Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Proszę również o odblokowanie Doktorka, nie kneblujcie ludzi w temacie polityka tylko dlatego bo mają inne zdanie! Wolność słowa, wyznania itd to konstytucyjne prawa.

9 minut temu, caleb66 napisał:

Proszę również o odblokowanie Doktorka, nie kneblujcie ludzi w temacie polityka tylko dlatego bo mają inne zdanie! Wolność słowa, wyznania itd to konstytucyjne prawa.

Mogą skorzystać z  prawa łaski (czy jakoś tak).

Ale, ale... Czy twój wpis ws. ułaskawienia, dotyczy także twoich oponentów?

Tak szczerze - jest to wątek dot. spraw techniczno-organizacyjnych, więc zamykajmy w te pędy.🙂

• Moderatorzy

Panowie

Bardzo proszę nie rozkręcajcie się w tym wątku, aby później nie było żali.

Wielokrotnie byliście informowani w jaki sposób zgłasza się odwołania. 

2 godziny temu, Espectro napisał:

Zgłosić..

Oto co na to moderacja. Zachęta do donoszenia, a potem pisowcy lamentują.

8 godzin temu, caleb66 napisał:

Co chwilę doktor jest kneblowany 

A tak lubię go czytać 

Nuda będzie bez niego 

7 godzin temu, MV2 napisał:

Bardzo jestem wdzięczny, że zachowałeś wpisy Niusi, bo to, co prawda język wyrazisty, jak u Franka Zappy, ale treść, ekspresja i sens genialne.... Dzięki i pozdrawiam..

P.s. "Czy moderacja i administracja ma zamiar coś z tym zrobić?"

Oprawić w ramki i powiesić w salonie.

Przede wszystkim dowalić Ci punkty karne za nieuzasadniony sarkazm.

8 godzin temu, MV2 napisał:

Oprawić w ramki i powiesić w salonie.

A gdyby zamiast tego ocenić zgodność z Regulaminem i Netykietą?

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

12 godzin temu, soundchaser napisał:

Przede wszystkim dowalić Ci punkty karne za nieuzasadniony sarkazm.

Taaa...

"nieuzasadniony sarkazm".

Coś pięknego!

Jestem Europejczykiem.

22 godziny temu, caleb66 napisał:

w ameryce te banialuki i i Russia Today

szerokiej drogi

jesli ktos z premedytacja regularnie umieszcza prowokujace wpisy to zna konsekwencje

Edytowane przez cir

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Godzinę temu, cir napisał:

w ameryce te banialuki i i Russia Today

szerokiej drogi

jesli ktos z premedytacja regularnie umieszcza prowokujace wpisy to zna konsekwencje

Jeśli nie użył słów powszechnie uznawanych za obraźliwe (jak wyżej podałem przykłady) a nie użył, to mieści się to w normie debaty publicznej, jeżeli komuś przeszkadza że pisze inaczej czy ma inne poglądy znaczy nie dorósł do demokracji albo jest komunistą z krwi i kości. Nie ma innego wytłumaczenia. Swoboda wypowiedzi to istotny element demokracji i to między innymi ona odróżnia kraje demokratyczne od autorytarnych.

1 godzinę temu, cir napisał:

umieszcza prowokujace wpisy

Kogo prowokują? Mnie nie. Może zakazać stringów bo są prowokujące.

Żebyś ty wiedział za co ja dostaję punkty i bany

Ścieżka odwoławcza przez kontakt nie działa

54 minuty temu, caleb66 napisał:

Kogo prowokują?

Raczej nie kogo a do czego: osobę inteligentną do wykazania błędu, a buraka do chamskich ataków personalnych.

Edytowane przez szymon1977

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

7 godzin temu, caleb66 napisał:

Jeśli nie użył słów powszechnie uznawanych za obraźliwe (jak wyżej podałem przykłady) a nie użył, to mieści się to w normie debaty publicznej, jeżeli komuś przeszkadza że pisze inaczej czy ma inne poglądy znaczy nie dorósł do demokracji albo jest komunistą z krwi i kości

Nie trzeba używać słów obraźliwych żeby kogoś obrazić.

Zwykla manipulacja wystarczy. A ty chyba mistrzem w tym jesteś jak domniemam? 

?👈

• Administratorzy
1 minutę temu, rafal735r napisał:

nie bardzo skoro ciągle moderacja go "niesłusznie kara" 

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

13 minut temu, rafal735r napisał:

Gdzie i co zmanipulował? Pisze dosadnie swoje zdanie a nie pudruje,  ani Unii ani  "ekologii" czy działania szczypawek 

21 minut temu, costa brava napisał:

Pisze dosadnie swoje zdanie a nie pudruje,  ani Unii ani  "ekologii" czy działania szczypawek 

Dlatego jest wrogiem tych wszystkich poukładanych poprawnie politycznie obywateli.

59 minut temu, Espectro napisał:

nie bardzo skoro ciągle moderacja go "niesłusznie kara" 

Podobno ujawniłem jakąś prywatną korespondencję i dostałem 5 punktów, więc pytam jaką bo bana wtedy dostałem

• Moderatorzy
5 minut temu, caleb66 napisał:

więc pytam jaką bo bana wtedy dostałem

Było napisane w ostrzeżeniu - należy się z nim zapoznać w całości.

Staram się być melomanem ale zamiłowanie do DIY czyni czasem ze mnie audiofila.

8 minut temu, caleb66 napisał:

Podobno ujawniłem jakąś prywatną korespondencję i dostałem 5 punktów, więc pytam jaką bo bana wtedy dostałem

wklej swoje ostrzezenie to ci przeczytamy

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

2 minuty temu, Seyv napisał:

Było napisane w ostrzeżeniu - należy się z nim zapoznać w całości.

Nie wiem jaką ja mogłem ujawnić prywatną korespondencję, nie włamuję się nikomu na skrzynki pocztowe ani nie używam pegasusa

• Moderatorzy
1 minutę temu, cir napisał:

wklej swoje ostrzezenie to ci przeczytamy

Wtedy sam sobie przeczyta kolejne 😉

Teraz, Seyv napisał:

Wtedy sam sobie przeczyta kolejne 😉

Korespondencja która przychodzi do mnie jest moja i to ja decyduję co z nią zrobić zwłaszcza ta od moderacji, jeżeli chcę mogę ją ujawnić

• Moderatorzy
Teraz, caleb66 napisał:

Korespondencja która przychodzi do mnie jest moja i to ja decyduję co z nią zrobić zwłaszcza ta od moderacji, jeżeli chcę mogę ją ujawnić

Nie nie możesz. 

Regulamin II.6.5 

zakazuje się publikowania prywatnej korespondencji w każdej formie bez wyraźnej zgody zainteresowanych stron. Dotyczy to korespondencji poprzez PW, komunikatory lub pozyskanej w inny sposób.

Netykieta punkt 15

Jedyną dozwoloną formą oprotestowania otrzymanego ostrzeżenia, jest komunikacja mailowa z administracją forum na adres biuro[malpa]seopower.pl. Zaś najwłaściwszym sposobem kontaktu z Moderatorami jest system Prywatnych Wiadomości

Rejestrując się zaakceptowałeś powyższe punkty.

1 minutę temu, Seyv napisał:

bez wyraźnej zgody zainteresowanych stron.

Kto jest tą drugą stroną? Anonim nie jest stroną. Nie podpisujecie się imieniem nazwiskiem czy choćby pseudonimem.

To były naciągane punkty tak jak większość których dostaję za "złe zachowanie" np. 🙂 

Rzucam kredkami w innych forumowiczów

🙂

• Moderatorzy
2 minuty temu, caleb66 napisał:

Kto jest tą drugą stroną?

Moderator.

2 minuty temu, caleb66 napisał:

To były naciągane punkty tak jak większość których dostaję za "złe zachowanie" np. 🙂 

Gdy już znasz drogę odwoławczą, możesz się od nich odwoływać we właściwy sposób.

25 minut temu, Seyv napisał:

Moderator.

Który?

Rozumiem że tak łatwiej moderować i odpowiedzialność się rozmywa ale druga strona staje się wtedy waszym  zakładnikiem, możecie robić co chcecie i pisać jak wyżej.

Edytowane przez caleb66
  • Moderatorzy
10 minut temu, caleb66 napisał:

Który?

Rozumiem że tak łatwiej moderować i odpowiedzialność się rozmywa

Moderatorzy odpowiadają przed administracją a administrator wie który. Inni moderatorzy też mają informacje, kto komu przydzielał punkty, zresztą też informujemy się wzajemnie o tego typu działaniach w tym o banach dla użytkowników. 

9 minut temu, Seyv napisał:

Moderatorzy odpowiadają przed administracją a administrator wie który. Inni moderatorzy też mają informacje, kto komu przydzielał punkty, zresztą też informujemy się wzajemnie o tego typu działaniach w tym o banach dla użytkowników. 

OK rozumiem,

ale pisząc do użytkownika anonimowo nie wymagaj żeby on ci chronił tyłek, bo to żadna korespondencja prywatna wtedy nie jest, co najwyżej spam. Nawet pani na infolinii jak dzwoni z ofertą musi się przedstawić a co mówić o osobach które moderują publiczne fora.

35 minut temu, caleb66 napisał:

Który?

Rozumiem że tak łatwiej moderować i odpowiedzialność się rozmywa ale druga strona staje się wtedy waszym  zakładnikiem, możecie robić co chcecie i pisać jak wyżej.

Chyba pierwszy raz zgodzę się z Szanownym Kolegą.

Jestem Europejczykiem.

• Administratorzy
9 godzin temu, caleb66 napisał:

udostępnianie notatek do ostrzeżeń które jakby nie patrzeć są tylko i wyłącznie dla Ciebie. 

8 godzin temu, Seyv napisał:

Dokładnie.

7 godzin temu, Jaro_747 napisał:

Chyba pierwszy raz zgodzę się z Szanownym Kolegą.

Odpowiedzialność sie nie rozmywa bo to administrator wtedy upomina o akcjach i o zdjęciach punktów. 

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.