Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

…. i ?

Jakieś ruchy przewidziane ? 
Czy uznajemy że po sprawie bo ww user po moim wpisie usunął z Avatara promujący swoją ideologię „obrazek” ?

😉

Edytowane przez Niepokorny
  • Administratorzy
Teraz, MV2 napisał:

To ja sobie zmienię awatarek. Prawda, że ładny?

gdzie kot ?

"pisarka, felietonistka, scenarzystka filmowa i działaczka społeczna, założycielka polskiej Partii Kobiet."

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

Taa.. i niewygodny temat zamieciony pod dywan. 
   Zwłaszcza że nie o sam „obrazek” tutaj chodzi..

Jak to wpis nie na temat? 

Link do artykułu:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

,,Żyj prawdziwie, kochaj szczerze zanim wszystko śmierć zabierze".

11 minut temu, Espectro napisał:

gdzie kot ?

Kotka... Wstawiłem ulubienicę KEP. Lajka proszę i 6pkt. skasować.

"pisarka, felietonistka, scenarzystka filmowa i działaczka społeczna, założycielka polskiej Partii Kobiet."

I cały mój misterny plan pojednania z Konfederacją, PiS i innymi pieszczochami szlag trafił.. Ehhh...

Foch...

Edytowane przez MV2

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

• Administratorzy
19 minut temu, Niepokorny napisał:

Taa.. i niewygodny temat zamieciony pod dywan. 
   Zwłaszcza że nie o sam „obrazek” tutaj chodzi..

To tak jak jakiś czas temu ktoś wnioskował o zbanowanie usera za to że w nicku jako pierwszą literkę ma "z". 

Choć konto zakładał sporo czasu wcześniej niż rosja napadła na Ukrainę. 

15 minut temu, MV2 napisał:

Kotka... Wstawiłem ulubienicę KEP. Lajka proszę i 6pkt. skasować.

20 minut temu, Espectro napisał:

oo a za co to ?

15 minut temu, cortes napisał:

wrzucanie obrazka bez jakiegokolwiek podpisu .....

trzeba było wtedy w wpisie dać link do artykułu i jakieś własne zdanie na ten temat w poście....

żeby mi to ostatni raz było .....

To tak jak jakiś czas temu ktoś wnioskował o zbanowanie usera za to że w nicku jako pierwszą literkę ma "z". 

Choć konto zakładał sporo czasu wcześniej niż rosja napadła na Ukrainę.

Naprawdę tak argumentuje pan nieusuwanie usera jawnie promującego STALINIZM

Doprawdy niebywałe..🫤

• Administratorzy
10 minut temu, Niepokorny napisał:

Naprawdę tak argumentuje pan nieusuwanie usera jawnie promującego STALINIZM

Doprawdy niebywałe..🫤

po zgłoszeniach tego nie widzę aby komuś to przeszkadzało. Zgłosi Pan takowe wpisy i tyle.

A komuś to jeszcze musi przeszkadzać ?
  Ja też nie mam obowiązku zgłaszać żadnych wpisów.

User od 10 lat swawolnie pląsa tu za waszym przyzwoleniem pod Nickiem promującym stalinizm a Wy udajecie że tego niezauważacie.. -  jest to jawną kpiną. Przecież zatwierdzaliście założenie jego konta pod nickiem ZETEMPOWIEC. 

Art.  256.  KK jasno określa że Propagowanie nazizmu, komunizmu, faszyzmu lub innego ustroju totalitarnego jest karalne karą pozbawienia wolności do lat 3. 

Zatem nie moderacja tu decyduje co jest a co nie jest zgodne z prawem.

29 minut temu, Espectro napisał:

po zgłoszeniach tego nie widzę aby komuś to przeszkadzało. Zgłosi Pan takowe wpisy i tyle.

.. i tyle.

• Moderatorzy
Godzinę temu, Niepokorny napisał:

A komuś to jeszcze musi przeszkadzać ?

A ciekawe bo ten avatar już od dawna użytkownik ma a dopiero teraz o tym tu piszesz. Czyżby argumentów do nawalania się było mało i po "pomoc" administracji i moderacji chcesz sięgnąć? Bo żadnych innych powodów poruszania tej sprawy tu i teraz nie widzę.

Staram się być melomanem ale zamiłowanie do DIY czyni czasem ze mnie audiofila.

Godzinę temu, Niepokorny napisał:

Art.  256.  KK jasno określa że Propagowanie nazizmu, komunizmu, faszyzmu lub innego ustroju totalitarnego jest karalne karą pozbawienia wolności do lat 3. 

Zgłoś do prokuratury. Wsadzą go na 3 lata i nie będziesz musiał się męczyć.. Powodzenia...

• Administratorzy
1 godzinę temu, Niepokorny napisał:

A ja z obowiązku braku chęci ciągnięcia rozmowy oraz szukania rozwiązania na tak dziwne oraz błahe sprawy odpowiadam że sprawy powinno się zgłaszać na panel moderacyjny. Rozmowa w temacie to nei zgłoszenie a chęć dyskusji. 

W dniu 9.06.2024 o 13:35, slawek.xm napisał:

Mnie nigdy nie prosi tylko se przetwarza ...widocznie masz wiele osobowości i silnik forum za każdym razem chce się dostosować 🙂

To jest potwarz.

Mnie Forum "pyta" zawsze, gdy otworzę i doń włażę.

.......

Też uważasz, że mam "wiele osobowości"?

5 godzin temu, Espectro napisał:

też prawda jak sie blokuje to non stop będzie pytać 

Nic nie blokuję.

43 minuty temu, Seyv napisał:

A ciekawe bo ten avatar już od dawna użytkownik ma a dopiero teraz o tym tu piszesz. Czyżby argumentów do nawalania się było mało i po "pomoc" administracji i moderacji chcesz sięgnąć? Bo żadnych innych powodów poruszania tej sprawy tu i teraz nie widzę.

Wy Moderatorzy piszecie że nie wiecie o istnieniu wszystkich userów ale sam przyznajesz  że kontrowersyjny avatar promujący Stalinizm jest tu od dawna..- Przeczysz sobie. Niewykluczone że to akurat ty używałeś tych samych argumentów przyznając mi punkty. 
  Fakt, z tobą akurat nie ma oczym dyskutować. 

Puenta jest jedna:

User ze swastyką w avatarze i nicku Hitler również będzie tu hasał za  przyzwoleniem AudioStereo

• Moderatorzy
24 minuty temu, Niepokorny napisał:

Wy Moderatorzy piszecie że nie wiecie o istnieniu wszystkich userów ale sam przyznajesz  że kontrowersyjny avatar promujący Stalinizm jest tu od dawna..- Przeczysz sobie

Nie my piszemy, tylko @Espectro o tym pisał a co on wie a czego nie to ja tego nie wiem. Więc nie zaprzeczam sobie.

Kolejna sprawa to nie analizuję tych kilku pikseli o średnicy 7mm przysłoniętymi często innymi ikonkami. Z tej perspektywy równie dobrze może być to obraz Van Gogha. 

Staram się być melomanem ale zamiłowanie do DIY czyni czasem ze mnie audiofila.

8 minut temu, Seyv napisał:

Nie my piszemy, tylko @Espectro o tym pisał a co on wie a czego nie to ja tego nie wiem. Więc nie zaprzeczam sobie.

Kolejna sprawa to nie analizuję tych kilku pikseli o średnicy 7mm przysłoniętymi często innymi ikonkami. Z tej perspektywy równie dobrze może być to obraz Van Gogha. 

Pił tyle absyntu, że mu się samo stawiało!😘....

.......

O. I już nie ma Niepokornego z jego czczą gadaniną 

Czas był najwyższy.

Edytowane przez Bezlitosna Niusia

@Espectro dlaczego w wątku nudy...mudy44 o bum1234 skasowałeś wszystkie moje wpisy?

Było ich co najmniej 5-6 przed zamknięciem wątku.

Ktoryś z nich jakoś łamał regulamin?

Czy tylko dlatego, że popierałem bum'a1234? 

Hę?

6 godzin temu, Niepokorny napisał:

User od 10 lat swawolnie pląsa tu za waszym przyzwoleniem pod Nickiem promującym stalinizm a Wy udajecie że tego niezauważacie.. -  jest to jawną kpiną. Przecież zatwierdzaliście założenie jego konta pod nickiem ZETEMPOWIEC. 

Ja myślę, że on sobie taki nick i awatarek wymyślił z głupoty...żeby się wyróżnić i być rozpoznawalnym na forum. Nie sądzę by popierał stalinizm w okresie głębokiego PRLu...ot, po prostu taki "żartobliwy" nick mu się spodobał. Co nie zmienia faktu, że w różnych wątkach pisze inne bzdury, które często mogą wywoływać u czytającego negatywne skojarzenia z tym właśnie okresem.

Dziękuję szanownej moderacji, a właściwie jej twardogłowemu odłamowi za tolerowanie wątku o mojej osobie.

Tak mi się zdaje, że zakładanie takich wątków jest sprzeczne z regulaminem. To po pierwsze.

Po drugie - zastanawiający jest też sposób "opieki" nad tym wątkiem. Stronniczy i jednostronny.

Rozumiem, że część moderacji nie w smak są zasady fizyki i woli tkwić w średniowiecznej atmosferze niewiedzy i popierania oszustw.

Charakterystyczne jest to, że autor wątku bardzo dużo pisze o wprowadzaniu użytkowników w błąd, zupełnie nie zauważając, że sam jest jedną z osób to czyniących.

Na dodatek robi to z czysto merkantylnych pobudek.

Nie będę tu przytaczał idiotyzmów, z jakimi można spotkać się w jego wpisach. To i tak nic nie da, niestety.

Edytowane przez bum1234
18 minut temu, soundchaser napisał:

Ja myślę, że on sobie taki nick i awatarek wymyślił z głupoty

Już mi kiedyś Szanowny Pan komentował nick i awatarek. Wyszło groteskowo i skończyło się niemiło.

Proponuję niekomentowanie nicku i awatarka i generalnie niewcinanie się w nieswoje sprawy.

• Administratorzy
2 godziny temu, iro III napisał:

@Espectro dlaczego w wątku nudy...mudy44 o bum1234 skasowałeś wszystkie moje wpisy?

Było ich co najmniej 5-6 przed zamknięciem wątku.

Ktoryś z nich jakoś łamał regulamin?

Czy tylko dlatego, że popierałem bum'a1234? 

Hę?

bezsensowna wymiana zdań z innym userem nie wnosząc zbyt wiele do tematu. Tam może z 2 były na temat.

Poza tym temat nie powinien być aż tak długi bo stanowisko przedstawiłem administracji i moderacji.

21 minut temu, bum1234 napisał:

Dziękuję szanownej moderacji, a właściwie jej twardogłowemu odłamowi za tolerowanie wątku o mojej osobie.

Tak mi się zdaje, że zakładanie takich wątków jest sprzeczne z regulaminem. To po pierwsze.

1. Miło mi.

2. Nie jest. Zaś hejt na osobę juz tak. A wątek poniekąd miał na celu podejmować dyskusję na konkretny problem na forum a user Pan był jako przedstawiciel takowej grupy. Jeżeli temat godzi w Pańskie dobre imię prosze zgłosić.

• Administratorzy
22 minuty temu, bum1234 napisał:

Rozumiem, że część moderacji nie w smak są zasady fizyki i woli tkwić w średniowiecznej atmosferze niewiedzy i popierania oszustw.

Zasad fizyki oraz domysłów Pańskich nikt nie podważa ale za to robią to inni w tematach. Nie wchodzimy w to co kto sobie lubi albo też nie lubi. Panujemy nad porządkiem i sensownością rozmowy a tutaj jej brak z Pańskiej strony. Czyli ciagłe chodzenie specjalnie aby trollować tematy i obrażać tych co mają inne zdanie. Nie pierwszy nie ostatni i to nie pierwsze i nie ostatnie punkty na koncie.

2 minuty temu, bum1234 napisał:

Nie sądziłem, że można być tak zakłamanym.

🙂 

20 minut temu, bum1234 napisał:

Mój pierwszy, skasowany (jak wszystkie następne) wpis, też to poruszył. Czemu go "znikło"?

"Szacowny watek", już ocenzurowany z "niepoprawnych" wpisów natomiast nadal sobie zalega w zakładce inne, więc wypociny "szacownego" nu...mudy44 dostępne, a jakże.

Coś tu bardzo zalatuje...

5 minut temu, Espectro napisał:

Tam może z 2 były na temat.

Aż dwa?!

Czemuż więc je chlaśnięto?

16 minut temu, MV2 napisał:

Już mi kiedyś Szanowny Pan komentował nick i awatarek. Wyszło groteskowo i skończyło się niemiło.

Proponuję niekomentowanie nicku i awatarka i generalnie niewcinanie się w nieswoje sprawy.

Nie widzę związku.

Proponuję aby Szanowny Pan powstrzymał się od komentowania moich komentarzy, bo robi się niemiło.

• Administratorzy
3 minuty temu, iro III napisał:

Mój pierwszy, skasowany (jak wszystkie następne) wpis, też to poruszył. Czemu go "znikło"?

"Szacowny watek", już ocenzurowany z "niepoprawnych" wpisów natomiast nadal sobie zalega w zakładce inne, więc wypociny "szacownego" nu...mudy44 dostępne, a jakże.

Coś tu bardzo zalatuje...

pomyślimy może wrócą.

2 minutes ago, Espectro said:

Zasad fizyki oraz domysłów Pańskich nikt nie podważa ale za to robią to inni w tematach. Nie wchodzimy w to co kto sobie lubi albo też nie lubi. Panujemy nad porządkiem i sensownością rozmowy a tutaj jej brak z Pańskiej strony. Czyli ciagłe chodzenie specjalnie aby trollować tematy i obrażać tych co mają inne zdanie. Nie pierwszy nie ostatni i to nie pierwsze i nie ostatnie punkty na koncie.

Szanowny Pan jest tu zaledwie od trzech lat, nie zna historii forum, ani też nie brał bezpośredniego udziału w różnych wydarzeniach związku z tym nie ma Pan dostatecznej wiedzy by ocenić sytuację mieć odpowiednią orientację w tym, co kto ma na sumieniu.

Hejt to bardzo wygodne słowo, podobnie jak trolling. Można nim uzasadnić każdą kontrowersyjną decyzję  uspokoić własne sumienie.

Jeśli ktoś postrzega swoją funkcję z pozycji pałkarza dysponującego definicji przewagą nad zwykłym użytkownikiem, to nie wróży to niczego dobrego.

Poziom forum systematycznie spada i nie jest to moją zasługa, choć chętnie mi się to przypisuje, jak zwykle i po audiofilsku stosując prymitywne wyolbrzymienie. Bardzo wygodna taktyka.i

2 minuty temu, Espectro napisał:

pomyślimy może wrócą.

Zbytek łaski.

Dobranoc, bo szkoda słów.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.