Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

5 minut temu, Marcinus napisał:

Mówisz, że moderator ma się podpisać pod punktami, a Ty jakoś nawet swojego poprzedniego nicku się wstydzisz...

Nikt Cię nie zmusza do oglądania reklam.

Kolejny atak na moderację, czy administrację i osobiście dam Ci bana. Piszę abyś wiedział, kto to zrobi.

O jejku jejku. 

Jaki kolejny atak? 

W którym momencie napisałem coś o administracji? 

W dniu 5.10.2024 o 13:53, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

wymaga on zatwierdzenia przez moderatora

Napis niedopuszczalny

W dniu 5.10.2024 o 13:53, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

W związkiem z nękaniem mnie ostrzeżeniami zastanawiam się nad czasowym zawieszeniem uczestnictwa w forum .

Nie rozumiem

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

4 godziny temu, jello napisał:

Na tym forum wiecznie usprawiedliwia się terrorystów z Hamasu i Hezbollahu a jak się na poły humorystycznie napisze o miłośnikach Hezbollahu to jest wielki problem. Coś jest na rzeczy chyba...

Pomyliłeś miłość z ludobójstwem. 

W dniu 6.10.2024 o 20:48, dulon184 napisał:

NA jakiej podstawie WY -  moderatorzy macie owe ukryte?

Niech tak będzie jak jest. Od czasu pewnego Vladomorta z jego fazami przekonuje mnie to że nik czyli ksywka daje więcej swobody, użytkownikom w tym też moderatorom.

Niech tak będzie jak jest.

W dniu 6.10.2024 o 20:48, dulon184 napisał:

Forum

Po pierwsze primo to forum prywatne.

12 godzin temu, bubusia napisał:

No chyba, że chodzi o ruch. Krótko mówiąc, musi być napierd.... polityczno-religijna, żeby był na forum ruch

Ja to wolę kłócić się o największego gitarzystę świata, którym dla mnie jest Adrian van den Berg.

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

• Moderatorzy
10 godzin temu, Kamilus napisał:

Co to za wycieczki personalne, chociaż odrobinę profesjonalizmu a nie jak małe dziecko. 

9 godzin temu, Kamilus napisał:

O jejku jejku

Powyższy wpis to jest wpis dojrzałego człowieka? Pytanie retoryczne bo odpowiedzi widać.

Płakać to będzie moderator jak nie będzie komu reklam oglądać. 

Ja z tych reklam grosza nie mam i jak dla mnie to możesz już likwidować konto rzucić zabawki i polecieć do mamy.

Miej odwagę,, moderatorze' ' i podpisz się pod tymi punktami. 

Na punkty nie reagujesz na rady jak widać też. Jeszcze raz za apeluję przemyśl: czy dzięki wielu doświadczonym użytkownikom tego forum chcesz rozwijać swoje hobby i pomagać w tym innym czy też marzy Ci się tu kariera bocznicowego wojownika? Bo jeśli to drugie to ja na pewno Ci w tym nie pomogę.

Staram się być melomanem ale zamiłowanie do DIY czyni czasem ze mnie audiofila.

• Administratorzy
12 godzin temu, Kamilus napisał:

To chyba jakiś żart.... 

,, Stan Twojego konta to obecnie 9 punktów. Przy 10 następuje blokada konta na tydzień. Polecam przemyśleć kolejne wpisy aby później nie było płaczu, że bany rozdają.'' 

ale że co ja mam niby z tym wspólnego ? opis poprawny. Problem jest wtedy gdy dozbieracie do 9 punktów i wtedy zaczynacie szukać rozwiązania do dalszych bluzg w tematach ....

11 godzin temu, Marcinus napisał:

Mówisz, że moderator ma się podpisać pod punktami, a Ty jakoś nawet swojego poprzedniego nicku się wstydzisz...

Nikt Cię nie zmusza do oglądania reklam.

Kolejny atak na moderację, czy administrację i osobiście dam Ci bana. Piszę abyś wiedział, kto to zrobi.

powoli. Ale dokładnie tak. Każde ostrzeżenie ma opis i wyjaśnienie za co się dostało punkty. Zawsze szukacie rozwiązania w momencie gdy uzbieracie 8,9 punktów i blisko jest bana 7day. 

10 godzin temu, xetras napisał:

Po pierwsze primo to forum prywatne.

22 godziny temu, bubusia napisał:

nawet jakby było publiczne to wtedy należy robić chlewik gdzie się da, bo publiczne czyli niczyje i trzeba rozwalić ? jak to patusy na ulicy robią z przystankami ? 

10 godzin temu, xetras napisał:

Ja to wolę kłócić się o największego gitarzystę świata, którym dla mnie jest Adrian van den Berg.

Tez bym tak wolał. 

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

Kiedy będą na forum " kary" za antypolonizm ?

Za urojony antysemityzm są arbitralnie permanentnie przyznawane .

Czyżby naród wybrany ( przez samego siebie ) był lepsza rasą od Polaków? To było retoryczne , a oznaczało by zwykły ....ups! rasizm .

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

• Administratorzy
2 minuty temu, marek-1969 napisał:

Kiedy będą na forum " kary" za antypolonizm ?

w sensie, że ktoś pisze niepoprawną Polszczyzną ? 

2 minuty temu, marek-1969 napisał:

Za urojony antysemityzm są arbitralnie permanentnie przyznawane .

urojony antysemityzm - nie znam takiego określenia. Ten urojony to przez autora wpisu czy zgłaszającego taki wpis ?

3 minuty temu, marek-1969 napisał:

Czyżby naród wybrany ( przez samego siebie ) był lepsza rasą od Polaków? To było retoryczne , a oznaczało by zwykły ....ups! rasizm .

a tego nie wiem ale obraźliwe stwierdzenia co do rasy to już rasizm itd 

powoli. Ale dokładnie tak. Każde ostrzeżenie ma opis i wyjaśnienie za co się dostało punkty. Zawsze szukacie rozwiązania w momencie gdy uzbieracie 8,9 punktów i blisko jest bana 7day. 

Niezupełnie. Nadal nie wiem za który wpis zostałem nagrodzony, mimo że korespondowaliśmy w tej sprawie na PW.

A mając np. 5/6 punktów, tak właśnie robi się 8/9.

18da4910c927277319060a7cf4c39353.jpg

Ja z tych reklam grosza nie mam i jak dla mnie to możesz już likwidować konto rzucić zabawki i polecieć do mamy.

Pycha kroczy przed upadkiem.

„brak chęci rozmowy jedynie szukanie winnego którym to jest sam user”

• Administratorzy
12 minut temu, partick napisał:

Niezupełnie. Nadal nie wiem za który wpis zostałem nagrodzony, mimo że korespondowaliśmy w tej sprawie na PW.

A mając np. 5/6 punktów, tak właśnie robi się 8/9.

18da4910c927277319060a7cf4c39353.jpg

fakt tu nie ma.

Wpis z kilkoma obrazkami trollingowy bezsensowny w temacie polityka na temat KK itd 

• Moderatorzy
2 godziny temu, partick napisał:

Pewnie rzeczy trzeba napisać szczerze. Dzięki udziałowi na audiostereo poznałem dużo fajnych osób i rozwinąłem swoje hobby. I chciałbym aby forum było miejscem dla takich właśnie ludzi. Jeśli ktoś myśli, że jako moderator będę przymykał oko na jego wybryki bo klika w reklamy to się grubo myli. Zdecydowana większość użytkowników jest na forum bo interesuje się audio a nie szuka teorii spiskowych i sparing partnerów do potyczek słownych.

Oczekuję publicznych przeprosin za to i zadośćuczynienia na jakiś dom dziecka, przeginacie pałę!!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
9 minut temu, Marcinus napisał:

Widzę, że kolejny uciśniony się znalazł.

Kwiaty też mamy wysłać?

A ty jesteś tu dla forum, czy forum dla ciebie? 

Traktujesz to miejsce jak prywatny folwark. 

W wątku organizacyjnym napisałem że usuwasz posty, co jest cenzurą 

Prawda czy nie? 

I za to dałeś mi 5 punktów karnych. 

A za co dałeś mi pernamentnego bana w wątku gdzie opluwacie Polskę, Polaków, Katolików itp? 

• Administratorzy
30 minut temu, caleb66 napisał:

Oczekuję publicznych przeprosin za to i zadośćuczynienia na jakiś dom dziecka, przeginacie pałę!!

Zrzutekranu2024-10-08122033.thumb.png.4574bfb87d5e68510aca8062bd6e581a.png

Wrzuta obrazków z rossyji i podpisy typu PO ......

image.png

https://joemonster.org/art/22962

2 minuty temu, Kamilus napisał:

które i kiedy ? bo na forum nic nie usuwamy nigdy. A jedynie ukrywamy jak już. 

Prawda czy nie? 

A za co dałeś mi pernamentnego bana w wątku gdzie opluwacie Polskę, Polaków, Katolików itp? 

powoli kto dał punkty to tu akurat strzał ślepy 

bany na tematy rozdaje administracja ....

każdy Polak == Katolik. Każdy nie Polak =/= Katolik 

1 minutę temu, Espectro napisał:

które i kiedy ? bo na forum nic nie usuwamy nigdy. A jedynie ukrywamy jak już. 

Mój błąd, ukrył. 

• Moderatorzy

Prawda czy nie? 

Nie przypominam sobie, abym Ci do tej pory dawał jakieś punkty, czy bana, ale wszystko przede mną. Postów Twoich, chyba też jeszcze nie ukrywałem. 

Jeśli uważasz, że na tym forum istnieje cenzura i tak bardzo się Tobie tutaj nie podoba, to informuje, iż uczestnictwo w forum nie jest obowiązkowe.

4 minuty temu, Espectro napisał:

Wrzuta obrazków z rossyji i podpisy typu PO ....

Kłamiesz!! Zdjecie z wyszukiwarki googla nie żadnej rasyii i to pod hasłem dziury w radomiu. Gdzie tu propaganda kremlowaska?

• Moderatorzy

Ogólnie jako ciekawostka, na forum jest kilka tysięcy użytkowników, a tylko kilku otrzymuje ostrzeżenia. Pewnie z tymi kilkoma tysiącami jest coś nie tak 🙂 

• Administratorzy
3 minuty temu, caleb66 napisał:

Kłamiesz!! Zdjecie z wyszukiwarki googla nie żadnej rasyii i to pod hasłem dziury w radomiu. Gdzie tu propaganda kremlowaska?

nie tylko bo to jeden z pierwszych co podlinkowane było pod zgłoszenia a poprzednie wpisy wyglądały podobnie ja te...

czyli wrzuta obrazka z tekstem który był kłamstwem .... oraz konkluzja wynikająca z tego faktu jak to jest źle i niedobrze w Polsce 

3 minuty temu, Marcinus napisał:

Ogólnie jako ciekawostka, na forum jest kilka tysięcy użytkowników, a tylko kilku otrzymuje ostrzeżenia. Pewnie z tymi kilkoma tysiącami jest coś nie tak 🙂 

Dokładnie. I to CIĄGLE Ci sami mają problem i CIĄGLE to Ci sami dostają punkty.

Taka grupka 5-10 userów którzy dostają zawsze w Polityka i pochodnych tematach bo są karani za swe przekonania oraz moderacja jest stronnicza ....

• Moderatorzy
2 minuty temu, Espectro napisał:

CIĄGLE to Ci sami dostają punkty.

Oczywiście niesłusznie 🙂 

Godzinę temu, Espectro napisał:

nie tylko bo to jeden z pierwszych co podlinkowane było pod zgłoszenia a poprzednie wpisy wyglądały podobnie ja te...

Musisz wrzucić bo nie wiem o których wpisach mówisz szanowny panie adminie, chyba nie moje.

czyli wrzuta obrazka z tekstem który był kłamstwem .... oraz konkluzja wynikająca z tego faktu jak to jest źle i niedobrze w Polsce 

Ocena czy coś jest kłamstwem czy nie to chyba nie wasza rola? Jeżeli wasza, to wątek polityka powinien zniknąć z forum i ten drugi o KK.

Dokładnie. I to CIĄGLE Ci sami mają problem i CIĄGLE to Ci sami dostają punkty.

A może nie ci sami userzy a moderatorzy mają problem? Ja tam żadnego problemu  nie mam a że moje wpisy nie wszystkim się podobają to oczywiste ale właśnie takie mają być.

• Administratorzy
Teraz, caleb66 napisał:

Ocena czy coś jest kłamstwem czy nie to chyba nie wasza rola? Jeżeli wasza, to wątek polityka powinien zniknąć z forum i ten drugi o KK.

Jak wrzuca sie ewidentne sytuacje i w prost okłamuje to reagujemy. 

Obrazek był z rosji a opis sytuacji w Polsce oraz potem w innych wpisach to samo kilka wywodów jak to jest źle i niedobrze w Polsce gdzie obrazki były z rosjyji 

1 minutę temu, caleb66 napisał:

A może nie ci sami userzy a moderatorzy mają problem? Ja tam żadnego problemu  nie mam a że moje wpisy nie wszystkim się podobają to oczywiste ale właśnie takie mają być.

aha

1 minutę temu, caleb66 napisał:

Musisz wrzucić bo nie wiem o których wpisach mówisz szanowny panie adminie, chyba nie moje.

Proszę napisać odwołanie od decyzji. Pisanie tutaj w temacie to chęć dyskusji na dany temat w gronie wszystkich znajdujących się w temacie. Chęć dyskusji ... a nie chęć odwołania się od decyzji. 

• Moderatorzy
1 godzinę temu, Kamilus napisał:

Prawda czy nie? 

I za to dałeś mi 5 punktów karnych

Nieprawda. Po pierwsze te 5 punktów nie przyznał Ci @Marcinus tylko ja a powodem ich przyznania było zamieszczanie po raz kolejny wpisów niezgodnych z przeznaczeniem tego tematu za co już wcześniej otrzymywałeś ostrzeżenia. 

Jeśli masz jakieś inne uwagi odnośnie przyznanych Ci punktów zgodnie z regulaminem zapraszam na PW.

• Administratorzy
2 minuty temu, Seyv napisał:

Nieprawda. Po pierwsze te 5 punktów nie przyznał Ci @Marcinus tylko ja a powodem ich przyznania było zamieszczanie po raz kolejny wpisów niezgodnych z przeznaczeniem tego tematu za co już wcześniej otrzymywałeś ostrzeżenia. 

Jeśli masz jakieś inne uwagi odnośnie przyznanych Ci punktów zgodnie z regulaminem zapraszam na PW.

możecie mnie dodać do rozmowy na PW jak coś. 🙂 

• Moderatorzy
4 minuty temu, Espectro napisał:

możecie mnie dodać do rozmowy na PW jak coś. 🙂 

Tak zawsze robię 😉

28 minut temu, Espectro napisał:

Proszę napisać odwołanie od decyzji.

Nie chce mi się pisać dziesiąty raz jak i tak nie ma odpowiedzi.

29 minut temu, Espectro napisał:

a opis sytuacji w Polsce

Gdzieś ty ten opis sytuacji w Polsce widział?

Wchodzę codziennie  na bocznice parę stron przejrzę i pojawia się białe tło z napisem "Bad reqiuest.." i do końca dnia nie działa tylko to białe tło.

Jak można dostrzec piękno niedoskonałym spojrzeniem?

• Administratorzy
40 minut temu, caleb66 napisał:

Nie chce mi się pisać dziesiąty raz jak i tak nie ma odpowiedzi.

Gdzieś ty ten opis sytuacji w Polsce widział?

"Nie chce mi się" czytać płaczu za poprawnie dodane punkty ....

26 minut temu, jakub102 napisał:

Wchodzę codziennie  na bocznice parę stron przejrzę i pojawia się białe tło z napisem "Bad reqiuest.." i do końca dnia nie działa tylko to białe tło.

https://www.audiostereo.pl/topic/168077-audiostereo-bad-request

Tu jest rozwiązanie. Jeżeli nie to proszę o oznaczenie mnie jeszcze raz a postaram sie coś poradzić. 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.