zacząłeś zgłaszać wpisy adwersarzy być może po cichu licząc, że moderator nie doczyta i usunie ich wpisy Twoje zostawiając, niestety dla Ciebie doczytał. Dodatkowo, na PW była Ci udzielana rada abyś odpuścił już dyskusję z niektórymi użytkownikami ale oczywiście Ty zawsze wiesz lepiej i ją zignorowałeś. Nie było więc większego sensu wertować wtedy Twoich wpisów bo było jasne, że potrzebujesz "odpoczynku", który został Ci zapewniony.

A teraz podzielę się uwagą ogólną. Niestety duża część użytkowników traktuje to forum jako pole do słownych potyczek i bitew. Wielu też próbuje w te słowne potyczki wciągnąć moderację i administrację a co niektórzy nawet chcą popróbować się z nimi "po boksować " . Tego typu zachowania nikomu na forum nie służą i to, że panuje tu duża swoboda wypowiedzi nie oznacza, że tego typu zachowania będą zawsze tolerowane, wszystko ma swoją granicę (może poza ludzką głupotą). 

Edytowane przez Seyv

Staram się być melomanem ale zamiłowanie do DIY czyni czasem ze mnie audiofila.

18 minut temu, cir napisał:

kręcimy sie w miejscu

Nie rozumiem. 

3 minuty temu, Seyv napisał:

co niektórzy nawet chcą popróbować się z nimi "po boksować "

A wiadomo, że nie wolno, to jest walka z wiatrakami 😉

nagrywamy.com

6 minut temu, Seyv napisał:

A teraz podzielę się uwagą ogólną. Niestety duża część użytkowników traktuje to forum jako pole do słownych potyczek i bitew. Wielu też próbuje w te słowne potyczki wciągnąć moderację i administrację a co niektórzy nawet chcą popróbować się z nimi "po boksować " . Tego typu zachowania nikomu na forum nie służą i to, że panuje tu duża swoboda wypowiedzi nie oznacza, że tego typu zachowania będą zawsze tolerowane, wszystko ma swoją granicę (może poza ludzką głupotą). 

Ciekawe.

Ja miałem przygodę zupełnie odwrotną, tzn. moderator próbował wciągnąć mnie w jakąś dziwną dyskusję po to, żeby dać mi bana.

Mam nadzieję, że jakieś wnioski zostały wyciągnięte i sytuacja już się nie powtórzy. I od razu zapowiadam, że nie będę kontynuować ew. dyskusji w tej sprawie. Z czystej ostrożności.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

6 minut temu, przemak napisał:

Nie rozumiem. 

pozostajemy przy swojej ocenie

Teraz, cir napisał:

pozostajemy przy swojej ocenie

To wiadomo, myślałem, że może coś z tego wyniknie... 

nagrywamy.com

2 minuty temu, przemak napisał:

To wiadomo, myślałem, że może coś z tego wyniknie... 

ze zmienie zdanie ?

po latach obserwacji tutejszych konfliktów z obu stron barykady  nie ma szansy

trolle sa tylko bardziej lub mniej przebiegłe

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.