Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, costa brava napisał:

coś napisałem

I w związku z tym wracasz jako potulny baranek, czy naiwna owca? 😁

2 godziny temu, costa brava napisał:

Wilk w owczej skórze 

„Masz tu wolność słowa, lecz uważaj na swą mowę…”

Tyle lat, a temat nadal aktualny:

W kwestiach moderacyjnych, całe przedpołudnie brak możliwości wejścia na temat polityka.

edit

12:23 i nadal nie mogę wejść na politykę.

Edytowane przez Tajitsu

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

Przepraszam bardzo za „namolność”, ale od wczoraj wieczora w temacie polityka jest tak:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

16 minut temu, Tajitsu napisał:

Przepraszam bardzo za „namolność”, ale od wczoraj wieczora w temacie polityka jest tak:

Ukryta Zawartość

ktoś delikatnie daje do zrozumienia, że przesadziłeś...opcje są dwie -albo wszechświat mówi Ci, że powinieneś odpocząć od uczestniczenia w życiu politycznym naszego kraju (na które i tak nie masz najmniejszego wpływu) , albo pan porucznik się wkurwił i Ci lejek na neta założył 😉 

Ukryta Zawartość

52 minuty temu, kostropaty napisał:

ktoś delikatnie daje do zrozumienia, że przesadziłeś...opcje są dwie -albo wszechświat mówi Ci, że powinieneś odpocząć od uczestniczenia w życiu politycznym naszego kraju (na które i tak nie masz najmniejszego wpływu) , albo pan porucznik się wkurwił i Ci lejek na neta założył 😉 

Wolność słowa, demokracja i Konstytucja RP.

Zostałem wykluczony z wątku, pozbawiony prawa głosu, ocenzurowany profilaktycznie mino, że nie złamałem regulaminu (brak bana) ?

O co chodzi?

Gdzie my żyjemy?

Czy osoby, które mają na sercu dobro Polski zostaną eksterminowane w kolejnym kroku?

Z takim społeczeństwem i podejściem daleko nie zajedziemy…

Tylko Polski żal…

37 minut temu, mariusz05 napisał:

reset komputera nie pomaga ?

Komórka. Reszta wątków działa. Mam „bana bez bana” na politykę, bo jestem propolski i niewygodny (?)

też zresetować, mi próbowali sie włamać do PC 800 reklam zablokowanych przez adblocka  na stronie,nie sprawdzałem w logach rutera co sie działo pewnie też podobnie. Wykasuj ciasteczka może pomoże jak nie to uderzaj do admina. Zaloguj sie ponownie.

6 godzin temu, Tajitsu napisał:

Wolność słowa, demokracja i Konstytucja RP.

Zostałem wykluczony z wątku, pozbawiony prawa głosu, ocenzurowany profilaktycznie mino, że nie złamałem regulaminu (brak bana) ?

O co chodzi?

Gdzie my żyjemy?

Czy osoby, które mają na sercu dobro Polski zostaną eksterminowane w kolejnym kroku?

Z takim społeczeństwem i podejściem daleko nie zajedziemy…

Tylko Polski żal…

Dramat...😀

5 godzin temu, mariusz05 napisał:

reset komputera nie pomaga ?

Nie pomaga.

Mój jest jakieś dwieście kilometrów stąd.

🤣

3 godziny temu, mariusz05 napisał:

mi próbowali sie włamać

Gołe baby...

4 godziny temu, Tajitsu napisał:

Komórka. Reszta wątków działa. Mam „bana bez bana” na politykę, bo jestem propolski i niewygodny (?)

Straszne...😃

12 godzin temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Gołe baby...

Nie gołe baby tylko efekt uboczny ataku na  serwer Audiostereo .Mojemu PC-towi nic nie zrobiło za to serwer AS trochę  ucierpiał.

Znikające posty to problem silnika forum? Czy może zwrot Rafalala  spowodował aktywację jakiegoś ,,trzyściciela''😉?

,,Żyj prawdziwie, kochaj szczerze zanim wszystko śmierć zabierze".

• Administratorzy
7 godzin temu, mariusz05 napisał:

Nie gołe baby tylko efekt uboczny ataku na  serwer Audiostereo .Mojemu PC-towi nic nie zrobiło za to serwer AS trochę  ucierpiał.

co ? od kiedy ?

to boty skanujące treści a nei jakieś ataki wykradające hasła .,....

oraz mamy aktualnie mały problem z jedną funkcją system na forum. (tematy powyżej X stron ) 

2 godziny temu, cortes napisał:

Znikające posty to problem silnika forum? Czy może zwrot Rafalala  spowodował aktywację jakiegoś ,,trzyściciela''😉?

jaki temat które znikają ?

nie powinno nic znikać...

te problemy chwilowe to duże tematy z wieloma wpisami.... nic innego 

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

13 minut temu, Espectro napisał:

co ? od kiedy ?

to boty skanujące treści a nei jakieś ataki wykradające hasła .,....

Na razie spokój problem był jak śnieg przysypał serwer AS.

40 minut temu, mariusz05 napisał:

Na razie spokój problem był jak śnieg przysypał serwer AS.

Prawda.

A teraz jest śliczna choinka i uważam nieśmiało, że to wystarczy.

38 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Prawda.

A teraz jest śliczna choinka i uważam nieśmiało, że to wystarczy.

A prezent pod choinkę, to już sobie kupiłem 😀.

Stary wzmacniacz Luxmana!😃

.....

Pozdrawiam serdecznie wszystkich, gdybym Świąt nie dożył z emocji ❤️🥰

• Moderatorzy

Zbliża się czas prezentów - byle trafionych 😉

Staram się być melomanem ale zamiłowanie do DIY czyni czasem ze mnie audiofila.

W dniu 7.12.2024 o 19:40, Espectro napisał:

te problemy chwilowe to duże tematy z wieloma wpisami.

Zlikwidować wątek Polityka i zakazać rozmów politycznych w ogóle pod rygorem bana w temacie, a wszystko wróci do normy.

10 godzin temu, soundchaser napisał:

Zlikwidować wątek Polityka i zakazać rozmów politycznych w ogóle pod rygorem bana w temacie, a wszystko wróci do normy.

A kilku Userów zniknie na zawsze.

16 godzin temu, Seyv napisał:

Zbliża się czas prezentów - byle trafionych 😉

Taki ban zawsze trafionym prezentem 

11 godzin temu, soundchaser napisał:

Forum padnie 🙂

6 godzin temu, Espectro napisał:

Wstajemy po twardym upadku .....

Ale mocniejsi? 🙂

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

Chciałbym wyrazić sprzeciw wobec nazywania przez Moderację Regulaminu forum nazwą Netykieta. Jedno z drugim nie ma wiele wspólnego.

Po drugie nie mam zamiaru odwoływać się tutaj od decyzji Moderacji, bo jest to niezgodne z Regulaminem, a na dodatek bezskuteczne. Chciabym jedynie oświadczyć, że te decyzje dotyczące mojej osoby odbieram jako głęboko niesprawiedliwe i stronnicze.

• Administratorzy
Teraz, TAtomicus napisał:

Po drugie nie mam zamiaru odwoływać się tutaj od decyzji Moderacji, bo jest to niezgodne z Regulaminem,

Regulamin jest niezgodny z regulaminem ?

Po drugie tematy nie służą od odwoływania się od decyzji moderacji. W każdym prawie jest tak żę odwołuje się do instancji wyższej a nie niższej lub tej samej ....

1 minutę temu, TAtomicus napisał:

Chciabym jedynie oświadczyć, że te decyzje dotyczące mojej osoby odbieram jako głęboko niesprawiedliwe i stronnicze.

W kierunku Pańskiego upodobania politycznego jak rozumiem ? Proszę podać przykład takiego stronniczego zachowania przez moderację. Wysyłając mi na PW wiadomośc z treścią odwołania. Jeżeli zaś nie chcę Pan tego robić to manifest został przyjęty i zostanie poddany dyskusji w odpowiednim czasie i procesie. 

Odpowiadając na nurtujace pytanie i poniekąd odołanie ....

Wpis w temacie "Wojna w strefie gazy ..."  Wpisy nei na temat oraz trollingowe podejście do tematyki. 
Poza tym wpisy obraźliwe i tendencyjne ... 
"...., ale bredzisz jak potłuczony. Zarówno kowid jak i restrykcje miały miejsce na całym świecie."

Na co Pan pozwolił sobie na uszczypliwe używanie regulaminu jako słowa mającego na celu wymuszenie własnej zasady która nie istnieje w Netykiecie i Regulaminie forum .... 

Zgodnie z 15 punktem netykiety wszelkie odwołania od przyznanych punktów należy składać tylko i wyłącznie na PW lub e-mail administratora. Za łamanie tego punktu netykiety nakładam regulaminową karę.

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

11 minut temu, Espectro napisał:

Regulamin jest niezgodny z regulaminem ?

Po drugie tematy nie służą od odwoływania się od decyzji moderacji. W każdym prawie jest tak żę odwołuje się do instancji wyższej a nie niższej lub tej samej ....

Proszę nie wmawiać mi tego, czego nie napisałem.

Nigdzie nie napisałem, że regulamin jest niezgodny z regulaminem.
napisałem też, że nie zamierzam się odwoływać. 

Edytowane przez TAtomicus
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.