Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Zakładka Hi-End jako sztuczny twór powołany do życia tylko po to, żeby spełnić kolejną zachciankę wiecznie niedopieszczonej "elity",

powinna być już dawno zlikwidowana, a tematy na siłę tam poprzenoszone przez moderację, powinny wrócić na swoje miejsce.

Też od początku mocno krytykowałem powstanie tej zakładki.

Teraz się okazuje, że Hi-End jest za mało Hi-End-owy. Potrzebny jest salonik. Ciekawe co będzie po saloniku?

Edytowane przez HQ150

Wszystkie te antysalonikowe wpisy i tak przez wybrańców zostaną skomentowane jako napisane przez ludzi z kompleksami co to w d.... byli i g..... widzieli i tylko zadroszczą:)))

Może remedium byłoby założenie "antysaloniku"?

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Ale przecież to robimy.

Przeciwwagą, dla utajnionych wypowiedzi wybranej grupy forumowiczów, są jawne, publiczne wpisy z którymi każde może się zapoznać i dołączyć w każdej chwili do dyskusji.

Ciekawe co będzie po saloniku?

No niedawno elita zgłosiła postulat, aby pod forumowym nickiem mieć dodatkowo oznaczenie VIP zamiast zwykłego Użytkownicy

ale jak zostali wyśmiani, to co bystrzejsi szybciutko rakiem się wycofali, a pozostali do dzisiaj udają, że nic o tym nie wiedzą.

Niech sobie mają ten swój salonik, tylko mam nadzieję, że to o czym tam piszą pozostanie równie tajne jak nicki członków,

a nie że zaraz się znudzą swoim towarzystwem i znowu zaczną mącić, że tak jak jest, to im jednak nie pasuje,

bo forumowa hołota ma widzieć i zazdraszczać, a nie że wszystko schowane i nawet nie wiadomo kto należy do grupy wybrańców.

Kto się założy, że najdalej za tydzień, góra miesiąc, ten śmieszny salonik będzie gdzieś wywalony na wierzchu, żeby każdy go widział?

Stawiam dolary przeciwko zeszłorocznym liściom :)

Najlepszym remedium będzie zlanie ciepłym moczem tej dziecinady, pod warunkiem, że ktoś nie wpadnie zaraz na pomysł,

żeby zrobić im dobrze i znowu poprzenosić założone już tematy do "ich" forum, żeby mieli o czym w ogóle tam gadać.

Jak znam życie, jedynym tematem do dyskusji jest tam teraz to, kogo tam nie ma i na tym działalność saloniku zapewne się zakończy,

dlatego już nie mogę się doczekać pod jakim pretekstem cała reszta forumowiczów zostanie zmuszona do oglądania jednak tej żenady.

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Zakładka Hi-End jako sztuczny twór powołany do życia tylko po to, żeby spełnić kolejną zachciankę wiecznie niedopieszczonej "elity",

powinna być już dawno zlikwidowana, a tematy na siłę tam poprzenoszone przez moderację, powinny wrócić na swoje miejsce.

To co zostanie, a więc złote bezpieczniki, grające stoliki oraz całą resztę jakże merytorycznych tematów można przenieść do tego ich saloniku

i wreszcie będzie na tym forum święty spokój, bez ciągłego miągwienia i trucia dupy jak tym hajendowcom tutaj jest źle i niedobrze,

bo trolle im wątki rozwalają krok po kroku punktując powtarzane bezmyślnie absurdy i wywracając na lewą stronę kolejne pseudo teorie

zamiast spijać ich słowa z ekranu i bić brawo na stojąco za te wszystkie mądrości tam zawarte i odkrywanie nieznanych nauce praw fizyki.

A Tobie ciągle źle, ciągle ci coś przeszkadza!!!

Qźwa co za kolo!

Wiecznie niezadowolony!

"porządki" zaczynamy od siebie, Drogi Parantullo!

(...............)

Póki co straszny frustrat z Ciebie, ciągle na coś narzekasz, wiele, za wiele ci przeszkadza i brak ci zadowolenia z życia.

Bez obioru,

Edytowane przez vlado
wpis obraźliwy

Paręnaście lat temu, w poprzednim moim miejscu pracy mieliśmy oznakowane stanowisko do obsługi VIP-ów. Nawet jak były kolejki to z tego stanowiska i tak żaden VIP nie skorzystał. Chyba dlatego, że czułby się napiętnowany bo wszyscy inni bo go widzieli. Po roku zostało zlikwidowane. Może jak byłoby to w wydzielonym pomieszczeniu skończyłoby się inaczej. Tak też będzie z salonikiem, będzie tajny, a umrze śmiercią naturalną zduszony w sosie własnym, bo coś co napędza to forum to żywa i czasem ostra wymiana zdań ( niestety czasem chamska z czym trzeba walczyć), a nie poklepywanie się po plecach.

Ocho, uderz w stół.

Ty weź idź lepiej sprawdzić czy przypadkiem w saloniku ciebie nie ma.

Albo chociaż postaraj się zachowywać jak dorosły facet, a nie wiecznie rozhisteryzowana dziewczynka,

która słabo znosi stawianie kawy na ławę i nazywanie pewnych spraw po imieniu. Znowu prawda ego ubodła?

Zresztą napisałeś już raz kiedyś, że nie będziesz ze mną gadał, to nie gadaj, po co znowu jątrzysz?

Już dupa swędzi w saloniku i musiałeś wyleźć sprawdzić czy o was gadają? Tak, gadają.

Za parę dni przestaną i wszyscy zapomną, ciekawe co wtedy zrobicie, żeby zwrócić na siebie uwagę.

"porządki" zaczynamy od siebie, Drogi Parantullo!

Jestem na tym forum dwa razy dłużej od Ciebie, więc mógłbyś się przynajmniej nie ośmieszać Wujku Dobra Rada.

Edytowane przez parantulla
Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

A salonik i hijend, to jakiś twój główny problem życiowy??? Nie masz większych zmartwień?

Pytam serio, bo mnie to wisi co mam i na czym będę słuchał, bo nie to jest ważne w życiu(!!!)

Buehehe, a to ci się dowcip udał :)

Wisi ci powiadasz... to o czym nabiłeś te trzy i pół tysiąca postów? O sytuacji politycznej w Południowej Republice Konga?

Mi nie wisi co mam i na czym będę słuchał, ale mi wiszą płaczliwe apele i próby wymuszania na administracji tego forum

nadania specjalnych praw garstce niedowartościowanych kolesi, przez których ciągle jest jakiś dym i rozpierducha, bo ciągle im mało.

Buehehe, a to ci się dowcip udał :)

Wisi ci powiadasz... to o czym nabiłeś te trzy i pół tysiąca postów? O sytuacji politycznej w Południowej Republice Konga?

Dobre, dawno się tak nie ubawiłem:)))

Parantulla,

Wyczytałeś i dostrzegłeś w 3995 to co chciałeś, bo najważniejsze co podkreśliłem, ominąłeś!!!

To czym dla Ciebie jest audio - celem w życiu???!!!

Jeśli tak, to szczerze gratuluję życiowych celów i górnolotnych ambicji!:)))))

Zostaw moje posty swojemu losowi, zajmij się sobą, swoim życiem i problemami(!)

Nawiasem, Ilość moich postów też Ci przeszkadza???????????????????

Spójrz na ilosć swoich.

Ponieważ hi-endowcy mają juz swoja klatkę, proponuję wrócić do starej dobrej struktury forum, tzn. zlikwidować zakładke hi-end, jako zupełnie teraz zbędną.

Właściwie to masz racje, bo po ki grzyba dublować zakładki...

No niedawno elita zgłosiła postulat, aby pod forumowym nickiem mieć dodatkowo oznaczenie VIP zamiast zwykłego Użytkownicy

ale jak zostali wyśmiani, to co bystrzejsi szybciutko rakiem się wycofali, a pozostali do dzisiaj udają, że nic o tym nie wiedzą.

Co oni myśleli, że reszta forum będzie się nisko kłaniać z tego powodu? hahaha.gif

Wyczytałeś i dostrzegłeś w 3995 to co chciałeś, bo najważniejsze co podkreśliłem, ominąłeś!!!

Bo nie mam w zwyczaju odpowiadać na pytania retoryczne, ale jeśli serio pytasz i serio oczekujesz odpowiedzi,

to tylko potwierdzasz moje przypuszczenia co do pewnej grupy osób domagającej się posiadania tutaj specjalnych przywilejów.

A to specjalna zakładka, a to specjalne oznaczenie, a to teraz tylko dla nich jakieś specjalne forum... na podstawie przepraszam czego?

Prywatnych znajomości, zakulisowych układzików, wspólnie zjedzonej beczki wazeliny i czego jeszcze?

Jak tacy z was hajendowcy, to może sobie swoje forum załóżcie za swoją kasę i na swoich warunkach, a to tutaj zostawicie w spokoju, co?

Czy to za trudne i lepiej jak zwykle, przyjść na gotowe, położyć łapska, pachnieć i udawać jacy to mu nie jesteśmy zajebiści i wspaniali...

Zostaw moje posty swojemu losowi, zajmij się sobą, swoim życiem i problemami(!)

Nawiasem...

Nawiasem o ile mnie pamięć nie myli, to ty tutaj przylazłeś i zacząłeś do mnie sapać,

a teraz znowu pokrzykujesz, żebym zajął się sobą, swoim życiem i problemami...

Nie wiem, za pierwszym razem nie zrozumiałeś co się do ciebie mówi czy tylko udajesz?

a to tutaj zostawicie w spokoju, co?

Nawiasem o ile mnie pamięć nie myli, to ty tutaj przylazłeś i zacząłeś do mnie sapać,

Ja się zacząłem w tym wątku czepiać, ja???? Kto zaczął - może ja napisałem zaczepny i prowokacyjny (!) post 3985???????????

Ja i My się czepiamy Was czy na odwrót????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Po saloniku będzie pokój na Audio Show 2016 z wejściem za okazaniem imiennego zaproszenia,

czerwonym dywanem i szklanymi ścianami, żeby dobrze było widać kto z kim tam siedzi.

Zamiast pisać w kółko jak źle jest na forum,pyszczyć o moderacji czy o hi-endzie-trzeba robić swoje.

Forum ma łączyć i komunikować a nie napędzać klientów czy też budować ego osób z zasobnym portfelem.

Jest kilka ciekawych pomysłów,ktoś znalazł własną niszę aby się realizować.Trzeba mieć coś do zaoferowania,innym.

Do saloniku zaglądnął bym z ciekawości-pytanie czy przez te lata dorobiłem się trzech znajomych z rodowodem?

Wygląda na to,że nie.

Inne pytanie,które nurtuje mnie od dłuższego czasu:

Na ile dyshonorem jest posiadanie systemu hi-fi?

Ostatni trend to za tysiaka albo dwa ale musi być hi-end!

A ja bym chciał zobaczyć co za c/vipy tam siedzą w tym saloniku mody i o czym tak prawią, że się wstydzą przy wszystkich.

A nie wszyscy branżowcy dostali się do saloniku:) jeden tu taki lata teraz po forum jak kot z pęcherzem i płacze jak mu źle, że go od cyca odstawili :)

Edytowane przez malikali
Gość Gosc

(Konto usunięte)

Ze swołoczą, znaczy trollami, się nie rozmawia, stąd powstał salonik

To już drugi raz w ostatnim czasie stałem się gorszym sortem.

I po raz drugi z mojego świadomego wyboru.

Ubaw po pachy normalnie :)

Jeszcze zabawniej się zrobi jak już do nich dotrze, że ekskluzywność saloniku i wyjątkowość jego członków jest praktycznie żadna,

dopóki nikt z zewnątrz nie może tam zajrzeć i podejrzeć o czym się rozprawia w wyższych sferach ani kto do tego zacnego grona należy.

Przecież na tym miał polegać cały pic, żeby się z tym obnosić i żeby wszyscy widzieli, a nie żeby siedzieć na jakimś wypizdowie,

gdzie pies z kulawą nogą nie zagląda i po tygodniu nikt już nie będzie pamiętał, że coś takiego w ogóle powstało.

Tak jak mówiłem, tydzień, góra miesiąc i się zacznie znowu jęczenie i odkręcanie wszystkiego tak, żeby lwy salonowe mogły brylować.

Ubaw po pachy normalnie :)

Graficznie Ci to przedstawię:)

Może dotrze... :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ciekaw jestem jakie były kryteria wyboru adresatów wysłania zaproszenia do saloniku. Dostałem maila z zaproszeniem, mimo, że nigdy słowa nie napisałem w zakładce hi-end choć często do niej zaglądam. Czy brano pod uwagę staż na forum, liczbę postów, założone wątki, ostrzeżenia, a może zawartość "o mnie". Czy ktoś to "ręcznie" wybierał, czy program wybrał automatycznie wg jakiś zadanych parametrów?

Graficznie Ci to przedstawię:)

Niestety nie mogę się zrewanżować, bo zaraz otrzymam punkty karne, bana i dwa lata w zawieszeniu za personalne pyskówki,

ale za to mogę zaproponować Ci sprawdzenie w słowniku języka polskiego definicji ludowego porzekadła "wyżej sra niż dupę ma" :)

A to nie wszyscy takie zaproszenie otrzymali?

A dostali wszyscy?

Ktoś gdzieś w tym wątku pisał, że dopiero tu się dowiedział o saloniku.

Gość masza1968

(Konto usunięte)

A do saloniku wpuszczają tym razem w butach czy jak zwykle w skarpetkach?

Pytam bo mam dziurę na pięcie i dużym palcu a nie chcę siary narobić.

Edytowane przez masza1968
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.