Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Szanowna Moderacjo, dlaczego nazywanie antysemitów i Żydożerców po imieniu jest na tym forum karane a ich antysemickie, i szerzące nienawiść posty nie? 

Edytowane przez jello
49 minut temu, soundchaser napisał:

A w ogóle to skończ już z tą swoją obsesją.

Możesz najwyżej stanąć przed lustrem i sobie to powtarzać 🤭

To, że widzisz w cytacie tylko wypowiedź Pięknego Stefana to musi być jakiś błąd 🙂

12 minut temu, jello napisał:

Szanowna Moderacjo, dlaczego nazywanie antysemitów i Żydożerców po imieniu jest na tym forum karane a ich antysemickie, i szerzące nienawiść posty nie? 

Bo nie?

• Administratorzy
15 minut temu, jello napisał:

"Nikt od takich Żydożerców jak ty niczego nie oczekuje a zwłaszcza współczucia. "

to jak to jest z tym brakiem możliwości pisania ?

Bo o ile wiem żydożerca to osoba wrogo nastawiona do Żydów i chętnie ich atakująca

zaś w temacie o antysemityzmie jest niepożądaną cechą 

poprzednie punkty także były za to że namawia się do obrażania innych 

16 minut temu, jello napisał:

proszę wskazać takowe posty a postaram się pousuwać i wlepić punkty.

Panowie nie potrzebnie nakręcacie się w tym temacie i zaczynacie coraz to bardziej obrażać się nawzajem. 

Brak tam dyskusji...

@jello poprawione. Ale za kolejne wpisy nie odpowiadam... 

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

Ty i Top powinniście zostać zbanowani na stałe za szerzenie nienawiści a wątek o antysemityzmie zamknięty.
Godzinę temu, Ajothe napisał:

To, że widzisz w cytacie tylko wypowiedź Pięknego Stefana to musi być jakiś błąd

Wszyscy tacy jak On i Ty w niemal każdym poście powtarzacie jak mantrę, że ktoś jest ruskim agentem jeśli napisze cokolwiek nie po Waszej myśli, a Wam się wtedy wydaje, że jesteście super poprawni politycznie.

12 minut temu, soundchaser napisał:

Wszyscy tacy jak On i Ty w niemal każdym poście powtarzacie jak mantrę, że ktoś jest ruskim agentem jeśli napisze cokolwiek nie po Waszej myśli, a Wam się wtedy wydaje, że jesteście super poprawni politycznie.

Nie moja wina, że wklejacie linki np legaartis, a tamten wprost wyraził swój podziw fiutina.  

1 godzinę temu, Espectro napisał:

"Nikt od takich Żydożerców jak ty niczego nie oczekuje a zwłaszcza współczucia. "

to jak to jest z tym brakiem możliwości pisania ?

Bo o ile wiem żydożerca to osoba wrogo nastawiona do Żydów i chętnie ich atakująca

zaś w temacie o antysemityzmie jest niepożądaną cechą 

poprzednie punkty także były za to że namawia się do obrażania innych 

proszę wskazać takowe posty a postaram się pousuwać i wlepić punkty.

Panowie nie potrzebnie nakręcacie się w tym temacie i zaczynacie coraz to bardziej obrażać się nawzajem. 

Brak tam dyskusji...

@jello poprawione. Ale za kolejne wpisy nie odpowiadam... 

Dostałem punkty karne i blokadę możliwości pisania nie wiem za co bo kontekst absolutnie ich nie uzasadnia. Proszę o wyjaśnienie. 

Edytowane przez jello
44 minuty temu, Ajothe napisał:

wklejacie linki np legaartis

A co nie tak z tą stroną? Przecież tam są różne wiadomości ze świata.
Dopiero teraz dzięki Tobie ją widzę. Wcześniej nawet jej nie znałem.
Czemu zatem zwracasz się do mnie pisząc o niej?

3 godziny temu, soundchaser napisał:

Gdzie Ty w tej swojej wklejce widzisz ruską propagandę?

Gość uważa Putina za lepszego przywódcę od jakiegokolwiek innego w Europie. Mordercę odpowiedzialnego za śmierć setek tysięcy ludzi.

Powiedz mi mój drogi co dla ciebie jest ruską propagandą jak nie takie coś. 

Napisz co trzeba napisać żeby było ruską propagandą.

Edytowane przez Piękny Stefan
52 minuty temu, soundchaser napisał:

A co nie tak z tą stroną? Przecież tam są różne wiadomości ze świata.
Dopiero teraz dzięki Tobie ją widzę. Wcześniej nawet jej nie znałem.
Czemu zatem zwracasz się do mnie pisząc o niej?

Podałem tylko przykład co potraficie wrzucać w różnych wątkach, poza tym jest mnóstwo tik toka i spiskowych "prac". 

Screenshot się już naprawił czy dalej widzisz tylko cytat Pięknego Stefana? 

Proponuję Moderacje lekturę wątku nt antysemityzmu z ostatniej godziny (od postu #6721).

12 minut temu, Piękny Stefan napisał:

Gość uważa Putina za lepszego przywódcę od jakiegokolwiek innego w Europie.

To tylko stwierdzenie faktu, a nie żadna ruska propaganda.
Putin jest mordercą odpowiedzialnym za śmierć wielu ludzi, ale jednocześnie może być dobrym przywódcą. Nie widzę związku.

10 minut temu, Ajothe napisał:

Podałem tylko przykład co potraficie wrzucać w różnych wątkach

A co na tamtej stronie "legaartis" było ruską propagandą, bo dalej nie kumam?

12 minut temu, Ajothe napisał:

Screenshot się już naprawił czy dalej widzisz tylko cytat Pięknego Stefana? 

Widzę odpowiedź fan64, z którego nie wynika żadna ruska propaganda, tylko teza, że Putin jest dobrym przywódcą. Gdyby był kiepskim, to pewnie wojna już dawno by się skończyła klęską Rosji.

2 minuty temu, soundchaser napisał:

A co na tamtej stronie "legaartis" było ruską propagandą, bo dalej nie kumam?

Poradzisz sobie, poszukaj w Google. 

3 minuty temu, soundchaser napisał:

Widzę odpowiedź fan64, z którego nie wynika żadna ruska propaganda, tylko teza, że Putin jest dobrym przywódcą. Gdyby był kiepskim, to pewnie wojna już dawno by się skończyła klęską Rosji.

Wskaż dokładnie, w którym miejscu w tym poście jest to napisane. 

9 minut temu, soundchaser napisał:

To tylko stwierdzenie faktu, a nie żadna ruska propaganda.
Putin jest mordercą odpowiedzialnym za śmierć wielu ludzi, ale jednocześnie może być dobrym przywódcą. Nie widzę związku.

Paranoja...

Dobrym dla kogo? Ty wiesz, że w Ukrainie zginęło paręset tysięcy jego rodaków, których posłał na śmierć?

Co trzeba napisać żeby było ruską propagandą. Napisz. Z łaski swojej.

Mam nadzieję @Espectro, że przemówisz do Panów Stefana i Ajothe, bo ja już nie mam siły kopać się z koniem.
Sam widzisz, że do nich nic nie dociera i wszędzie widzą ruską propagandę, której tak naprawdę nie ma.
Koledzy po prostu prześcigają się w paranoicznych oskarżeniach wszystkich wokół, którzy napiszą cokolwiek innego z czym się nie zgadzają.
To jest trolling i prowokowanie.

Teraz, soundchaser napisał:

Mam nadzieję @Espectro, że przemówisz do Panów Stefana i Ajothe, bo ja już nie mam siły kopać się z koniem.
Sam widzisz, że do nich nic nie dociera i wszędzie widzą ruską propagandę, której tak naprawdę nie ma.
Koledzy po prostu prześcigają się w paranoicznych oskarżeniach wszystkich wokół, którzy napiszą cokolwiek innego z czym się nie zgadzają.
To jest trolling i prowokowanie.

@Espectro miałem zezwolenie twoje na tytuowanie takich jak ten cytowany "pożytecznymi idiotami". Pasuje idealnie. Ruskim trollem nie jest na pewno, ale tym drugim niestety stuprocentowym.

Facet, odleciałeś przez te teorie spiskowe bardzo daleko i już nie potrafisz przeczytać że zrozumieniem prostego posta chwalącego fiutina. 

3 minuty temu, soundchaser napisał:

Szanowna Administracjo.

Rozumiem, że w/w Użytkownik+ robi tu za naczelnego eksperta AS i jest dla Administracji autorytetem, ale ta funkcja chyba zbyt Go obciąża i nie jest w stanie ogarnąć wszystkich tematów [?]

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

17 minut temu, Piękny Stefan napisał:

@Espectro miałem zezwolenie twoje na tytuowanie takich jak ten cytowany "pożytecznymi idiotami".

A czy ja bronię Putina? Nienawidzę go tak samo jak Wy, ale nie mam klapek na oczach z tej nienawiści i z tego powodu i nie oceniam każdej sytuacji, czy wpisów innych przez pryzmat tej obsesji, którą się kierujecie w swych osądach.

21 minut temu, Ajothe napisał:

Facet, odleciałeś przez te teorie spiskowe bardzo daleko i już nie potrafisz przeczytać że zrozumieniem prostego posta chwalącego fiutina. 

Jak wyżej.

41 minut temu, soundchaser napisał:

A czy ja bronię Putina? Nienawidzę go tak samo jak Wy, ale nie mam klapek na oczach z tej nienawiści i z tego powodu i nie oceniam każdej sytuacji, czy wpisów innych przez pryzmat tej obsesji, którą się kierujecie w swych osądach

"Propaganda Rosji – szereg metod i działań dezinformacyjnych podejmowanych przez podmioty działające w Rosji na rzecz realizacji celów państwa w polityce wewnętrznej i międzynarodowej. Jako zadania rosyjskiej propagandy wskazuje się m.in. podważanie zaufania do instytucji demokratycznych, tworzenie podziałów w społeczeństwach zachodnich oraz popularyzację przekazu formowanego przez władze Rosji[1]."

A teraz uzbrojony w tą wiedzę idź poczytaj costę bravo. Chłop się chce zapalić z tym jątrzeniem przed  wyborami do europarlamentu.

Tyle, że Wam wszystko co ktoś napisze na temat Rosji, albo Putina nie będące bezpośrednim potępieniem i wyrazem nienawiści kojarzy się natychmiast z ruskimi agentami, albo z pożytecznymi idiotami.

35 minut temu, Piękny Stefan napisał:

A teraz uzbrojony w tą wiedzę idź poczytaj costę bravo

Znam Costę od dawna i wiem co pisze. Absolutnie nie jest żadnym ruskim trollem jak Wam się wydaje.

15 godzin temu, soundchaser napisał:

A czy ja bronię Putina? Nienawidzę go tak samo jak Wy, ale nie mam klapek na oczach z tej nienawiści i z tego powodu i nie oceniam każdej sytuacji, czy wpisów innych przez pryzmat tej obsesji, którą się kierujecie w swych osądach.

O obsesjach trzeba ostrożnie pisać.....lubią takie (słuszne zresztą) opinie o nich zgłaszać.

Dorzucę jeszcze "dwa słowa" zanim ktoś zrobi tu porządek z tym OT.   🙂

Ci co przez lata nie dostrzegali jak obecnie rządzący prowadzili politykę resetu (z Niemcami, Nord Stream) uzależniając nas na różne sposoby od Putina, "chcieli dialogu z Rosja taką, jaka ona jest”, likwidowali jednostki wojskowe na wschodzie Polski - zmieniają narrację......a przypomnę że są pod wpływem tych co pierwsze co zrobili, to zlikwidowali komisję która ich wpływy miała badać.....teraz będą ją "reaktywować", oczywiście wiemy co i jak ta komisja będzie badać .  

Podali im na tacy hasło "ruska onuca" (troll) i wskazali kogo tak można (a kogo nie) nazywać, wskazali palcem kto sieje dezinformację a kto nie.....a oni posłusznie realizują tylko ich plan.   🙂

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

8 minut temu, Maju napisał:

oczywiście wiemy co i jak ta komisja będzie badać .  

te zniknięte parówki? 😄 

• Administratorzy
1 minutę temu, kostropaty napisał:

te zniknięte parówki? 😄 

to te same co mi ostatnio z lodówki znikają ? 

Na temat .....

• Administratorzy

Nalegam na używanie odpowiedniego tematu do takich rozmów. 

Prosze Pana, a Tomekl3 mnie molestuje.

To nie molestowanie, to odpowiedź na Twoją nachalną propagandę.
aha

Czy zostałem zablokowany w temacie o antysemityzmie za molestowanie Top20?
  • Administratorzy
3 minuty temu, TomekL3 napisał:

Czy zostałem zablokowany w temacie o antysemityzmie za molestowanie Top20?

"Adolf byłby z was dumny."

User top20 jest the best. Chluba Forum AS. Powinniście z niego brać przykład. Zapewne cieszy mamę taki syn, a i tatuś musi być pod wrażeniem, he he he. Ja też jestem z ciebie dumny topie. 

3 godziny temu, toptwenty napisał:

Zachowując proporcje, oczywiście.😁

proporcje.thumb.jpg.32073ea91c9fbb710eeb652a1f31cddb.jpg.e1642b832f36222749274e39f6df48da.jpg

Parker's Mood

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.